Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Twin Cover
Twin Cover

Ervaar de naad tussen twee matrassen minimaal dankzij de Twin Cover.

Prijs: €448,-

M line Twin Cover

Wanneer u een goede nachtrust wilt ervaren, dan heeft M line diverse producten met eigenschappen die daaraan bijdragen. Zo is een hoofdkussen met de juiste vorm en een geschikt matras voor uw slaaphouding van belang. Daarnaast kan bedtextiel bijdragen aan een comfortabele nachtrust. Daarom heeft M line ook bedtextiel in het assortiment dat zorgt voor een uitstekend slaapklimaat. Voor uitstekend comfort en een indrukwekkende ondersteuning bent u immers altijd aan het juiste adres bij M line. Zo sluit al het bedtextiel van M line perfect aan op de eigenschappen van de M line matrassen. De M line Twin Cover matrashoes is één van de twee hoezen van hoogwaardige kwaliteit uit het bedtextiel assortiment.

Specificaties van de Twin Cover

De Twin Cover van M line is een uitermate praktische en bijzondere matrashoes. Met een Twin Cover van M line ervaart u de voordelen van een tweepersoonsmatras, terwijl u gebruik maakt van twee losse matraskernen. Zo heeft u onder andere geen last meer van de vervelende naad tussen twee eenpersoonsmatrassen. De M line Twin Cover omvangt namelijk de twee matraskernen. Hierdoor ervaart u de naad tussen de individuele matrassen minimaal en geniet u weer van optimaal slaapcomfort. Daarnaast behoudt u met de M line Twin Cover matrashoes tevens de functionaliteit van twee eenpersoonsmatrassen. Een combinatie tussen twee Slow Motion matrassen is daardoor mogelijk. Deze matrashoes van M line heeft namelijk een dubbele split. Door deze split aan het hoofd- en voeteinde behoudt u tevens de mogelijkheid om verstelbare bedbodems nog steeds los van elkaar te gebruiken.

 

Het bedtextiel van M line is ontworpen om een M line matras zo goed mogelijk aan te vullen. Niet ieder matras heeft dezelfde afmetingen. Daarom is het M line bedtextiel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo garandeert M line dat u altijd een geschikte matrashoes vindt voor uw M line matras. De M line Twin Cover is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Matrashoogtes: 22 en 26 centimeter
  • Lengtematen:         200, 210 en 220 centimeter
  • Breedtematen: 160, 180 en 200 centimeter

 

Alleen het beste voor uw matras

Wanneer u een uitstekende nachtrust wilt ervaren, dan gaat u natuurlijk voor alleen het beste voor uw matras. Heeft u bijvoorbeeld twee eenpersoonsbedden met elk een andere hardheid? In dat geval kunt u de M line Twin Cover matrashoes gebruiken. Met deze matrashoes is het namelijk mogelijk om twee verschillende hardheden van M line Slow Motion matrassen te combineren in één tweepersoonsmatras. De functionaliteit van beide matrassen wordt dankzij de Twin Cover in stand gehouden. Bovendien kunt u de M line Twin Cover eenvoudig afritsen wanneer u deze even wilt wassen. Deze matrashoes is namelijk wasbaar op 60°C. Heeft u een wat kleiner budget en is de Twin Cover net te prijzig? Dat is bij M line geen enkel probleem. Naast deze matrashoes is er ook nog de M line Duo Cover. Kortom, voor het beste voor uw matras zit u goed bij M line. Goede nachtrust begint immers met goede techniek.

Reviews
Gemiddelde uit 56 Reviews
8,1
8,1
Bekijk 56 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten