Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Ajwa Hotel Istanbul

Ajwa Hotel Sultanahmet ligt in de beroemde wijk Sultanahmet, op 10 minuten lopen van de Blauwe Moskee. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en in 2017 geopend. Het hotel is ingericht in een Ottomaanse stijl met traditionele details. Dit hotel heeft een spacentrum, een binnenzwembad en kamers met handgemaakte tapijten en banken in Ottomaanse stijl.

In het hotel kunt u kunstwerken bewonderen van beroemde Azerbeidzjaanse kunstenaars als Sattar Bahlulzade, Mahmud Mahmudzade, İslam İsrafilzade, Jamila Hashimova, Salam Salamzade, Mikayil Abdullayev, Nadir Akhundov en Maral Rahmanzade. In de Amber-vergaderzaal hangen schilderijen met afbeeldingen van het oude Istanboel van Rauf Tuncer.

Ajwa hotel voorzien van M line

Alle kamers zijn voorzien van een Ultra HD-tv van Loewe, elektronische gordijnen, airconditioning en vloerverwarming. Ze zijn extra luxe ingericht met handgemaakte zijden Tabriz-tapijten en M line Slow Motion matrassen. Ook hebben de kamers een haardroger en thee- en koffiefaciliteiten. De eigen badkamer beschikt over met de hand beschilderde tegels en glazen Dornbracht-artikelen.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten