Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Marc Herremans

De succesvolle oud-triatleet en huidig coach Marc Herremans gaat een samenwerking aan met  M Line. Samen met andere (ex-)topsporters wordt Herremans in België het gezicht van de sportieve campagne ‘sleep well, move better’.

De slaapsystemen van M Line kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen, waardoor het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Het lichaam neemt een ontspannen houding aan, spieren en zenuwen worden minder belast en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor slaap je rustiger en heb je meer energie voor de dag. Een uniek slaapconcept, bij uitstek geschikt voor topsporters. Herremans beaamt dit: “Ik vraag nog iedere dag het uiterste van mezelf. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om goed te rusten. Overdag, maar zeker ook ’s nachts. Ik geloof dat veel topsporters dit nog onderschatten, sterker nog; slaap is misschien wel de meest onderschatte training. In mijn rol als coach is het mijn taak sporters hierop te wijzen en te begeleiden. M Line helpt me daarbij.”

Onder meer de Nederlandse, olympisch kampioenen Mark Tuitert, Epke Zonderland en paralympisch kampioene Marlou van Rhijn maken gebruik van de kennis en kunde van M Line. Marc Herremans is één van de eerste Belgische topsporters die een samenwerking aan gaat met de beddenfabrikant. Wielrenner Sep Vanmarcke ging hem een jaar geleden voor.

Bekijk nu de testimonial van Marc Herremans!

Marc Herremans

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten