Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Energy Pillow I Reviews

Gemiddelde uit 647 Reviews
7,9
7,9
Terug naar Energy Pillow I
Monique 11-06-2020
8
8

Heerlijk kussen. Geen pijnlijke nek bij wakker worden

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8

Prima kussen, bevalt goed.

Wim Hompes 07-03-2020
9
9

Topkussen. Door het verwijderen danwel toevoegen van vulmateriaal kun je je kussen precies zo maken zodat het aan de wensen voldoet.

Matty Doomen 01-03-2020
9
9

Prima kussen

Marian Buster 18-10-2019
10
10

Heerlijk kussen

Bastiaan Tamminga 27-09-2019
8
8

Prima mooi vol kussen. Ligt zat en zorgt voor veel slaapcomfort.

Jannie Roggema-Bijmholt 21-09-2019
9
9

Het product is goed van kwaliteit en ligt zeer comfortabel.

Fokko Noord 18-08-2019
10
10

Geweldig kussen.

Anonymous
8
8

Wielly van Ottele 19-09-2020
10
10

Anonymous
6
6

Vulling gaat teveel naar de buitenkanten en blijft dan niet mooi in vorm.

Rolf van Oorschot 08-08-2020
2
2

Dit hoofdkussen is keihard. Net alsof je met je hoofd op een baksteen ligt.

Anonymous
1
1

Hij is veel te hard! Ik had pijn aan mijn oorschelp ervan. Dus heb ik het in de kast voor logees, maar het doet niet af aan een goedkope kussen

Anonymous
10
10

Het beste kussen dat ik ooit heb gehad!

Francis Muller-Sikkes 14-07-2020
8
8

Fijn kussen maar de kwaliteit van de rits is zeer slecht. Na een paar dagen al terug naar de winkel omdat deze stuk was. Ons vorige m line kussen is na jaren nog voorzien van een goede degelijke stalen rits. Heel jammer.

Diana Den Boer 08-07-2020
9
9

Heerlijk kussen nadat ik er een handje of 2 van de inhoud had verwijderd. Nog even aan moeten wennen maar nu kan ik niet meer zonder

Gaston Dorren 03-06-2020
8
8

Martiena Rozenberg 01-06-2020
8
8

Was eerst wennen het kussen Maar slaapt na 2 weken wel beter Maar de klachten die ik heb zijn door het kussen iets draagbaarder

Paul Oud 11-04-2020
1
1

te hard van binnen heel wat uit gehaald maar blijft hard aanvoelen Dus miskoop

Charlotte Schuurs 12-03-2020
1
1

Het kussen beloofd helaas niet wat het zou moeten doen, het bied helaas geen ondersteuning, wordt plat na er een paar dagen op gelegen te hebben.

D.c Loef 10-02-2020
7
7

Licht lekker verliest vrij snel zn volume na opschudsen veert het niet terug

Ries van de Leur 29-11-2019
8
8

L.F. Timmen 22-11-2019
6
6

Moeten nog wennen

RITA BILLIET 12-10-2019
10
10

Mirella van den Heuvel 16-09-2019
5
5

Ik gooi hem in mijn slaap vaak aan de kant (vooral als ik op mijn buik lig)

W.w De Vos 08-09-2019
9
9

prima

Marc Gritter 09-06-2019
8
8

Prima kussen als je van wat stevigere kussens houd.

F. Vermeulen 21-05-2019
9
9

MARC DE MEYER 02-05-2019
9
9

J.T.L. Vogelaars 02-04-2019
10
10

Ik slaap heerlijk met dit kussen. Je kunt de dikte zelf aanpassen,. Dat heb ik gedaan, zodat ik precies de juiste slaaphoogte op dit kussen heb. Fantastisch.

H van Veldhoven 28-03-2019
8
8

Wel even wennen

J. Alves 26-03-2019
8
8

J.T.L. Vogelaars 14-03-2019
10
10

Geweldig kussen dat je zelf al naar gelang je behoefte qua dikte kunt vullen.

Henri van Merrienboer 16-02-2019
10
10

Geeft prima steun

David Bergsma 12-02-2019
9
9

Zeer fijn dat het volume qua vulling aan te passen is

Hein van der Burgt 11-02-2019
8
8

Rian Bron 01-02-2019
8
8

HJ van Toor 01-02-2019
6
6

Kussen was erg hard. De eerste nacht Dat ik het gebruikte een ander kussen gepakt, kon er niet van slapen. De volgende dag een derde vulling er uitgehaald. Nu slaapt het beter.

Piet van Mil 10-01-2019
6
6

Te hoog en stug.

Fred van Mook 24-12-2018
8
8

Ligt heerlijk precies dik genoeg voor de afstand tussen schouders en hoofd

Andre Van Wensen 23-12-2018
8
8

k van der werf 17-12-2018
8
8

Ton Meijer 26-11-2018
9
9

Heel fijn kussen

HW Oosten 23-11-2018
9
9

Fijn kussen bij dit matras

Kevin van den Hurk 20-11-2018
8
8

Cor Hulspas 17-11-2018
8
8

Fijn kussen.

Maryla Machlick 15-11-2018
7
7

Kussen is nog redelijk hard

Frank van 't Erve 08-11-2018
10
10

Heerlijk kussen en blijft gedurende de hele nacht goed in vorm.

Ria Jans 06-11-2018
10
10

Hikmet Demirtas 03-11-2018
6
6

Ligt wel lekker maar binnen 1 nacht zakt hij aan 1 kent zodanig dat we hem moeten keren. En waardoor wij dus meerdere malen wakker worden per nacht.

AJM Op den Kamp Storms 25-10-2018
8
8

Slaap tenminste weer ee paar uurtjes door

Marianne Zinsmeester 21-10-2018
9
9

Slaapt er prima op

Randy van de Pol 13-10-2018
9
9

Mariette Leempoels 03-10-2018
9
9

geeft een goede ondersteuning ;

Melissa 01-10-2018
8
8

In het begin erg hard, even wennen, of evt. vulling er uit halen. Uiteindelijk na een poosje op 'ingeslapen' te hebben ligt het kussen lekker en ondersteund.

M. Hulst 24-09-2018
8
8

W. de Jonge 24-09-2018
5
5

Omdat het kussen is gemaakt van stug materiaal wat niet veert, is het net te dik voor iemand die op de zij slaapt.

Tessa Droge 09-09-2018
9
9

Het is altijd afwachten hoe een kussen slaapt maar dit kussen slaapt uitstekend. Mijn hoofd valt goed weg in het kussen en neemt echt de vorm aan van mijn hoofd. Het kussen is ademend en ook fijn dat je de hoes kunt wassen.

Birgith Garenfeld 05-09-2018
3
3

Iedere ochtend sta ik met nekpijn op. Te hard kussen.

J.P. Regtien 03-09-2018
9
9

Prima kussen.

Dominique Verbanck 23-08-2018
10
10

Zeer te vreden een echte aanrader.

Remco Brockhus 17-08-2018
7
7

Voor mij iets te dik waardoor als buikslaper je hoofd iets te hoog kont. Dit is niet zo fijn voor de nek.

Gerard Witte 16-08-2018
7
7

kussen voelt nog wat hard aan maar het is pas 3 weken in gebruik

Willem Baaij 08-08-2018
8
8

Een erg fijn kussen dat qua veerkracht kan worden afgestemd op je lichaamsgewicht (hoofd). Navullen is ook mogelijk. Niet te groot. bevalt uitstekend.

Richard de Wit 18-07-2018
8
8

Comfortabel kussen met goede ondersteuning. Moeilijke slaper en veel draaien maar toch uitgerust wakker.

Mirjam Sliggers 16-07-2018
10
10

Wat een heerlijk kussen. Stevig maar toch zacht. Goede ondersteuning. Geen last meer van nekpijn en (het klinkt gek, maar ik ben een zij-slaper) pijn aan mijn oorschelp.

Mario Stokman 15-07-2018
8
8

Danielle Rousseau 13-07-2018
8
8

Duidelijk en test van product OK.

G. Bruinewoud 12-07-2018
9
9

zeer tevreden.

Samantha Bosschaart 08-07-2018
10
10

M. de Haan-Kuijt 04-07-2018
8
8

We hebben hier toch wel behoorlijk aan moeten wennen. het zijn harde kussens. maar na verloop van meerdere nachten wen je hier wel aan.

Rob Peters 25-06-2018
10
10

Manon Schoorl 17-06-2018
6
6

Toch net iets te laag voor adequate ondersteuning.

bas kreder 04-06-2018
10
10

beste kussen die ik heb gehad

E van Dijkhuizen 23-05-2018
4
4

Iets te hard voor mijzelf

Marco Remijn 22-05-2018
2
2

In eerste instantie lijkt het een prima en comfortabel kussen, maar de vulling verschuift gedurende de nacht opzij waardoor het hoofd en nek te weinig ondersteuning krijgt. Last van hoofdpijn bij het ontwaken. Teleurstellend, vandaar oude kussen weer in gebruik genomen. Helaas een miskoop dus. Jammer en niet verwacht, want onze M-line matrassen bevallen wel supergoed.

Marjorie Van der Ende 16-05-2018
10
10

In begin wel beetje hard, toen vulling eruit gehaald en ligt nu perfect

Teus van Harskamp 16-05-2018
9
9

Beter, zachter en beter slaapcomfort dan de Energy Pillow 2. Ik slaap een stuk rustiger en snurk niet meer !

M.A. Coops 09-05-2018
6
6

stevig en compact kussen. Moest er wel even aan wennen.

Fiona Van Schaik 01-05-2018
1
1

Kussen is keihard. Net of je je hoofd op een stuk hout legt. Dit herken ik niet van de eerdere versie van dit product. Miskoop helaas.

Dirk de Graaf 01-05-2018
8
8

Goede ondersteuning van de nek, comfortabel kussen.

Michel Verdaas 24-04-2018
10
10

J. Koopman 15-04-2018
7
7

Een stevig kussen en voelt smorgens klam aan.

Debby Vredevoogd 12-04-2018
6
6

Debby Vredevoogd 12-04-2018
6
6

toch wel vrij hard

Sandra van Ree 08-04-2018
10
10

Dunner dan ik gewend was, maar eerlijk gezegd wel fijner. Ben er dus heel blij mee.

Ilse Verhoeven 04-04-2018
8
8

Tonio Vervoordeldonk 04-04-2018
9
9

Hans Verhoeven 03-04-2018
8
8

Hugo Gijzen 01-04-2018
8
8

Johannes Koole 30-03-2018
8
8

geen

Eva T. 29-03-2018
10
10

Marcel van Schie 25-03-2018
9
9

Jan Hanekamp 22-03-2018
8
8

P.D. Kwaaitaal 18-03-2018
4
4

Het kussen zakt te veel in waardoor mijn nek niet voldoende steun heeft.

Dieter Van Delft 17-03-2018
9
9

bianca van der noll 14-03-2018
7
7

lekker zacht en een groot kussen

Paul Kuipers 14-03-2018
9
9

Ben Beemsterboer 10-03-2018
10
10

J.P. van den Berg 09-03-2018
8
8

Na eerste nacht wat vulling eruit gehaald want t kussen was best hard. Ligt nu prima!

Zuid Limburg 08-03-2018
8
8

Edith Claessens 07-03-2018
8
8

Prima!

Mirjam Klein 03-03-2018
4
4

Kussen is veel te hard. Ik sta 's-morgens op met een stijve nek.

Fred van Zegveld 28-02-2018
9
9

Lekkere vormgeving. Goede ondersteuning. Lekker slapen!

N.G. Jongkind 27-02-2018
8
8

slaapt prima

Egbert Arends 26-02-2018
1
1

Product teruvgebracht voldeed niet

G. Wiersma 18-02-2018
9
9

Klaas P.W. de Boer 09-02-2018
9
9

30% van de inhoud er uit gehaald.

Hendrie Klink 08-02-2018
7
7

e.l struijk 02-02-2018
7
7

mijn man slaap er goed op ,maar ik niet

an struijk 02-02-2018
7
7

warm en hard

Roland Verbeek 30-01-2018
1
1

Zou dit kussen niet aanbevelen, slaapt warm en lijkt of het gevuld is met proppen. Gebruik het ook niet meer. jammer van de dure aankoop

Marcel Nijskens 15-01-2018
10
10

Heerlijk geslapen op dit kussen. Een top aankoop !

Jack Nowee 12-01-2018
9
9

Mieke Verheul-Smit 10-01-2018
9
9

Prima kussen,hadden we al, ik wil misschien de volgende keer die met dat gaatje in het midden,want nog steeds nekpijn.

Marianne van Oosterom 10-01-2018
9
9

ik slaap heerlijk op het bed. Het vormt zich goed naar mijn lichaam en ook de elektrische standen werken goed.

Peter de Regt 01-01-2018
4
4

Kussen zakt erg in, weinig steun in nek

Martin de Haan 30-12-2017
10
10

Martin de Haan 30-12-2017
10
10

Jan Lammes 29-12-2017
6
6

Vi nd ik iets te zacht.

Joh Visscher 26-12-2017
1
1

V.C. Kil 24-12-2017
8
8

het is even wennen om op dit kussen te slapen, maar eenmaal gewend slaapt het heerlijk

Minke De Boer 22-12-2017
8
8

Dit kussen kan je de vulling regelen, iets meer of iets minder.

cindy kremer 22-12-2017
5
5

kan nog niet echt wennen aan het kussen

Arjo Kramer 22-12-2017
10
10

Voor de tweede maal gekozen voor M-line. Voelt weer als vanouds. Lekker wegzakken in het matras tot de volledige ondersteuning zonder drukpunten.

Jos Kerkhoven 14-12-2017
4
4

R Plugers 09-12-2017
10
10

Fijn kussen

R.A. Appelhof 08-12-2017
10
10

Jan Spa 05-12-2017
8
8

Niet te hard niet te zacht

KATHLEEN PRESCOTT 03-12-2017
8
8

Took a little while to get used to it, but fine now.

Els Aerts 27-10-2017
8
8

P.R. Blokker-Kwadijk 26-10-2017
7
7

MM van Hooydonk 23-10-2017
8
8

Was in het begin even wennen. Het kussen voelde eerst hard aan maar na een paar weken is dat gevoel weg en het kussen ligt heerlijk. Goede aanvullling op het matras.

Harry Puyn 20-10-2017
1
1

Dit product is geweldig, heb nog noot zo goed geslapen.

Nathalie Termonen 13-10-2017
1
1

Nog geen oordeel, nog niet aangewend

Bert Adema 09-10-2017
1
1

Ligt absoluut niet lekker, pijn in de nek.

Fam. Verburg 27-09-2017
10
10

Zeer comfortabel en aangenaam koel. Dankzij de uitneembare vulling makkelijk aan te passen naar persoonlijk wensen.

Jan Tuerlings 15-09-2017
10
10

Koos Veenstra 14-09-2017
8
8

Slow Motion 6 is in begin even wennen maar na twee weken merk je dat de ondersteuning top is! Ook het kussen geeft goede ondersteuning en ligt comfortabel.

SRT van de Vries 13-09-2017
6
6

Petra Sterken 06-09-2017
6
6

Er had wel wat meer vulling in mogen zitten. Zou veel comfortabeler slapen.

Gini de Knegt 05-09-2017
8
8

Prima matrassen en kussens slapen goed.

Wil Somers 02-09-2017
5
5

Matrassen liggen lekker. Zijn wel zwaar waardoor het opmaken van de bedden lastiger is.

Cynthia Possen 31-08-2017
10
10

Sonja van Doorn-Scheffers 27-08-2017
9
9

Na uitleg wat mijn problemen waren met mijn nek kreeg ik een heel goed advies van de verkoopster en slaap nu stukken beter en met veel minder pijn in mijn nek.

Louis van Dijk 23-08-2017
10
10

Ramon Andriessen 09-08-2017
9
9

Haarnack 30-11--0001
10
10

test <br/><br/>groetjes, archana

Dotinga 30-11--0001
10
10

Een kussen hebben we geruild. Die vonden we te hard.. Ruilen verliep zeer vlot.

E.F. Koghee 30-11--0001
10
10

Ligt lekker

M.G.H. van Hooft 30-11--0001
6
6

De kussens bevallen tot nu toe prima en de ondersteuning voldoet aan de verwachtingen. Ik ben benieuwd hoe de vorm zich houdt naar verloop van tijd.

P.W. Theunisse 30-11--0001
8
8

Henk Sijbom 30-11--0001
8
8

L.M. van den Oever 30-11--0001
10
10

In het begin dacht ik dat het kussen te hard zou zijn maar eigenlijk geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd

P.W. Theunisse 30-11--0001
8
8

Peter de Greef 30-11--0001
10
10

Comfortabel kussen, wel even wennen maar slaapt lekker.

Molenaars 30-11--0001
8
8

B.F. Verhoef 30-11--0001
8
8

moest toch even wennen aan de dikte van het kussen, verder goede steun

Louis Poorters 30-11--0001
8
8

goed

Elles Heeneman 30-11--0001
2
2

de beide kussens heb ik helaas niet in gebruik! ik heb ze geprobeerd,niet gelijk ermee opgehouden, maar ik kan er niet aan wennen, zijn echt te hard.Jammer, twee kussens die ik niet meer gebruik.

N.H. Koers 30-11--0001
8
8

we wat van de inhoud eruit moeten halen, maar nu lig ik er lekker op

J. van Dartel 30-11--0001
8
8

Deze kussen ligt prima en slaap er goed op.

A. van den Bosch 30-11--0001
4
4

M 30-11--0001
8
8

geweldig

Habets 30-11--0001
8
8

B.P.van Gelder 30-11--0001
8
8

Prettig tijk en fijn om de vulling makkelijk zelf te kunnen uitnemen/ bijvullen door de ingebrachte rits.

L.G. berendsen 30-11--0001
10
10

8

Sala 30-11--0001
8
8

Prima

Arjo Boerman 30-11--0001
8
8

Goede drukverdeling en dikte.

m. hessing 30-11--0001
10
10

R.K.Kemkers 30-11--0001
8
8

Goede ondersteuning. Iets aan de harde kant.

G.H. Baerveldt 30-11--0001
10
10

A. Vissenberg 30-11--0001
8
8

Was te hoog, heb er vulling uitgehaald

M Nijland 30-11--0001
8
8

N.F Cornelis 30-11--0001
6
6

2 van deze kussens gekocht, mijn vrouw heeft haar eigen oude traagschuim kussen weer in gebruik. Kussens zijn een persoonlijke smaak. In de winkel lijkt het soms heerlijk, maar na een nachtje liggen kan het soms anders uitpakken.

Bianca Jongejan 30-11--0001
6
6

Goed stevig kussen

Van der Heide H 30-11--0001
10
10

Sorry, maar ik heb reeds eerder een beoordelingsformulier in gevuld.

J.H. Enkelaar 30-11--0001
2
2

zeer slecht veel te hard we hebben het weg gelegd en gebruiken het niet alle bij de kussens

M. den Boef 30-11--0001
10
10

helemaal tevreden

H Broere 30-11--0001
6
6

W. Kamer 30-11--0001
8
8

Lekker kussen, goede dikte en hardhead. s Morgens wel ingedeukt.

g h bentlage 30-11--0001
8
8

na vele kussens te hebben geprobeerd is dit wel t kussen dat aan mijn wensen voldoet

JLM winkelmolen 30-11--0001
8
8

K.E.van der Laan-Zinkhann 30-11--0001
8
8

Slaapt goed.

M. Muijzers 30-11--0001
10
10

Kussen ligt heerlijk! Lekker zacht en toch stevig. Geen last van transpiratie. Vormt zich naar mijn hoofd en is goed in model terug te brengen.

Verheyden Nicole 30-11--0001
8
8

Prima

Steven VERMEULEN 30-11--0001
6
6

uiteindelijk een iets dunner kussen genomen, vooral de geur van deze kussens is nogal sterk, wat hinderlijk is- Ze hebben wel een goed ligcomfort

wouda 30-11--0001
4
4

AnnieBraak 30-11--0001
10
10

Nico Hoek 30-11--0001
4
4

De kussens vallen ons tegen. De prijs van een kussen is vrij duur. Na ruim 2 weken zijn wij allebei nog niet gewend aan het kussen. Je kunt het kussen ook niet lekker opschudden en je zakt ook niet lekker weg in dit kussen.

G.J. Aret 30-11--0001
8
8

Van Rysselberghe Rudi 30-11--0001
2
2

De kussens moeten voortdurend opgeschud worden. Je hoofdindruk is uren later nog steeds onveranderd.Elasticiteit???? Prijs/kwaliteit een onvoldoende!

D. Marchand 30-11--0001
10
10

M. Kuijper-Potharst 30-11--0001
8
8

Goed tot zeer goed

Marian van westerlaak 30-11--0001
10
10

Kussen ligt heerlijk,vulling kan je er uit halen.

MTW Heijltjes 30-11--0001
6
6

Zakt aan de voorkant geduurde nacht in elkaar, nog (wel minder) last van de nek.

J. H. Krol 30-11--0001
10
10

Goed kussen

C.M. van den Blink 30-11--0001
10
10

Het was even wennen maar ik zou geen ander kussen meer willen.

G.Hulleman 30-11--0001
10
10

prima

Aleida Geel-Mulder 30-11--0001
8
8

Prima

Jesse Slot 30-11--0001
6
6

Joeri Verlinden 30-11--0001
10
10

Prettig, licht kussen. Naar wens dikte aan te passen. Absolute aanrader.

van Veen 30-11--0001
8
8

Prima op den duur, maar in het begin voelde de kussen erg hard aan.

R.J. de Graaf 30-11--0001
8
8

AFM VAN DE VEN 30-11--0001
10
10

Volledige ondersteuning

T.H.A. Aalten-van Elk 30-11--0001
4
4

een heel fijn kussen

Schouwenaars 30-11--0001
10
10

Fijn kussen, stevig en toch zacht en een goede ondersteuning van de nek.

Jolanda van den Broek 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen, met goede ondersteuning

G.Pluigers 30-11--0001
8
8

Goed kussen ,wel wat vulling er uit gehaald.

HENDRICKX 30-11--0001
10
10

Zeer goed

J. Beijer 30-11--0001
8
8

Kussen houdt vorm. Niet te hard, niet te zacht.

Andrea Boeraeve 30-11--0001
8
8

Ton Hendrils 30-11--0001
10
10

Prima

PLANKEN 30-11--0001
8
8

J.C.Versteeg 30-11--0001
2
2

3 dagen op geslapen en kussen retour gebracht naar Beter Bed. Hier oordeelde men dat kussen niet goed was afgevuld. Besloten om ander product te kiezen.

Sanne Franssen 30-11--0001
10
10

Een fijn kussen dat heerlijk slaapt, het kussen blijft mooi in vorm en geen last meer van platgelegen delen.

Been 30-11--0001
6
6

had er meer van verwacht.

Geert van Rooij 30-11--0001
10
10

Slaapt Lekker :-)

Linda Kramer 30-11--0001
10
10

Ik vind het een zalig kussen. Heb veel minder last van mijn nek en mijn schouders.

Sanne van Dort 30-11--0001
10
10

Fijn compact kussen, niet te zacht en zeker voor buikslapers fijn.

S. Heeringa 30-11--0001
2
2

Was voor mij te dik

VelraedsM.J.J. 30-11--0001
10
10

ondersteunt nek en hoofd op een weldadige manier - zonder spierpijn ontwaken

f heijne 30-11--0001
10
10

wat er nog steeds wat aan wennen

Nick 30-11--0001
8
8

Het is een fijn kussen om op te slapen, en als deze te hoogis naar je mening kan er zonder probleem wat vulling uitgehaald worden. Dit heb ik zelf gedaan waarna het kussen erg goed ligt, ben er erg tevreden over.

Zwarts 30-11--0001
10
10

Eenmaal gewend slaapt het kussen goed

Miranda van der Mast 30-11--0001
10
10

Heel fijn kussen.

Zwagerman 30-11--0001
10
10

Goed kussen,valt goed samen met het matras voor de juiste houding aangaande de rug.

Theo Koller 30-11--0001
10
10

heerlijk

Dubbeld 30-11--0001
2
2

te hard

Stam 30-11--0001
6
6

Na een aanpassingsperiode van ongeveer een week nu gewend aan het kussen en geen last meer van nekklachten.

Victor 30-11--0001
8
8

Eigenlijk net iets te dik naar mijn zin, maar wel lekker zacht

Leon Walvisch 30-11--0001
2
2

Ik lig helemaal niet lekker!

S.P.A de Kok 30-11--0001
10
10

De kussens hebben een goede ondersteuning.

AJ de Knegt 30-11--0001
8
8

Geeft goede ondersteuning, maar hij is niet zo fluffy. Moet er nog steeds een beetje aan wennen.

M. Klein 30-11--0001
10
10

paulien van ingen-krijt 30-11--0001
8
8

prima kussen, maar ik moest er wel aan wennen.Eerste indruk een hard kussen, nu is het heel comfortabel.

R. Liedenbaum 30-11--0001
8
8

Uitstekend kussen!

RPA Roelands 30-11--0001
8
8

het kussen bij het matras nr 7 is halverwege leeggehaald om wat platter te liggen.(vrouw) bij matras nr. 8 is dat niet het geval (man)

Bergman SLC 30-11--0001
6
6

De eerste dagen sliep ik goed. Toen stond ik op een dag op met een stijve nek en schouder. Nu gaat weer beter.

W.H.W.van Troost 30-11--0001
8
8

nek en hoofd liggen in een goede stand

Kitty 30-11--0001
2
2

Na 2 weken erop geslapen te hebben ben ik definitief niet tevreden. Het kussen is te hard en krijg er pijn in de nek van. Met de verkoper afgesproken om het te ruilen

Vermolen-Lorijnen 30-11--0001
6
6

prima kussen, wel een beetje hard

PTPE De Groot 30-11--0001
10
10

Jack Versteegh 30-11--0001
10
10

Ook en hele goede keuze geweest.

Schram 30-11--0001
8
8

D.H. 30-11--0001
8
8

moeten erg wennen aan het kussen maar het slaapt goed

P J M Broeks 30-11--0001
8
8

B VAN DER ZWAAG 30-11--0001
10
10

ik slaap nu 2 weken op dit kussen en het bevalt me heel goed ,m,n nek pijn is minder en m,n hoofdpijn word ook minder als ik s,morgens op sta

R.A. Romijn 30-11--0001
4
4

Valt erg tegen veel te hard. Halve vulling eruit gehaald en nu is het iets beter.!

Hans 30-11--0001
6
6

Geen Idee

peter edens 30-11--0001
10
10

zeer goed

Ronald Redmeijer 30-11--0001
8
8

Het kussen ligt goed, stevig. Als ik net op bed lig, voelt hij soms hard/stug aan, maar na een tijdje liggen wordt dat beter.

Marianne Stroobach 30-11--0001
10
10

I. Gibbs 30-11--0001
8
8

R. Meinders 30-11--0001
8
8

R van Rijthoven 30-11--0001
2
2

3 dagen op geslapen, ligt niet fijn. Kreeger nekklachten van. Nu een kussen van 20 euro en dat ligt perfect.

E.J.A. van Rooijen 30-11--0001
2
2

veel te klein en te laag kussen. niet comfortabel.maak er geen gebruik meer van. een mis koop

Visser 30-11--0001
10
10

GILLIS Willy 30-11--0001
8
8

zacht, maar toch stevig genoeg ter ondersteuning

Bouthoorn 30-11--0001
8
8

peter edens 30-11--0001
10
10

zeer goed

J.A.M.Jansen 30-11--0001
10
10

Helemaal tevreden

J Prinsen 30-11--0001
2
2

Ik gebruik de kussen niet

Marc Herremans 30-11--0001
8
8

Onze nieuwe kussen waren opmerkelijk harder dan de testkussen van bij Cornelis-bedding, dat was wel even wennen. Toch zijn wij tevreden over onze aankoop.

Bogisch 30-11--0001
6
6

prima kussen

Heijnis 30-11--0001
6
6

Er word heerlijk op geslapen, dus een goede aankoop gedaan.

Gunther Hendrickx 30-11--0001
8
8

Goed product, slaap nu op m-line matras én hoofdkussen... heerlijk

Kerckhoffs 30-11--0001
10
10

kussen vond ik te dik, maar je kunt de vulling zelf aanpassen door de rits te openen en vulling eruit te halen.geweldig!

H.E. Vredevoogd 30-11--0001
10
10

Rudo Meijer 30-11--0001
10
10

Het kussen ligt heel comfortabel.

C.J.M. van Steijn 30-11--0001
8
8

Astrid Nijmeijer 30-11--0001
6
6

ik moet nog erg aan het kussen wennen. Ik vind het nog hard en soms heb ik nekklachten als ik wakker word, iets wat niet zou mogen met zon heerlijk kussen. Misschien heb ik tijd nodig om te wennen.

Ria 30-11--0001
10
10

De energ pillow 1 is comfortabel, biedt zachtheid en ondersteuning voor de hele nacht. Laat zich goed opschudden en kan gereinigd worden in de wasmachine.

J.Thomasse 30-11--0001
10
10

Voegt zich goed , kan naar wens gevormd worden.

J. Klunder 30-11--0001
6
6

winkel 30-11--0001
10
10

B.J.M van Dongen 30-11--0001
10
10

wat een heerlijk kussen

W. van Lithan Engelen 30-11--0001
10
10

De nekklachten en schouderklachten die mijn vrouw had zijn nagenoeg verdwenen.

Huijer - Mijnheer 30-11--0001
8
8

Timmer 30-11--0001
10
10

Zeer tevreden over de kussens van M line!

Ties Mallens 30-11--0001
8
8

Slaapt goed!

J.J.A.F.van roon 30-11--0001
10
10

Geen nek klachten meer

van Dalen 30-11--0001
8
8

Even moeten wennen, maar dan wil je niets anders meer.

w Hartman 30-11--0001
10
10

Raimond Dix 30-11--0001
8
8

Bevalt prima

H van den Brink 30-11--0001
8
8

C van den Bos 30-11--0001
4
4

Veel harder dan het kussen dat ik in de winkel uit heb geprobeerd

G.G.van Eeuwijk 30-11--0001
10
10

Volk 30-11--0001
10
10

bevalt prima.

PH van de Laar 30-11--0001
4
4

Mijn man vindt hem prima, ik vind het kussen te dun.

A.F. van Oosterhout 30-11--0001
8
8

Natasja Heijdra 30-11--0001
2
2

te hard en te hoog. Na een week slecht geslapen te hebben heb ik mijn oude kussen weer gepakt.

J. Bakker 30-11--0001
8
8

Klootwijk 30-11--0001
6
6

Het is kleiner dan ons vorig kussen, ook weer even wennen maar het ligt goed

silvia van moorsel 30-11--0001
8
8

F.J.Minken 30-11--0001
10
10

Het zijn fijne kussens waar we heerlijke ondersteuning vanhebben.

A.J.Goelema 30-11--0001
10
10

Idem

M.H.P. Verhaegh 30-11--0001
8
8

goed

vanderhenst eugeen 30-11--0001
10
10

F.T. 30-11--0001
2
2

Slecht! Te dun, na 2 weken al slechte plekken erin. Ben benieuwd hoe Beter Bed dit oplost.

Keizer 30-11--0001
8
8

Jan M. Smets 30-11--0001
8
8

Prima hoofdkussen voor zowel rugligging als zijligging.

Meanda Roos Breur 30-11--0001
10
10

J.Dubbeld-Severing 30-11--0001
10
10

Fijne kussen. Niet te hard en niet te zacht. Precies goed.

M. van der Veen/Folles 30-11--0001
10
10

Goed

W.Salomons 30-11--0001
8
8

C.A.M. Zwemer 30-11--0001
8
8

goed kussen, maar had net iets steviger of dikker gemogen. Slaap nu met hoofdsteun net iets hoger dan gaat het vrij goed

A. van der Kruk 30-11--0001
8
8

Was voor mij toch iets te hoog, maar na wat vulling eruit te hebben gehaald, ligt het heerlijk.

Petra van Dalen 30-11--0001
10
10

Lekker stevig kussen, maar niet te stevig.

WH van den Berg-Kerssies 30-11--0001
6
6

P. J. Conijn 30-11--0001
8
8

Prima kussen.

freijser 30-11--0001
8
8

Super fijn kussen, was snel van mijn nekklachten af die ik al maanden had! Helaas wel een minpuntje: na ongeveer een half jaar toch weer klachten aan mijn nek omdat de steun in het kussen te zacht geworden is. Nu heb ik een extra handoek opgevouwen onder mijn kussen liggen en heeft mijn kussen daardoor weer voldoende stevigheid. Doordat ik het kussen online gekocht heb en de bon kwijt is kon ik er niet mee terug naar de winkel....

F.A. M 30-11--0001
2
2

Blijkt toch voor mij niet het juiste kussen, last v nek, wrsch toch te hoog

H.G. Meester 30-11--0001
10
10

Kkussen bevalt prima! Het is net of je hoofd zweeft -)

W. Bolwerk 30-11--0001
8
8

prettig gevoel in de nek

Heijden van der 30-11--0001
6
6

Wordt af en toe met stramme nek wakker

e. aukes 30-11--0001
10
10

eindelijk eens een goed kussen

M van den Brink 30-11--0001
8
8

Niels Koopman 30-11--0001
8
8

GAW van de Kuijlen 30-11--0001
8
8

7.5

familieT.Pebesma 30-11--0001
10
10

Een dure kussen, maar het is zn geld waard, heerlijk.

Baeckelandt 30-11--0001
10
10

Ideale vulling,

Cuiper 30-11--0001
2
2

Lig comfort niet wat we verwacht hebben!<br/>Enorme spijt van onze aankoop van 2 kussens!!<br/>

Nick Hillenius 30-11--0001
6
6

Richard Engeringh 30-11--0001
6
6

Comfortabel product. Moet nog wel een beetje opschudden af en toe om niet plaatselijk plat te worden.

Bo 30-11--0001
4
4

Ik vind hem nogal plat..

R bouman 30-11--0001
10
10

F. Blokdijk 30-11--0001
10
10

R.J.Warnaar 30-11--0001
8
8

JJ Boersma 30-11--0001
2
2

daar kan ik niet aan wennen , krijg nekpijn van dit kussen.

Hester vd Westelaken 30-11--0001
6
6

minder comfortabel dan ik had verwacht

Martijn Blenkers 30-11--0001
6
6

Weinig volume

E. H. Baekelandt 30-11--0001
4
4

zweterig

Ans Kingma 30-11--0001
10
10

Vanaf de eerste nacht prima geslapen

T.G. Bijloo 30-11--0001
10
10

Prima

Hugers 30-11--0001
10
10

Het kussen ligt heerlijk en past zich goed aan de vorm van je hoofd en nek

Frank van den Haspel 30-11--0001
4
4

J.W.Wagemaker 30-11--0001
8
8

Kussens liggen prettig

Paul van de Rakt 30-11--0001
6
6

veert te weinig terug (te zwaar hoofd :D )

P. van Gils 30-11--0001
8
8

Prima kussen

Marco van Beek 30-11--0001
10
10

Prima kussen met een perfecte ondersteuning.

Koelewijn 30-11--0001
10
10

M Jansen 30-11--0001
10
10

G.H. Vreeman 30-11--0001
6
6

Het is wel wennen

Monique Jansen 30-11--0001
10
10

Goed stevig kussen met goede warmte afvoer en perfecte nekondersteuning. Stevig maar zonder teveel druk op mijn nek. Perfect!

m de jong 30-11--0001
6
6

Wennen, maar word steeds beter!

W.Relouw 30-11--0001
8
8

een goed kussen

S. de Haan 30-11--0001
8
8

Prima

Helma van der wielen 30-11--0001
10
10

Super fijn kussen , goede nachtrust! inmiddels ook in het bezit van Mline matras 3 en 4

R den Rooijen 30-11--0001
2
2

Na 1 keer gebruikt te hebben, direct omgeruild.

de Heus 30-11--0001
10
10

Bosmans 30-11--0001
8
8

prima

F.H.C.Schreuder 30-11--0001
8
8

Prima voor mijn nek, erg comfortabel.

Kon 30-11--0001
8
8

goed

R.P.Postma 30-11--0001
10
10

Kwaliteit is prima, de standaard hoes voldoet uitstekend en het advies van de winkelier over het opschudden, eens per week om de vlokken los te houden is een aanrader

steenbergen 30-11--0001
10
10

geweldig,zeer tevreden.

G.M. Pegt-Herz 30-11--0001
10
10

Prima kussen

I.F.N. Faber-R 30-11--0001
10
10

Samen met de matras een prima combinatie.

B 30-11--0001
10
10

A.Oosterdijk 30-11--0001
8
8

Goed

Lennips 30-11--0001
6
6

Peter Ringeling 30-11--0001
8
8

Walraven 30-11--0001
10
10

In combinatie met slow Notion 7 een geweldig combinatie om uitgerust s morgen wakker te worden.

Ineke van Malsen 30-11--0001
8
8

Prima hoofdkussen

p van der stad 30-11--0001
10
10

mijn vrouw heeft dit kussen en is zeer tevreden er over wel even wennen omdat het niet ingeslapen is maar gaat steeds beter.

Jan Theo Hoekstra 30-11--0001
10
10

Prima, maar na twee weken gebruik is de hoogte van het kussen geslonken naar net iets boven de helft...

Versluys 30-11--0001
8
8

Geelen 30-11--0001
10
10

Geennekklachten meer.....

A.van Dop 30-11--0001
10
10

nog niet gebruikt

Donckers 30-11--0001
8
8

marjolein voskamp 30-11--0001
10
10

echt een super kussen

Romijn-Verkooij 30-11--0001
8
8

Heb 4 sterren gegeven omdat het kussen toch iets te hoog voor mij was. Maar er wat vulling uit gehaald en is nu prima.

PH Gordijn 30-11--0001
10
10

Super

Karin Sanders 30-11--0001
10
10

Wat een geweldig kussen, geen nekklachten meer en energy pillow dat kun je wel zeggen!!! Heb ervaring met een ander NASA polyviscoelastischtraagschuim maar die kan niet tippen aan deze!!!

Scheffer 30-11--0001
6
6

Ik moest even wennen aan dit kussen en soms vind ik hem nog wat hard aanvoelen.De ondersteuning is wel heel goed.

Knopert 30-11--0001
6
6

PMJ Wolfraad 30-11--0001
6
6

Fleuren 30-11--0001
10
10

heerlijk kussen om te slapen. fijne ondersteuning

Kruisheer 30-11--0001
10
10

Mijn vriend is volgens mij ook super blij met zijn kussen, ik hoor hem nooit klagen, al gaat hij wel op de mijne liggen als ik uit bed ga.

J.B.Spekman 30-11--0001
10
10

Geeft een goede ondersteuning aan de nek. <br/><br/>

Vrij 30-11--0001
8
8

Comfortabel

D. van der Pluijm 30-11--0001
6
6

Ik heb tot op heden nog niet op het kussen geslapen, omdat ik eerst wilde wennen aan mijn nieuwe matras. De drie sterren zijn dus géén indicatie van het comfort, maar slechts omdat ik iets in moest vullen.

P.W.C. Otgens 30-11--0001
10
10

Heerlijke ondersteuning.

Bouwman 30-11--0001
10
10

Top

J.D 30-11--0001
10
10

prima kussen, alleen de eerste weken ruiken ze chemisch

Jacqueline Onderdijk 30-11--0001
8
8

Lotte 30-11--0001
8
8

Het kussen is een stuk groter en dikker dan het oude kussen. Ik heb een deel van de inhoud eruit gehaald en nu is hij erg fijn.

PWM Konings 30-11--0001
8
8

De kussens voldoen beslist aan onze verwachting en slapen heerlijk.

Riëtte Sander 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen, prima verdeling van het vulsel en voldoende ondersteuning.

Kerkhof 30-11--0001
8
8

Johan Mangelaars 30-11--0001
8
8

Magilsen 30-11--0001
8
8

Krugers 30-11--0001
8
8

S. Hamstra 30-11--0001
8
8

Eerst nog erg stug, wordt tijdens het gebruik beter. Ik vind het een prettig kussen

j.m. van tillo 30-11--0001
10
10

kussen ligt er goed , eerste week wel last gehad van (plastic stank)??

Botter 30-11--0001
8
8

Heel goed. Moest alleen iets vulling uit.

bontje 30-11--0001
6
6

goed, ik merk alleen weinig verschil met mijn oude kussen

pieters 30-11--0001
10
10

zeer goed

loman 30-11--0001
6
6

ik heb iets vulling eruit gehaald heb toch last van de nek en is warm

T. de Waard- Lont 30-11--0001
8
8

prima

J.I.Post 30-11--0001
8
8

Kiefte 30-11--0001
8
8

klawer 30-11--0001
10
10

fijn kussen.

P.M.J.J.A.Koopman 30-11--0001
10
10

H. van Scherpenzeel 30-11--0001
10
10

Geeft je hoofd goede ondersteuning. Ivm met ons masker (voor de apneu),geen enkel probleem.

Gert Smit 30-11--0001
8
8

Het was even wennen, maar nu heel comfortabel vooral als je op je zij ligt.

H.Blom 30-11--0001
8
8

7

Gert van Zuijlen 30-11--0001
10
10

Superaanrader

Suzanne van Velzen 30-11--0001
8
8

Prima kussen

Jager 30-11--0001
8
8

Wendelien van manen - van Walsem 30-11--0001
10
10

Het harde kussen was niet geschikt dus voor de zachtere variant gegaan. Ligt stukken beter, geen last meer van rug/nek!

Stoop 30-11--0001
6
6

C.C.M. Terpstra 30-11--0001
10
10

Ook een fantastisch product. Ik ben er zeer tevreden over.

shf van der heijden 30-11--0001
8
8

Dunnewind 30-11--0001
8
8

A.A.M. van der Veldt 30-11--0001
6
6

vindt hem nog iets te dik,

Ingrid Flecken 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen

wagenvoorde 30-11--0001
8
8

W. D. Deen- Nierop 30-11--0001
8
8

goed

van Veen 30-11--0001
8
8

W.Verlaan 30-11--0001
8
8

c.w.c. van derkloot 30-11--0001
8
8

comfortabel en zeer te vreden

Happe 30-11--0001
8
8

Mark Noordijk 30-11--0001
10
10

Heerlijk hoofdkussen! Geen nekklachten meer bij het ontwaken.

Mireille Smits 30-11--0001
8
8

t deelen 30-11--0001
6
6

ton loef 30-11--0001
6
6

Ben zelf tevreden over product. Het slow morion effect kan ik er niet in voelen. Kussen is voor mijn echtgenote te dik en zij denkt er wat vulling uit te halen. Vind de prijs wel aan de hoge kant als ik zie waaruit de vulling bestaat.

B.A. Bazelmans 30-11--0001
10
10

Hofman 30-11--0001
8
8

Moest eerste paar nachten erg wennen maar ligt nu heerlijk!

Ben 30-11--0001
10
10

C.L. Seinstra 30-11--0001
4
4

tea damsteegt 30-11--0001
8
8

I. Kool 30-11--0001
8
8

Albert Bien 30-11--0001
8
8

R.Netten 30-11--0001
10
10

Erg fijn hoofdkussen

Naaborg J.C. 30-11--0001
10
10

Prima kussen, niet te hard en niet te zacht. Goed comfort.

bouwmans 30-11--0001
10
10

zeertevreden minder nekklachten

van der heide 30-11--0001
6
6

Vulling wijkt af van showroom model. Na uithalen deel vulling slaapt kussen beter. Ik mis een opbergzakje voor extra overgebleven vulling. Dat maakt het product perfect.

J.P. Dijkstra 30-11--0001
8
8

Goed.

G.J. Frericks-Bekkering 30-11--0001
10
10

Slaap prima op het kussen, ik had nu ik er enkele weken op lig beter een iets dunnere kussen kunnen kopen. Maar dit is persoonlijk/

M C P van der Kaaij-Duijnisveld 30-11--0001
8
8

super goed

Wijnants 30-11--0001
8
8

F.Schuurbiers-Noten 30-11--0001
2
2

Te laag/dun

Rikus Tijhuis 30-11--0001
10
10

Gewoon weer geweldig

Bonekamp 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen. Stevig maar niet te hard want het is goed onder je nek te steken. Ik slaap er heerlijk door

Bal 30-11--0001
8
8

Ligt comfortabel

pj kieboom de weerd 30-11--0001
8
8

een goed product

Ros 30-11--0001
2
2

Bevalt niet, heb mn donzen kussen weer in gebruik.

de Fijter 30-11--0001
2
2

Hier voor zou ik graag een 0 willen geven te veel geld voor zon slecht kussen

Emiel Mettes 30-11--0001
10
10

c p m de poorter v delft 30-11--0001
10
10

heerlijk slapen

Monique Mooijman 30-11--0001
10
10

Knubben 30-11--0001
10
10

Joossen 30-11--0001
10
10

Dit kussen ligt zalig!

P.Gommans 30-11--0001
10
10

A Melis 30-11--0001
8
8

Kussen ligt comfortabel en sluit goed aan tussen romp en hoofd

D van Kempen 30-11--0001
8
8

prima ondersteuning en comfort

Kitty 30-11--0001
8
8

prima kussen

L van Dalen 30-11--0001
10
10

Wij vinden de kussens zoals kussens moeten zijn ze zijn niet hard maar wel stevig.

C. Tolhuisen 30-11--0001
6
6

De vormvastheid valt gezien de prijs wat tegen. Het is meer een opschudkussen dan ik had verwacht. Helaas doe je hier niets meer aan, omdat je daar pas achter komt na een paar nachten.

Anneke van Dinten 30-11--0001
10
10

G.H. Kol 30-11--0001
10
10

A.Wijenberg 30-11--0001
10
10

C.A.M. Siskens 30-11--0001
2
2

bevaltniet en kon helaas niet geruild worden

J.de Wijs 30-11--0001
10
10

ik slaap er prima op

hetty kamerman 30-11--0001
10
10

Goed

Smits. P.Y 30-11--0001
10
10

Had ik eerder moeten kopen, uitstekend comfort

P. Visscher 30-11--0001
8
8

Fijne kussen na een paar dagen, in het begin iets te hard maar dat komt goed na een paar dagen te hebben geslapen

Henk 30-11--0001
10
10

heerlijk stevig kussen, dat zijn vorm blijft behouden.

A.M.Bol-Bolt 30-11--0001
10
10

zie boven

R Schoester 30-11--0001
8
8

D.Meijvogel 30-11--0001
6
6

matig tot goed

J. Sterk 30-11--0001
2
2

Het Energy Pillow l kussen zou de zachte variant van de Energy Pillow serie moeten zijn. Het kussen is echter erg hard en stuk, ook na verwijderen van een deel van de vulling. Het kussen voelt helaas ernstig anders dan het test kussen in de winkel, deze voelde wel comfortabel zacht. Helaas heeft deze retailer het beleid dat kussens niet geruild mogen worden, ben hier helaas niet tevreden over.

sandra vos 30-11--0001
8
8

slaapt goed en ligt goed

A.M. Hoefnagel 30-11--0001
8
8

Slaap er prima op

Roy van de Moosdijk 30-11--0001
10
10

Prima kussen, slaapt heerlijk.

Wiwit 30-11--0001
6
6

Kortland 30-11--0001
8
8

Heerlijk kussen!

R.Doldersum 30-11--0001
10
10

zeer fijn kussen

Marynissen 30-11--0001
10
10

a.benders 30-11--0001
8
8

prima kussen

C. de Vries 30-11--0001
8
8

Goed kussen.

Smit 30-11--0001
8
8

Marinus van der Wende 30-11--0001
6
6

Sandker 30-11--0001
6
6

Met momenten denk ik dat dit eindelijk het kussen is dat goed ligt, maar op andere momenten ook weer helemaal niet. Kortom, hierover kan ik (nog) geen eenduidige mening geven.

Kerkvliet 30-11--0001
10
10

Het kussen ruikt nog wel erg sterk, hoop dat dat snel wegtrekt

P. Willemse 30-11--0001
10
10

Na wat vulling eruit gehaald te hebben een perfect kussen.

S.Blaauw 30-11--0001
6
6

vind deze een beetje te stug

Munster 30-11--0001
8
8

Het is super handig dat je er wat vulling uit kunt halen en dus naar wens kunt aanpassen.

alc Aarts 30-11--0001
8
8

Mijn ervaring was de eerste nacht even wennen<br/>aan het kussen de nachten erna waren net alsof je heel langzaam lekker wegzakte ,heerlijk was dat.<br/>Maar na 1 week was deze ervaring weg!<br/>Jammer weet ook niet waar aan dat licht.<br/>misschien is het effect verdwenen van het kussen.

B. Verkerk 30-11--0001
10
10

ligt goed,

O. Dijkstra 30-11--0001
10
10

Ook dit kussen ligt heel comfortabel.

F. Javier Orellana Ramos 30-11--0001
8
8

Soms slap ik lekkerder zonder een kussen.

M. J. Vermeulen 30-11--0001
8
8

J.Brandsen 30-11--0001
10
10

zeer goed

Bergsma 30-11--0001
8
8

C. van den Berg 30-11--0001
4
4

ACH de Haas 30-11--0001
10
10

Eddy de Wild 30-11--0001
8
8

HC van Dinten 30-11--0001
10
10

slaapt goed fijn voor de nek

Astrid Luijten 30-11--0001
10
10

10

Francisca van der Perk 30-11--0001
10
10

E de Geus 30-11--0001
6
6

We zijn tevreden

Maessen, J.J.L. 30-11--0001
10
10

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

L.J.W. Thijssen 30-11--0001
8
8

Goed

Miriam van Osta 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen!

Koehoorn 30-11--0001
10
10

Was weer even wennen een nieuw kussen maar na enkele dagen kan ik niets anders zeggen perfect.

M.Straathof 30-11--0001
6
6

is toch wat hard. ben gewend om IN mn kussen te vallen...

C.P.M. van Veen 30-11--0001
6
6

M.A.D. de Vogel 30-11--0001
6
6

P.L. Eijgenstein 30-11--0001
8
8

bruijnesteijn 30-11--0001
8
8

geen, we waren al gewend aan een kussenvan M-Line

Jorritsma 30-11--0001
8
8

goed

D.Roosjen 30-11--0001
10
10

Een uitstekende keuze,geen gesnurk meer beter adem kunen halen,kortom s,morgens heerlijk uitgerust

Wim Eijkenboom 30-11--0001
10
10

Perfect

K.L. van Lieshout 30-11--0001
10
10

je kan er alle kanten mee uit hoog maken laag maken, kuil maken voor je nek, echt geweldig! Goede steun

G.Pijl 30-11--0001
6
6

R Jongelie 30-11--0001
10
10

Slaap zoveel beter nu ik een kwaliteit kussen heb van M LINE! Gun jezelf een goede nachtrust.

H.A. Spithoven 30-11--0001
10
10

Maurits 30-11--0001
8
8

Had iets harder mogen zijn.

F v d Mierden 30-11--0001
10
10

Karin Teekamp Gout 30-11--0001
10
10

Iris Huberts 30-11--0001
8
8

Ligt goed, maar merk wel dat hij al wat inzakt

D.de Graaf 30-11--0001
4
4

Vind het matras te hard en matrassen gaan ook erg uit elkaar.

G. Woudstra-v.d.Berg 30-11--0001
8
8

Vanaf dag 1 meteen blij met nieuwe Mline kussen. s Ochtends geen pijn meer in mijn nek!

A.Dollé 30-11--0001
2
2

Ik vond het geen fijn kussen. Te hard en niet soepel. Kreeg pijn in mijn nek.

G.H.R.landman 30-11--0001
6
6

had wat steviger gemogen

Edith van den Bergh 30-11--0001
6
6

-

cor rutteman 30-11--0001
8
8

comfortabel en zacht, na een aantal dagen gewenning zeer tevreden.

P.Barwasser 30-11--0001
10
10

ligt goed en ondersteunt waar ik het nodig heb

Tempels 30-11--0001
8
8

was even wennen, maar pijn in mijn nek is weg

T. Stol-Bouwhuis 30-11--0001
8
8

Nog even wennen

jolanda lucassen 30-11--0001
10
10

I.v.m operatie in mijn gezicht kan ik maar op een kant slapen <br/>Kussen is waanzinnig belangrijk en dit kussen is heel goed .

koopmanschap 30-11--0001
4
4

Berna van Beek 30-11--0001
8
8

Greta Rinsma 30-11--0001
4
4

Vanaf het moment dat ik het kussen gebruik heb ik nek klachten, wellicht dat ik moet wennen aan het kussen? Dit is dan ook de reden dat ik het kussen deze motivatie heb gegeven.

Nanette de Koning 30-11--0001
6
6

Het is een fijn kussen. Geeft goede steun.

boot 30-11--0001
10
10

Slaapt erg goed.

Chris Pommeren Van 30-11--0001
10
10

geweldig

Jochem Kamphuis 30-11--0001
10
10

Een heerlijk kussen! Na als buikslaper veel te hebben geprobeerd, eindelijk een hit!

CM Veldhoen 30-11--0001
8
8

Prima kussen

D. Holsteijn-Tijsen 30-11--0001
6
6

F. de Windt 30-11--0001
8
8

Petra van Garderen 30-11--0001
6
6

In de winkel lag het lekker maar nu op mijn bed vind ik het te stug. Ik had nog een goed kussen en die hb ik nu weer in gebruik

D.Oonincx 30-11--0001
10
10

hele fijne kussens

krab 30-11--0001
10
10

fantastisch , nek en schouderklachten verminderen merkbaar

E. Vredeling 30-11--0001
8
8

G . de Heer 30-11--0001
8
8

Seijkend 30-11--0001
6
6

Goed kussen.

van den Biggelaar 30-11--0001
8
8

Marcel de Wijs 30-11--0001
10
10

Goed kussen.

C.B.E. Broekhof 30-11--0001
4
4

Niet voor mij geschikt te hard na een aantal nachten

I. Eding 30-11--0001
8
8

Iets te dik kussen. Mag dunner en toch groter.

Jose van Soest 30-11--0001
2
2

In eerste instantie LEEK het kussen de perfecte keuze. Inmiddels zijn we enkele weken verder en van de perfecte keuze is weinig meer over. gemiddeld twee van de drie ochtenden wordt ik wakker vanwege een heftige schele hoofdpijn. Het kussen ligt nu weer in de verpakking en ik betreur dat ik het gekocht heb.

Merel Dorgelo 30-11--0001
2
2

Ik vind het kussen te groot (te dik) om goed op te slapen.

E. Meijer 30-11--0001
10
10

Zelfde verhaal als de matras. Minder vaak hoofdpijn bij opstaan.

Mulder 30-11--0001
2
2

We slapen er allebei niet lekker op, het kussen is te hoog.

P 30-11--0001
6
6

Moet erg aan de kussen wennen vind hem behoorlijk hard

POELMANS Eric 30-11--0001
10
10

Zalig. Mijn nachtrust is veel beter nu.

J. Molenaar 30-11--0001
10
10

Kussen na goed advise in de winkel naar aanleiding van mijn klachten gekocht, zeer tervreden mee

Geertsema 30-11--0001
8
8

J.W. Bakelaar 30-11--0001
10
10

Ligt en slaapt heerlijk.

R. Prast 30-11--0001
6
6

1 persoon is tevreden over het kussen, de andere kan hier absoluut niet op slagen. Steeds wakker. De kussens zijn M line wave pillow 1 (wilt u dit aanpassen op de productregistratie

S. Los-Esveldt 30-11--0001
10
10

Prettig kussen,geeft je hoofd en nek een goede ondersteuning.

Th 30-11--0001
10
10

Zeer tevreden, nu aan gewend.

Steuper-de Haan 30-11--0001
8
8

Was even wennen maar na een paar nachten was t goed. Wil mijn kussen niet meer kwijt.

Sylvia van Es-Benjert 30-11--0001
10
10

Fijn kussen

de Groot 30-11--0001
6
6

Nadat ik jaren een nekkussen heb gehad is dit kussen een grote overgang.<br/>Het is harder. Ik weet nog steeds niet of ik dat lekker vind, soms wordt ik wakker met pijn in mijn achterhoofd.<br/>Ik heb er al twee handen vlokken uitgehaald en na een paar weken weer teruggestopt. Het blijft wennen.

Arjen de Wit 30-11--0001
6
6

Prima kussen

A.Peterson-Kemper 30-11--0001
8
8

Eerst erg wennen, nu prettig

Frits Tjalsma 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen. Niet aan hoeven wennen.

Schonewille 30-11--0001
10
10

Anika Zeeuw-Schuring 30-11--0001
10
10

mieke hoefsloot 30-11--0001
8
8

sessink 30-11--0001
6
6

wel wat hard, maar er een grote hoeveelheid uit gehaald. nu beter.

L. Mol 30-11--0001
10
10

D. van Waardenburg 30-11--0001
8
8

Prima no-nonsens kussen voor een iets hogere ligpositie. Ook goed voor buikslapers

Kamphuis 30-11--0001
10
10

Kussens voor ons te dik. Hebben er vulling uitgehaald. Ligt nu prima

Verzijlbergen 30-11--0001
8
8

Prima kussen. Moest wel wennen aan het kleine formaat

John Roos 30-11--0001
10
10

Heerlijk zacht kussen. Went snel.

Tije Kuijper 30-11--0001
8
8

De Energy Pillow l is een enorm prettig kussen. De inhoud blijft (ook na een langere periode) goed op zijn plek. Het kussen geeft een goede veerkracht waardoor het hoofd goed ondersteund blijft, tijdens de hele nacht. Doordat de inhoud goed op de plek blijft zitten wordt je s ochtends net zo lekker wakker als dat je s avonds bent gaan slapen. Nu ik het kussen een paar maand in gebruik heb, merk ik duidelijk dat de kwaliteit van mijn nachtrust is verbeterd! Kortom, ik ben erg tevreden met het nieuwe hoofdkussen.

jepm van den reek 30-11--0001
10
10

Bisschops Hendriks 30-11--0001
4
4

Ik vind het traagschuimin de kussen minder zijn functie uitvoert dan ik had verwacht.

A.Tahiri 30-11--0001
4
4

Toch niet zo fijn als ik had gedacht

sey patrick 30-11--0001
10
10

Ik ben heel te vreden van mijn slaapkussen.

Elles Weij 30-11--0001
8
8

Jas het kussen bijna weggedaan, maar toch even doorgezet en geen last meer van mijn nek.

m.bos 30-11--0001
10
10

prima matras. goed in oude vorm terug te kneden.

J. van de Laar 30-11--0001
6
6

Gedeelte van de vulling eruit gehaald en nu slaapt het goed.

A.A.M. Nijland 30-11--0001
10
10

Tahiri 30-11--0001
10
10

heerlijk!!

A.A. de Vos 30-11--0001
10
10

het kussen is goed aan mijn wensen aan te passen

C.M.J. Klomp-Janssen 30-11--0001
8
8

H.Krom 30-11--0001
8
8

ondersteunen de nek goed en liggen lekker

henk bergema 30-11--0001
8
8

miranda van popering 30-11--0001
10
10

heerlijk zacht,geen nekklachten meer

W. van Balen 30-11--0001
10
10

Fijn kussen dat goed in vorm blijft

M gungor 30-11--0001
10
10

Wat een tijd geleden dat ik zo lekker heb geslapen. Een stevig maar heerlijk comfortabel kussen waar je naar behoefte eventueel wat vulling uit kan halen. Dit kussen kan ik echt iedereen aanraden die elke morgen zonder nekpijn, hoofdpijn etc op wil staan. Wij zijn zeker tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Wij zeggen dus slapen is nog nooit zo fijn geweest met onze mline kussens!!

A. Niemeijer 30-11--0001
10
10

geen nekklachten meer

Melker 30-11--0001
8
8

Prima kussen

R.de Ruiter 30-11--0001
8
8

Heeft even tijd gekost om aan kussen te wennen. Als je op je rug ligt is er niet zoveel zijdelinkse steun voor het hoofd, bij zijdelinkse ligging is kussen goed.

Henk Bakker 30-11--0001
8
8

heb vulling moeten verwijderen want is te hoog. verder prima kussen

Verweij 30-11--0001
8
8

beetje vulling uitgehaald en prima

J vd Oetelaar 30-11--0001
10
10

Kussen om lekker vast te houden en in te duiken.

Kris Marnette 30-11--0001
6
6

M.J.Schorren-Pennings 30-11--0001
10
10

sinds wij op deze kussens slapen hebben we geen nekklachten meer en slapen we aanmerkelijk beter.

J. Teelen 30-11--0001
8
8

A.M. Oomen-van Vlaardingen 30-11--0001
6
6

Het kussen is nogal stug. Ik heb meer dan de helft van de vulling eruit gehaald en lig nu wel lekkerder. Ik had een zachter kussen verwacht.

Arend 30-11--0001
8
8

even wennen, slaapt nu heerlijk

Ria plomp 30-11--0001
4
4

Die kussen is wel erg hard.

de jong 30-11--0001
8
8

M Borgers 30-11--0001
10
10

in het begin is het iets wennen want je hoofd en nek worden goed gelegd maar daarna slaapt het heerlijk mijn hoofd word goed ondersteund en mijn lichte nek klachten die ik had zijn nu helemaal weg!

Willem Stoffelen 30-11--0001
8
8

Moet nog een beetje wennen aan dit kussen maar is een vooruitgang met wat ik had.

westerveld 30-11--0001
8
8

M.de Haan 30-11--0001
8
8

M. Schulte- de Boer 30-11--0001
8
8

Babonnick 30-11--0001
8
8

De Jong 30-11--0001
8
8

Stevig en goede ondersteuning.

L.E. van Lieshout 30-11--0001
10
10

Goed

Marian 30-11--0001
10
10

Gudden 30-11--0001
6
6

Hard

Spoelder 30-11--0001
10
10

Lekker kussen. Goede ondersteuning en comfort

Derks 30-11--0001
10
10

Een deel van de vulling eruitgehaald en nu is het prima

B. Deurloo 30-11--0001
8
8

een heerlijk kussen, is lekker te vervormen, naar de richting waarin ik lig...

B. Deurloo 30-11--0001
10
10

een heerlijk kussen, is lekker te vervormen, naar de richting waarin ik lig...

C.G. Sigmond 30-11--0001
8
8

Prima hoofdkussen, maar het moet na een nacht slapen wel weer goed in model worden gebracht.

Plugge 30-11--0001
10
10

Nog nooit zonfijn kussen gehad. Goede combinatiemet het mline matras .

Boogert-Bijl 30-11--0001
8
8

Het slaapt lekker op het kussen.

F.Groen 30-11--0001
2
2

Tja, eigenlijk heb ik sinds het gebruik van dit kussen last van mijn nek.Ik hebmet volledige vulling geslapen, toen weer wat eruit gehaald en weer iets erbij gedaan. toch maar weer mijn oude kussen erbij gepakt. Een oud slow motion kussen van m-line. Maar dat werkt zeker niet meer. Met andere woorden, eigenlijk ben ik niet tevreden. Erg jammer, want met een gehandicapt lijf zit ik niet te wachten op nog een aandoening erbij

kristel hassing 30-11--0001
8
8

goed kussen

Björn Luitink 30-11--0001
8
8

Kimm van Oijen 30-11--0001
8
8

Henny van Arkel 30-11--0001
8
8

Super kussen, zou alleen iets meer traagschuim eigenschappen mogen hebben.

hm berghuis 30-11--0001
10
10

P. Martens 30-11--0001
10
10

Prima

zandvliet 30-11--0001
8
8

Temming 30-11--0001
8
8

lansink a.g 30-11--0001
10
10

licht lekker en slaapt goed. zijn niet goedkoop maar hebben er geen spijt van aanrader

Feller 30-11--0001
10
10

Even wennen maar na 2 weken prima.kussen goed in eigen voorkeur te vormen.

C.L. Sangers 30-11--0001
6
6

moest er aan wennen andere hoogte en stevigheid dan het oude kussen

J.E. Dekker 30-11--0001
4
4

Ik moet erg wennen aan dit kussen. Het is een beetje te hard en ik krijg er hoofdpijn van.

Kempers 30-11--0001
10
10

C. Stammes 30-11--0001
8
8

goed

M. Sminia-Peters 30-11--0001
8
8

Heb geen pijn in mijn rug meer en het ligt heerlijk

van den Berg 30-11--0001
6
6

A. Mayringer 30-11--0001
6
6

Vooral mijn echtgenoot is nog niet geheel aan het kussen gewend. Het gaat echter wel steeds beter, maar hij overweegt wel of hij zijn oude kussen (veren) niet weer in gebruik zal nemen.

Tanja Janssen 30-11--0001
8
8

Ik heb er een groot deel van de inhoud uitgehaald. Nu slaapt het kussen goed.

Detische 30-11--0001
8
8

Opzich een fijn kussen. Vind alleen wel dat de stevigheid snel een beetje afneemt. Komt wellicht door de vulling.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten
Advies nodig? Bel ons op 0413-243050
x