Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Smart Cover
Smart Cover

Creëer het perfecte slaapklimaat met de Smart Cover.

  

Meerprijs voor een Smart Cover met dubbele split t.b.v. elektrische bedbodem bedraagt €40 - €60 euro 

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €105,-

M line Smart Cover

Bedtextiel speelt een belangrijke rol wanneer u slaapt. Goede techniek zorgt namelijk voor een goede nachtrust. Dat geldt zeker voor uw matras en hoofdkussen, maar daar hoort bedtextiel ook zeker bij. Goed bedtextiel draagt namelijk bij aan een optimale nachtrust. Daarom heeft het team specialisten M line bedtextiel ontwikkeld dat zorgt voor een uitstekend slaapklimaat. Dat wil zeggen dat u ultiem comfort en voortreffelijke ondersteuning zult ervaren met het bedtextiel van M line. Bovendien is het bedtextiel van M line zo ontworpen dat het perfect aansluit op de eigenschappen van onze matrassen. Daardoor bieden ze voldoende bescherming. De M line Smart Cover is een voorbeeld van het uitstekende bedtextiel van M line.

Specificaties van de Smart Cover

De innovatieve Smart Cover van M line is een matrasbeschermer. Deze matrasbeschermer is speciaal ontwikkeld door de specialisten van M line om de matras beter te ventileren en daardoor te beschermen. Met deze matrasbeschermer van M line ervaart u namelijk voor 28% betere ventilatie in verhouding met een normale molton. Hierdoor is de Smart Cover van M line uitermate geschikt voor mensen die het vaak warm hebben in bed. Het vocht dat u tijdens het slapen verliest wordt immers beter afgevoerd door deze matrasbeschermer. Het resultaat hiervan is dat uw matras beter beschermd wordt en dus langer meegaat. De vochtregulatie van ieder matras zal aanzienlijk verbeteren met een Smart Cover van M line.

 

Daarnaast heeft de M line Smart Cover een perfecte pasvorm. De tijk van de matrasbeschermer heeft een perfecte vorm. Hierdoor sluit het namelijk voortreffelijk aan op de matras. Deze techniek van de Smart Cover zorgt in combinatie met de ruime instopstrook dus voor een perfect fit. De matrasbeschermer brengt een unieke ventilatielaag tussen het lichaam en het matras tot stand. Hierdoor creëert u eenvoudig een stabiel en aangenaam slaapklimaat met de Smart Cover van M line. Deze bijzondere matrasbeschermer van M line is geschikt voor een matrashoogte tot 30 centimeter. Slaap je op een verstelbare bedbodem? Dan is de Smart Cover ook met split te bestellen, zodat de matrassen zonder problemen los van elkaar kunnen bewegen.

Beter slaapklimaat dankzij bedtextiel

Wanneer u het ‘s nachts tijdens het slapen regelmatig warm heeft, dan is de M line Smart Cover zeker een aanrader. Met deze innovatieve matrasbeschermer ervaart u een optimaal slaapklimaat, omdat het vocht beter gereguleerd wordt. Hierdoor zal uw matras tevens beter beschermd worden. Bovendien kunt u de matrasbeschermer van M line wassen op 60°C. Zoals u ziet kunt u met het bedtextiel van M line een beter slaapklimaat voor uzelf creëren en geniet u langer van uw matras. Naast deze indrukwekkende matrasbeschermer heeft M line nog meer bedtextiel in het assortiment, waaronder diverse matrashoezen zoals de Twin Cover en de Duo Cover.

Reviews
Gemiddelde uit 41 Reviews
9,0
9
Bekijk 41 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten