Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Motion matras 2
Motion matras 2

De Cool en Slow Motion 2 biedt drukverlagende eigenschappen.

  • Soft Visco-elastisch schuim
  • Geprofileerd HR-schuim

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €749,-

M line Cool en Slow Motion 2

Elk M line matras is opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag beschikt over bijzondere eigenschappen. Dankzij de combinatie van al die verschillende lagen creëert M line diverse matrassen met indrukwekkende ondersteuning en voortreffelijke drukverdeling. Aangezien ieder mens een andere slaaphouding heeft, wisselen de exacte eisen voor een goed matras per persoon. Daarom heeft M line een groot aanbod matrassen die elk voor een goede nachtrust zorgen. De Cool Motion 2 is daar een voorbeeld van. Met een Cool Motion 2 matras ervaart u een uitstekend slaapklimaat gedurende de nacht.

Specificaties van de Cool en Slow Motion 2

De exacte specificaties zijn per M line matras verschillend. Zo bestaat de Cool en Slow Motion 8 uit meer lagen dan de Cool en Slow Motion 2. Hierdoor staat de Cool en Slow Motion 8 matras ook wel bekend als de meest luxe matras van het aanbod M line matrassen. De Cool en Slow Motion 2 is wat eenvoudiger. Zo heeft dit matras een geprofileerd HR-schuim als basis. Bovenop die laag schuim ligt een toplaag. Deze toplaag bestaat uit een opencellig visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit bijzondere schuim is in de gehele toplaag verwerkt. Hierdoor ervaart u voortreffelijk comfort. Bovendien geniet u met deze toplaag van indrukwekkende drukverlagende eigenschappen. Verder is een M line Cool en Slow Motion 2 matras 18 centimeter hoog.

Harde toplaag

M line heeft de toplagen van de matrassen compleet vernieuwd. Zo wordt er alleen hoogwaardig visco-elastisch schuim gebruikt. Dankzij de indrukwekkende toplaag kunt u zich tevens eenvoudiger draaien op dit matras. De matras is namelijk zo ontworpen dat het uw bewegingen optimaal kan ondersteunen. Hierdoor helpt dit matras u optimaal tijdens het draaien in uw slaap. Door deze indrukwekkende eigenschappen van het opencellig visco-elastisch schuim worden de negatieve aspecten van normaal, traditioneel traagschuim opgeheven. Daarnaast is het mogelijk om een toplaag te maken die zacht of hard aanvoelt. Zo voelt een Cool Motion 2 matras wat harder aan dan een Cool en Slow Motion 1 matras. Wanneer u op zoek bent naar een uitstekend matras met een hardere toplaag, dan is de Cool en Slow Motion 2 zeker een aanrader.

Cool Motion: Een perfect slaapklimaat met behulp van de innovatieve Cool Motion tijk

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk met active temperature control. Deze hoes om het matras is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen. Deze luchtdoorlatende en warmte afvoerende eigenschappen staan voor de Active Temperature Control techniek en zorgen ervoor zodat uw lichaamstemperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door. Met een Cool Motion tijk ontstaat er een blijvend aangename slaapklimaat, slaapt u beter en begint u topfit aan elke nieuwe dag.

De Cool Motion 2 is verkrijgbaar bij alle bij M line aangesloten onafhankelijke slaapspeciaalzaken in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Cool Motion matrassen kunt proberen.

Slow Motion: Tijk met milieuvriendelijke vezel

Naast indrukwekkende specificaties en een heerlijk zachte toplaag beschikt dit matras over nog een eigenschap dat erg bijzonder is. De Slow Motion matrastijk wordt namelijk gecreëerd met een milieuvriendelijk vezel. Zo wordt er gebruik gemaakt van revolutionaire Lyocell tijk. Dit vezel is afkomstig van de eucalyptusboom. De Lyocell tijk gebruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces in verhouding met andere vezels. Hierdoor kan dit tijk op milieuvriendelijke wijze gewonnen worden. Dus bent u op zoek naar een goed matras dat tevens op milieuvriendelijke wijze wordt gecreëerd? Dan is de Slow Motion 1 zeker een goede optie. Geniet ook van uitstekende nachtrust met de voortreffelijke matrassen van M line.

De Slow Motion 2 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Slow Motion matrassen kunt proberen.

HR-schuim basislaag

De geprofileerde basislaag van HR-schuim is gezoneerd zodat uw gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Reviews
Gemiddelde uit 63 Reviews
7,8
7,7
7,9
7,8
Bekijk 63 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten