Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Over Kussens

Kussens van M line zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal. Hiermee neemt u gemakkelijk een ontspannende slaaphouding aan, want als uw hoofd goed op een kussen rust dan ontspannen ook uw nek- en ruggenwervels. Bekijk hier meer informatie over M line kussens.

Op de kussens van M line wordt 2 jaar volledige garantie gegeven. Na registratie heeft u 3 jaar totale garantie waarvan het laatste jaar afschrijving betreft. U ontvangt dan in voorkomend geval bij gebleken materiaal- of fabricagefouten 50% korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product.

Het schuim van de kussens kan niet gewassen worden. Let op: wanneer de kussens uitgewassen zijn, worden zij uitgesloten van garantie!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten