Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Cool Motion 2 Reviews

Gemiddelde uit 74 Reviews
8,3
8,3
8,4
8,3
Terug naar Cool Motion 2
Ank Groenewoud 05-07-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras

Nathalie 18-06-2020
9
9
9
9

Heel erg blij met de keuze voor dit matras.

Peter Lauwerijssen 06-04-2020
9
9
9
9

Even wennen, maar nu heerlijk genieten.

Danielle van Zalen 30-03-2020
9
9
9
9

een heel fijn matras met heel veel slaapcomfort

Jeannette Hinten 05-03-2020
8
10
10
9,3

Het was even wennen.

Peter Alsemgeest 11-11-2019
10
10
10
10

Een top matras! De rugklachten waren na 2 nachten verdwenen.

Wiljo Kramer 08-11-2019
9
9
9
9

Bevalt geweldig.

Anonymous
9
9
9
9

Om er aan te wennen en goed weer te geven vind ik wat kort. Want met deze hitte golf is de slaap kwaliteit niet optimaal.

Tineke Brasser 02-06-2020
7
7
8
7,3

We slapen nu 42 nachten op onze matrassen en in het begin was het echt wennen. Ik wilde hem na 10 nachten al om ruilen maar dat kon niet. Ik vond het echt een stug matras. Nu begin ik er aan te wennen en voelt het al beter.

Marije Schrijver 28-05-2020
9
9
9
9

Hans Grochla 28-05-2020
10
8
8
8,7

Johan Van Vuuren 06-05-2020
7
7
7
7

Ik had verwacht dat ik zonder rugpijn zou op staan maar helaas toch niet ik voel bijna geen verschil met mijn oude matras die toch aanzienelijk goed koper was.

Glenda T Girigori 04-02-2020
8
8
8
8

Gm ik ben een mens van weinig woorden ik slaap lekker op mijn Mline matras, ik raad dit matras aan.

Ingrid Maessen 04-12-2019
8
8
8
8

mf stroo 21-11-2019
10
10
10
10

heel fijn matras ook voor de rug

Iris Bergwerff 21-11-2019
10
10
10
10

Paul Polkamp 14-11-2019
7
8
7
7,3

Ed van Boxel 13-11-2019
9
9
9
9

S.b.w. Nauta 12-11-2019
10
8
9
9

Voldoet aan verwachting.

frank israels 11-11-2019
3
3
3
3

Heb er nu een half jaar opgelegen..

A Van Rosmalen 10-11-2019
8
10
10
9,3

Hadden we veel eerder moeten kopen.

tijl Afman 09-11-2019
8
8
8
8

bevalt goed dus een 8

Annie Pesch 07-11-2019
7
8
9
8

Matras is fijn ,goede keuze voor mij. Nog een goed kussen vinden.

A.J. Bannink 04-11-2019
10
9
9
9,3

Wim Jurriëns 01-11-2019
9
9
9
9

Sjef Kolsters 24-10-2019
9
9
9
9

e.j.j. alblas 23-10-2019
5
9
8
7,3

Gebruikersgemak Zwaar voor 1 persoon om om te draaien van hoofd- naar voetgedeelte

Ed Siereveld 19-10-2019
8
8
8
8

Marian Buster 18-10-2019
10
10
10
10

Geweldig matras, sta veel uitgeruster op

Ann Kelly 16-10-2019
8
8
10
8,7

T Smit-Zwan 09-10-2019
8
8
8
8

A.H van Minnen 07-10-2019
10
10
10
10

Ik ga er vanuit dat de Motion matras 2 onder de M line Intense matras ligt. Ook hier zijn wij heel tevreden over.

Hans Bastiaenen 07-10-2019
5
2
2
3

De matras is veel te hard

Elly Linders 02-10-2019
8
8
8
8

Een fijn matras, slaapt heerlijk

Simon Kramer 23-09-2019
9
9
9
9

slaapt/ligt super !!

Rogier Rozenhart 23-09-2019
8
8
8
8

Catharina Van Oorschot 20-09-2019
7
6
8
7

Is wel wennen het is anders als mijn pocketvering matras, een beetje hard.

G.J.C. Brouwer 17-09-2019
10
10
10
10

Het is een matras vooral voor mensen met rug-klachten. Niet te hard en niet te zacht., precies goed.

Lisette Biever 14-09-2019
2
2
2

ik vind dit matras te zacht,terwijl de verkoopster mij adviseerde geen harder matras te nemen ivm gewicht en lengte!

A. Goossen 13-09-2019
7
8
7
7,3

Cor Rullens 31-08-2019
8
6
6
6,7

de matras is vrij dun

A Meijerink 30-08-2019
8
8
8
8

Maik 28-08-2019
5
3
5
4,3

In de winkel was het matras zachter

Egied Molin 20-08-2019
8
8
8
8

Wij hebben bij Beter Bed gevraagd per mail of we de afritsbare hoezen die om onze eerdere M linematrassen zaten ook kunnen vervangen, maar geen antwoord gekregen.

Hanneke van Maanen 20-08-2019
9
9
9
9

richard dijk 15-08-2019
8
8
9
8,3

G. Treuren 12-08-2019
10
10
10
10

Super matras liggen we nu totaal 20 jaar op, dit is de derde keer dat we deze matras hebben gekocht. Wij willen nooit meer iets anders.

willem van Langevelde 09-08-2019
9
9
10
9,3

Barbara van Leeuwen 09-08-2019
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk en ben erg blij met mijn nieuwe bed Ik weet donker paars is gewaagd maar hij staat prachtig in mijn slaapkamer En nog een compliment voor de monteurs want die hebben het bed mooi in elkaar gezet en dan niet te schrijven over het naar boven en beneden sjouwen super groetjes Barbara

Francois Heremans 03-08-2019
9
9
9
9

Super kwaliteit ????

Kristel Van de Ven 01-08-2019
7
7
7
7

De motion 2 is erg wennen in het begin maar biedt wel meer ondersteuning dan motion 1 tegen rugklachten.

daan De Bruijn 30-07-2019
10
8
8
8,7

Heerlijk bed, goede ondersteuning. We worden uitgerust wakker in de ochtend

Maria Weijers 23-07-2019
5
5
5
5

Kan een beetje moeilijk uit bed komen.matras zakt dan in.

J Meekel 14-07-2019
8
8
8
8

Even wennen maar al snel tevreden

Dimitri Koeznetsov 04-07-2019
9
9
10
9,3

R. Hilhorst 01-07-2019
8
8
9
8,3

Wim Mullenders 24-04-2019
9
10
10
9,7

J. van Dam-Krul 26-12-2018
10
10
10
10

Wim Mertens 23-11-2018
9
9
9
9

Zeer tevreden

Hervé Hoste 04-11-2018
8
8
8
8

Ik denk dat ik geen Ultimate heb, maar wel een Intense.op mijn faktuur staat alleen vermeld Boxspring "Compleet M-Line. De verkoper beweerde dat het een Ultimate was, maar na nazicht in de Brochure denk ik dat het een Intense is

Inge van Kemenade 04-08-2018
10
10
10
10

Het bed ziet er prachtig uit en we zijn blij met de afwerking.

Nico Herfkens 24-04-2018
7
8
8
7,7

E Groen 01-04-2018
9
9
9
9

Prchtig product

Johannes Koole 30-03-2018
8
8
8
8

geen

Eva T. 29-03-2018
9
8
10
9

Paul Karelse 19-03-2018
8
8
8
8

Perfect bed, alles wat ik verwachtte is uitgekomen

Sander Kok 19-03-2018
8
8
9
8,3

Irma Zee 27-01-2018
7
10
9
8,7

De topper kan te makkelijk verschuiven.

Ronic Keppel 27-12-2017
10
10
10
10

Dirk Tijsen 01-12-2017
9
9
9
9

Prachtig mooi bed

Wilma Hulswit 14-11-2017
10
10
10
10

GH Swerink 08-11-2017
9
9
9
9

super

jj Heystek 05-10-2017
8
9
8
8,3

het is een prima bed. ziet er ook mooi uit

M.A.M. Verhees 31-08-2017
9
9
8
8,7

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten