Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Thalita de Jong

Thalita de Jong uit Bergen op Zoom (1993) fietst op de weg én als veldrijdster. Deze laatste discipline ligt haar goed. Ze werd zowel Nederlands-(2016), Europees-(2017) als Wereldkampioene(2016). Na een aantal succesvolle jaren, zette een lelijke val een streep door de rekening. M line ondersteunt haar in het herstel. Veel blessureleed doet haar beseffen dat een goede nachtrust een onderschat effect heeft:

"Als topsporter ben ik mij ervan bewust geworden hoe belangrijk rust is. Tot 2016 verliep alles goed. Ik won op de weg een rit in de Giro Rosa, won criteriums, won een etappe op de Cauberg etc. Ook in het veld was ik zeer goed bezig, wat resulteerde na hard werken in een Nederlandse titel, gevolgd door een Wereldtitel en ook de Europese titel won ik. Na een val en veel blessures, ben ik na een kleine 2 jaar te weten gekomen wat nu echt mijn blessure is: overreaching (vorm van overtraining)." 

"Hoe belangrijk rust is, kan ik je nu tijdens mijn herstel proces wel vertellen! Heel veel rust naast de arbeid is van optimaal belang om te kunnen presteren. Niet alleen na de training of wedstrijd is rust belangrijk, maar ook 's-nachts. Je nachtrust helpt om je lijf te laten herstellen en zo de volgende training weer fit te kunnen aanvangen."

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten