Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Bedbodems van M line

M line bedbodems zijn niet alleen stijlvol maar daarnaast ook functioneel. Zo is er een uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem. Door de gebruikte materialen en comfortzones krijgt uw lichaam exact de ondersteuning die u nodig heeft.

Een goede bedbodem kan bijdragen aan een betere nachtrust. Daarom zijn de bedbodems van M line niet alleen erg elegant, maar ook zeer functioneel. De uitstekende veerkracht is verspreid over de gehele breedte van de bodem. Daarnaast komt u helemaal tot rust dankzij de gebruikte materialen en comfortzones die verwerkt zijn in de bodems. Hierdoor ervaart u optimale ondersteuning. Uw lichaam krijgt namelijk de ondersteuning die u exact nodig heeft. Bovendien zorgt het elegante uiterlijk van de M line bedbodems ervoor dat ze tevens bijdragen aan de sfeer van de slaapkamer. Voor de beste ondersteuning en een betere nachtrust bent u bij M line aan het juiste adres.

 

Een bedbodem die bij u past

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan een goede nachtrust. Wanneer het algehele bed perfect bij u past, zult u elke avond weer heerlijk slapen. Het is met andere woorden belangrijk dat uw hoofdkussen perfect is voor u. Daarnaast zijn het matras en de bedbodem samen ook belangrijke factoren die bijdragen aan uw slaapklimaat. Als uw bedbodem perfect bij u past, dan ervaart u een gezonde nachtrust. Daarom heeft M line een aantal uitstekende bedbodems in het assortiment. Hierdoor zal er vast en zeker een bedbodem te vinden zijn die uitstekend is voor uw nachtrust. De bedbodems van M line bevatten namelijk innovatieve technieken waardoor u optimale ondersteuning ervaart.

 

M line Multi Motion bedbodems

Met de bedbodems uit de collectie Multi Motion introduceert M line een vernieuwende techniek. Deze bedbodems zijn namelijk ontworpen om de eigenschappen van een matras te versterken. Bovendien kan een goede bedbodem ervoor zorgen dat u langer kunt genieten van uw matras. Kwaliteit van een bedbodem is met andere woorden erg belangrijk. Daarom blinken de Multi Motion bedbodems uit in ventilatie, veerkracht en aanvullende opties. Bovendien is er ook aan stijl gedacht. Er zijn verschillende varianten binnen de Multi Motion reeks verkrijgbaar. Of u nou voor een robuuste bedbodem wilt gaan of juist voor een modern ontwerp. Het is allemaal geen enkel probleem bij M line.

 

Heerlijk slapen op een stijlvol bed

Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor de gezondheid. Dankzij het ultraslanke aluminium frame hebben de Multi Motion bedbodems stuk voor stuk een zeer grote draagkracht. Bovendien krijgt u precies de juiste ondersteuning bij uw schouders en rug dankzij de ergonomische schouderzone. U zult heerlijk slapen op de bedbodems van M line. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden kunt u tevens de Multi Motion volledig naar uw eigen smaak samenstellen. Het is zeer eenvoudig om er op deze manier voor te zorgen dat uw heerlijke bed perfect past bij het design van uw slaapkamer of andersom. Naast de keuze uit diverse stijlvolle potensets, kunt u ook de kleur en het materiaal van de stof zelf bepalen. Daarnaast laten wij ook de keuze voor de aanwezigheid van een hoofdbord, voetbord of zijpanelen aan u over. Zo creëert u een bed dat volledig naar eigen stijl is.

 

Multi Motion inlegbodem

Heeft u al een ledikant, maar is uw huidige bedbodem niet ideaal voor uw slaaphouding? In dat geval kunt u een kijkje nemen bij de Multi Modion inlegbodems van M line. Deze bedbodems passen perfect in elk ledikant. Bovendien is het mogelijk om een verstelbare variant van deze inlegbodem te bestellen. Met een inlegbodem uit de Multi Motion collectie ervaart u nog steeds de optimale ondersteuning die de normale Multi Motion bedbodems geven aan uw slaaphouding. De inlegbodem bevat onder andere verende latten met een uniek 7-zones mini pocketvering. Dankzij de hybride techniek die gebruikt is bij deze inlegbodems, ervaart u nog steeds de beste ondersteuning. Goede nachtrust begint immers met de juiste techniek.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten