Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Pillow You Blauw Reviews

Gemiddelde uit 156 Reviews
8,5
8,5
Terug naar Pillow You Blauw
Anonymous
10
10

Kussen geeft een goede steun. Ik hoefde er niet aan te wennen, ik lag vanaf eerste gebruik fijn op het kussen

Huub Vink 21-05-2020
10
10

Slaapt zoveel beter!!

A Meulenkamp 15-05-2020
9
9

Goede ondersteuning van het hoofd.

Karin Volgers 23-04-2020
10
10

Sinds ik m line kussen gebruik heb ik geen last meer van mijn schouder en nekklachten.Super goede kwaliteit.

Dianne Alewijnse 22-02-2020
8
8

Prettig kussen, vooral omdat je kunt kiezen voor de bolle kant als je op de rug slaapt en voor de schuine kant als je op de zij slaapt. Het is wat aan de zachte kant, maar niet zo zacht dat het geen steun geeft maar wel zo zacht dat je bijv. geen pijn krijgt aan je oor bij op de zij slapen.

C Vorstenbosch 11-12-2019
10
10

Slaapt lekker.

Gertie Salimans 02-12-2019
9
9

Heel comfortabel en goede ondersteuning van de nek en schouders

J.A.H. Slag 14-11-2019
10
10

Uitstekende ondersteuning en geen nekpijn meer

Eric Remmerswaal 25-09-2020
10
10

Anonymous
7
7

Voor een zijslaper een prima kussen

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Helpt bij rugproblemen.

Han Bickelmeijer 01-09-2020
8
8

J Berk 14-08-2020
8
8

Prima ondersteuning, geen nekklachten

L Rutten 07-08-2020
9
9

Anonymous
6
6

Carla Sluiter 03-07-2020
10
10

Anonymous
8
8

Arzu Bayram 17-06-2020
7
7

kussen past niet bij het matras wat we hebben (slow motion 5) waardoor beoordelen op dit moment moeilijk is.

R Kraayeveld 13-06-2020
7
7

Beetje aan de kleine kant qua grootte

Petra Veldkamp 05-06-2020
8
8

Het is even wennen zo.n smalle kussen. Maar slaapt prima. Geen nekklachten.

S. van der Woude 04-06-2020
9
9

Kees Korsmit 30-05-2020
8
8

Ligt lekker

Ron Meijer 01-05-2020
9
9

J. van der Voort 24-04-2020
7
7

w koenderink 17-04-2020
10
10

bevalt prima

C.P. Stoel 21-03-2020
8
8

Was wennen, maar nu prima

Anouk Dahlmans 06-03-2020
10
10

Lekker kussen, sluit goed aan in de nek. Heerlijk comfortabel

Alice Gorissen 06-03-2020
8
8

Fijn in gebruik. Ik vind het wel moeilijker om altijd de juiste kant te vinden daar ik zowel op mijn rug evenals op mij zij slaap.

Judith van Adrichem 26-02-2020
8
8

L.J.N. Prinse 11-12-2019
9
9

Ingrid Maessen 04-12-2019
8
8

Jan van Mourik 29-11-2019
9
9

Had het niet verwacht dat een relatief kussen zo lekker ondersteunt. Schuift wel in de loop van de nacht naar boven. Gevold is wel dat tekort dekbedhoezen bij het voeteinde los raken

Elma van van kats 28-11-2019
8
8

perfect kussen

Ted Bosters 28-11-2019
9
9

heel fijn kussen. Voldoet volledig aan de wensen

Gert Veldhuizen 24-11-2019
9
9

Christel Groot-Huiting 17-11-2019
9
9

Fijn dat er zo'n plat comfortabel kussen bestaat.

A. van den Hout 14-11-2019
10
10

heerlijk kussen duur maar de prijs wel waard.

Dennis Kriger 14-11-2019
9
9

Goede ondersteuning. Ligt prima.

John Zeller 06-11-2019
5
5

Matig teverden, mijn vrouw heeft er al weer een extra kussen bij gepakt

A.J. Bannink 04-11-2019
9
9

Bert Koote 02-11-2019
8
8

Angelo Tumini 01-11-2019
8
8

Even wennen. Maar dan is het heerlijk slapen.

Harriët Brugman 29-10-2019
10
10

Bob Vanoverstraeten 25-10-2019
8
8

Confortabel maar mocht iets minder doorzakken. Misschien was iets dikker exemplaar beter geweest.

Ben de Mik 20-10-2019
10
10

Marian Buster 18-10-2019
10
10

Ligt heerlijk,

RITA BILLIET 12-10-2019
6
6

Kitty van Wijk 12-10-2019
9
9

Anja Arendsen 05-10-2019
7
7

Een geweldig kussen, ik slaap er lekker op!

Nico Haster 02-10-2019
2
2

Zowel mijn vrouw al ik hebben het kussen geprobeerd. Kunnen er niet aan wennen.

B. Linders 29-09-2019
9
9

Een prima hoofdkussen wat goede ondersteuning geeft waar het nodig is

R Daanen 29-09-2019
9
9

Ligt lekker en ik heb al een bepaalde kant die ik verkies. Ik heb ook minder nekklachten.

Stefan Mooij 27-09-2019
8
8

Licht prettig door vormgeving waardoor schouder niet in de weg ligt. Zou wel in het normale 70-60 cm formaat kunnen worden geleverd in plaats van de afwijkende maat.

Cor van de Camp 25-09-2019
6
6

Hij is redelijk hoog

Sandra Rosier 23-09-2019
9
9

Super

wim van de liefvoort 21-09-2019
9
9

J.C. van der Luur 21-09-2019
6
6

Na bijna een maand slapen op de Pillow You Oranje (op advies van Beter Bed i.v.m. voornamelijk zij-slapen) ben ik qua comfort redelijk tevreden. Echter had het kussen wel iets dikker mogen zijn en vooral groter. De verdere schuine vorm is wel comfortabel. Maar qua prijs versus comfort vind ik de Pilow You wel veel te duur. Bovendien is er geen omruil mogelijkheid binnen 100 dagen zoals met het matras. Dan is € 129,00 per kussen eigenlijk financieel een 'miskoop'... (als ik dit vooraf geweten had, had ik dit kussen niet gekocht).

MJ van der Graaf 20-09-2019
8
8

nog wel even wennen, maar prima

J. Westein 19-09-2019
9
9

Prima kussen met goede ondersteuning.

RPJ Stapelvoort 15-09-2019
9
9

Goed advies gekregen vanuit Beter Bed en het kussen slaapt heerlijk. Geen hoofdpijn of nekpijn meer!

A. Goossen 13-09-2019
7
7

W Buitendijk 10-09-2019
7
7

2x zelfde kussen de 1 blijft in vorm en de andere vervormd in de hoes

J.M.A, Siebers 07-09-2019
9
9

Nathalia van Went 22-08-2019
2
2

Dit kussen bood helaas niet de ondersteuning die ik ervan verwachtte, daarnaast wordt het kussen heel erg warm en is hij snel erg plat...dat is geen pretje. Dit kussen mocht ik gelukkig terugbrengen naar de dealer, daar waar ik de set ook gekocht had. Niet mijn ding, maar dit zal heel persoonlijk zijn.

M Bras 21-08-2019
10
10

Oene Zwittink 19-08-2019
9
9

Simon van Maurik 07-08-2019
8
8

Henk Snijders 25-07-2019
8
8

Prima product. Keuze in maatvoering

Henk Snijders 25-07-2019
9
9

goede ondersteuning, maat naar keuze

Gerard Evers 24-07-2019
9
9

even wennen, maar voldoet prima voor ons beide! De oude M line kussens liggen nu vast in de camper. Ook niks mis mee!

Jurre Ferwerda 19-07-2019
6
6

Moet nog een beetje wennen aan het kussen

R Pronk 17-07-2019
8
8

Herman van Moorst 17-07-2019
9
9

Prima kussen

J Meekel 14-07-2019
7
7

Het kussen ligt goed. Waar ik wel wat last van heb is dat het toch vrij warm wordt..

Jessica van Staveren 08-07-2019
9
9

Jos Marissink 08-07-2019
10
10

Kussen lijkt op maat gemaakt; ligt heel prettig

Frank Geurts 06-07-2019
8
8

kussens zijn prima

Tilly Soder 05-07-2019
10
10

Timo Kos 01-07-2019
9
9

de kussen ligtlekker

Jeroen Veldman 20-06-2019
8
8

Eerste week lag het matras wel hard, maar daarna erg fijn!

Loes van Beers 16-06-2019
9
9

We hadden verwacht meer tijd nodig te hebben om te wennen aan de nieuwe vorm van de kussens, maar het lag meteen goed

Geren Toonen 12-06-2019
8
8

Als je goede voorlichting hebt gekregen hoe de kussen te gebruiken.

Thea Sibma-Hoekstra 11-06-2019
8
8

Goede ondersteuning

Bos 28-05-2019
8
8

let op de manier hoe je hem neerlegd. dit maakt verschil. kussen ligt heerlijk.

Karin de Ruijter-Mansvelt 25-05-2019
9
9

Fijn als je eenmaal gewend bent, maar jammer dat je het kussen niet lekker in elkaar kunt proppen haha

F. Vermeulen 21-05-2019
9
9

Hans Burgman 12-05-2019
9
9

heerlijk kussen

R Boven 10-05-2019
8
8

Loek Jehee 10-05-2019
9
9

Top kussens! Precies de goede slaaphoogte, mijn partner snurkt opeens veel minder! Prima dus.

J Stuivenberg 28-04-2019
10
10

Moet eraan wennen

JWM Simmer 26-04-2019
8
8

Roel van der Klaauw 26-04-2019
9
9

M Lucas 23-04-2019
9
9

Heerlijke kussen. Duur maar het geld waard

Ilona Brekelmans - Ducro 23-04-2019
8
8

Shirley Geesdorp 13-04-2019
9
9

Kussen ligt erg comfortabel, wordt nu zonder nekklachten wakker.

Henk De Vries 10-04-2019
8
8

J. van Veenen 07-04-2019
8
8

Zeer goed.

Joep Berende 07-04-2019
10
10

Super lekker kussen.

Jacob Stoof 06-04-2019
10
10

Het kussen ligt zo lekker zacht

A Kaaij 02-04-2019
10
10

heeft voor mij de juiste hoogte

A. Blom 01-04-2019
9
9

samen gekocht met het M line matras. is goed op elkaar afgestemd. je nek wordt goed ondersteund. ligt heerlijk

Gonnie Meijer 29-03-2019
7
7

Lastig om het eigenlijk steeds te moeten draaien als je van zij naar rug ligging of vice versa gaat.

Gré Schouten 20-03-2019
7
7

Aan het kussen moet ik wennen, maar het wordt steeds beter.

Conny Jansen 19-03-2019
8
8

GOED KUSSEN MAAR MOET NOG WENNEN

C Knoester 18-03-2019
9
9

voldoet aan verwachtingen

Jaap Dijckmans 17-03-2019
10
10

L.C.A. de Cort 16-03-2019
9
9

Prima ondersteuning voor de nek.

René Ravesloot 15-03-2019
6
6

moet wennen aan de hoogte van het kussen

Lucy Huyg 14-03-2019
7
7

De kussens namen de stank van het matras over, zodat je met je neus In het moeras hing. Walgelijk. Nu ze omgeruild zijn en er geen stank meer is, zijn we tevreden.

Jörgen Kok 13-03-2019
10
10

J Kagie 12-03-2019
6
6

Niet helemaal wat ik zocht, nog steeds last van schouders en nek

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
1
1

helaas lig ik niet lekker op dit kussen en wat ik me in de winkel niet realiseerde is dat het kussen veel kleiner is dan de kussenhoes. Ik vind het dus ook niet mooi staan. ik heb er een week op gelegen maar voor zo'n duur kussen toch zonde dat ik het niet meer gebruik.

Rinus Ruigrok 06-03-2019
9
9

Wilma van Rens 05-03-2019
9
9

Erg wennen, maar je moet het een kans geven en na een nacht of 5 wil je niet anders meer. Geen nekklachten meer.

Roel van ‘t Ende 03-03-2019
10
10

In combinatie met een M Line matras een perfect duo. Nachtrust is enorm verbeterd. Het enige puntje van kritiek is dat voor dit type kussen geen kussensloop te vinden is die er strak omheen past. Dan zou het helemaal perfect zijn.

P Vermeulen 02-03-2019
9
9

B Spies 25-02-2019
9
9

Sven Belonje 14-02-2019
8
8

Kussen word snel zacht ondanks ik de harde kussen genomen heb.

C.A. 't Hart 11-02-2019
9
9

Juiste hoogte gekozen door 2 persoonlijke kussens te kunnen kiezen. Jammer dat ze zo kort zijn, nu blijft er altijd een strook van de moltonhoezen en kussenslopen over,

Hein van der Burgt 11-02-2019
8
8

Bram van Geffen 11-02-2019
9
9

TJN Bloem 09-02-2019
10
10

De voorgevormde neksteun biedt uitstekende ondersteuning.

S. Proper 08-02-2019
7
7

Blijf het een raar kussen vinden slap en zacht. Ligt op zich wel goed, maar ik mis ondersteuning in de nek

T. M. Kupers 07-02-2019
10
10

G Goudswaard 03-02-2019
7
7

Rian Bron 01-02-2019
8
8

John Peeters 28-01-2019
9
9

Boven verwachting> Prima kussens !

Frits Herman de Grijff 16-01-2019
9
9

Jaap van der Winden 13-01-2019
9
9

J.P.J. Bontje 04-01-2019
9
9

Heerlijk kussen!

Gerwin Nieuwkerk 04-01-2019
7
7

Erg wennen, voldoet nog niet aan verwachting

Ben van Straten 01-01-2019
8
8

Ligt ook prima, maar ook wel warm.

Henk Groeneveld 01-01-2019
9
9

Kim Aalders 31-12-2018
10
10

J. Engel 28-12-2018
10
10

B W De Bruin 27-12-2018
10
10

Roeland Maier 18-12-2018
9
9

Ik viel direct voor de vorm van het kussen die je schouder de ruimte geeft en ben er heel tevreden mee!

Peter Jansen 16-12-2018
9
9

Dit kussen ondersteunt mijn nek perfect waardoor de nekklachten die ik had nu zo goed als verdwenen zijn. Ik kan deze wel aanraden.

J.C. Kroon 16-12-2018
9
9

Nooit gedacht dat ik een traagschuim kussen lekker zou vinden liggen. Maar het kan dus toch. Wel een beetje lastig dat een normale sloop veel te groot id. Er blijft stof over.

Paul Prins-Turostowski 12-12-2018
9
9

goede ondersteuning en comfortabel (niet te zacht)

harry Palmen 09-12-2018
7
7

kussen voelt spms hard aan

FW Schellevis 06-12-2018
9
9

Nick De Poorter 06-12-2018
9
9

Douwtje Mulder 06-12-2018
8
8

Wim Witte 28-11-2018
8
8

Wessel Dekker 19-11-2018
9
9

Walther van Kessel 12-11-2018
8
8

Albert Frijters 07-11-2018
8
8

Henriëtte van Gorp-Klomp 02-11-2018
8
8

Richard van der Hoek 04-10-2018
8
8

W.M.J. Stokkink 04-10-2018
9
9

goed kussen

Petra Rosier 02-10-2018
10
10

super

Han van de Staay 28-09-2018
10
10

Ook dit kussen is van superieure kwaliteit, een aanrader, ligt goed en is heel comfortabel.

Nico Hoogerwerf 28-08-2018
10
10

Prettig "koel" slapen met prima ondersteuning. Geen nek klachten meer.

F.W. de Bruijn 16-08-2018
10
10

prima ligging en ondersteuning. Soms geeft het kussen een geur af,

Katja Sabbé 13-08-2018
8
8

Goed kussen

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten