Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
M line Recrea Matras
M line Recrea Matras

Een comfortabele nachtrust, ook op reis!

  • Eucafeel schuim
  • Uitstekende warmte- en vochtafvoer
  • Bestelbaar in 2 hoogtes: 12 en 18 cm
  • Extra licht

M line Recrea Matras

Het Recrea Matras bestaat uit Eucafeel(EF) schuim dat zich al bewezen heeft in het M line RIO matras uit 2016. Het heeft dezelfde drukverlagende eigenschappen, maar een betere warmte- en vochtafvoer. Dit maakt het M line Recrea Matras uitermate geschikt voor gebruik in warme vakantieoorden. 

Het M line Recrea Matras is te bestellen in twee verschillende hoogtes: 12 en 18 centimeter. Hiermee past het matras in elke caravan, camper en/of boot. Hierbij wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld ramen, rolhorren of alkoof zodat het matras altijd past. Het laadvermogen is altijd een heikel punt wanneer men de caravan of camper inlaadt. Met het M line Recrea Matras is 'te zwaar' geen issue meer.

 

OOK OP REIS UITGERUST DE DAG BEGINNEN

Na een drukke (werk)dag verlangt u naar een comfortabele nachtrust, maar tijdens een welverdiende vakantie natuurlijk ook! Het beste slaapcomfort in uw caravan, camper of boot is vanaf nu ook mogelijk. M line en Matras Factory bundelen hun kwaliteiten om zorg te dragen voor een goede nachtrust tijdens mooie excursies. De energieke dagen tijdens zo'n trip zitten vol nieuwe indrukken, actieve tochten of ontspanning waardoor het van belang is dat u de volgende dag weer uitgerust wakker wordt.
 
Een caravan, camper en boot zijn vaak voorzien van de meest handige snufjes. Het ontbreekt echter weleens aan een goed en comfortabel matras om de totale reisexperience tot een succes te maken. De aparte maten en bijzondere vormen belemmeren het eenvoudig aanschaffen van een geschikt matras voor tijdens uw reis over de wereld. Heerlijk slapen en uitgerust de vakantie voorzetten, is vanaf nu dichterbij dan ooit!
 
 
Reviews
Gemiddelde uit 1 Reviews
10,0
10,0
10,0
10
Bekijk 1 Reviews

Til uw droomreis naar een hoger niveau met M line Reacrea matras! 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten