Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Nachttafel Wave
Nachttafel Wave

Design nachttafel Wave maakt van uw slaapkamer een droomkamer!

M line nachttafel Wave

De juiste accessoires dragen bij aan de sfeer van de slaapkamer en zijn tevens praktisch. Daarom heeft M line naast matrassen, bedtextiel en boxsprings ook accessoires in het assortiment. De M line nachttafel Wave is daar een voorbeeld van. De handige en stijlvolle accessoires van M line maken uw slaapkamer echt compleet. Wilt u bijvoorbeeld de uitstraling van uw slaapkamer verbeteren? Komt u niet helemaal tot rust in de ruimte, omdat het rommelig is? De uitstekende accessoires van M line dragen bij aan een ontspannen sfeer. Het is immers wel zo fijn om een ontspannen en opgeruimde slaapkamer binnen te lopen wanneer u wilt relaxen.

Specificaties design nachttafel Wave

Een onmisbare accessoire voor iedere slaapkamer is een nachttafel. Door middel van zo’n nachttafel kunt u eenvoudig allerlei spullen netjes een plek geven. Denk bijvoorbeeld aan spullen zoals een nachtlampje of het boek dat u altijd even leest voordat u gaat slapen. Een nachttafel is de perfecte plek om dit na gebruik op weg te leggen. Bovendien draagt een stijlvolle nachttafel bij aan de algehele uitstraling van de boxspring én de kamer. Daarom heeft M line de design nachttafel Wave ontwikkeld. De nachttafel Wave is speciaal gecreëerd voor de M line Superior Boxspring. Met deze design nachttafel van M line maakt u van uw Superior boxspring een stijlvol geheel. Zo is het tafeltje toepasbaar aan beide kanten. Maak ook van uw slaapkamer een droomkamer met de design accessoires van M line. 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten