Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Santi Freixa

De Spaanse hockeybond heeft zijn nieuwe hoofdsponsor M Line te danken aan Santi Freixa, de aanvoerder van de Spanjaarden en speler van Amsterdam. Santi over de samenwerking met M Line: “Dit is fantastisch nieuws voor ons team en het Spaanse hockey. Voor mij persoonlijk was het leuk om een prominente rol te spelen in de totstandkoming van de samenwerking. Vooral toen ik mijn teamgenoten met een grappig filmpje heb mogen verrassen met dit mooie nieuws!”.

Wereldtalent van het jaar

Santi Freixa is een Spaanse hockeyspeler die uitkomt voor Amsterdam. De Spanjaard, goed voor 184 interlands, woont al geruime tijd in ons land. Na het afgelopen WK zette Freixa een punt achter zijn interlandloopbaan. Hij won de Champions Trophy (2004), de Europese titel (2005) en zilver op de Olympische Spelen in Beijing (2008). Daarnaast werd hij in 2004 door de Internationale Hockey Federatie (FIH) benoemd tot Wereldtalent van het jaar.

 

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten