U heeft een verouderde browser.

Klik hier voor meer informatie over het updaten van uw browser.

Over DBC

Vanaf 1991 was DBC (Dutch Bedding Company) importeur van de eerste generatie traagschuim matrassen in Nederland. De klanten waren vooral fysiotherapeuten, enkele slaapspeciaalzaken en later grote winkelketens.

De eerste generatie traagschuim matrassen hadden enkele nadelen waardoor besloten werd om een nieuw merk op te richten die deze nadelen niet zouden bezitten, zonder de drukverlagende eigenschappen te verliezen.

De tweede generatie drukverlagende matrassen en kussens was geboren. In 2001 was de gezondheidscultuur sterk in opkomst. Het merk, dat enkel nog positieve producteigenschappen kende, werd M Line genoemd. M Line staat voor Motion Line en alle communicatie werd op beweging geënt. Want wie beter slaapt, kan fysiek en mentaal beter bewegen. Dit komt tot uitdrukking in de pay-off/slogan die, buiten de gezondheidscultuur, ook past bij onze drukke 24-uurseconomie: Sleep well. Move better.

M Line vormde een collectie matrassen, bedbodems en kussens die perfecte ondersteuning combineert met design, innovatie en duurzaamheid. DBC blijft in beweging en is continu bezig met innovatie en ontwikkeling. De producten worden getest door verschillende onafhankelijke instituten om de duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen. DBC heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan.