Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Cool Motion 7
Cool Motion 7

De Cool Motion 7 heeft schuimbollen voor een optimale mobiliteit.

  • Soft Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Dynamic Support
  • Airrelease
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden
* Vanaf 140 cm bestaat de matras uit 2 kernen & duocover

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.549,-

M line Cool Motion 7

Wanneer u voor de Cool Motion HYBRID 7 of 8 kiest, dan gaat u voor de premium onder de M line Cool Motion matrassen. Ieder M line matras bestaat uit diverse schuimlagen. Elke laag heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De eerste matrassen van M line uit de HYBRID Series zijn de Cool Motion 5 en de Cool Motion 6. In de Cool Motion 7 en 8 matrassen zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Hierdoor spannen de Cool Motion 7 en 8 de kroon op het gebied van optimaal slaapcomfort en ondersteuning. U ervaart ultiem slaapcomfort door de combinatie van innovatieve technieken in de Cool Motion HYBRID Premium 7 en 8.

 

Specificaties van de Cool Motion 7

In de Cool Motion 7 matrassen zijn de nieuwste technieken verwerkt. Een 7-zone pocketvering is de basis van elk M line HYBRID matras. Met deze speciale pocketvering wordt uw lichaam op de juiste plekken ondersteund. U geniet van een uitstekende drukverdeling dankzij deze pocketvering. Verder beschikt een Cool Motion 7 matras over Dynamic Support. Dit zijn schuimballen die ervoor zorgen dat u optimale mobiliteit ervaart tijdens uw nachtrust. Daarnaast bestaat de bovenste laag van dit matras uit innovatief visco-elastisch schuim. Dit bijzondere schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Door deze combinatie van innovatieve technieken ervaart u optimaal slaapcomfort.

 

Uniek aan de Cool Motion 7 en 8 is het Air Release Systeem. De combinatie van dit bijzondere systeem met de Clima Support laag resulteert in betere ventilatie. Het opencellige schuim voert snel en efficiënt vocht en warmte af. Hierdoor geniet u van een heerlijk slaapklimaat. Verder zorgt het Flexnet Supportsysteem ervoor dat de pocketveren en het schuim van de Cool Motion 7 perfect op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is goede ondersteuning. Met een Cool Motion 7 ervaart u een goede nachtrust en bent u overdag fit. Alle matrassen uit de HYBRID collectie zijn 26 centimeter hoog.

 

Soft visco-elastische toplaag

De Cool Motion 7 en de Cool Motion 8 lijken erg veel op elkaar. Veel van de aanwezige technieken zijn hetzelfde. Het verschil zit in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van alle M line matrassen worden gemaakt met een voortreffelijke drukverdeling. Om dit te realiseren wordt er een unieke combinatie gecreëerd van verschillende hardheden, diverse inkepingen en variaties in de dichtheid van het schuim. Dit maakt het mogelijk om zachte of stevige toplagen te maken. De Cool Motion 7 matrassen beschikken over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering. Daarentegen bestaat de Cool Motion 8 uit een stevige pocketvering compleet met firm toplaag. Hierdoor voelt de Cool Motion 7 wat zachter aan dan de Cool Motion 8.

 

Active Temperature Control in de innovatieve Cool Motion tijk voor een goed slaapklimaat

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

7-zones pocketvering

Het matras bestaat uit een basis van 7-zone pocketvering. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste plaatsen optimaal ondersteund en ervaart u een optimale drukverdeling.

Dynamic Support

In welke slaaphouding u ook ligt en hoeveel u ook beweegt, de schuimbollen in het matras zorgen voor een dynamische ondersteuning van uw lichaam.

Eco-friendly Lyocell tijk

Dit matras is ook verkrijgbaar in een Eco-friendly Lyocell tijk genaamd: Slow Motion 7 . De Slow Motion 7 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België.

De Cool Motion 7 is de favoriet van… Sep van Marcke

“Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de training.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten