Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Edith Bosch weet als geen ander waar het comfort van M line toe kan leiden. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en vier Europese titels is zij één van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland gekend heeft. Ook na haar carrière is Edith veel met nachtrust bezig. “Goed slapen begint met de juiste techniek. En voor mij is het zelfs nog meer dan dat! Het is zó belangrijk om goed aan de dag te beginnen, om datgene wat je nastreeft te realiseren. Maar.. design en uitstraling vind ik stiekem net zo belangrijk. Mijn bed moet dus eigenlijk mooi zijn van binnen én van buiten”, aldus de voormalig judoka en winnares van Expeditie Robinson 2013.

Omdat topsporters willen presteren weten zij als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Ook voor Edith is dit een bekend fenomeen. Ze trainde gedurende haar carrière misschien wel 5 uur per dag, maar sliep nog veel meer. Daarom gaat ze als echte ‘slaaponderzoeker’ voor M line op zoek naar alles wat invloed heeft op slaap. Van medische zaken tot gedrag. ‘Slaap, een fascinerend fenomeen’ volgens Edith. Daarom praat ze in haar serie ‘In de greep van Edith’ met topsporters, coaches en wetenschappers die haar een beter beeld geven van de juiste slaaptechniek.

"In de greep van Edith"

Een hybride samenspel tussen boxspring en matras

De M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim.

Dit schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam en door de open celstructuur ventileert het enorm goed. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten