Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Cool Motion 4
Cool Motion 4

De Cool Motion 4 biedt een voortreffelijke drukverdeling.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Unieke insnijdingen
  • Geprofileerd HR-schuim
  • Body Adapt
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €949,-

M line Cool Motion 4 

Om optimale ondersteuning en uitstekende drukverdeling te realiseren, bestaat elk M line matras uit verschillende lagen. Al die lagen hebben op hun beurt weer unieke eigenschappen. De combinatie van deze lagen resulteert uiteindelijk tot diverse soorten M line matrassen die stuk voor stuk het voor u beste slaapklimaat creëren. Op basis van uw slaaphouding en wensen kunt u altijd de juiste matras uitzoeken. De Cool Motion 4 is een van de vele matrassen uit de M line collectie. Met een Cool Motion 4 matras bent u elke ochtend weer goed uitgerust. U begint weer helemaal fit aan de nieuwe dag.

 

Specificaties van de Cool Motion 4

Per type variëren de specificaties van een M line matras. Zo heeft de Cool Motion 4 een stevig opencellig HR-schuim als basis. Deze schuimlaag is in de kern geprofileerd en goed gezoneerd. Dat zorgt ervoor dat u uitstekende ondersteuning en ultiem slaapcomfort ervaart. Combineer deze schuimlaag met de innovatieve Clima Support laag van M line en het resultaat is een matras met optimale ventilatie. Daarnaast zijn de insnijdingen van de toplaag in een Cool Motion 4 matras erg uniek. De insnijdingen verschillen namelijk per zone. Hierdoor wordt de druk evenredig verdeeld. U ervaart ondersteuning over uw gehele lichaam tijdens de nachtrust. Alle matrassen uit deze collectie zijn 22 centimeter hoog.

 

Matras met harde toplaag

M line heeft een nieuwe toplaag ontwikkeld. Hiervoor wordt visco-elastisch schuim van goede kwaliteit gebruikt. Met zo’n toplaag van M line geniet u van een voortreffelijke drukverdeling. Goede nachtrust begint immers bij goede techniek. Om deze bijzondere toplaag te creëren, is er gebruik gemaakt van verschillende hardheden. Daarnaast is er tevens gevarieerd in de dichtheid van het schuim. Het resultaat? U kunt zelf het verschil tussen hard of zacht ervaren. De Cool Motion 4 beschikt over een firm toplaag. Een matras uit deze collectie is dus harder dan een Cool Motion 3 matras. Op dat aspect na zijn de Cool Motion 4 en de Cool Motion 3 gelijk.

 

M line en milieuvriendelijkheid

Elke Cool Motion 4 matras matrastijk wordt gemaakt met een milieuvriendelijk vezel. Deze M line matrassen worden dus gecreëerd met een revolutionair Lyocell tijk. Dit vezel is afkomstig van de eucalyptusboom en verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces. Omdat er minder water nodig is, kan de tijk op milieuvriendelijke wijze gewonnen worden. Hierdoor staat deze tijk ook wel bekend onder de naam eco-friendly Lyocell tijk. Vindt u het milieu belangrijk en wilt u graag een milieuvriendelijk matras? Een Cool Motion 4 matras is in dat geval een goede optie. Wanneer u zeker wilt weten dat dit type matras de beste keuze is voor uw slaaphouding, kunt u de test van de matrassenwijzer doen.

 

Active Temperature Control in de innovatieve Cool Motion tijk voor een goed slaapklimaat

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

HR-schuim basislaag

De geprofileerde basislaag van HR-schuim is gezoneerd zodat uw gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

Eco-friendly Lyocell tijk

Dit matras is ook verkrijgbaar in een Eco-friendly Lyocell tijk genaamd: Slow Motion 4 . De Slow Motion 4 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België.

De Cool Motion 4 is de favoriet van… Ritchie De Laet

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten