• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Pillow You Blauw Reviews

Gemiddelde uit 219 Reviews
8,3
8,3
Terug naar Pillow You Blauw
Anonymous
8
8

Bevalt goed. Goede ondersteuning. Zowel kussen als matras

Rob de Koning 24-12-2021
9
9

prima, even wennen maar uitstekende kwaliteit

Frank Peters 13-12-2021
10
10

Eerder diverse kussens geprobeerd maar kon het nooit vinden. Dit kussen is echt perfect

Anonymous
10
10

Kussen geeft een goede steun. Ik hoefde er niet aan te wennen, ik lag vanaf eerste gebruik fijn op het kussen

Huub Vink 21-05-2020
10
10

Slaapt zoveel beter!!

A Meulenkamp 15-05-2020
9
9

Goede ondersteuning van het hoofd.

Karin Volgers 23-04-2020
10
10

Sinds ik m line kussen gebruik heb ik geen last meer van mijn schouder en nekklachten.Super goede kwaliteit.

Dianne Alewijnse 22-02-2020
8
8

Prettig kussen, vooral omdat je kunt kiezen voor de bolle kant als je op de rug slaapt en voor de schuine kant als je op de zij slaapt. Het is wat aan de zachte kant, maar niet zo zacht dat het geen steun geeft maar wel zo zacht dat je bijv. geen pijn krijgt aan je oor bij op de zij slapen.

C Vorstenbosch 11-12-2019
10
10

Slaapt lekker.

Gertie Salimans 02-12-2019
9
9

Heel comfortabel en goede ondersteuning van de nek en schouders

J.A.H. Slag 14-11-2019
10
10

Uitstekende ondersteuning en geen nekpijn meer

Marja Vreeman 22-03-2022
6
6

Ik heb atrose in de nek en kan niet een hele nacht op het kussen liggen. Ik moet dan wisselen met een kussen dat lager en harder is. Dat vind ik jammer. Voor de prijs had ik meer verwacht van het kussen in combi met slowmotion 8 matras t.a.v. vermindering van mijn klachten.

Peter van 't Hof 17-03-2022
9
9

Heerlijk stevig

Pascal Schraven 18-02-2022
7
7

Heb deze nu een maand maar moet er nog wel aan wennen

Anonymous
3
3

Verkeerde voorlichting bij beter bed gehad over de hoogte deze is te laag

Melle Veenstra 08-01-2022
8
8

Prima kussen, maar is kleiner dan een standaard kussen waardoor kussenslopen te groot zijn.

Bert Wiltink 30-12-2021
9
9

Een ander kussen naar bevalt vanaf het begin

Saskia Logtenberg 09-12-2021
5
5

Kussen ligt fijn maar is wel klein

Anonymous
9
9

Stevig genoeg om op de juiste hoogte met je hoofd te blijven liggen en zacht genoeg om comfortabel te slapen. Prima kussen!

Ronald Honkoop 12-11-2021
1
1

Ik heb het kussen terug gebracht. Ik heb liever een kussen die ik goed onder mn schouders kan duwen als ik op mn zij lig. Ik mocht het ruilen bij Beter bed Barendrecht.

E.W.M. Canters 07-11-2021
9
9

Prima ondersteuning

G.H.J. van der Heiden 04-11-2021
9
9

Een prima product, waar ik vanaf dag 1 prima op sliep.

Manon Zernitz 04-11-2021
7
7

Ja het is een fijn kussen, toch vind ik hem hard en soms wat hoog in nek. Ligt echt aan mij want kussen is echt het beste kussen wat ik ooit gehad heb.

Guus Henkens 09-10-2021
8
8

Goed kussen

Anonymous
10
10

slaapt en ligt geweldig.

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
9
9

prima kussen, heerlijk

Anonymous
8
8

Geeft goede ondersteuning Sinds gebruik geen last meer van mijn pijnlijke nek/schouder

Anonymous
8
8

Ligt prima maar het is wel even wennen aan de vorm van het kussen

Anja Berkhout 03-09-2021
6
6

Ik moet nog wennen aan de vorm van het kussen, je kan het niet lekker in je nek stoppen maar dat is dan ook niet de bedoeling.

Anonymous
8
8

Slaapt lekker goed kussen

Anonymous
8
8

Slaapt heerlijk. Het kussen is wel kleiner dan mijn vorige kussen, dat is even wennen.

henriette keizer 23-05-2021
1
1

is inmiddels opgeruild voor de roze. Maar vriend slaapt er nog steeds niet goed op.

Desiree 17-05-2021
9
9

ideaal kussen aangezien ik vaak op mijn zij slaap.

Anonymous
9
9

Super fijn kussen

Anonymous
10
10

Stevig geeft goede ondersteuning en comfortabel

siebe Glastra 24-04-2021
6
6

mij is nog steeds onduidelijk welke kant ik het beste kan gebruiken

Robbert van Rijswijk 24-04-2021
9
9

Prima combi met de nieuwe Cool Motion matrassen

Esther de Jong 14-04-2021
10
10

Door dit fijne kussen en goede slaaphouding en daardoor geen nek en schouders klachten meer!

Anonymous
9
9

Perfecte ondersteuning en stimuleert juiste hoyding voor mijn nek

EV 07-04-2021
7
7

Hij ligt lekker, maar af en toe wel wat stijve nekspieren. Het is even de vraag of dit van het kussen komt. Dan ben ik aan het proberen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen...

Peter van der Horst 11-02-2021
8
8

gewoon tevreden

Anonymous
9
9

Daar ik aan mijn nek geopereerd ben is een goed kussen een must. Na vele kussens geprobeerd te hebben waarbij de klachten bij de een nog erger werden dan bij de ander heb ik nu eindelijk het juiste kussen gevonden. Deze kussens ondersteunen u precies zoals u lichaam mag verwachten. Zijn geld meer dan waard!

Sabrina Hetem 22-12-2020
10
10

Tevreden. Wel wat plat maar we denken dat het kwestie van wennen is.

Anonymous
8
8

Goed voor buikslapers

Anonymous
10
10

Heerlijk. Vanaf dag 1 lig ik lekker.

R. Lange 13-11-2020
8
8

Ondersteunt goed bij slapen op zowel de rug als zij. Ik wissel eigenlijk niet tussen de lage/hoge zijde wanneer ik van slaaphouding wissel, maar de mogelijkheid hiertoe kan een bonus zijn voor sommigen.

Anonymous
4
4

Toen ik het kussen in de winkel probeerde, zakte ik er heerlijk met mijn hoofd in. Nu ik het kussen heb, vind ik het te hard. Het kussen in de winkel is natuurlijk al een tijdje gebruikt (moet ik ook maar gaan doen). Achteraf had ik graag een zachtere uitvoering gehad.

Anonymous
7
7

Vind het onhandig dat er geen standaard kussensloop om het kussen past. Moet wennen aan de vorm. Dit omdat ik me hele leven op een donzen kussen heb geslapen. Slaapt prima.

John de Goeij 26-10-2020
6
6

Ben er nog niet uit of ik tevreden bent met deze kussens maar misschien is het een kwestie van wennen.

Anonymous
7
7

Voor een zijslaper een prima kussen

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Helpt bij rugproblemen.

J Berk 14-08-2020
8
8

Prima ondersteuning, geen nekklachten

Arzu Bayram 17-06-2020
7
7

kussen past niet bij het matras wat we hebben (slow motion 5) waardoor beoordelen op dit moment moeilijk is.

R Kraayeveld 13-06-2020
7
7

Beetje aan de kleine kant qua grootte

Petra Veldkamp 05-06-2020
8
8

Het is even wennen zo.n smalle kussen. Maar slaapt prima. Geen nekklachten.

Kees Korsmit 30-05-2020
8
8

Ligt lekker

w koenderink 17-04-2020
10
10

bevalt prima

C.P. Stoel 21-03-2020
8
8

Was wennen, maar nu prima

Anouk Dahlmans 06-03-2020
10
10

Lekker kussen, sluit goed aan in de nek. Heerlijk comfortabel

Alice Gorissen 06-03-2020
8
8

Fijn in gebruik. Ik vind het wel moeilijker om altijd de juiste kant te vinden daar ik zowel op mijn rug evenals op mij zij slaap.

Jan van Mourik 29-11-2019
9
9

Had het niet verwacht dat een relatief kussen zo lekker ondersteunt. Schuift wel in de loop van de nacht naar boven. Gevold is wel dat tekort dekbedhoezen bij het voeteinde los raken

Elma van van kats 28-11-2019
8
8

perfect kussen

Ted Bosters 28-11-2019
9
9

heel fijn kussen. Voldoet volledig aan de wensen

Christel Groot-Huiting 17-11-2019
9
9

Fijn dat er zo'n plat comfortabel kussen bestaat.

A. van den Hout 14-11-2019
10
10

heerlijk kussen duur maar de prijs wel waard.

Dennis Kriger 14-11-2019
9
9

Goede ondersteuning. Ligt prima.

John Zeller 06-11-2019
5
5

Matig teverden, mijn vrouw heeft er al weer een extra kussen bij gepakt

Angelo Tumini 01-11-2019
8
8

Even wennen. Maar dan is het heerlijk slapen.

Bob Vanoverstraeten 25-10-2019
8
8

Confortabel maar mocht iets minder doorzakken. Misschien was iets dikker exemplaar beter geweest.

Marian Buster 18-10-2019
10
10

Ligt heerlijk,

Anja Arendsen 05-10-2019
7
7

Een geweldig kussen, ik slaap er lekker op!

Nico Haster 02-10-2019
2
2

Zowel mijn vrouw al ik hebben het kussen geprobeerd. Kunnen er niet aan wennen.

B. Linders 29-09-2019
9
9

Een prima hoofdkussen wat goede ondersteuning geeft waar het nodig is

R Daanen 29-09-2019
9
9

Ligt lekker en ik heb al een bepaalde kant die ik verkies. Ik heb ook minder nekklachten.

Stefan Mooij 27-09-2019
8
8

Licht prettig door vormgeving waardoor schouder niet in de weg ligt. Zou wel in het normale 70-60 cm formaat kunnen worden geleverd in plaats van de afwijkende maat.

Cor van de Camp 25-09-2019
6
6

Hij is redelijk hoog

J.C. van der Luur 21-09-2019
6
6

Na bijna een maand slapen op de Pillow You Oranje (op advies van Beter Bed i.v.m. voornamelijk zij-slapen) ben ik qua comfort redelijk tevreden. Echter had het kussen wel iets dikker mogen zijn en vooral groter. De verdere schuine vorm is wel comfortabel. Maar qua prijs versus comfort vind ik de Pilow You wel veel te duur. Bovendien is er geen omruil mogelijkheid binnen 100 dagen zoals met het matras. Dan is € 129,00 per kussen eigenlijk financieel een 'miskoop'... (als ik dit vooraf geweten had, had ik dit kussen niet gekocht).

MJ van der Graaf 20-09-2019
8
8

nog wel even wennen, maar prima

J. Westein 19-09-2019
9
9

Prima kussen met goede ondersteuning.

RPJ Stapelvoort 15-09-2019
9
9

Goed advies gekregen vanuit Beter Bed en het kussen slaapt heerlijk. Geen hoofdpijn of nekpijn meer!

W Buitendijk 10-09-2019
7
7

2x zelfde kussen de 1 blijft in vorm en de andere vervormd in de hoes

Nathalia van Went 22-08-2019
2
2

Dit kussen bood helaas niet de ondersteuning die ik ervan verwachtte, daarnaast wordt het kussen heel erg warm en is hij snel erg plat...dat is geen pretje. Dit kussen mocht ik gelukkig terugbrengen naar de dealer, daar waar ik de set ook gekocht had. Niet mijn ding, maar dit zal heel persoonlijk zijn.

Henk Snijders 25-07-2019
8
8

Prima product. Keuze in maatvoering

Henk Snijders 25-07-2019
9
9

goede ondersteuning, maat naar keuze

Gerard Evers 24-07-2019
9
9

even wennen, maar voldoet prima voor ons beide! De oude M line kussens liggen nu vast in de camper. Ook niks mis mee!

Jurre Ferwerda 19-07-2019
6
6

Moet nog een beetje wennen aan het kussen

Herman van Moorst 17-07-2019
9
9

Prima kussen

J Meekel 14-07-2019
7
7

Het kussen ligt goed. Waar ik wel wat last van heb is dat het toch vrij warm wordt..

Jos Marissink 08-07-2019
10
10

Kussen lijkt op maat gemaakt; ligt heel prettig

Frank Geurts 06-07-2019
8
8

kussens zijn prima

Timo Kos 01-07-2019
9
9

de kussen ligtlekker

Jeroen Veldman 20-06-2019
8
8

Eerste week lag het matras wel hard, maar daarna erg fijn!

Loes van Beers 16-06-2019
9
9

We hadden verwacht meer tijd nodig te hebben om te wennen aan de nieuwe vorm van de kussens, maar het lag meteen goed

Geren Toonen 12-06-2019
8
8

Als je goede voorlichting hebt gekregen hoe de kussen te gebruiken.

Thea Sibma-Hoekstra 11-06-2019
8
8

Goede ondersteuning

Bos 28-05-2019
8
8

let op de manier hoe je hem neerlegd. dit maakt verschil. kussen ligt heerlijk.

Karin de Ruijter-Mansvelt 25-05-2019
9
9

Fijn als je eenmaal gewend bent, maar jammer dat je het kussen niet lekker in elkaar kunt proppen haha

Hans Burgman 12-05-2019
9
9

heerlijk kussen

Loek Jehee 10-05-2019
9
9

Top kussens! Precies de goede slaaphoogte, mijn partner snurkt opeens veel minder! Prima dus.

J Stuivenberg 28-04-2019
10
10

Moet eraan wennen

M Lucas 23-04-2019
9
9

Heerlijke kussen. Duur maar het geld waard

Shirley Geesdorp 13-04-2019
9
9

Kussen ligt erg comfortabel, wordt nu zonder nekklachten wakker.

Joep Berende 07-04-2019
10
10

Super lekker kussen.

Jacob Stoof 06-04-2019
10
10

Het kussen ligt zo lekker zacht

A Kaaij 02-04-2019
10
10

heeft voor mij de juiste hoogte

A. Blom 01-04-2019
9
9

samen gekocht met het M line matras. is goed op elkaar afgestemd. je nek wordt goed ondersteund. ligt heerlijk

Gonnie Meijer 29-03-2019
7
7

Lastig om het eigenlijk steeds te moeten draaien als je van zij naar rug ligging of vice versa gaat.

Gré Schouten 20-03-2019
7
7

Aan het kussen moet ik wennen, maar het wordt steeds beter.

Conny Jansen 19-03-2019
8
8

GOED KUSSEN MAAR MOET NOG WENNEN

C Knoester 18-03-2019
9
9

voldoet aan verwachtingen

L.C.A. de Cort 16-03-2019
9
9

Prima ondersteuning voor de nek.

René Ravesloot 15-03-2019
6
6

moet wennen aan de hoogte van het kussen

Lucy Huyg 14-03-2019
7
7

De kussens namen de stank van het matras over, zodat je met je neus In het moeras hing. Walgelijk. Nu ze omgeruild zijn en er geen stank meer is, zijn we tevreden.

J Kagie 12-03-2019
6
6

Niet helemaal wat ik zocht, nog steeds last van schouders en nek

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
1
1

helaas lig ik niet lekker op dit kussen en wat ik me in de winkel niet realiseerde is dat het kussen veel kleiner is dan de kussenhoes. Ik vind het dus ook niet mooi staan. ik heb er een week op gelegen maar voor zo'n duur kussen toch zonde dat ik het niet meer gebruik.

Wilma van Rens 05-03-2019
9
9

Erg wennen, maar je moet het een kans geven en na een nacht of 5 wil je niet anders meer. Geen nekklachten meer.

Roel van ‘t Ende 03-03-2019
10
10

In combinatie met een M Line matras een perfect duo. Nachtrust is enorm verbeterd. Het enige puntje van kritiek is dat voor dit type kussen geen kussensloop te vinden is die er strak omheen past. Dan zou het helemaal perfect zijn.

Sven Belonje 14-02-2019
8
8

Kussen word snel zacht ondanks ik de harde kussen genomen heb.

C.A. 't Hart 11-02-2019
9
9

Juiste hoogte gekozen door 2 persoonlijke kussens te kunnen kiezen. Jammer dat ze zo kort zijn, nu blijft er altijd een strook van de moltonhoezen en kussenslopen over,

TJN Bloem 09-02-2019
10
10

De voorgevormde neksteun biedt uitstekende ondersteuning.

S. Proper 08-02-2019
7
7

Blijf het een raar kussen vinden slap en zacht. Ligt op zich wel goed, maar ik mis ondersteuning in de nek

John Peeters 28-01-2019
9
9

Boven verwachting> Prima kussens !

J.P.J. Bontje 04-01-2019
9
9

Heerlijk kussen!

Gerwin Nieuwkerk 04-01-2019
7
7

Erg wennen, voldoet nog niet aan verwachting

Ben van Straten 01-01-2019
8
8

Ligt ook prima, maar ook wel warm.

Roeland Maier 18-12-2018
9
9

Ik viel direct voor de vorm van het kussen die je schouder de ruimte geeft en ben er heel tevreden mee!

Peter Jansen 16-12-2018
9
9

Dit kussen ondersteunt mijn nek perfect waardoor de nekklachten die ik had nu zo goed als verdwenen zijn. Ik kan deze wel aanraden.

J.C. Kroon 16-12-2018
9
9

Nooit gedacht dat ik een traagschuim kussen lekker zou vinden liggen. Maar het kan dus toch. Wel een beetje lastig dat een normale sloop veel te groot id. Er blijft stof over.

Paul Prins-Turostowski 12-12-2018
9
9

goede ondersteuning en comfortabel (niet te zacht)

harry Palmen 09-12-2018
7
7

kussen voelt spms hard aan

W.M.J. Stokkink 04-10-2018
9
9

goed kussen

Han van de Staay 28-09-2018
10
10

Ook dit kussen is van superieure kwaliteit, een aanrader, ligt goed en is heel comfortabel.

Nico Hoogerwerf 28-08-2018
10
10

Prettig "koel" slapen met prima ondersteuning. Geen nek klachten meer.

F.W. de Bruijn 16-08-2018
10
10

prima ligging en ondersteuning. Soms geeft het kussen een geur af,

Katja Sabbé 13-08-2018
8
8

Goed kussen

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?