Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Bedtextiel van M line

Bedtextiel speelt een belangrijke rol tijdens uw slaap en dat weet M line als geen ander. Met het bedtextiel van M line creëert u daarom het perfecte slaapklimaat dat perfect aansluit bij de eigenschappen van onze matrassen. 

Tijdens uw slaap speelt ook het bedtextiel een belangrijk rol. M line weet dat als geen ander. Daarom heeft het team specialisten van M line ook het hoofd gebogen over dit onderdeel van het bed. Het resultaat vindt u hier: bedtextiel dat zorgt voor een optimale nachtrust. Met het bedtextiel van M line creëert u namelijk het perfecte slaapklimaat. Dat houdt in dat u een situatie voor uzelf tot stand brengt, waardoor u ultiem comfort en uitstekende ondersteuning zult ervaren. Het bedtextiel van M line sluit namelijk perfect aan op de eigenschappen van onze matrassen.

 

Bedtextiel als overkoepelend begrip

Beddengoed, oftewel bedtextiel, is in feite een overkoepelende term voor al het textiel dat op een bed gebruikt kan worden. Hierdoor vindt u allerlei verschillende soorten beddengoed van M line in deze categorie. Niet alleen lakens of een sloop vallen onder het begrip beddengoed. Ook artikelen als een moltondeken, een dekbed, een matrasbeschermer en een matrashoes vallen binnen deze categorie. Deze producten dragen bij aan een goed slaapklimaat. Bedtextiel van M line zorgt voor een betere nachtrust. Goede nachtrust begint immers met de juiste techniek en het juiste materiaal. Met het beddengoed van M line zult u weer heerlijk slapen.

 

M line Twin Cover en Duo Cover

Een voorbeeld van het beddengoed van M line zijn de uitermate praktische matrashoezen. Heeft u bijvoorbeeld twee eenpersoonsmatrassen en voelt u altijd een naad tussen de matrassen? Met een matrashoes van M line wordt dat vervelende gevoel verleden tijd. Zo zorgt de M line Duo Cover matrashoes ervoor dat u nog steeds kan genieten van de voordelen van een tweepersoonsmatras, door twee matraskernen in één hoes te stoppen. Gelukkig behoudt u met zo’n matrashoes als bedtextiel tegelijkertijd wel de functionaliteit van twee eenpersoonsmatrassen.

Bovendien is het met de M line Twin Cover zelfs mogelijk om verstelbare bedbodems los van elkaar te gebruiken. Hierdoor merkt u nagenoeg niets meer van de naad tussen twee losse eenpersoonsmatrassen. Beide matrashoezen van M line zijn verkrijgbaar in een paar verschillende uitvoeringen. Net zoals bij het meeste bedtextiel geldt, zijn deze matrashoezen afristbaar en eenvoudig te wassen. Dat is natuurlijk wel zo prettig en hygiënisch, aangezien bedtextiel over het algemeen het meeste te verduren heeft tijdens de nacht.

 

M line Smart Cover

Ieder mens is weer anders en daardoor kan het perfecte slaapklimaat erg wisselen per persoon. Voor de mensen die het snel te warm krijgen in bed, heeft M line de handige Smart Cover matrasbeschermer. De M line Smart Cover zorgt namelijk voor maar liefst 28% betere ventilatie in verhouding tot een normaal moltondeken. Met zo’n Smart Cover als bedtextiel ontstaat er een unieke ventilatielaag tussen uw lichaam en het matras. Hierdoor zult u het niet meer zo snel te warm krijgen.

De M line Smart Cover sluit altijd perfect aan op een M line matras dankzij de ruime instopstrook. Bovendien is de vochtregulatie van uw huidige matras direct verbeterd met zo’n matrasbeschermer als bedtextiel. Zoals de naam suggereert beschermt deze hoes dus uw matras. Hierdoor kunt u nog langer genieten van een goede nachtrust. Kortom, met een Smart Cover matrasbeschermer van M line creëert u een stabiel en aangenaam slaapklimaat. Hierdoor laat u eenvoudig de slapeloze nachten achter u.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten