Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Cool Motion 8
Cool Motion 8

Een goede ondersteuning van pocketvering met gezoneerde schuimballen.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Dynamic Support
  • Airrelease
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden
* Vanaf 140 cm bestaat de matras uit 2 kernen & duocover

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.549,-

M line Cool Motion 8

Gaat u voor premium comfort? Dan is de M line Cool Motion HYBRID Premium 7 of 8 echt iets voor u. Alle M line matrassen zijn opgebouwd uit verschillende schuimlagen. Elke laag heeft bijzondere eigenschappen die het slaapcomfort van de matras versterken. Naast de eerste serie matrassen (Cool Motion 3 en 4) heeft M line ook de HYBRID Series. De Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 zijn de eerste M line matrassen uit deze series. Daarboven staan de Cool Motion 7 en 8. Deze matrassen bevinden zich een stapje hoger op het gebied van slaapcomfort, omdat zij beschikken over de allernieuwste technieken op slaapgebied. Wanneer u voor de Cool Motion 8 kiest, dan gaat u voor optimale ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

 

Specificaties van de Cool Motion 8

In de Cool Motion 8 matrassen zijn allerlei nieuwe, innovatieve technieken verwerkt. De basis van elk matras is een 7-zone pocketvering. Door middel van deze pocketvering wordt uw lichaam perfect ondersteund. Hierdoor ervaart u een uitstekende drukverdeling. Dat is echter niet de enige techniek die de M line Cool Motion 8 zo bijzonder maakt. Zo heeft een Cool Motion 8 matras tevens Dynamic Support. Dit zijn HR-schuimballen die ervoor zorgen dat u moeiteloos kunt bewegen tijdens het slapen. U geniet dus van optimale mobiliteit. Verder beschikt dit matras over een bovenste laag gemaakt van visco-elastisch schuim. Dankzij dit schuim zal het Cool Motion 8 matras heerlijk liggen. Het schuim vormt zich namelijk naar uw lichaamscontouren.

 

Verder beschikken de Cool Motion 8 en 7 matrassen over een Air Release Systeem. Dit bijzondere systeem wordt gecombineerd met de Clima Support laag. Het resultaat van deze combinatie is zeer goede ventilatie. Zowel warmte als vocht wordt namelijk op een snelle en efficiënte manier afgevoerd. U geniet van een optimaal slaapklimaat met een Cool Motion 8 matras. Bovendien is de matras uitgerust met het Flexnet Supportsysteem. Dit systeem en het schuim zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor beleeft u goede ondersteuning tijdens uw nachtrust. Elke matras uit de Cool Motion HYBRID Premium 8 collectie is 26 centimeter hoog.

 

Firm visco-elastische toplaag

De Cool Motion 8 en de Cool Motion 7 hebben veel met elkaar gemeen. Zo komt de technische opbouw van de schuimlagen overeen. Er is echter wel één duidelijk verschil. De samenstelling van de toplaag is anders bij de Cool Motion HYBRID Premium 8. Alle M line matrassen beschikken over een unieke toplaag met uitstekende drukverdeling. Deze bijzondere toplagen worden gecreëerd door een combinatie van dichtheid, hardheden en inkepingen. Hierdoor kunnen er harde en zachte toplagen gemaakt worden. De Cool Motion 8 matrassen zijn uitgerust met een firm visco-elastische toplaag en een stevige pocketvering. Daartegenover staat de Cool Motion 7. Deze matrassen beschikken over een soepele pocketvering en een soft visco-elastische toplaag. Het resultaat hiervan is dat een Cool Motion 8 matras wat harder aanvoelt dan een Cool Motion 7 matras.

 

Active Temperature Control in de innovatieve Cool Motion tijk voor een goed slaapklimaat

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk. Deze is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen, zodat uw temperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

7-zones pocketvering

Het matras bestaat uit een basis van 7-zone pocketvering. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste plaatsen optimaal ondersteund en ervaart u een optimale drukverdeling.

Dynamic Support

In welke slaaphouding u ook ligt en hoeveel u ook beweegt, de schuimbollen in het matras zorgen voor een dynamische ondersteuning van uw lichaam.

Eco-friendly Lyocell tijk

Dit matras is ook verkrijgbaar in een Eco-friendly Lyocell tijk genaamd: Slow Motion 8 . De Slow Motion 8 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België.

De Cool Motion 8 is de favoriet van… Eva de Goede

“Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de training.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten