• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 
Maak een afspraak

Maak een afspraak
Bij één van onze verkooppunten

Maak een afspraak

100 dagen proefslapen
In alle rust je matras uitproberen!

Slow Motion 2 Reviews

Gemiddelde uit 51 Reviews
8,1
8,2
8,3
8,2
Terug naar Slow Motion 2
Anonymous
10
10
10
10

Zeer goed matras! Uitstekende ondersteuning. Geen rug en schouder klachten meer!!

Lindy Schieman 24-07-2020
9
9
9
9

Voor mij, als buikslaper, echt een perfect matras. Hard genoeg, maar fijn comfort vanwege traagschuim. Omdat het matras zo stevig is, geeft het mij een zeer goede ondersteuning voor mijn rug en bekken. Je zakt er als buikslaper niet in weg.

L. Duijvestijn 06-07-2020
9
9
9
9

Bevalt prima. Hoop weer net zo lang van dit matras te doen,als de vorige: 10 jaar!!

Robert 17-06-2020
8
8
9
8,3

Fijn stevig matras en sluit goed aan bij de contouren van het lichaam.

Marja Van Dieren 31-05-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras. Zeker voor het slapen op de buik.

M.D. Verkerk 16-04-2020
10
10
10
10

Lang geleden dat ik zo goed sliep

J.C. Spiekhout 25-02-2020
7
8
10
8,3

ik moest wel wennen in het begin. Omdat deze matras wel stevig is dan mijn vorige M-Line matras. Maar nu valt het mee na paar weken op de matras hebt geslapen. Het matras vormt naar je lichaamswarmte. Geen tegendruk. Wat ik prettig vind,(ivm mijn spierklachten reuma). Maar ik ben wel blij ermee.

Eric Tonneijck 13-02-2020
8
8
8
8

ton miltenburg 10-07-2021
9
9
9
9

prima

Marina De giorgi 04-06-2021
1
1
1
1

Unfortunately this has not been a great choice, memory foam is not really what fits our backs, also now after a month. We tried to exchange the item with one that is more suitable via Better Bed but they have not been particularly responsive with our request. Thanks for asking us our opinion on this. I'd appreciate if I can get in touch directly with MLINE about this issue. Look forward to hearing from you. Kind Regards

Anonymous
9
9
9
9

heerlijk matras,wel stevig maar daar moet je van houden

Anonymous
5
5
5
5

De matras is voor mij te hard, ik ruil hem om voor de Slowmotion 1

Jos Kroon 18-05-2021
9
8
8
8,3

Nico Campsteyn 17-05-2021
10
9
10
9,7

Sinds we hem hebben, zijn vele pijnen ( onder in de rug en schouders ) bijna zo goed als verdwenen......ligt ook zeer goed, heb dan ook de goede keuze gemaakt......heel tevreden !!!

Meindert Wijnia 16-05-2021
10
10
10
10

Is inmiddels mijn 2de matras. Ook over dit matras zeer tevreden.

Anonymous
9
9
9
9

De matrassen liggen prima: niet te hard en ook niet te zacht. Ondanks dat mijn man veel zwaarder is dan ik, zijn we beiden tevreden en slapen er heerlijk op.

Anja van Velzen 27-03-2021
10
10
10
10

Ik moest eerst wennen aan het matras, maar het slaapt nu heerlijk.

Bram Van Moeffaert 21-03-2021
2
2
10
4,7

Anonymous
7
8
5
6,7

Na 1 maand geslapen te hebben op het matras van Mline kan ik zeggen dat het een prettig matras is. Wel zijn er wat zaken om aan te wennen. Door van een pocketvering naar een koudschuim matras te gaan voelt het matras wel warmer aan. Daarnaast is het belangrijk je lattenbodem goed in te stellen, dit naar de positie waarin je het meeste slaapt. Het instellen maakt dat je de juiste ondersteuning krijgt en dat is wel even zoeken. Wanneer het matras net uit de verpakking is gehaald ruikt het sterk, naar mijn mening te sterk en niet aangenaam.

Anonymous
9
8
9
8,7

Het was , net als bij mijn vorige Mline matras, even wennen, het heeft ongeveer 5 weken geduurd maar nu slaap ik erg goed en wordt uitgeruster wakker, het matras is overigens steviger dan ruim 10 jaar geleden, ik hoop dat dit matras net zo lang kan meegaan

Stien Pool 05-02-2021
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk geslapen

Dennis De Graaf 04-02-2021
9
9
8
8,7

Anonymous
5
5
5
5

Vind het instappen in bed koud

luc lambrechts 19-01-2021
8
8
9
8,3

Anonymous
8
8
8
8

E In't Veld 28-12-2020
8
8
8
8

Fijn matras geeft goede ondersteuning aan het lichaam.

Arie Verbeek 23-12-2020
8
8
9
8,3

Slaap goed. Geeft voldoende steun aan je lichaam. Makkelijk de draaien na een maand slapen.

Theo Teunissen 14-12-2020
10
10
9
9,7

klasse

Angela Konings 05-12-2020
4
4
4
4

Twijfel om dit matras toch om te ruilen voor een cool motion 3 Vind het matras best warm en misschien toch iets te hard.

Ger Schmitz 04-12-2020
7
8
9
8

Het matras is dat wat ik wilde; hard en toch comfortabel.

Corina Ravensbergen 20-11-2020
10
10
10
10

ligt heerlijk, goede ondersteuning

Anonymous
9
9
9
9

Zie boven

Anonymous
7
7
7
7

Anonymous
9
9
9
9

Gewoon TOP.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras waar je uitgerust van opstaat in de ochtend.

Anonymous
10
10
10
10

kom mijn bed haast niet meer uit

Bianca Brussen 05-10-2020
8
8
8
8

Het matras ligt lekker stevig

Anonymous
8
8
8
8

Goed matras . Goede ondersteuning. Geen last meer van pijn 8n rug

JHL Wichgers 01-09-2020
9
9
8
8,7

Eerst even wennen aan de matras,slaapt erg lekker en vormd heerlijk naar het lichaam

Anonymous
9
9
9
9

Prettig dat je het matrasniet hoeft om te draaien. Je schuift het nu gewoon.

Anonymous
10
10
10
10

Deze matras ligt super. Eerder ook een Mline matras gehad. Dat was niet zo,n succes. Maar deze zijn liggen echt super lekker. Heb fibromyalgie en artrose. S,morgens sta ik dan ook weer fitter op. Echt een aanrader.

D. A. Tump 14-07-2020
9
9
8
8,7

Lekkere matras.

Anonymous
9
9
8
8,7

Heerlijk comfortabel matras.

P Hoekstra 22-06-2020
10
10
10
10

Slapen prima op de nieuwe matrassen. Ook de nieuwe lattenbodems helpen.

D. Schot 22-05-2020
9
9
9
9

Rianne Bakker 21-05-2020
10
10
10
10

Cora waal-Leeuwestein 17-04-2020
7
7
7
7

JJW van den Brink 11-04-2020
8
9
10
9

Comfort prima, gemak goed, ondersteuning uitstekend.

V Hewitt 05-04-2020
4
5
3
4

Ik had deze matrassen gekocht omdat beter zou zijn als je fybromaligie heb. Blijkt dus van niet. Het is te zacht en elke dag last van onderrug in wervel.

Gerard van der Zon 15-03-2020
9
9
9
9

Desiree Groen 02-03-2020
3
3
2
2,7

Ik zal nooit van mijn leven weer M-line matrassen aanschaffen. Nog nooit ergens zo spijt van gehad.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?