Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Over Matrassen

De unieke samenstelling van M line matrassen zorgt voor een uitstekende ondersteuning, een voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens u slaap. Daarmee haalt u het beste uit uw nachtrust. Daarnaast zijn al onze matrassen LGO en öko-tex gecertificeerd, waardoor we 10 jaar garantie kunnen garanderen. Bekijk hier meer informatie over matrassen van M line.

Een matras is en blijft altijd een persoonlijke keuze. Er zijn verschillende varianten matrassen die beschikken over specifieke eigenschappen. Om te bepalen welke matras het beste bij u past, kunt u de M line matraswijzertest doen. Binnen enkele minuten weet u precies welke matras het beste bij u past. Daarnaast biedt M line met de Slow Motion You een matras aan dat op maat wordt gemaakt, rekening houdend met uw persoonlijke lichaamscontouren en wensen.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk M line dealers. De M line dealers zijn stuk voor stuk getraind in het geven van goed en professioneel slaapadvies. Middels de M line-dealer locator kunt u makkelijk en snel een M line dealer in uw regio vinden.

Zoek hier een verkooppunt in de buurt

De drukverlagende eigenschappen van de M line matrassen komen het best tot hun recht wanneer de matrassen worden gecombineerd met  kwalitatieve lattenbodems (minimaal 28 latten) of boxsprings. De M line boxsprings en de Multi Motion bodems zorgen echter voor de meest optimale combinatie omdat deze perfect op elkaar zijn afgestemd.

Tijdens het slapen verliest uw lichaamsvocht. Hierdoor worden matras en dekbed gedurende de nacht vochtig. Het is daarom verstandig om uw bed overdag goed te luchten zodat er een aangenaam en fris slaapklimaat ontstaat. Dit kunt u het beste doen door het dekbed overdag terug te slaan zodat dit open ligt op de matras. Op deze manier wordt tegelijkertijd het matras gelucht waardoor deze overdag sneller droog en fris wordt.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten