Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Toppers van M line

De comfort toppers van M line bestaan uit een kern van visco-elastisch schuim dat zorgt voor een extra comfort laag bovenop het matras. De comfortlaag zorgt daarnaast voor een goede ventilatie, een voortreffelijke drukverdeling en een uitstekende ondersteuning. De topmatrassen zijn geschikt voor elk type matras.

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om het comfort van uw huidige matras te verhogen? Topmatrassen, ook wel simpelweg toppers genoemd, kunnen dan een uitkomst zijn. Een topper is in feite een zeer dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter dat u op een bestaand matras plaatst. Door deze extra laag ervaart u onder andere een hoger comfortniveau. Ook wanneer u graag zo’n topper zou willen aanschaffen, zit u bij M line goed. M line heeft namelijk een aantal unieke topmatrassen in het assortiment.

 

De unieke topmatrassen van M line

De zeer comfortabele toppers van M line bestaan stuk voor stuk uit een kern van visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit schuim creëert een extra comfort laag bovenop uw huidige, keiharde matras. Dat is echter niet het enige dat zo’n topper van M line doet. Daarnaast zorgen de toppers van M line tevens voor goede ventilatie, voortreffelijke ondersteuning en uitstekende drukverdeling. Een goede nachtrust begint immers met goede producten. De topmatrassen van M line zijn geschikt voor alle matrassen die niet van M line zijn.

 

Perfecte aanvulling op uw matras

Er zijn allerlei redenen op te noemen waarom u voor de beslissing komt te staan of u een topmatras wilt gaan kopen. Het extra comfort, de gebruiksvriendelijkheid of de vervelende smalle spleet die nu ontstaat omdat u twee losse matrassen in een tweepersoonsbed heeft liggen. Al deze goede argumenten zijn in essentie samen te vatten in één zeer gegronde reden om zo’n topmatras te overwegen: een topper is ideaal om uw huidige matras M line comfort te geven. Daarom heeft M line ook een aantal verschillende toppers in het assortiment. Alles voor de slaapkamer vindt u bij M line. Heeft u een M line matras? Dan zit deze visco toplaag al in uw matras verwerkt.

Is bijvoorbeeld uw matras te hard voor uw slaaphouding? Slaapt u daardoor slecht en voelt u zich overdag vaak uitgeput? Een topper kan in dat geval echt het verschil maken. Met zo’n zachte topmatras ligt u ineens op een zachter en comfortabeler bed. Wanneer u om wat voor reden dan ook niet het optimale slaapcomfort haalt uit uw huidige harde matras, kunnen de toppers van M line de perfecte aanvulling zijn op uw huidige matras. Hierdoor hoeft u niet gelijk een nieuw bed te kopen. De toppers van M line creëren direct het comfort waar M line bekend om staat.

 

Toppers als beschermende laag

Wist u dat toppers tevens fungeren als een soort beschermingslaag voor uw matras? Een goed matras is een investering in een goede nachtrust. Daar wilt u natuurlijk zo lang als maar kan van genieten. Door middel van een topmatras is het mogelijk om de levensduur van uw matras eenvoudig te verlengen. Dankzij toppers worden namelijk de onderliggende matrassen ontlast. Alle belasting en slijtage wordt nu opgevangen door de topper. Ook als beschermende laag kunnen de toppers van M line een zeer goede aanvulling zijn op elk type matras. Let wel op: een topper zorgt er niet voor dat uw slechte matras ineens beter wordt. Als het matras slecht is door bijvoorbeeld kuilingen, dan neemt het topmatras dit simpelweg over.

 

Hygiënische optie voor elk type matras

Naast comfort, ondersteuning en bescherming is natuurlijk hygiëne ook een belangrijk aspect waar u aan moet denken in betrekking tot uw bed. Een matras heeft veel te verduren. Tijdens het slapen verliest u transpiratievocht. Wanneer u geen topmatras heeft, komt dit terecht in uw matras. Een topper houdt dus ten eerste het onderliggende matras beduidend schoner. Daarnaast kunt u de toppers van M line ook gemakkelijk wassen. De speciale hoes van de topper kunt u afritsen. Vervolgens wast u deze geheel zorgeloos in de wasmachine.

 

M line Start Intense toppers

In het assortiment toppers vindt u verschillende collecties van M line. Daar vindt u onder andere de M line Start Intense topper. Deze topper is gemaakt van een hoge kwaliteit visco-elastisch schuim en vormt zich exact naar uw lichaam. Deze topper is verkrijgbaar in een zachte én stevige variant en zowel met als zonder split.

 

M line Luxe Intense toppers

Wilt u graag net iets meer luxe ervaren? Dan raadt M line de zeer comfortabele toppers uit de collectie Luxe Intense aan. Elke topper uit de Luxe Intense collectie bestaat uit maar liefst 8 centimeter visco-elastisch schuim. Dit topmatras is dus de dikkere variant van de Start Intense. Wanneer u op zoek bent naar een topmatras van royale dikte, dan is de M line Luxe Intense topper echt iets voor u. Ook deze topper is verkrijgbaar in een zachte én stevige variant en zowel met als zonder split.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten