Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Multi Motion Reviews

Gemiddelde uit 52 Reviews
8,7
8,7
7,5
8,3
Terug naar Multi Motion
Tjerk Brouwer 29-03-2020
9
9
9

Prima bed. Handige draadloze bediening.

RPJ Stapelvoort 15-09-2019
9
9
9
9

Mooi en strak design

Henk Snijders 25-07-2019
9
9
9
9

Vandaag dag 1 erg goede ervaring

Ingrid Goes 28-05-2019
10
10
10
10

Hele fijne bodem

Ger de Groot 08-04-2019
10
10
10
10

zeer eenvoudig te bedienen

R Kerkhoven 27-07-2020
9
9
9

Anonymous
10
10
10

Mooi strak bed! Mooie vormgeving!

Mike Hoogenboom 22-04-2020
10
9
9,5

Het is een bed. Eenvoudig in elkaar te zetten.

erik te winkel 05-03-2020
8
8
8

Jeroen Egbers 18-10-2019
8
8
8
8

TAJ Kerkhoff 16-10-2019
9
9
9

Jan Verleun 18-09-2019
9
9
8
8,7

Bart de Visser 22-08-2019
8
8
8
8

Prima

Jeroen van den Berg 23-07-2019
8
8
8
8

Michel Nillesen 20-03-2019
4
7
8
6,3

Een deel kraakt heel erg met het electrische bediening.

J.P.J. Bontje 04-01-2019
9
9
9
9

Goede bedbodem, Omdat we geen voetenbord hebben, hiervoor is de doorgang te smal, verschuift het matras wel iets.De bezorger van het bed raadde aan om een paar steunen te plaatsen op het voeteneind. Geïnformeerd bij Beter Bed, die zou navraag doen bij Mline, maar nooit meer iets vernomen van ze. Maar de bedbodem is verder top!

Richard Rentinck 19-12-2018
10
10
10
10

Eenvoudige montage, slaapt heerlijk en door de elektrische bediening ligt t ook lekker als je in bed leest of tv kijkt.

Henk Lodewijk 12-12-2018
10
10
10
10

Hele fijne matras met een prima ondersteuning van het lichaam. We liggen en slapen er goed op en we worden uitgerust wakker.

Paul Prins-Turostowski 12-12-2018
10
10
10
10

mooi en robuust!

N Blanke 18-11-2018
10
10
10
10

Wij vinden de multi motion bed bodem een mooie ruimtelijke combinatie met de matrassen. Het bed opmaken gaat eenvoudig en snel.

Ineke Brok 12-11-2018
9
9
9
9

Nico Hoogerwerf 28-08-2018
10
10
10
10

Marcel Stijkel 23-08-2018
8
8
9
8,3

J.H. Niekel 08-08-2018
8
8
8
8

Diana 07-08-2018
7
8
8
7,7

De motor reageert direct bij bediening, maar het duurt vrij lang (in vergelijk met eerdere elektr. bodem) voordat het bed-deel ook echt omhoog komt.

Kees Michielsen 20-07-2018
10
9
10
9,7

Prachtige bedbodem met een stoere uitstraling. En super makkelijk in gebruik met een draadloze afstandsbediening. in combinatie met de M-Line slowmotion matras is het heerlijk om op te slapen.

Remke Bouwman 25-06-2018
9
9
6
8

Het is onhandig dat het kastje van de afstand bediening zo ver naar beneden uitsteekt, met de stofzuiger sloop je dit zo.

Ad van Hulst 02-06-2018
9
7
10
8,7

toppunt van poten en bed een kunstvorm onder de bedden .

Rik Kop 27-05-2018
10
10
10
10

Robert-Jan Möhlmann 25-04-2018
6
7
1
4,7

al binnen 5 jaar afgebroken is de hoofdsteun en kan niet worden gerepareerd, wat een waardeloze kwaliteit en after sales, niet kopen dus!

Peter Tacq 20-04-2018
10
10
10
10

Anouk Van Wijk 16-04-2018
9
9
9
9

Sandra van Ree 08-04-2018
10
10
10
10

Prachtig bed totaal alles van M-line, er 'staat' nu echt een bed in de slaapkamer. Wat een luxe!

E.J. Groenendaal 06-04-2018
9
9
9
9

Marian Loffeld 04-04-2018
8
8
9
8,3

De besteltijd vond ik minder en omdat ik van kleur wisselde van achterwand kreeg ik 2 weken straf! Bij aflevering bleek de achterwand niet de bestelde grootte te zijn en ontbrak er een middenpoot.

G. Wiersma 18-02-2018
9
9
9

Bart Creytens 26-01-2018
10
10
10
10

Degelijk materiaal, gemakkelijk in gebruik

F Drenthe 22-01-2018
8
8
8
8

Beetje jammer dat matrassen aan hoofdeindkant vrij ver uit elkaar schuiven. Wel begrijpelijk dat de zijbeugels hier meer afstand hebben voor soepele beweging hoofdeinde zonder matrasbeschadiging, maar zou mooi zijn als de matrassen beter aansluiten. Mogelijk matras aan zijkanten van onderlaag naar toplaag iets breder uit laten lopen?

J Gerdessen 21-01-2018
10
10
10
10

jouelle gaemers 08-01-2018
1
1
1
1

Andre Lebens 07-01-2018
10
10
10
10

Perfecte keuze gemaakt. Wat een heerlijk slaapcomfort!

Egbert Arends 05-01-2018
10
10
10
10

Egbert Arends 05-01-2018
10
10
10
10

AJV Smeets 04-01-2018
5
5
8
6

Helaas moeten we constateren dat ondanks dat we een heel duur bed hebben gekocht we niet goed zijn voorgelicht omtrent het helaas niet zo fijne gebruikersgemak.. Tijdens het omdraaien in bed wordt de partner geheel door elkaar geschud.. Dit is niet comfortabel!! Ook is het jammer dat er niet gedacht is aan het instoppen van je dekbed aan de achterzijde... Door het hoge matras is dit niet mogelijk.

Rini Gerritsen 30-11-2017
9
9
10
9,3

Karin Wainscott 10-11-2017
10
10
10
10

Goed.

AM van den Thillart 27-10-2017
7
7
7
7

Lubbert na twee weken gebruik wat uit. plooien

Donny Baegen 27-10-2017
10
10
10
10

Zeer goed doordacht ontwerp zodat in elke slaapkamer deze tot zijn recht komt, Door de keuze aan verschillende hoogte en kleuren poten. Ook het wisselen van de strip kleur maakt dat je het best snel en eenvoudig een andere look kunt geven. Zeer stijlvol en elegant

P.R. Blokker-Kwadijk 26-10-2017
8
9
5
7,3

Hoofdbord ( los van de muur ) zit niet echt stevig aan het bed. Voor stabiliteit moet het tegen de muur gezet worden. De poten onder het bed vinden wij maar matig aan het frame bevestigd. Bij het verschuiven van het bed, gaan de poten heel snel schuin staan!

Dhr. Stefanie 29-09-2017
8
9
10
9

Jan Hartjes 20-09-2017
6
8
7
7

Wij zijn eigenlijk heel tevreden over onze aankoop. Er zijn echter 2 punten die we zouden willen meegeven. 1. Het bed staat bij ons rondom vrij in de slaapkamer. Daarom hebben we niet gekozen voor een hoofdbord. Echter nu is het lastig om je bekabelde afstandsbediening ergens aan op te hangen. Waarom is er niet een simpele en slimme bevestiging mogelijk aan de Multimotion 1? 2. Ondanks de antislip mat ervaren wij dat bij het op en neer klappen van de elektrische bed bodem, de matrassen toch telkens verschuiven. Nu zagen wij wel hoofd, voet -en zijbeugels, maar in onze beleving zijn de echt over geprijsd. Als je een bed van ruim 6 mille koopt, dan vinden wij het niet gepast dat je voor een paar metalen beugels de hoofdprijs vraagt. Doe ze er gratis bij, of vraag een prijs die recht doet aan de totale aankoop. Uiteraard zijn wij graag bereid het bovenstaande mondeling toe te lichten. Wij zijn bereikbaar op 06-53930690. Met vriendelijke groet, Jan & Angelique Hartjes

P J M Witte 14-09-2017
8
6
7
7

Geen

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten