Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten

Woudschoten Conferentiecentrum is centraal gelegen én beschikt over een zeer groot eigen landgoed. Tussen al dit groen bieden ze goede faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie die uitstekend geschikt is voor één- of meerdaagse bijeenkomsten.

De aanwezigheid van 140 comfortabele hotelkamers maakt – naast een uitgebreide ontbijtbuffet, de sfeervolle lounge én de vele borrel- en dinermogelijkheden – van een meerdaagse bijeenkomst op Woudschoten een zeer verzorgde bijeenkomst. De kamers zijn functioneel ingericht – met douche, toilet, radio/tv en telefoon – en beschikken over een eigen werkplek.

Met de aanstelling van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands voetbalelftal keert Oranje weer terug naar Zeist als thuisbasis. KNVB Campus is voorzien van alle topfaciliteiten die de KNVB nodig acht om een optimale voorbereiding te treffen voorafgaand aan interlands. Hotel Woudschoten ligt op 500 meter afstand en mag zich nu officieel het spelershotel noemen.

Woudschoten voorzien van M line

De samenwerking tussen Hotel Woudschoten en M line is tot stand gekomen, doordat de KNVB Campus M line als official sleep supplier heeft erkend. De Oranje Leeuwinnen sliepen al tijdens het succesvolle WEURO 2017, en bij voorbereidingen op interlands, in het hotel op onze matrassen. Het is dan ook een logisch vervolg dat het hotel zich nu ook als partner aansluit. Samen zullen we ervoor zorgen dat Oranje uitgerust op weg gaat naar EK 2020!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten