Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

M line Intense Reviews

Gemiddelde uit 58 Reviews
9,0
9,1
8,6
8,9
Terug naar M line Intense
Rob Moerer 26-03-2020
10
10
10
10

Mooi ontwerp en degelijke uitvoering. Een aanwinst in onze slaapkamer !!

Elma van van kats 28-11-2019
8
9
8,5

heel gemakkelijk te bedienen

Atie Van Bezooijen 28-11-2019
9
9
9
9

We slapen heerlijk

Monique Brandes 28-11-2019
10
10
10
10

Super tevreden met onze nieuwe M Line matrassen.

A.H van Minnen 07-10-2019
10
10
10
10

Vanaf de eerste nacht dat wij op de nieuwe matrassen hebben geslapen zijn wij enthousiast. De matrassen vormen zich naar je lichaam en zakken niet in: je ligt niet in het matras, maar er op.

Rob Schrasser 01-08-2019
10
10
10
10

Goede topper. Past zich helemaal aan lichaam. Zeer blij mee! Kwaliteit voor prijs!

Anonymous
10
10
10
10

Anonymous
9
9
9
9

Mooi bed, met enige verbeterpunten. De afstandsbediening moet vrij lang worden ingedrukt alvorens het bed in beweging komt. Het matras glijdt vrij gemakkelijk een stukje van het bed af, dus maak de bovenkant van het bed en de onderkant van het matras beiden wat stroef, dan gebeurt dit niet meer. De montage van de voeteinden kan beter, gaat snel wijken.

Anonymous
10
10
6
8,7

Ligt heel comfortabel en biedt goede ondersteuning. Jammer genoeg kwam het hoofdbord met lelijke grijze vlekken die ik er niet uit krijg. Het hoofdbord is crème, dus heel goed zichtbaar. Het voeteneinde vind ik niet zo mooi afgewerkt.

Paul Van Acker 04-07-2020
10
10
10
10

Jens Versteegt 12-06-2020
8
8
8
8

Sandra van Orsouw 02-05-2020
8
8
8
8

Mooi strak bed. Soms moeten we het matras iets terug schuiven op de juiste plek, hij verschuift iets van zijn plek.

Bettien Boesser 01-05-2020
10
10
10
10

Fijn matras met overal juiste ondersteuning.

Klaas de de Boer 02-04-2020
8
9
9
8,7

Na een stapje terug na Schramm-matras bleek het wel een heel klein stapje. Het in bed stappen geeft wel enige moeiilijheden omdat het matras dermate inzakt dat gevreesd wordt er af te glijden maar dat kan mede veroorzaakt worden door het lichaamsgewicht van rond de 100 kg. en de leeftij van dik tachtig

jfh Fein 05-02-2020
9
9
9
9

Femke Wezenaar 17-11-2019
10
9
10
9,7

Willy j van Ek de Vries 15-09-2019
8
8
8
8

Heb al gebruik moeten maken om de hoes er af te halen plaatselijk een bloedd vlek te verwijderen( operatie wond) Paniek maar gelukkig goed gegaan .

Sylvie Van Peer 26-08-2019
10
10
10
10

Niet alleen goed, ziet er ook mooi uit!

Monique Nijssen 19-08-2019
9
9
9
9

Jeroen van den Berg 23-07-2019
8
8
9
8,3

Wim van der Ent 07-07-2019
10
10
10
10

Weer een perfecte nachtrust, heerlijk slapen.

Karel Hendriks 24-06-2019
10
10
10
10

Ik was een beetje bang dat het tegen zou vallen. Toch niet. De bedden liggen echt fantastisch. Iedere morgen ontspannen opstaan.

Richard Rijkeboer 23-06-2019
9
9
8
8,7

Prachtige Boxspring. Kwaliteit van materialen is hoogwaardig. Afwerking ook perfect. In combinatie met slowmotion 1 en 2 iets aan de lage kant voor een boxspring.

Pieter C. Mosk 13-06-2019
10
10
10
10

In een woord: GEWELDIG!

Geren Toonen 12-06-2019
8
8
8
8

Bos 28-05-2019
8
7
8
7,7

het bed is hoog. dit is wennen in het begin. hierna heerlijk.

Marianne Van Asten 08-05-2019
9
8
7
8

De hoogte van boxspring in combinatie met matras is ideaal voor ons ( 55+)

Kevin Gerritsen 12-04-2019
9
9
9
9

Gert Pomp 26-03-2019
10
10
10
10

Wij zijn uitermate tevreden

Eric Warnaar 28-01-2019
8
8
8
8

tessa Weijers 03-01-2019
8
8
8
8

J.C. Kroon 16-12-2018
8
9
8
8,3

Fijne boxspring met basic ontwerp. Jammer dat men het anti slip profiel aan de bovenzijde maar tot de helft heeft aangebracht. Nu schuiven mijn matrassen aan de bovenzijde iets uit elkaar terwijl ze onderaan netjes tegen elkaar blijven. En ontstaat er een V-vormige gleuf tussen de 2 matrassen. Waarom niet de hele bovenzijde van de boxspring anti slip. Kost weinig meer lijkt mij..

FW Schellevis 06-12-2018
9
9
9
9

A Wever 28-10-2018
9
9
9
9

Gea Van Donselaar 22-10-2018
10
10
9
9,7

Dave Van der Palen 08-10-2018
9
9
9
9

Diana 07-08-2018
9
9
7
8,3

Goed bed, mooie kleur. De naden ogen wat slordig afgewerkt, niet allemaal even strak over de hoeken, maar is niet hinderlijk. Het hoofdbord is echt voor de sier, zit maar met enkele schroeven vast en heeft veel speling. We hebben ook het Multi Motion onderstel, misschien heeft dit invloed op de manier van bevestigen.

P Hofstra 30-07-2018
7
9
9
8,3

De matrassen (2 x 90x200 opgemaakt met 1 groot hoeslaken) gaan iets wijken na een nacht slapen. Jammer dat dit niet standaard tegen gegaan wordt.

Igor Quik 25-04-2018
8
6
8
7,3

E.J. Bussink 13-03-2018
9
9
9
9

De boxspring Intense ligt fijn echter zijn wij totaal niet te spreken over de kwaliteit en afwerking. De beoordeling doet anders vermoeden. Bij aflevering bleek dat beide tijken elk een andere kleur hadden ten opzichte van de boxspring. 1 tijk bleek ook veel te groot te zijn. Verder was 1 stootbord dat de matras aan de achterzijde tegen moet houden beschadigd bij aflevering. Dit alles maakt dat wij erg ontevreden zijn over de kwaliteit van het geleverde. Dit mag toch niet gebeuren bij zo'n duur bed. Onze leverancier heeft alles keurig opgepakt en gemeld bij M-Line. Hierover niets dan lof. Helaas laat alles erg lang op zich wachten en zijn wij het vertrouwen een beetje kwijt. Nadat bleek dat ook de boxspring topper geen goede afmetingen had hebben we besloten niet meer te gaan voor vervangende tijken omdat we vrezen dat er kleurverschil blijft bestaan en daarnaast was die verkeerde maat topper de beroemde druppel....Wat een slechte afwerking voor zo'n duur product. We hebben besloten nu 2 complete m-line 6 matrassen op de boxspringbodem te leggen en af te zien van alle andere zaken die vervangen zouden worden.. Behalve het stootbord aan de achterzijde. We hebben echt het idee dat we een kat in de zak hebben gekocht. Jarenlang heerlijk geslapen op M-line. Hierover kunnen we nu ook niets zeggen maar onder de motorkap mankeert er van alles aan. Voor ons is dit een hele investering geweest. De laatste keer dat we er zoveel geld aan hebben besteed. Onze leverancier valt niets te verwijten, die doet alles om het in orde te maken en baalt er zelf ook enorm van. Maar M-Line laat hier een flinke steek vallen. Jammer, M-line had veel krediet bij ons opgebouwd, de laatste 10 jaren maar dat is nu helemaal omgeslagen. Ik zou het een ander niet meer adviseren. We hebben deze boxpring in oktober/november besteld en deze is begin januari afgeleverd. Nu is het half maart en zitten we te wachten op de vervangende matrassen. M-Line mag ons wel flink tegemoet komen, dit lijkt nergens naar. ik had liever een positieve review geplaatst maar op dit moment kan ik er niet meer van maken.

Zuid Limburg 08-03-2018
8
8
8
8

rob admiraal 06-03-2018
10
10
10
10

Mooi systeem! Mooi design. Een mooi meubelstuk.

mil van den eynde 12-02-2018
10
10
10
10

Testing - Applepie Applepie 18-01-2018
9
9
9

Mirelle van Dijk 15-01-2018
7
7
7
7

Peter de Regt 01-01-2018
9
9
9
9

Martien Janssen 31-12-2017
10
10
8
9,3

Jan van der Elst 28-11-2017
10
10
10
10

Geert Klein Entink 05-11-2017
9
10
9
9,3

André Dekker 21-10-2017
9
10
9
9,3

Dit hadden we jaren eerder moeten doen, we zijn van lekker slapen naar heerlijk slapen overgegaan.

R.K.Kemkers 30-11--0001
10
10
10
10

Heel mooi bed. Erg comfortabel en prettig om op te liggen.

S.N. Van Oord-van den Ban 30-11--0001
6
10
8
8

Prachtig bed, mooie uitvoering. Losse topper verschuift te veel na het omhoog doen van het hoofdeind, na omlaag brengen van hoofdeind is de topper bobbelig. 2x80cm is te smal voor een traagschuim topper omdat je anders omdraait in je slaap. Je rolt om en ligt dan gelijk op de rand. Hadden we dit geweten dan hadden we 2x90cm genomen, ondanks onze kleine slaapkamer.

S.Grooteman-Dolfing 30-11--0001
10
10
10
10

Onze eerste topdek wat fijn

Swinnen Wim 30-11--0001
6
6
6
6

Algemeen zeer tevreden

Liz Lucasse 30-11--0001
10
10
10
10

Dit matras hebben we niet alleen m line 5&7

T.A.C. de Geest-de Zwart 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer tevreden

W. van Duijn 30-11--0001
10
10
10
10

Gewoon een goed bed, wat goed elektrisch is in te stellen.

M. den Boesterd-Hak 30-11--0001
10
8
8
8,7

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten