U heeft een verouderde browser.

Klik hier voor meer informatie over het updaten van uw browser.

M Line Garantie

Op alle MLINE matrassen en MLINE kussens zijn uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Met een MLINE product investeert u in kwaliteit en gegarandeerde zekerheid! U brengt immers eenderde van uw leven slapend door. En tijdens uw slaap moeten lichaam en geest zich herstellen en bereidt u zich voor op een nieuwe dag vol beweging. MLINE producten worden met de grootste zorg gefabriceerd met de allerbeste materialen. Met MLINE bent u verzekerd van een duurzame nachtrust waarbij comfort, drukverlaging, ondersteuning, ventilatie en hygiëne tot in perfectie zijn uitgewerkt!

Uw MLINE aankoop registeren?

Wij verzoeken u vriendelijk uw MLINE aankoop hier te registreren.

Garantie MLINE Producten
Garantie informatie

Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor een  MLINE product. Met een MLINE product bent u verzekerd van vele jaren slaapplezier:

 • MLINE matrassen en kussens worden vervaardigd van hoogwaardige materialen;
 • Alle matrassen en kussens worden uitvoerig getest door gerenommeerde instituten;
 • Op alle MLINE matrassen en MLINE kussen zijn uitstekende garantievoorwaarden van toepassing.
 • De boxsprings van MLINE hebben een moderne vormgeving gecombineerd met ergonomisch design.

MLINE matrassen, boxsprings en bodems staan dus garant voor uitstekende nachtrust. Tijdens de nachtrust herstelt uw lichaam zich, zodat u overdag optimaal kunt presteren. Elke dag opnieuw. Daarom kiezen vele topsporters voor MLINE en bevelen fysiotherapeuten MLINE aan!

MLINE biedt meer..

Wij helpen u graag op weg om uw MLINE matras en kussens optimaal te benutten. Als u het onderstaande document download, krijgt u direct:

 • Uitgebreide gebruikersinformatie en nuttige onderhoudstips;
 • Alle informatie over MLINE product-garantie

Downloads

100 Dagen omruilgarantie
Garantie informatie

MLINE biedt voor MLINE-matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras. Garantie wordt verleend, indien aan de navolgende voorwaarden is voldaan:

 1. De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt op alle 1-persoons Slow Motion  3,4, 5, 6, 7 en 8 matrassen.
 2. De aanspraak op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de koper in te dienen bij de MLINE-dealer waar de koper het desbetreffende MLINE-matras heeft gekocht.
 3. Om aanspraak te maken op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de originele aankoopbon/factuur als bewijs en moet overlegd kunnen worden.
 4. De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na aankoopdatum.
 5. Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd.
 6. De koper kan eenmalig gebruikmaken van de ’100 dagen omruilgarantie’.
 7. De koper dient een ander type MLINE-matras uit te kiezen uit de collectie van de MLINE-dealer, waar de koper het desbetreffende MLINE-matras heeft gekocht.
 8. Er worden per omgeruilde matras kosten in rekening gebracht t.b.v. administratie-, transport- en verwerking. De kosten voor het omruilen van een MLINE matras binnen de 100-dagen omruilgarantie kunt u opvragen bij uw MLINE-dealer.

Downloads