M line
 

Multi Motion inlegbodem (elektrisch) Reviews

Gemiddelde uit 41 Reviews
9,0
9,1
9,1
Terug naar Multi Motion inlegbodem (elektrisch)

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

A.H. Vortman 19-01-2022
9
9
9

Was een hele overgang van ons oude naar dit nieuwe matras. Zou niet meer terug willen, wat een comfort.

Anonymous
10
10
10

Makkelijk bedienbaar met afstandsbediening zonder snoer

Guus Henkens 09-10-2021
9
9
9

Makkelijk te bedienen en liggen lekker

Pauline Reims 22-05-2020
10
10
10

We zijn zeer tevreden! We genieten vd elektrische opties.

Peter Lauwerijssen 06-04-2020
9
9
9

Mooi kwaliteit bed. Elektrisch verstelbaar geruisloos, mooi design van de ombouw. Erg tevreden.

M.P.A. van der Velde 19-02-2020
9
9
9

Zijn pas een week verhuist en gebruiken het nu pas. Even wennen maar gaat goed.

Bart Verpalen 04-02-2020
10
10
10

Electrisch verstelbare (met afstandsbediening) hoofd- en voetensteun. Fantastisch ligcomfort en gemak.

Albert Westerhof 11-01-2023
9
9
9

Geen problemen met deze lattenbodem. Geeft goede ondersteuning en een ontspannende houding.

Henny Dekkers 24-10-2022
10
9
9,5

Geweldig, nog nooit zo goed gelegen.

Anonymous
1
1
1

We slapen op een topper we kunnen niet volledig gebruik maken van ons 2 e elektrisch M-line bed binnen 7 jaar, electro motoren kapot en niet te repareren. Hoofdbord ook opnieuw moeten aanschaffen, deze paste ook niet op het eerdere model.

Anonymous
8
10
9

Ik weet alleen nog niet hoe de memorie knoppen werken

Anonymous
10
10
10

Simpel...eenvoudig

Ad Bastianen 13-03-2022
10
10
10

Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden.

Anonymous
8
8
8

werkt prima

Jos Toussaint 24-11-2021
10
9
9,5

Ligt en slaapt heerlijk en beweegt soepel en stil. Minder leuk was de 'piep' die na een paar dagen na installatie optrad. Bij iedere beweging piepte het bed. Dat is vlot verholpen door de verkoper. Een week later begon een lattenbodem te kraken bij beweging. Die kraakt nog steeds. Wij zijn in contact met de verkoper om te zien of en hoe dat verholpen zou kuknnen worden. Beiden vinden wij toch wel aparte dingen voor een nieuw en noet al te goedkoop bed.

Arthur Speliers 19-11-2021
6
10
8

zware matrassen voor ouder mensen

Anonymous
8
8
8

Voldoet zeer goed.

Michiel Aalbers 29-04-2021
8
8
8

Mooi af gewerkt, en stevig.

Patrick en Diane Van Dunnegem-Sarton 03-11-2020
10
9
9,5

Nog niet echt veel gebruikt, maar is toch een voordeel als je tv wenst te kijken!

Anonymous
9
9
9

super tevreden

R Bailey 26-09-2020
10
10
10

Prima bodem zoals verwacht

C.J.M. van Roeijen 17-09-2020
9
9
9

Bevalt goed, zeker het bedieningsgemak.

Anonymous
10
10
10

Heerlijk Tv kijken zo met de verstelbare bodems!

Annette Veldhuizen 27-05-2020
6
7
6,5

Bedbodems kraken

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel of app ons op 0413-243050
x

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?