M line
 

M line blogs en nieuws

Vrijdag 15 Maart 2024

M line ook in 2024 Official Sleep Partner van Team Visma | Lease a Bike

Ook in 2024 mogen de renners van Team Visma | Lease a Bike rekenen op de slaapsystemen van M line om optimaal te presteren in de jacht naar weer een historisch jaar. M line heeft namelijk de samenwerking met de wielerploeg verlengd met een jaar.

Lees verder
Dinsdag 12 Maart 2024

Ademhalingsproblemen tijdens het slapen

In deze blog zullen we de verschillende aspecten van ademhalingsproblemen tijdens het slapen verkennen. Ook leggen we je uit wat een normale ademhalingsfrequentie is tijdens je slaap en hoe je jouw ademhalingsproblemen kunt tegengaan. 

Lees verder
Woensdag 06 Maart 2024

Tips tegen een ochtendhumeur

Het ervaren van een ochtendhumeur kan je dagelijkse routine behoorlijk verstoren en je stemming negatief beïnvloeden. In deze blog geven we je herkenningspunten voor een ochtendhumeur en tips om deze tegen te gaan! 

Lees verder
Donderdag 22 Februari 2024

Hoe kan je pijn in je gewrichten voorkomen tijdens het slapen?

Slapen is essentieel voor een gezonde levensstijl, maar voor sommige mensen kan het een bron van pijn worden, vooral in de gewrichten, zoals het SI-gewricht. Gewrichtspijn tijdens het slapen kan leiden tot ongemak en verstoring van je rust.

Lees verder
Woensdag 07 Februari 2024

De invloed van voeding op slaapproblemen

Velen van ons worstelen met slaapproblemen, en wat we eten kan een grote rol spelen in de kwaliteit van onze slaap. In deze blog bekijken we hoe voeding van invloed kan zijn op slaapproblemen en geven we tips voor voedingskeuzes.

Lees verder
Dinsdag 30 Januari 2024

Alles wat je moet weten over REM-slaap

Slapen is essentieel voor een gezond leven, en een van de meest fascinerende fasen van slaap is de REM-slaap. In deze blog duiken we dieper in op wat REM-slaap is, waarom het belangrijk is, hoeveel REM-slaap je per nacht nodig hebt en hoelang deze fase duurt.

Lees verder
Dinsdag 23 Januari 2024

Het beste kussen voor een zijslaper?

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid, en het kiezen van het juiste kussen speelt een cruciale rol, vooral als je een zijslaper bent. In deze blog gaan we dieper in op de beste kussens voor zijslapers en enkele aanbevelingen voor het beste comfort.

Lees verder
Woensdag 17 Januari 2024

Is het slecht voor je gezondheid om op je buik te slapen?

Slapen op je buik is een veelvoorkomende slaaphouding, maar er is vaak discussie over het gevolg op de gezondheid van de wervelkolom en de invloed op bijvoorbeeld rugklachten. Laten we een diepgaande blik werpen op de voordelen en nadelen van slapen op je buik. 

Lees verder
Woensdag 27 December 2023

Welk hoofdkussen vermindert jouw nekklachten?

Voor velen van ons kan de keuze van het juiste hoofdkussen een aanzienlijk verschil maken in het verminderen van nekklachten en het bevorderen van een goede nachtrust. In deze blog bekijken we enkele van de beste hoofdkussens tegen nekklachten.

Lees verder
Maandag 18 December 2023

Waarom een goede nachtrust essentieel is voor een productieve werkdag

Het is niet alleen belangrijk om voldoende uren te slapen, maar ook om kwalitatieve slaap te krijgen. In deze blog bespreken we waarom een goede nachtrust zo essentieel is voor jouw prestaties op het werk en hoe verschillende aspecten van invloed

Lees verder
Vrijdag 08 December 2023

M line blijft de Official Sleep Supporter van de KNVB

De KNVB en matrassenleverancier M line hebben het partnership met drie jaar verlengd. M line mag zich daarmee tot medio 2026 Official Sleep Supporter noemen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, zodat beide teams tijdens de interlandpe

Lees verder
Maandag 04 December 2023

Het belang van ontspanning en mindfulness voor een goede nachtrust tijdens de feestdagen.

Het belang van ontspanning en mindfulness wordt echter niet alleen weerspiegeld in onze dagelijkse stress, maar ook in de kwaliteit van onze nachtrust. In deze blog verkennen we waarom mindfulness en ontspanning cruciaal zijn voor een goede nachtr

Lees verder
Dinsdag 21 November 2023

Waarom is het belangrijk om je matras te vervangen?

Je matras is van cruciaal belang om elke ochtend uitgerust wakker te worden. Maar na verloop van tijd verslijt zelfs het beste matras. Het is dus van groot belang om te weten wanneer je je matras moet vervangen en hoe lang een matras mee

Lees verder
Dinsdag 14 November 2023

Het belang van een slaapschema voor baby’s

Een van de grootste uitdagingen voor nieuwe ouders is het inrichten van een gezond slaapritme voor hun baby's. Een regelmatig slaapschema voor baby's is van onschatbare waarde voor zowel ouders als kinderen. Lees er alles over in ons nieuwe blog!

Lees verder
Dinsdag 07 November 2023

Wat is de ideale kamertemperatuur als je gaat slapen?

De ideale kamertemperatuur voor een goede nachtrust kan aanzienlijk variëren van persoon tot persoon. In deze blog leggen we je alles uit over de ideale kamertemperatuur en nog veel meer! 

Lees verder
Dinsdag 24 Oktober 2023

Wat zijn de verschillen tussen de soorten toppers?

Wat zijn nu de verschillen in toppers en waar moet je op letten? Wij leggen het aan je uit! 

Lees verder
Dinsdag 17 Oktober 2023

De invloed van slapen op jouw mentale gezondheid.

Slapen is niet alleen essentieel voor fysiek herstel, maar het speelt ook een cruciale rol in jouw mentale gezondheid. Helaas kunnen velen van ons zich 's ochtends depressief voelen, zelfs na een lange nachtrust. 

Lees verder
Woensdag 11 Oktober 2023

Welk dekbed kan jij het beste kiezen voor elk seizoen?

Met zoveel verschillende soorten dekbedden op de markt, hoe kies je het beste dekbed voor elk seizoen?

Lees verder
Vrijdag 06 Oktober 2023

TeamNL en M line lanceren e-learning over slaap

 Kamiel Maase (prestatiemanager TeamNL) heeft tijdens de TeamNL Leaders in Performance Conference XL de eerste modules van een  e-learning over slaap gepresenteerd.

Lees verder
Donderdag 28 September 2023

De invloed van seizoensveranderingen op slaap: de winter en de winterdip

Het weer buiten verandert voortdurend, en deze seizoenswisselingen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op onze slaappatronen en algemene gezondheid.

Lees verder
Maandag 25 September 2023

De voordelen van slaaptracking en hoe dit je sportprestaties kan verbeteren.

Een slaaptracker kan je helpen bij het verbeteren van zowel de kwaliteit als de duur van je slaap, wat uiteindelijk je sportieve resultaten kan verhogen.

Lees verder
Dinsdag 19 September 2023

Hoe weet ik welk kussen past bij mijn matras?

In dit blog nemen we je mee in het vinden van het perfecte bijpassende hoofdkussen voor jouw matras. Waar moet je op letten en wat zijn de beste keuzes?

Lees verder
Woensdag 06 September 2023

Tips voor het creëren van een ontspannen slaapomgeving

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze fysieke en mentale gezondheid. Het creëren van een ontspannen slaapomgeving is essentieel om de broodnodige rust te vinden na een drukke dag.

Lees verder
Dinsdag 22 Augustus 2023

Dit zijn de voor- en nadelen van het slapen op een boxspring

Twijfel jij over de aanschaf van een boxspring? Je bent niet de enige! Boxsprings zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden als beddengoedoptie vanwege hun comfort en luxe uitstraling.

Lees verder
Dinsdag 15 Augustus 2023

Kom alles te weten over de verschillende soorten kussens

Kussens zijn meer dan alleen een zachte plek om je hoofd neer te leggen. Ze spelen een cruciale rol in het ondersteunen van je nek, rug en schouders tijdens je slaap, en kunnen een grote invloed hebben op je algehele slaapcomfort.

Lees verder
Dinsdag 08 Augustus 2023

Kan jij niet slapen door muggen in de slaapkamer?

Het is een veelvoorkomende ergernis: je ligt in bed en probeert te slapen, maar het gezoem van muggen houdt je wakker. Ze lijken altijd op het slechtste moment te verschijnen, en hun beten kunnen je nachtrust flink verstoren.

Lees verder
Woensdag 26 Juli 2023

Hoe kun je nek en schouder klachten die ontstaan tijdens de nachtrust voorkomen?

In onze dagelijkse drukte verlangen we naar een goede nachtrust om te herstellen en weer op te laden voor een nieuwe dag. Maar hoe frustrerend is het om wakker te worden met een stijve nek of pijnlijke schouders. Gelukkig zijn er verschillende pre

Lees verder
Woensdag 19 Juli 2023

De wetenschap achter dromen

Dromen zijn fascinerende en soms mysterieuze ervaringen die we allemaal meemaken tijdens onze slaap. Terwijl we in dromenland zijn, kunnen we de meest bizarre avonturen beleven, herinneringen oproepen of zelfs angsten ervaren. Maar wat is nu eigen

Lees verder
Donderdag 13 Juli 2023

De trends van de zomer voor jouw slaapkamer

Elk seizoen brengt nieuwe trends en inspiratie met zich mee, en de zomer van 2023 is geen uitzondering. In deze blog duiken we dieper in op de slaapkamertrends van zomer 2023

Lees verder
Dinsdag 27 Juni 2023

Ga jij op vakantie deze zomer? Lees hier de tips voor een goede nachtrust tijdens jouw reis.

Een vakantie is een tijd om te ontspannen, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Een goede nachtrust speelt hierbij een essentiële rol.

Lees verder
Maandag 26 Juni 2023

M line lanceert augmented reality-functie in boxspring configuratoren

M line lanceert een revolutionaire toevoeging aan hun 3D-boxspring configurator: de nieuwe AR-functie plaatst jouw gepersonaliseerde boxspring virtueel in jouw slaapkamer!

Lees verder
Dinsdag 13 Juni 2023

NOC*NSF en M line onderzoeken effect van slaap op sportprestaties

NOC*NSF en M line, de vaste leverancier van matrassen en kussens voor TeamNL, verlengen én intensiveren de samenwerking.

Lees verder
Maandag 12 Juni 2023

Vind het perfecte kussen voor een optimale nachtrust.

Word jij 's ochtends vaak wakker met een stijve nek of rugpijn? Worstel je met een oncomfortabele slaaphouding en heb je moeite om in slaap te vallen?

Lees verder
Maandag 05 Juni 2023

Schoonmaken van jouw hoofdkussen doe je zo!

Het hoofdkussen is een belangrijke factor die van invloed kan zijn op de kwaliteit van onze slaap. Maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe vies het kussen kan worden na verloop van tijd?  

Lees verder
Donderdag 25 Mei 2023

Tips voor het gebruiken van de airconditioning in de slaapkamer

In de zomermaanden kan een goede airconditioning in de slaapkamer een ware zegen zijn. Het biedt verkoeling en zorgt voor een comfortabele nachtrust. 

Lees verder
Dinsdag 16 Mei 2023

Het is extra lang licht buiten. Maar hoe ga jij hiermee om?

De zomer komt eraan en dat betekent dat de avonden langer en lichter worden. Voor veel mensen is dit een heerlijke tijd van het jaar, extra uren genieten van het daglicht.

Lees verder
Maandag 08 Mei 2023

Verbeter jouw nachtrust, door te sporten overdag

Regelmatige lichaamsbeweging heeft talloze voordelen voor onze gezondheid, waaronder het verbeteren van onze slaap. Er zijn verschillende manieren waarop sporten kan helpen om een betere nachtrust te krijgen.

Lees verder
Maandag 01 Mei 2023

M line en NL Actief: samen voor een gezondere leefstijl

M line en NL Actief hebben de krachten gebundeld om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. M line gaat door kennis te delen uit onderzoek en via e-learnings invulling geven aan het domein slaap.

Lees verder
Maandag 24 April 2023

Waar moet je op letten bij het kopen van een topper?

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en sportief leven. Het kiezen van het juiste topmatras is daarbij van groot belang.

Lees verder
Dinsdag 11 April 2023

Welke impact heeft stress op jouw nachtrust?

Mensen die last hebben van stress, weten maar al te goed dat dit een grote impact kan hebben op hun leven. Een van de grootste gevolgen van stress is de invloed ervan op onze slaap.

Lees verder
Dinsdag 04 April 2023

Last van hooikoorts? Met deze tips slaap je als een roos!

Heb je last van hooikoorts en wordt je nacht verstoord door een verstopte neus, een kriebelhoest, jeukende en branderige ogen of niesbuien? Heel vervelend! Het pollenseizoen is weer in volle gang.

Lees verder
Dinsdag 21 Maart 2023

Hoe je het beste een topper matras kan onderhouden.

Hoe vaak dien je een topper te reinigen? Het antwoord is niet zo eenvoudig: het hangt namelijk van het gebruik af.

Lees verder
Dinsdag 14 Maart 2023

Goed slapen, ondanks pijn en ongemak door sporten

Het is altijd vervelend als je last hebt van pijn en ongemakken door het sporten. Je kunt er last van hebben als je te hard hebt gesport, of als je spieren niet goed zijn opgewarmd.

Lees verder
Dinsdag 07 Maart 2023

Wat is het beste matras om rugklachten tegen te gaan?

Word jij elke ochtend wakker met rugklachten? Rugklachten kunnen een grote impact hebben op ons dagelijks leven en kunnen ons beperken in onze activiteiten. Een goede nachtrust is echter van cruciaal belang voor het herstel van rugklachten en het

Lees verder
Dinsdag 21 Februari 2023

Verbeter je slaapritme bij hormonale problemen

Slapen terwijl je last hebt van jouw hormonen? Lees hier wat je het beste kan doen om je slaapritme te verbeteren.

Lees verder
Dinsdag 14 Februari 2023

Hoe ga je om met nachtzweten?

Lees hoe je nachtzweten kunt verminderen of voorkomen met onze praktische tips voor een droge nachtrust.

Lees verder
Maandag 30 Januari 2023

Oververmoeidheid: symptomen en oorzaken

Oververmoeidheid is een probleem dat vaak veroorzaakt wordt door een overbelasting van emotie en stress. Zorg dat je op de juiste manier oververmoeidheid aanpakt.

Lees verder
Dinsdag 24 Januari 2023

Invloed van alcohol op de nachtrust

Alcohol heeft een directe invloed op de kwaliteit van je slaap, waardoor je minder herstelt. Het verstoort de normale REM-slaap en vermindert de duur van deze fase.

Lees verder
Dinsdag 17 Januari 2023

Slapen tijdens de koude nachten

De temperatuur in je slaapkamer beïnvloedt je nachtrust. Wil je lekker slapen tijdens de koude nachten? Zorg dan voor de ideale temperatuur en frisse lucht.

Lees verder
Vrijdag 23 December 2022

Beter slapen tijdens de feestdagen

Een opgeblazen gevoel, uitdroging en vaak wakker worden; tips om tijdens de feestdagen toch goed te slapen...

Lees verder
Woensdag 21 December 2022

Slaapcoach Sigrid geeft inzicht: het effect van melatonine gebruik

COLUMN | Alles wat je moet weten over het slaaphormoon melatonine, het al dan niet extra innemen van pillen of druppels en de invloed van voeding en beweging…

Lees verder
Vrijdag 16 December 2022

Hoe maak je een matras schoon?

VIDEO | Waarom het aan te raden is je matras te reinigen, hoe je deze het beste kunt onderhouden en schoonmaken... 

Lees verder
Woensdag 14 December 2022

Kerststress? 4 tips om te ontspannen

BLOG | Val je met Kerst voor de deur moeizaam in slaap? Met deze handige tips is dit verleden tijd...

Lees verder
Zondag 04 December 2022

Dit betekenen jouw dromen!

VIDEO | Wat is dromen eigenlijk, wanneer droom je en wat betekenen ze? We helpen je een handje met analyseren... 

Lees verder
Donderdag 01 December 2022

De leukste slaap-cadeautips voor de feestdagen

BLOG | Iemand een goede nachtrust cadeau geven? Dat kan! Laat je inspireren door de leukste slaap-cadeautips...

Lees verder
Zaterdag 26 November 2022

Hoeveel slaap heb ik nodig?

VIDEO | We vertellen hoeveel slaap je precies nodig hebt en wat je kunt doen om sneller in slaap te vallen!

Lees verder
Maandag 21 November 2022

Slaapcoach Sigrid geeft inzicht: pubers en slapen…

COLUMN | Alles wat je moet weten over pubers en hun nachtrust, het effect van energiedrankjes en blauw licht…

Lees verder
Woensdag 09 November 2022

Lezen voor het slapen gaan

Voor velen is het een gebruikelijk ritueel om in bed nog even te lezen voor het slapen gaan. Sommigen zweren erbij dat het het beste slaapmiddel is. Hoe kan het dat dit zo goed werkt?

Lees verder
Maandag 07 November 2022

Welke planten zijn het best voor je slaapkamer?

VIDEO | Wil jij weten welke planten jij in je slaapkamer moet zetten? We leggen je alle voor- en nadelen uit van het plaatsen van planten op jouw slaapkamer...

Lees verder
Donderdag 03 November 2022

5 tips tegen koude voeten

BLOG | Altijd koude voeten in bed? Lees hier hoe wisselbaden en je houding jouw voeten warm houden...

Lees verder
Maandag 31 Oktober 2022

Kiezen uit een bed of boxspring

VIDEO | Boxspring of bed, wat is het verschil en wat is beter? We leggen het je uit...

Lees verder
Zaterdag 29 Oktober 2022

Je slaapritme behouden in de wintertijd

BLOG | Ben jij klaar voor de wintertijd? Laat je slaapritme niet verstoren en rust ook in de winter goed uit met deze tips van M line.

Lees verder
Woensdag 26 Oktober 2022

De beste kleuren voor in de slaapkamer

BLOG | Is jouw slaapkamer aan een nieuw kleurtje toe? Lees alles over de beste kleuren voor in de slaapkamer...

Lees verder
Zaterdag 22 Oktober 2022

Slaapcoach Sigrid geeft inzicht: je biologische klok

COLUMN | Alles wat je moet weten over een (verstoorde) biologische klok, het effect van licht en donkerte hierop en het vroeg opstaan versus het laat naar bed gaan…

Lees verder
Woensdag 19 Oktober 2022

Het nut van een powernap

VIDEO | Een powernap, hoe doe je dat? Is het wel goed voor je? En helpt een powernap als je moe bent? 

Lees verder
Maandag 17 Oktober 2022

Rustgevende muziek om in slaap te vallen

BLOG | Moeite om in slaap te komen? We hebben een oplossing in onverwachte vorm: slaapmuziek! Lees onze tips hoe je met muziek toch uitgerust wakker wordt...

Lees verder
Donderdag 13 Oktober 2022

Zo kun jij stoppen met snurken!

VIDEO | Wil jij weten hoe je kunt stoppen met snurken? We geven je alle tips om snurken te voorkomen en vervolgens beter te slapen... 

Lees verder
Maandag 10 Oktober 2022

Dag in dag uit eersteklas presteren?

Check de do’s en don’ts van Vivianne Miedema en Cody Gakpo... 

Lees verder
Vrijdag 07 Oktober 2022

Thee voor het slapen: goed idee?

VIDEO | In deze video vertellen wij je alles over het drinken van thee en wat voor effect het heeft op je slaap...

Lees verder
Woensdag 05 Oktober 2022

Najaartrends voor de slaapkamer

Christianne Stijns, styliste bij M line, analyseert en signaleert een aantal slaapkamertrends…

Lees verder
Maandag 03 Oktober 2022

De favoriete M line boxspring van de Huismuts

Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts, is ook dit najaar het boegbeeld van onze boxspringcollectie...

Lees verder
Vrijdag 30 September 2022

M line laat Ajax-dromen uitkomen!

VIDEO | Onlangs lieten we de droom van een jonge fan uitkomen: Lucas mocht samen met zijn vader een nachtje logeren in de Johan Cruijff ArenA!

Lees verder
Dinsdag 27 September 2022

5 tips om sneller in slaap te vallen

VIDEO | Heb je last van slapeloosheid en lukt het je niet om in slaap te vallen? Geen paniek! In deze video de 5 tips om snel in slaap te vallen....

Lees verder
Vrijdag 23 September 2022

Tips tegen huisstofmijt op je slaapkamer

BLOG | Ben je allergisch voor huisstofmijt? Met onze tips verminder en voorkom je huisstofmijt op de slaapkamer... 

Lees verder
Woensdag 14 September 2022

Schoonmaaktips voor je matras

BLOG | Tijdens het slapen verlies je maar liefst 3 liter zweet per week! Het is dus zeker geen overbodige luxe je matras goed te onderhouden en te reinigen...

Lees verder
Maandag 12 September 2022

Welk kussen helpt tegen nek- en rugklachten?

VIDEO | We vertellen je alles wat je welk hoofdkussen jij nodig hebt om jouw nek- en rugklachten te verlichten...

Lees verder
Donderdag 08 September 2022

Wat je moet weten over het verschonen van je bed

BLOG | Hoe vaak moet je je beddengoed verschonen? Hoe doe je dit en hoe kun je het beste je bed opmaken? 

Lees verder
Maandag 05 September 2022

Waarom voor een latex matras kiezen?

VIDEO | We vertellen je alles wat je moet weten over latex matrassen, maar ook de verschillen ten opzichte van een traag- of koudschuim matras.

Lees verder
Zaterdag 03 September 2022

Sta op voor een groene wereld!

COLUMN | Groen slapen, ofwel met een klimaatvriendelijk oog naar je slaapkamer kijken. De huidige energie-, benzine- en grondstoffenprijzen onderstrepen het... 

Lees verder
Donderdag 01 September 2022

Hoe kom je weer in je slaapritme na de vakantie?

BLOG | Een goed slaapritme is essentieel als je de dag met een uitgerust gevoel wil beginnen. Maar hoe kom je weer in je slaapritme na bijvoorbeeld een lange vakantie?

Lees verder
Woensdag 31 Augustus 2022

Hoe maak ik een boxspring schoon?

VIDEO | We laten je zien hoe je jouw boxspring het beste kunt reinigen zodat je zo lang mogelijk van je aankoop kunt profiteren.  

Lees verder
Dinsdag 23 Augustus 2022

Houd je hoofd en slaapkamer koel

BLOG | De Nederlandse zomers worden steeds heter, wat een negatief effect kan hebben op je nachtrust. Lees onze tips om tijdens warme zomernachten beter te slapen...

Lees verder
Vrijdag 12 Augustus 2022

Welk type matras past bij mij?

VIDEO | We vertellen je meer over de verschillende matrassen die we in onze collectie hebben met als doel om jouw zoektocht wat makkelijker te maken...

Lees verder
Woensdag 10 Augustus 2022

Alles wat je moet weten over bedwantsen

BLOG | Bedwantsen zijn een last in de slaapkamer! Hoe kun je deze beestjes herkennen en wat kun je er tegen doen?

Lees verder
Maandag 08 Augustus 2022

Wanneer moet ik mijn hoofdkussen vervangen?

VIDEO | We leggen je uit wat de gemiddelde levensduur van een kussen is en waarom het belangrijk is om deze op tijd te vervangen...

Lees verder
Vrijdag 29 Juli 2022

Hoe voorkom je een jetlag?

BLOG | Je moet er wat voor over hebben: het bereiken van jouw perfecte vakantiebestemming. Dit gaat soms gepaard met het doorkruizen van verschillende tijdzones…

Lees verder
Donderdag 21 Juli 2022

Iconische momenten met…

We gaan terug in de tijd met foto’s uit de oude doos en de bijbehorende verhalen. Kiran Badloe, Stéphane Kox, Danny van Poppel en Shanice van de Sanden nemen je mee naar hoe het allemaal begon….

Lees verder
Woensdag 20 Juli 2022

M line matrassen volgen Team Jumbo-Visma van hotel naar hotel

Een goede nachtrust voor het fysieke herstel van de renners is van essentieel belang tijdens de grote wielerklassiekers. M line haalt hiervoor alles uit de kast…

Lees verder
Dinsdag 19 Juli 2022

Slapen in een vliegtuig doe je zo

BLOG | Of je nou op vakantie gaat of regelmatig het vliegtuig pakt voor je werk: als je een lange reis maakt, is het hoe dan ook fijn om te kunnen slapen... 

Lees verder
Vrijdag 15 Juli 2022

5 slaaptips voor en tijdens je vakantie

BLOG | Met slaap het maximale uit je vakantie halen? Je wekker kan in ieder geval thuis blijven! Hoe geniet je er optimaal van en zorg je dat je goed uitgerust terug komt…

Lees verder
Vrijdag 08 Juli 2022

Cody Gakpo en Vivianne Miedema schitteren in nieuwe brandcampagne

Te zien op TV: Cody Gakpo en Vivianne Miedema al voetballend in onze nieuwe commercial...

Lees verder
Dinsdag 05 Juli 2022

Welke boxspring past bij jou?

VIDEO | We laten je onze boxspring collectie zien en helpen je de boxspring te kiezen die perfect is voor jou...

Lees verder
Vrijdag 24 Juni 2022

Welk matras past het best bij mij?

VIDEO | We doorlopen samen stapsgewijs onze matrassenwijzer en helpen je het matras te kiezen dat perfect is voor jou...

Lees verder
Dinsdag 21 Juni 2022

Is samen slapen voor kind en ouders verstandig?

BLOG | Is het wel of niet slim om je kind bij je in bed te laten slapen? 

Lees verder
Vrijdag 17 Juni 2022

Gelijke kansen

COLUMN | Sporten draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen....

Lees verder
Woensdag 15 Juni 2022

Slapen tijdens zwangerschap

Je draait, je woelt, slaapt lichter en je moet vaker naar het toilet. Hoe zorg je ervoor dat je toch lekker kunt slapen?

Lees verder
Zaterdag 11 Juni 2022

Welk hoofdkussen past het best bij mij?

VIDEO | We doorlopen samen stapsgewijs onze kussenwijzer en helpen je het kussen te kiezen wat het geschiktst is voor jou...

Lees verder
Woensdag 08 Juni 2022

M line wint Shopping Award tweede jaar op rij

Gisterenavond 7 juni bemachtigden we tijdens het 20e Shopping Awards Gala in Hotel Huis ter Duin wederom een ‘gouden plak’...

Lees verder
Dinsdag 31 Mei 2022

Houd je rug recht met de Medic Motion

Rugklachten? Je matras is vaak niet de oorzaak maar kan het wel verergeren, verminderen of voorkomen!

Lees verder
Woensdag 25 Mei 2022

M line en Kinderhulp één team, ook tijdens Heldenrun

Los van de matrassen die we structureel doneren, hebben we ons met de collega’s ook als vrijwilliger hard gemaakt voor kinderen in armoede | M line

Lees verder
Maandag 23 Mei 2022

Invloed gezinsritme op de nachtrust van kinderen

De Erasmus Universiteit Rotterdam onderzocht de invloeden van het gezinsritme op de nachtrust van kinderen...

Lees verder
Dinsdag 17 Mei 2022

Slaaptips voor kids

BLOG | Kinderen hebben slaap nodig voor hun groei en ontwikkeling. Maar als ouder weet je dat het soms een uitdaging is om je kind in slaap te krijgen....

Lees verder
Maandag 09 Mei 2022

Wint Team Jumbo-Visma de Giro in bed?

Vrijdag 6 mei klonk het startschot voor de Giro d’Italia 2022 in Boedapest, Hongarije…

Lees verder
Donderdag 28 April 2022

Nieuw matras? Geef je oude mee!

Wil jij je oude matras duurzaam laten recyclen? Bij aankoop van een nieuw matras recyclen wij je oude!

Lees verder
Zaterdag 23 April 2022

“Ik neem mijn M line kussen altijd overal mee naartoe”

Onlangs spraken we Anne Veenendaal, keepster bij het Nederlands hockeyelftal en Hockeyclub Amsterdam...

Lees verder
Woensdag 20 April 2022

Word lid van de M line Club!

En profiteer al slapend van leuke extra's… Speciaal voor leden een nieuwsbrief vol inspiratie, win- en kortingsacties.

Lees verder
Maandag 18 April 2022

Teamwork makes the dream work

COLUMN | Alleen ben je sneller, samen kom je verder...

Lees verder
Donderdag 14 April 2022

Wij zijn genomineerd! #shoppingawards

M line behoort tot de TOP 3 genomineerden van de Shopping Awards in de categorie Slapen…

Lees verder
Dinsdag 12 April 2022

Amstel Gold Race

Als official Sleep Supplier van Team Jumbo Visma mochten we onlangs een exclusieve meeloopdag verloten onder onze volgers….

Lees verder
Donderdag 07 April 2022

De ideale planten voor in de slaapkamer

BLOG | Slaapkamerplanten kunnen bijdragen aan jouw nachtrust. Lees over de drie beste slaap kamerplanten...

Lees verder
Maandag 04 April 2022

Win M line met jouw Sleep Well Top 3

Vanaf deze week val je extra lekker in slaap met radio Sublime…

Lees verder
Donderdag 31 Maart 2022

Heb jij last van slaaptekort?

BLOG | Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Wij vertellen je de symptomen en oplossingen voor slaaptekort.

Lees verder
Maandag 28 Maart 2022

Hoe duurzaam is jouw slaapkamer?

BLOG | Je slaapkamer verduurzamen? Lees hier de tips voor een gezonde en duurzame slaapkamer!

Lees verder
Woensdag 23 Maart 2022

Vivianne Miedema staat op voor een groene morgen

Je steentje bijdragen aan een duurzame toekomst is met de nieuwe Green Motion collectie nog nooit zo makkelijk geweest…

Lees verder
Maandag 14 Maart 2022

Sleeping Wheel of Fortune

We geven World Sleep Day een verrassende draai met het Sleeping Wheel of Fortune. Doe jij ook mee?

Lees verder
Maandag 07 Maart 2022

Topprestaties van zorgheld Henk beloond

Onlangs stonden we bij de Rosmaalse Henk voor de deur om hem te verrassen met een Cool Motion matras….

Lees verder
Donderdag 03 Maart 2022

Breng je stem uit! #shoppingawards

Laat jij onze droom wederom uitkomen? Mline.nl is genomineerd in de categorie Slapen…

Lees verder
Maandag 21 Februari 2022

Hoe haal je het meeste uit je nachtrust?

BLOG | Je gaat op tijd slapen, maar je voelt je de volgende ochtend toch niet helemaal uitgerust. Hoe kan dit?

Lees verder
Woensdag 16 Februari 2022

Wat is de beste slaaphouding?

BLOG | Herken jij dit? Je gaat naar bed en je gaat meteen in je favoriete slaaphouding liggen. Maar is dit ook de beste slaaphouding voor jouw lichaam?

Lees verder
Donderdag 10 Februari 2022

Stuur je persoonlijke aanmoedigingsvideo in!

Onze Olympiërs strijden in Beijing om de medailles. Dit jaar helaas zonder familie, vrienden en fans. En dat gaan ze missen….

Lees verder
Donderdag 03 Februari 2022

TeamNL tijdens de Olympische Spelen uitgerust met M line

Als Official Supplier van Team NL zorgen we dat de sporters ook tijdens de Olympische Winterspelen beschikken over een eigen M line matras en kussen.

Lees verder
Woensdag 02 Februari 2022

Wij hebben jouw droombaan…

Ben jij onze toekomstige collega die letterlijk en figuurlijk veel ballen in de lucht kan houden? We zijn tenslotte official Sleep Supplier van topsportend Nederland!

Lees verder
Maandag 31 Januari 2022

Kiki Bertens leest voor!

Afgelopen zaterdag 29 januari jl. werden kinderen voorgelezen door niemand minder dan voormalig tennisprofessional Kiki Bertens in de M line brandstore. 

Lees verder
Dinsdag 11 Januari 2022

Achteraf gespreid betalen met Klarna

Betaal voortaan in drie rentevrije delen verspreid over zestig dagen, zonder rente of extra kosten... 

Lees verder
Donderdag 06 Januari 2022

Luister de vooroordelen waarmee sporters te maken hebben!

Nieuwe podcasts Dromen Over Topsport live, onder meer met oud-international Dirk Kuyt...

Lees verder
Vrijdag 24 December 2021

Een jaar van aanpassingen én topprestaties

COLUMN | Afgelopen jaar gaat de boeken in als een jaar vol aanpassingen. Voor jou, voor ons en voor iedereen. Het hele jaar stond in het teken van COVID19.

Lees verder
Woensdag 22 December 2021

3D-configurator voor bedden en boxsprings live!

Vanaf vandaag maken we shoppen en slapen nóg persoonlijker. Met onze configurator stel je namelijk zelf je eigen bed of boxspring samen.

Lees verder
Dinsdag 30 November 2021

Matrassen voor kinderen in armoede

M line doneert retourmatrassen die binnen de proefperiode zijn teruggekomen. Kinderhulp zorgt er op haar beurt voor dat deze matrassen bij gezinnen terechtkomen die het hard nodig hebben.

Lees verder
Woensdag 24 November 2021

Tips om makkelijker op te staan

BLOG | Moeite met opstaan? Vooral nu de dagen korter zijn en het langer donker is? Dat is verleden tijd met deze tips.

Lees verder
Woensdag 03 November 2021

Wat is de perfecte powernap?

BLOG | Slaaptekort? Even een powernap en je kan er weer tegenaan! Powernaps worden steeds populairder, maar is dat enthousiasme terecht?

Lees verder
Maandag 25 Oktober 2021

Nachtangst - Pavor Nocturnus

BLOG | Een verkoudheid kan jouw nachtrust flink verstoren. Val gemakkelijker in slaap met behulp van onze handige tips.

Lees verder
Maandag 18 Oktober 2021

5 Slaaptips bij verkoudheid

BLOG | Een verkoudheid kan jouw nachtrust flink verstoren. Val gemakkelijker in slaap met behulp van onze handige tips.

Lees verder
Dinsdag 12 Oktober 2021

Dromen worden vroeg of laat werkelijkheid

COLUMN | De één scoort ’s nachts de winnende goal bij Ajax of koopt na een lange zoektocht haar droomhuis. De ander durft eindelijk dat leuke meisje mee uit te vragen...

Lees verder
Donderdag 30 September 2021

Als volwassene slapen met een knuffel, gek of gezond?

BLOG | Schaam je je ervoor dat je nog slaapt met een knuffel? Dat is helemaal nergens voor nodig, want het biedt meer voordelen dan je denkt.

Lees verder
Dinsdag 21 September 2021

Tips voor het kopen van een nieuw bed voor je slaapkamer!

BLOG | Wil je een nieuw bed kopen? Profiteer van deze drie tips die helpen om het juiste bed aan te schaffen.

Lees verder
Woensdag 01 September 2021

Hoe verbetert sporten je slaap?

BLOG | Sporten en slaap gaan hand in hand. Hoe bevorderen ze elkaar en wat zijn tips voor een betere nachtrust na het sporten?

Lees verder
Maandag 23 Augustus 2021

Het belang van slaap voor goede prestaties van topsporters!

BLOG | Slaap is zeer belangrijk voor topsporters om tot goede prestaties te komen. Maar wat doet slaap precies voor topsporters en hoe kunnen ze het verbeteren?

Lees verder
Vrijdag 30 Juli 2021

Hunkeringen naar fysieke ontmoetingen

COLUMN | Het voelt als een eeuwigheid geleden dat we elkaar enthousiast de hand schudden op Hollandsch Slapen 2019. Wat is er in de tussentijd veel gebeurd!

Lees verder
Donderdag 17 Juni 2021

Wat hebben alle atleten van TeamNL met elkaar gemeen?

Door de corona-reglementen zijn de atleten van TeamNL vooral aangewezen op hun eigen hotelkamer. Daar bereiden ze zichzelf voor op topprestaties in Tokyo. Eén ding hebben ze dan gemeen. Weet jij wat dat is?

Lees verder
Maandag 14 Juni 2021

Is slaap hét geheim voor topprestaties van Team Jumbo-Visma?

Het fietsen van een grote wielerronde is afzien. Volgens sommigen zelfs onmenselijk. Toch heeft Team Jumbo-Visma een belangrijke troef achter de hand, namelijk slaap!

Lees verder
Dinsdag 08 Juni 2021

Slaap is een belangrijk onderdeel voor topprestaties met het EK!

Als Official Sleep Supplier van Oranje zorgt M line ervoor dat zowel het mannen- als vrouwenvoetbalelftal tijdens interlandperiodes kan bouwen op een goede nachtrust. Wil jij weten hoe?

Lees verder
Donderdag 27 Mei 2021

Sportzomer vol kampioenen

COLUMN | Een potje dubbelen op de tennisbaan, deadliften in de sportschool en baantjes trekken in het plaatselijke zwembad. Sinds kort mogen we weer, en daar maken we dan ook dankbaar gebruik van met z’n allen. 

Lees verder
Vrijdag 21 Mei 2021

Oordoppen tegen snurken: goed of slecht idee?

BLOG | Oordoppen onderdrukken hinderlijke geluiden, zoals snurken, wat kan zorgen voor een betere nachtrust. Maar kan het ook schadelijk zijn om met oordoppen te slapen? 

Lees verder
Dinsdag 18 Mei 2021

Tips om slaapgewoonten te verbeteren

BLOG | Te weinig slaap kan vermoeidheid veroorzaken waardoor je overdag minder productief bent, lees hier tips hoe je weinig slaap kan bestrijden door je slaapgewoonten te verbeteren.

Lees verder
Woensdag 12 Mei 2021

Thuis sporten in de slaapkamer

BLOG | De sportscholen zijn dicht en om fit te blijven is het belangrijk om te blijven sporten. Lees in dit artikel een aantal sportoefeningen die je thuis kunt doen, zelfs in kamers met weinig ruimte, zoals de

Lees verder
Woensdag 05 Mei 2021

M line wordt Official Sleep Supplier van AFC Ajax

AFC Ajax en M line hebben vandaag een partnership-overeenkomst ondertekend. Met het tekenen van de overeenkomst is M line vanaf komend seizoen voor vier jaar Official Sleep Supplier van de club.

Lees verder
Maandag 03 Mei 2021

Hoe als (jonge) ouder toch beter slapen?

BLOG | Het ouderschap brengt een hoop geluk maar ook lastige momenten. Vooral het slaaptekort kan na een langere periode in het dagelijks leven uitdagend zijn. Hoe kan je daar het beste mee omgaan?

Lees verder
Vrijdag 23 April 2021

M line Official Sleep Supplier van Watersley Sports & Talentpark

Watersley Sports & Talentpark te Sittard heeft M line gekozen als Official Sleep Supplier. De matrassenleverancier zal de nationale en internationale sporttalenten de komende drie jaar voorzien van een goede nachtrust. 

Lees verder
Donderdag 15 April 2021

Dagelijkse oefeningen om pijn na slapen te verhelpen.

BLOG | Wakker worden met pijn is geen prettige ervaring. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige praktische oefeningen om deze pijnklachten te verminderen. 

Lees verder
Vrijdag 09 April 2021

M line verlengt samenwerking met Fonds Gehandicaptensport

De komende jaren hebben beide partijen de missie om het sportaanbod voor mensen met een beperking dichtbij huis te vergroten.

Lees verder
Dinsdag 23 Maart 2021

Rise & shine!

COLUMN | Het was weer iets te laat gisteravond, toen je met een zak chips en paar wijntjes op al struikelend over zes paar schoenen in je bed belandde.

Lees verder
Woensdag 10 Maart 2021

Slapend je goede voornemens waarmaken

Het geheim om je goede voornemens te behalen is eenvoudiger dan je denkt. Je kunt zelfs slapend je goede voornemens waarmaken. Hoe? Dat ontdek je hier!

Lees verder
Donderdag 18 Februari 2021

FC Utrecht kiest M line als Official Sleep Supplier

FC Utrecht heeft vanaf nu een Official Sleep Supplier: matrassenleverancier: M line. De spelers van de Utrechtse club gaan slapen op M line. 

Lees verder
Dinsdag 02 Februari 2021

Ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan

Ga uitgerust het nieuwe jaar in met behulp van de M line ontspanningsoefeningen.

Lees verder
Maandag 18 Januari 2021

Beter slapen in het nieuwe jaar!

Voldoende slapen is de basis van een gezond leven. Lees hoe jij in het nieuwe jaar gezonder kan gaan leven én beter uitgerust raakt.

Lees verder
Woensdag 13 Januari 2021

Ga Slapen!

COLUMN |Meer sporten, gezonder eten en minder bankhangen. Het is weer januari dus het regent goede voornemens!

Lees verder
Vrijdag 08 Januari 2021

Welke slaapgadgets voor je baby zijn het aanschaffen waard?

Door de jaren heen zijn er steeds meer innovatieve uitvindingen gedaan om het leven van baby’s en daarmee ook het leven van de ouders te verbeteren...

Lees verder
Zaterdag 19 December 2020

Pieken

COLUMN | Weet je nog, december 2019? We waren in een jubelstemming omdat het schaatsseizoen begonnen was en keken reikhalzend uit naar het sportjaar van 2020 met de Olympische zomerspelen, het EK voetbal en vele andere jaarlijkse sporteven

Lees verder
Woensdag 09 December 2020

Welk M line matras past bij mij?

Ben jij op zoek naar een nieuw (M line) matras? Lees dan hier de kernpunten van onze matrassen.

Lees verder
Vrijdag 20 November 2020

Al je vragen over boxsprings beantwoord

De boxspring is erg populair geworden. Maar hoe is een boxspring nou precies anders dan een ledikant? En is het beter dan een ledikant? M line geeft antwoord op al je vragen!

Lees verder
Vrijdag 20 November 2020

Is sporten voor het slapen gaan een goed idee?

Dankzij wetenschappelijke onderzoeken weten we dat sporten effect heeft op de kwaliteit van je slaap. Maar is sporten voor het slapen gaan een goed idee?

Lees verder
Dinsdag 10 November 2020

Het effect van slapen met het licht aan of in het donker

Door licht en constante prikkels is het steeds lastiger om te gaan slapen wanneer het buiten donker wordt. Slaap je slecht? Hier ontdek je wat de oorzaak is!

Lees verder
Dinsdag 10 November 2020

Sporten in de ochtend of avond?

Zowel voor in de ochtend als in de avond sporten zijn voor- en nadelen te benoemen. Ontdek hier wat het effect is van sporten met betrekking tot slapen.

Lees verder
Donderdag 29 Oktober 2020

Dromen van sport!

COLUMN | De tijd dat sport uitoefenen alleen voor de doorsnee gezonde mens bereikbaar was, ligt goddank achter ons.

Lees verder
Vrijdag 23 Oktober 2020

Goed avondritueel: zo maak jij je klaar voor de nacht

Door de overdaad aan prikkels kun je eerder onrust ervaren in plaats van ontspanning. Dan wordt slapen lastig. Een goed avondritueel kan dan het verschil maken!

Lees verder
Vrijdag 23 Oktober 2020

Welke betekenis hebben dromen?

Een groot deel van onze dromen zijn terugkerend. Deze droomsymbolen kennen verschillende betekenissen. Welke betekenis hebben jouw dromen? Lees het hier!

Lees verder
Woensdag 14 Oktober 2020

Dé ochtendrituelen voor een goed begin van je dag

Over de jaren heen ontwikkel je een eigen ochtendritueel, een eigen ritme hoe je jouw dag het liefste start. Maar welke rituelen zorgen daadwerkelijk ook voor een goede start? 

Lees verder
Woensdag 14 Oktober 2020

Trends voor in de slaapkamer

Een stijlvolle slaapkamer die helemaal in jouw persoonlijkheid past slaapt simpelweg beter. Wil je jouw slaapkamer van een nieuwe stijl voorzien? Lees dan hier meer over de huidige slaapkamertrends.

Lees verder
Maandag 14 September 2020

Wat is slaapapneu?

Slaapapneu is het tijdelijk stoppen van ademhaling gedurende het slapen. Dit resulteert in onder andere vermoeidheid en snurken. Gelukkig zijn er oplossingen om slaapapneu te verminderen.

Lees verder
Maandag 14 September 2020

Wel of geen huisdieren in de slaapkamer?

Het antwoord op de vraag of huisdieren zijn toegestaan in de slaapkamer hangt helemaal van de baasje(s). Maar wat zeggen de experts? 

Lees verder
Dinsdag 01 September 2020

M line tour game - Speel en win

Zelf de Tour de France rijden is natuurlijk een droom, maar met onze Tour Game maken we het nu voor iedereen mogelijk! Speel de game via Instagram en maak onder meer kans op een éénpersoons M line matras.

Lees verder
Zaterdag 29 Augustus 2020

De Tour win je in bed!

COLUMN | Het is zover. Nadat verschillende Europese voetbalcompetities weer mochten aftrappen, en ook de Formule 1 coureurs groen licht kregen, is het nu eindelijk de beurt aan de wielersport. 

Lees verder
Woensdag 05 Augustus 2020

Het effect van blauw licht op je slaapritme

Het blauwe licht van schermen kan een negatief effect hebben op je nachtrust, terwijl we toch volop gebruik maken van bijvoorbeeld onze mobieltjes voordat we gaan slapen. Wat kan je het beste doen? 

Lees verder
Woensdag 05 Augustus 2020

Hoeveel slaap heb ik nou echt nodig voor mijzelf en mijn kinderen?

Je benodigde slaap is mede afhankelijk van je genen en leeftijd. Per individu kan dit daardoor sterk verschillen. Lees hier hoeveel slaap jij nodig hebt. 

Lees verder
Dinsdag 07 Juli 2020

5 tips om te slapen met hooikoorts

Hooikoorts is voor ruim 4,5 miljoen Nederlanders een vervelende allergie. In dit artikel vertellen we wat je kan doen om je klachten te verlichten.

Lees verder
Dinsdag 02 Juni 2020

Topprestaties komen niet vanzelf!

COLUMN | Slapen is net zo belangrijk als gezond eten en genoeg bewegen. Door in de nacht goed te herstellen, haal je overdag meer uit je inspanningen.

Lees verder
Vrijdag 08 Mei 2020

Wat is een goed kussen bij nekklachten?

Niets is zo vervelend als ‘s ochtends wakker worden met een nare pijn in je nek. Een goed kussen kan hierbij de oplossing bieden. Lees hier ons advies. 

Lees verder
Maandag 23 Maart 2020

Sportloze zomer..

COLUMN | Het coronavirus heeft de wereld stilgezet. Ook al wordt het misschien een sportloze zomer, godzijdank is beweging niet synoniem aan sportschool, zwembad of voetbalveld.

Lees verder
Vrijdag 20 Maart 2020

Blijf ook thuis fit, samen met #FitmetTeamNL

Zit jij thuis en wil je fit blijven? De sporters van TeamNL gaan je helpen! Op het platform Fit met TeamNL staan sportspecifieke workouts die je gemakkelijk thuis kan uitvoeren!

Lees verder
Woensdag 04 Maart 2020

10 leuke wist je datjes over M line

Al sinds 2001 is M line een aanbieder van slaapsystemen in Nederland. Wat weet je eigenlijk nog meer over ons? We behandelen hier 10 leuke wist je datjes!

Lees verder
Maandag 03 Februari 2020

Zo kun je mediteren voor het slapen gaan

Kun je door stress of gepieker niet in slaap vallen? Probeer slaapmeditatie. M line geeft voorbeelden hoe jij kunt mediteren voor het slapen gaan.

Lees verder
Maandag 09 December 2019

Snurken voorkomen? Dat doet u zo!

Ligt u ‘s nachts wakker door uw partner? Of bent u zelf een snurker? M line vertelt in deze blog precies wat snurken is en wat u ertegen kunt doen!

Lees verder
Maandag 09 December 2019

Dit zijn de verschillen tussen een boxspring en ledikant

Bent u toe aan een nieuw bed, maar twijfelt u tussen een boxspring en ledikant? Om het makkelijker te maken zet M line hier alle verschillen op een rij!

Lees verder
Donderdag 07 November 2019

Alles wat je moet weten over koudschuim en traagschuim

BLOG | Matrassen zijn opgebouwd uit diverse lagen. Zo kan een matras koudschuim of traagschuim bevatten. We vertellen je over de verschillen en voordelen... 

Lees verder
Zaterdag 02 November 2019

Hoe lang gaat een boxspring mee?

BLOG | Overweeg je een M line boxspring te kopen? Dan vraag je je vast af wat de levensduur is. In deze blog leggen we je uit hoe lang een boxspring meegaat....

Lees verder
Woensdag 30 Oktober 2019

5 tips om slapeloosheid te voorkomen

BLOG | Kun je slecht in slaap komen en ervaar je vaak een slechte nachtrust? Wij geven 5 tips om slapeloosheid te voorkomen die je direct kunt toepassen!

Lees verder
Woensdag 09 Oktober 2019

Goede nachtrust draagt bij aan wereldrecord

Topatleet Eliud Kipchoge heeft op 12 oktober in Wenen een succesvolle poging gewaagd om het onmogelijke mogelijk te maken. Eliud laat niets aan het toeval over en slaapt o.a. op M line om het wereldrecord te vestigen.<

Lees verder
Donderdag 26 September 2019

Gezonde droom!

COLUMN | Als je jezelf als merk ergens mee wilt associëren, is het wel hiermee. En hoe zit het met de factor geluk? Lachende mensen en trotse gezichten. Euforie en teamwork.

Lees verder
Maandag 29 Juli 2019

Slapend succes!

COLUMN | Joop Zoetemelk sprak ooit de legendarische woorden: ‘De Tour win je in bed’. Als je iedere nacht optimaal kunt herstellen van een helse rit, is succes weer een stap dichterbij. 

Lees verder
Dinsdag 18 Juni 2019

Het hol van de leeuw!

COLUMN | Goed slapen is belangrijk, daar hoeven we de meeste mensen anno 2019 niet meer van te overtuigen. Een goede nachtrust zorgt voor optimale prestaties, dat hebben onze Oranje Leeuwinnen laten zien tijdens het EK 2017.

Lees verder
Woensdag 12 Juni 2019

Ook Oranje slaapt op M line

Voor zowel het Nederlands mannenelftal als de Oranje Leeuwinnen is juni een speciale voetbalmaand. De mannen speelden de finale van de Nationals League in Portugal en de vrouwen doen hun uiterste best voor de WK-titel. 

Lees verder
Dinsdag 05 Februari 2019

M line boxsprings thuis met Augmented Reality

M line biedt consumenten nu de mogelijkheid boxsprings via een augmented reality app te stijlen en binnen no-time in hun eigen slaapkamer te plaatsen.

Lees verder
Vrijdag 01 Februari 2019

Wave by M line scoort punten!

Met een mooi rapportcijfer van 7,6 hebben we een prachtige 3e plaats behaald bij de Consumentenbond. 

Lees verder
Maandag 27 Augustus 2018

Qmusic en M line bedenken het verjaardagsrad!

Jarig zijn is al een feest op zich. M line en Qmusic kunnen een verjaardag nóg mooier maken. Spin the wheel en kijk of het rad op jouw verjaardag valt!

Lees verder
Vrijdag 20 Juli 2018

M line TV commercial met Joop Zoetemelk

Bekijk hier de TV commercial van M line in samenwerking met één van Nederland beste renners aller tijden: Joop Zoetemelk

Lees verder
Woensdag 30 Mei 2018

M line en Team LottoNL-Jumbo keren terug uit Italie

De strijd om de roze trui was tot de laatste koers spannend. Vandaag keerde de M line bus met slaapartikelen terug na een prachtige route langs de diverse Italiaanse hotels. 

Lees verder
Maandag 19 Maart 2018

M line ondersteunt Bart Brentjens mountainbiketeam

M line en mountainbiketeam CST Sandd American Eagle werken samen naar #GoTokyo2020 toe

Lees verder
Woensdag 07 Maart 2018

Team LottoNL-Jumbo start het wielerseizoen voortvarend

In Parijs-Nice sprintte Dylan Groenewegen maandag 05 maart naar de eerste World Tour-zege van het seizoen. Het is voor de sprinter van Team LottoNL-Jumbo alweer de vijfde overwinning dit jaar. 

Lees verder
Woensdag 24 Januari 2018

TeamNL slaapt in PyeongChang op M line!

Na alle kampioenschappen in Thialf kunnen we niet meer wachten op Winterspelen in PyeongChang. M line werkt samen met TeamNL in de voorbereiding op dit event.

Lees verder
Zondag 17 December 2017

Samenwerking Fonds Gehandicaptensport en M line verlengd!

M line en Fonds Gehandicaptensport zijn beiden te spreken over de succcesvolle samenwerking die zij momenteel hebben.

Lees verder
Dinsdag 15 Augustus 2017

EK vrouwenvoetbal 2017 ook goed voor M line

Official sleep supplier van het vrouwenteam van Nederland M line verzorgtde de nachtrust van de Oranje leeuwinnen tijdens WEURO 2017, lees hier meer over dat event. 

Lees verder
Dinsdag 04 Juli 2017

Vertegenwoordigende elftallen uitgerust met nieuwste techniek

Vandaag maakt de KNVB bekend dat het met beddenfabrikant M line een nieuwe innovatiepartner aan de KNVB Campus heeft weten te binden.

Lees verder
Donderdag 29 Juni 2017

Renners Team LottoNL-Jumbo uitgerust naar Tour de France

Nederlandse matrassenexpert M line voorziet wielerploeg van de nieuwste innovaties op slaapgebied tijdens de Tour de France

Lees verder
Woensdag 28 Juni 2017

Koninklijke Nederlandse Roeibond kiest M line als sleep supplier

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft met DBC Nederland (Dutch Bedding Company) voor de komende twee jaar een overeenkomst getekend voor de levering van M line toppers en kussens voor het Aegon Nationaal RoeiTeam.

Lees verder
Woensdag 28 Juni 2017

Zoetemelk en Janssen aan de start bij ‘Freedom Ride 2017’

Joop Zoetemelk en Jan Janssen maken hun opwachting bij de Freedom Ride. De twee voormalig winnaars van de Tour de France behoren tot een peloton die op Bevrijdingsdag langs WOII- gerelateerde iconen in de provincie fietsen.

Lees verder
Woensdag 28 Juni 2017

M line steunt project ‘Gelijk Spel’ van Vlaamse vzw rondpunt

Met hun project ‘Gelijk Spel’ moedigt Rondpunt kinderen en jongeren met blijvend letsel aan om te blijven sporten na een verkeersongeval. M line ondersteunt dit project vanuit de overtuiging dat goed sporten begint met goed slapen.

Lees verder
Woensdag 14 December 2016

M line brengt one-size-fits-all matras Wave op de markt

Matrassenproduct M line is het eerste A-merk, dat een one-size-fits-all matras op de markt brengt, te bestellen op www.wavebymline.nl.

Lees verder
Donderdag 24 November 2016

Heeft een topsporter baat bij een powernap?

M line, NOC*NSF en de Radboud Universiteit starten vierjarig onderzoek naar de effecten van ‘powernapping’ op het leveren van topprestaties, bekijk de video voor de resultaten. 

Lees verder
Zondag 26 Juni 2016

Bed staat gespreid voor Nederlandse sporters in Rio!

Toilet doorspoelen? Helaas, de waterleiding blijkt nog niet aangesloten. Even internetten? Jammer, maar ook dat blijkt niet te werken. In het Nederlandse flatgebouw van het Olympische Dorp Barra di Tijuca was sprake van een bar slechte oplevering.

Lees verder
Dinsdag 31 Mei 2016

M line steunt Jong Oranje!

In samenwerking met Talentboek steunt M line sporters met een officiële talentstatus van NOC*NSF. Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Deze wee

Lees verder
Woensdag 23 September 2015

M line verbindt zich aan Record 4 Rio

Rolstoeltennisster Jiske Griffioen, nummer 1 van de wereld bij de dames: “Het is super dat ook M line partner is geworden van Record 4 Rio. M line ondersteunt al veel topsporters. Dat daar nu twee rolstoeltennissers aan zijn toegevoegd, is e

Lees verder
Donderdag 27 Augustus 2015

M line aanwezig op de najaarseditie van Hollandsch Slapen

Op 6-7-8 september a.s. wordt de 2e editie van Hollandsch Slapen gehouden in Utrecht. Het succesvolle evenement krijgt dit jaar een extra editie. M line is tijdens deze najaarseditie voor het eerst aanwezig op dit mooie relatie evenement.

Lees verder
Woensdag 05 Augustus 2015

Schaatsteam Jac Orie in voetsporen wielerploeg

Het LottoNL-Jumbo schaatsteam gaat een samenwerking aan met M Line. Tijdens het komende schaatsseizoen maakt de formatie van Jac Orie gebruik van de materialen van de Nederlandse beddenfabrikant.

Lees verder
Dinsdag 04 Augustus 2015

M line en Fonds Gehandicaptensport verlengen partnership tot 2018

1% FairShare® partner M line zet zich in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport al jaren in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Ook dit jaat blijft de samenwerking intens. 

Lees verder
Zondag 24 Mei 2015

Anouk Hoogendijk uitgerust naar het WK

Voetbalinternational Anouk Hoogendijk gaat een samenwerking aan met M Line. De Nederlandse beddenfabrikant is trots dat de voetbalster van het Nederlands elftal en AFC Ajax het gezicht wordt van de sportieve campagne ‘sleep well, move better

Lees verder
Donderdag 07 Mei 2015

Nederlandse handbaldames tóch op goede bedden

De Nederlandse handbaldames kenden geen optimale voorbereiding op het WK. De omstandigheden in Denemarken lieten te wensen over. Voornaamste probleem deed zich voor in de nacht. 

Lees verder
Zaterdag 27 December 2014

Marc Herremans vindt trainingspartner in nachtrust

De succesvolle oud-triatleet en huidig coach Marc Herremans gaat per 1 januari 2015 een samenwerking aan met beddenfabrikant M Line. Hij wordt één van de geizchtenvan de sportieve campagne ‘sleep well, move better’.&

Lees verder
Vrijdag 17 Januari 2014

Medailles win je in bed

NOC*NSF is vandaag een samenwerking aangegaan met M Line. De sportkoepel onderschrijft hiermee het belang van goede nachtrust tijdens de jacht op nieuw Olympisch succes in 2016 en 2018. Lees hier meer over deze samenwerking. 

Lees verder
Woensdag 01 Januari 2014

Video: Eva de Goede kiest M line als vaste trainingspartner

Hockey International Eva de Goede wordt het gezicht van de nieuwe M line campagne: M line Sleep Well, Move better.

Lees verder

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.