U heeft een verouderde browser.

Klik hier voor meer informatie over het updaten van uw browser.

M line matraswijzer

Ontdek welke M line-matras het beste bij u past. Doe de matraswijzertest.

Vind uw perfecte matras

M line dealers

Vind een M line-dealer in uw regio.

Vind uw M line dealer

M line Aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele aanbiedingen op M line-producten.

Bekijk ze hier

Slapen op M line

Bij M line draait alles om de optimale nachtrust. M line matrassen, M line kussens en M line slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

M line past bij een gezonde levensstijl

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever. We werken hard, sporten regelmatig, door de week en in het weekend. Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Een goede nachtrust kan een uitstekende bijdrage leveren aan een gezonde en vitale manier van leven.

M line wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten

Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd. Slapen op M line heeft bovendien een preventieve functie tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten, zorginstellingen, topsporters en ziekenhuizen op de ultieme drukverlagende eigenschappen van M line.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van M line.

Aanmelden

Twitter

  • mline_nl

    Met de Athletic pillow begin je iedere dag in topvorm! Kijk hier voor al onze kussens: https://t.co/g2gwkOL22u https://t.co/FDNaYKV5Wd

    Retweet Reply Favorite (about 5 hours ago)
  • mline_nl

    Deals om van te dromen! 25% korting op het hele assortiment. Kijk hier voor al onze dealers: https://t.co/ygJsGz4hIt https://t.co/FzY4IjaGIc

    Retweet Reply Favorite (about 23 hours ago)