Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Fit Pillow Reviews

Gemiddelde uit 69 Reviews
8,4
8,4
Terug naar Fit Pillow
Eddie van Melis 20-06-2020
9
9

Lekker stevig kussen dat voldoende ondersteuning geeft. Door de 3 verschillende zones in het kussen krijg je geen "kuil" in het kussen.

Barbara Simons 12-04-2020
10
10

heerlijk kussen voor zij én buikslaper.

Annelie Boogerd 24-03-2020
7
7

Heerlijk kussen dat lijkt op een verenkussen, en toch op een zachte menier hoofd en nek ondersteunt.

Ingrid Goes 28-05-2019
10
10

Heerlijk kussen, goede ondersteuning. Het fijne is dat je deze aan kunt passen wat vulling betreft

Gary Essed 09-03-2019
8
8

Goede ondersteuning van het hoofd

Hans de Bruin 03-02-2019
10
10

Heerlijk slapen. Geen stijve nek.

Wanda Veltman-Hennekes 02-02-2019
10
10

Ik heb de fitpillow gewonnen bij een facebookactie. Omdat ik al jaren kamp met nekklachten en zelf een kussenwinkel kan beginnen had ik gekozen voor de fitpillow. In oktober ben ik geopereerd aan mijn nek en nog steeds had ik problemen met de juiste slaaphouding. In januari heb ik de fitpillow ontvangen en kan vanaf nacht één doorslapen.. Een echte aanrader, ik slaap weer volle nachten

Ruud Schuurmans 21-07-2020
10
10

Heerlijk voor op je rug en op je zijde.

Leonie Krebbers 10-07-2020
9
9

Ligt lekker als ik op mijn zij lig door de uitsparing bij mij schouder.

Rob Kuipers 15-06-2020
8
8

Moet nog wennen

Ellen Van den Berg 31-03-2020
7
7

Patricia van Leeuwen 08-03-2020
4
4

Niet mijn kussen helaas... nog te stevig en te hoog.

F.R. Polak 07-02-2020
10
10

Margriet de Haan 12-10-2019
9
9

Cornelis Joosten 28-09-2019
1
1

Deze kussen word tijdens de nacht hard krijg pijn aan hoofd en oren heb oude kussen maar weer in gebruik

Th.C. Ferron 17-09-2019
8
8

Robert Lindenberg 08-09-2019
8
8

A. 23-05-2019
5
5

Op de gok gekocht, toch wat te dik/te hoog, wat vulling eruit gehaald, maar dan wordt het kussen slapper en de vulling uit de nekrol verschuift; de nekrol wordt daardoor ook leger en geeft dan minder ondersteuning.. dus weer wat vulling in het kussen terug gedaan omdat je een soort van compromis moet sluiten met niet te dik/te hoog t.o.v. niet te slap maar nog wel voldoende ondersteuning.. maar helaas is dat niet gelukt.. 2 Ochtenden ben ik geradbraakt van de nekpijn en zware hoofdpijn opgestaan.. :-(

Dyjana van der Vlag 03-05-2019
8
8

Ilona Brekelmans - Ducro 22-04-2019
8
8

Henk De Vries 10-04-2019
8
8

J van der Bij 08-03-2019
7
7

Linda Sproet 13-02-2019
10
10

Kim Aalders 31-12-2018
10
10

Wout Niekus 28-12-2018
9
9

Perfect

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8

Katrien en Patrick Gruwez - Meeus 24-10-2018
9
9

Ligt zeer goed en geeft voldoende steun maar is niet té hard. Even wennen maar slaapt zalig! Verlucht ook.

Sandy Toonen 02-10-2018
9
9

Ekkie Koole 15-08-2018
10
10

Het is even wennen maar het kussen ligt nu lekker.

Harry Adkins 06-08-2018
5
5

Teruggebracht naar winkel veel te hard voor mij.

C.J Geerlof 10-07-2018
9
9

Prima

Marjo De Boom-Dirven 21-06-2018
7
7

Wat fijn dat ik nu minder nekklachten heb.

Louise (C.L.) Arnold Bik 05-06-2018
8
8

Fijne vorm. Mag dikker.

Peter Tacq 20-04-2018
10
10

Agathe Fluit 20-04-2018
10
10

Yvonne Keuning 18-04-2018
10
10

Top heb vaak problemen met kussens maar dit is een prima kussen . Top!!!

Cor Teeling 20-03-2018
9
9

H. Klein Gebbink 26-02-2018
9
9

Ik wel wat vulling verwijderd.

Jos Daenen 24-02-2018
9
9

Fijn kussen, voorheen 2 kussens nodig om fijn te kunnen slapen, nu met dit kussen maar 1..

Henk Pape 16-02-2018
8
8

Verliest wel snel het volume

Johan Kirkels 23-12-2017
7
7

Een fijn kussen en ik slaap er een stuk rustiger door

Karin Wainscott 10-11-2017
6
6

Dit kussen blijkt soms toch nog net te hoog voor mij als buikslaper. Beetje jammer.

Edward Coeck 12-10-2017
8
8

Govert Bakker 12-09-2017
7
7

Marjos 30-11--0001
10
10

Het kussen bevalt prima. Goed gevormd bij de nek en niet te dik. Een aanrader!

J.J. den Ouden 30-11--0001
10
10

Prima

Ruud Schuurmans 30-11--0001
10
10

Ligt voor rug en zijwaarts slapen heerlijk.

M. van Alder 30-11--0001
8
8

I.A.R. Soebhag 30-11--0001
10
10

C.P. van Loo -J. van Loo 30-11--0001
10
10

Ook dit kussen blijft bij mij nekproblemen geven, ik moet echt wisselen met een ander kussen. Mijn vrouw is een tevreden gebruiker.

Lenneke Rovers 30-11--0001
6
6

ik ben een buikslaper en slaap heerlijk op dit kussen.

Ingrid van de Hee 30-11--0001
10
10

Fijn kussen dat voldoende ondersteuning biedt in de nek en rug

H.W.M. Wissink 30-11--0001
8
8

Jan Dijkhuizen 30-11--0001
2
2

J.W. van der Linden 30-11--0001
8
8

Goede hoogte en stevigheid

Carati 30-11--0001
10
10

Dit kussen ligt heerlijk. Niet te hoog voor nek, maar genoeg steun om niet op schouders te liggen.

Nicole Smeets-Meijers 30-11--0001
10
10

Past perfect bij matras inzake ondersteuning

G.Groeneveld 30-11--0001
10
10

Geen klachten

van Velzen 30-11--0001
10
10

LIGT HEERLIJK

Wennink 30-11--0001
10
10

Uitstekend passend bij het matras, geen seconden spijt van

C.A.M. Siskens 30-11--0001
6
6

moest er aan wennen, is vrij hard

M de Regt 30-11--0001
10
10

Theunissen 30-11--0001
8
8

Blijft nog wennen maar ik vindt het positief

Meijer 30-11--0001
8
8

prima kussen voldoen aan de verwachting.

H. Lolkema 30-11--0001
10
10

Ligt prima.

Maaike 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen, kan niet anders zeggen! een heel goede koop!

C. Hanneman 30-11--0001
8
8

Corrie van Hooff 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen. Ik wordt uitgerust wakker zonder nekklachten!

Groenestein 30-11--0001
10
10

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten