Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Active Pillow Reviews

Gemiddelde uit 80 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Active Pillow

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Ben Vienerius 17-07-2023
10
10

Na jaren! "diverse" kussens uitgeprobeerd te hebben ben ik in Goes bij Beter Bed binnengestapt. De pijn in mijn nek bij het opstaan had ik mij kunnen besparen. We waren er snel uit, nadat ik verteld had wat ik al allemaal geprobeerd had. Nu wenste ik dat ik jaren eerder binnengestapt was. Uitgerust en geen nekpijn meer met dit fantastische kussen

Anonymous
8
8

Heerlijk kussen

Hans de Laat 19-09-2021
9
9

de eerste dagen even moeten wennen aan de hoogte van het kussen, daarna geen problemen gehad. Slaapt heerlijk.

Anonymous
10
10

Geen nekpijn meer. Slaapt heerlijk

Alfons Verbiest 12-06-2020
10
10

Uitstekend kussen!

Herbertus Straten 22-04-2020
9
9

lekker stevig en toch comfortabel

Anonymous
1
1

Het kussen is doorgezakt in het midden. Erg jammer van zo'n duur kussen. Ik moet er nog mee terug naar de winkel.

Christof Dupont 01-04-2024
9
9

Ik slaap lekker, geen pijn aan de nek en niet zweten

Nick Van Beek 25-03-2024
8
8

Ook hier even geduurd voor gewenning nu beduidend minder last van nek en schouderpijn

bianca haan 20-03-2024
1
1

enorme pijn aan de schouders

Johan Baars 05-03-2024
8
8

prima kussen. slaapt heerlijk!

Dennis van Dijk 04-03-2024
8
8

Moest even wennen aan het kussen, maar ben er nu aan gewend en slaap prima

Hans van Schayk 03-03-2024
8
8

Het kussen ligt beter dan het vorige kussen van M line. Mijn nekklachten zijn beduidend minder geworden. Ben benieuwd hoe het kussen zal bevallen als het warmer wordt.

Jan van der Beek 23-02-2024
8
8

Slaapt goed. Prima hoogte

T. Huitema 23-02-2024
9
9

Prettig kussen. Geeft heelveel ondersteuning.

Anonymous
9
9

Het kussen is perfect! Het had nog wel groter mogen zijn, vandaar net geen 10.

Anonymous
8
8

Goede hoogte, net íetsje te hard maar dat is de “nieuwigheid” .

Anonymous
8
8

Heeft een goede ondersteuning. Klein beetje minder stevig dan aan het begin. Koele kant is een goede aanvulling.

Melissa Paauwe 26-07-2023
6
6

De kussen heeft een 'warme' en een 'koude' kant, alleen merk ik persoonlijk niks van. De kussen ligt voor de rest prima. Mijn vorige M-line kussen was iets dikker wat ikzelf fijner vindt.

Anonymous
4
4

Ligt gewoon niet fijn en is te warm.

Dirk Van Deelen 20-05-2023
10
10

Het is zeer goede kussen is wel een aanrader voor iedereen

Millo Van der Logt 11-05-2023
8
8

Echt een heel fijn kussen!

Liliane Soenens 09-05-2023
5
5

Kan enkel voor mezelf oordelen en zeggen dat ik niet kan wennen aan dit hoofdkussen. Ik ben terug gaan slapen op de hoofdkussens die ik reeds had.

Anonymous
8
8

Top product

Marie Claire Dejaegere 28-02-2023
10
10

We slapen rustig zonder nek pijn,het voelt goed aan

Gustaaf Vercauteren 04-02-2023
10
10

Gewoon: super!

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, goede ondersteuning.

René Barto 25-01-2023
9
9

Kan het niet echt uitleggen maar ligt heerlijk!

Patricia De Beul 04-01-2023
9
9

Het is even wennen maar na een kleine week wil je niks anders meer, het is gewoon zalig

Stephan Gielisse 14-12-2022
10
10

Vanaf de eerste nacht dat ik op dit kussen slaap, slaap ik de gehele nacht door.

Anonymous
10
10

doordat je met je hoofd in een uitsparing ligt draai ik minder en slaap daardoor rustiger. Ook een goede ondersteuning van mijn nek.

Anonymous
9
9

Heerlijk kussen. Voldoet aan mijn verwachting. Mooi dat er ook een koele zijde aan het kussen zit voor de zomermaanden.

Miranda Rietberg 06-09-2022
2
2

Ik vind de kussen te hard en niet comfortabel elke ochtend een stijve nek

Anonymous
9
9

Ligt heerlijk en fijn dat bij warmte het kussen omgedraaid kan worden voor meer koelte.

Anonymous
7
7

Ik slaap goed

Anonymous
8
8

Ik heb minder last van mijn nek.

Anonymous
10
10

Blijft mooi in model ligt heerlijk

AD verbunt 11-02-2022
9
9

licht zeer goed

Anonymous
8
8

Bevalt prima,

Anonymous
8
8

Voor mij persoonlijk toch een te hoog en hard kussen. Ik ga een nieuwe bestellen

Anonymous
5
5

Ik wil ws toch nog een kussen uitproberen met neksteun

Anonymous
5
5

Sinds gebruik van dit kussen, meer last van hoofd en nekpijn.

jan-willem dienske 15-06-2021
8
8

Prima kussen, fijn dat er wat uitgehaald kan worden waardoor het lichter en dunner is.

Marjolein Kolster 26-05-2021
6
6

Fijn kussen maar niet subliem

Margriet Kragten 29-04-2021
10
10

Prima combinatie met mijn matras de Cool Motion 7

Anonymous
9
9

Voegt zich perfect naar je lichaam waardoor je goed wordt ondersteund en uitgerust en pijnloos wakker wordt

Anonymous
10
10

Lekker stevig

Joke Folkerts 07-02-2021
8
8

Ligt heerlijk, maar voelt erg warm. Is niet Keerbaar voor een koele kant.

Edith De Ruijter 18-12-2020
10
10

Lichaam ontspant tijdens de nacht heerlijk. Alleen heeft hij een nare lucht die hopelijk verdwijnt. Dat is niet prettig

Anonymous
9
9

Heel fijn kussen minder nek klachten

Christian Benjaminsen 29-11-2020
8
8

Het kussen met z'n speciale vorm is even wennen.

Anonymous
8
8

Een fijn koel kussen

Mirjam Costongs 10-07-2020
8
8

Is persoonsafhankelijk. Is vaste massa en iets harder. Echtgenoot bevalt het goed. Ikzelf kreeg last van nek.

Christian Augustijn 20-06-2020
10
10

De koele kant werkt echt fantastisch, ligt ook heerlijk het kussen

Gino De Bruyne 16-05-2020
10
10

Gebruiken we niet wegens te stijve nek na het slapen.

Dick Haspels 09-03-2020
9
9

Ik weet het nog niet, pak nog wel eens mijn oude kussen omdat ik nekpijn hebt. hoeft ook niet door het kussen te komen. Voor mijn vriendin is de combinatie van het matras en kussen buiten gewoon, kan niet beter.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?