Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Cool Motion 6
Cool Motion 6

Zorgt met een 7-zone pocketvering voor een optimale drukverdeling.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.249,-

M line Cool Motion 6

Een M line matras is te herkennen aan de innovatieve techniek die erin verwerkt zit. De matrassen van M line zijn opgebouwd uit verschillende lagen die allemaal een bijzondere eigenschap hebben. De M line Cool Motion 5 en Cool Motion 6 matrassen zijn de eerste combinaties uit de HYBRID Series. Deze matrassen bevatten een unieke basislaag van pocketveren. Daar ligt een laag HR-schuim bovenop. De pocketveren in combinatie met het schuim zorgen voor een verhoogt comfortniveau. Bovendien kunt u eenvoudig draaien in bed. Daarnaast bestaat de bovenste laag uit een bijzonder visco-elastisch schuim dat zich volledig vormt naar de contouren van uw lichaam. Door de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool Motion HYBRID 6 en 5 geniet u van een uitstekende nachtrust.

 

Specificaties van de Cool Motion 6

Per type is er een klein verschil tussen de exacte specificaties van een M line matras. Zo is een Cool Motion 6 matras anders dan een Cool Motion 3 matras. De Cool Motion 6 beschikt over een innovatieve pocketvering die verdeeld is over zeven verschillende comfortzones. Deze 7-zone pocketvering zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste manier wordt ondersteunt. Wanneer u kiest voor een M line Cool Motion 6 matras, dan ervaart u de optimale drukverdeling. Daarnaast bevat Cool Motion 6 Body Adapt profilering. Door middel van deze profilering is de zonering van de matras nog beter. Uw spieren en gewrichten herstellen beter op een Cool Motion 6 matras wanneer u lekker ligt te slapen. Goede nachtrust begint dus echt met goede techniek.

 

Verder is er ook aan de warmteafvoer en ventilatie gedacht. De uitstekende drukverdeling en perfecte zonering is namelijk gecombineerd met een Clima Support ventilatielaag. Hierdoor heeft een M line Cool Motion 6 matras een indrukwekkend goede warmteafvoer. De Clima Support ventilatielaag ligt net onder de visco-elastische toplaag. Door middel van deze laag wordt uw lichaamswarmte beter afgevoerd. Ook ervaart u een beter slaapklimaat dankzij de optimale ventilatie. Dat is natuurlijk wel zo hygiënisch. Een matras heeft immers veel te verduren. Door middel van de Clima Support ventilatielaag weet u zeker dat uw matras goed ventileert en de warmteafvoer in orde is. Een matras uit deze collectie is 26 centimeter hoog.

 

Stevige toplaag van dit matras

Op het eerste gezicht lijken de Cool Motion 6 en de Cool Motion 5 erg op elkaar. Het verschil zit enkel en alleen in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van de M line matrassen zijn vernieuwd. Hierdoor is de algehele drukverdeling van de toplaag verbeterd met als resultaat: een heerlijke nachtrust dankzij een M line matras. Elke M line toplaag bestaat uit traagschuim. Er is echter een variatie in de hardheden en de dichtheid van dat schuim. Hierdoor zijn er zowel zachte als harde toplagen. De Cool Motion 6 matrassen beschikken over een firm visco-elastische toplaag en stevige pocketvering. Hierdoor voelt zo’n matras wat harder aan dan een Cool Motion 5 matras. Deze matrassen hebben een soft toplaag en een soepele pocketvering. Hierdoor is een Cool Motion 6 matras harder dan een Cool Motion 5 matras. Welke optie het beste is voor uw slaaphouding, ontdekt u met de matrassenwijzer van M line.

 

Active Temperature Control in de innovatieve Cool Motion tijk voor een goed slaapklimaat

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

HR-schuim basislaag

De geprofileerde basislaag van HR-schuim is gezoneerd zodat uw gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

7-zones pocketvering

Het matras bestaat uit een basis van 7-zone pocketvering. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste plaatsen optimaal ondersteund en ervaart u een optimale drukverdeling.

Eco-friendly Lyocell tijk

Dit matras is ook verkrijgbaar in een Eco-friendly Lyocell tijk genaamd: Slow Motion 6 . De Slow Motion 6 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België.

De Cool Motion 6 is de favoriet van… Marlou van Rhijn

“Ik heb in M line mijn vaste trainingsmaatje gevonden.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten