Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten

Met de aanstelling van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands voetbalelftal keert Oranje weer terug naar Zeist als thuisbasis. Hotel Woudschoten ligt op 500 meter afstand van KNVB Campus, waar het elftal zich optimaal kan voorbereiden op de interlands, en mag zich nu officieel het spelershotel noemen. Tijdens de overnachtingen van de spelers zal M line zorg dragen voor extra M line comfort door toppers te leveren. Sinds 2017 is M line de official sleep supplier van de KNVB Campus. Zo sliepen de Oranje Leeuwinnen al tijdens het succesvolle WEURO 2017, en bij interlandvoorbereidingen, op onze matrassen en/of toppers. We zijn zeer tevreden dat we Woudschoten nu ook als partner mogen benoemen. Samen zullen we ervoor zorgen dat Oranje uitgerust op weg gaat naar EK 2020! 

Woudschoten Conferentiecentrum is centraal gelegen én beschikt over een zeer groot eigen landgoed. Tussen al dit groen bieden ze goede faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie die uitstekend geschikt is voor één- of meerdaagse bijeenkomsten.

De aanwezigheid van 140 comfortabele hotelkamers maakt – naast een uitgebreide ontbijtbuffet, de sfeervolle lounge én de vele borrel- en dinermogelijkheden – van een meerdaagse bijeenkomst op Woudschoten een zeer verzorgde bijeenkomst. De kamers zijn functioneel ingericht – met douche, toilet, radio/tv en telefoon – en beschikken over een eigen werkplek.

- Hotel Woudschoten heeft enkel M line toppers in hun bezit ter gebruik bij overnachtingen van het Nederlands Elftal -

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten