Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Cool Motion 7 Reviews

Gemiddelde uit 1615 Reviews
8,4
8,7
8,7
8,6
Terug naar Cool Motion 7
Jannike van Zwieten 09-07-2020
10
10
10
10

Heeeeeeel tevreden! Altijd al geweest. Mline topmerk, topfan:-)

Kees de Bruin 03-07-2020
10
10
10
10

Ik kom ‘s morgens uitgerust en pijnvrij uit bed

Alette Groothuis 01-04-2020
10
9
9
9,3

Prima matras, we moesten wennen aan een wat steviger matras maar zeker de ondersteuning is goed

TLH van der Steen 12-03-2020
10
10
10
10

Subliem product. Nog nooit zo relaxed geslapen. Eindelijk een schot in de roos.

Linda - Witte - Havermans 04-03-2020
8
10
10
9,3

Het duurde een dag of vier voordat je lichaam gewend is aan het matras. Wel zware matrassen,dus wat lastiger met op maken. Maar nu, het slaapt heerlijk, zonder pijnlijke gewrichten en hebben we moeite om op staan. Zo lekker ligt het. Top!!!!! M line.

Henriëtte Thomassen 28-02-2020
10
10
10
10

Het ligt heerlijk, super fijne matras

Jurgen Vennix 19-02-2020
9
9
9
9

Heerlijk uitgerust wakker worden en zeer comfortabel. Echt een aanrader.

Jan Wanders 14-02-2020
10
10
10
10

Liggen nu 1,5 mnd op deze matrassen. Zijn excellent.

Adrian Van Loon 14-02-2020
9
9
10
9,3

onze rugklachten zijn grotendeels verdwijnen

Karin Bloo 07-02-2020
9
9
10
9,3

Had altijd een heerlijke zachte matras, maar na ernstige rugklachten was het wakker worden niet best. Na vele nachten uit proberen op verschillende matrassen, bleef de MLine. Enorm wennen met mijn oude matras, maar het wakker worden was zoveel beter en verbeterd nu na ruim een maand nog steeds. En ben ik helemaal gewend aan deze matras.

Ria Peereboom 04-02-2020
9
10
10
9,7

Elke nacht is het weer heerlijk dat ik op dit matras mag gaan slapen. Het voelt fijn zacht aan en ik heb het idee dat het gehele lichaam ondersteund wordt. Bij draaien lig je meteen weer in een comfortabele houding.

Richard Beers 27-09-2020
10
10
10
10

We hadden al M-line maar deze zijn echt een klasse beter.

Eelco Steenbrugge 25-09-2020
9
9
9
9

Theo van Beersum 25-09-2020
9
9
9
9

Goede matras, ligt uitstekend.

carlo Rietveldt 23-09-2020
9
9
9
9

top matras, altijd even wennen maar naar een paar weken ligt het gegoten. word ook uitgerust wakker.

Pieter Schelkers 16-09-2020
6
6
6
6

Ben er nog niet helemaal uit. Het is iets beter dan mijn oude matras. Wordt 's ochtends nog wel wat stijf wakker

Dick Korthuis 12-09-2020
8
8
8
8

Sander 12-09-2020
8
10
10
9,3

Super goede ondersteuning en zonder pijn in je rug wakker worden!

Sander 12-09-2020
8
10
10
9,3

Super goede ondersteuning en zonder pijn in je rug wakker worden!

Anonymous
7
8
8
7,7

Han Bickelmeijer 01-09-2020
2
9
9
6,7

Anonymous
9
10
10
9,7

Anonymous
9
10
9
9,3

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk op dit matras. Stevig en toch bijzonder comfortabel, ondersteuning op precies de juiste plek. Geen stijfheid meer in het heupgebied/bekken bij het wakker worden. Echt top!

Anonymous
8
9
7
8

beter dan vorige matras, maar nog niet perfect, ligt ook deels aan mijn conditie

THM Besems 11-08-2020
8
9
8
8,3

Anonymous
9
10
9
9,3

Matras gekocht i.v.m. rugproblemen. Ik werd 's ochtends vroeg wakker door pijnlijke rug en heupen. Het M-line matras heeft deze klachten met zeker 80% verminderd!

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaap heerlijk En langer achter elkaar op dit matras en ik heb minder last van nekklachten. Het enige nadeel is dat het matras na 4 weken nog steeds erg ruikt naar een soort chemische geur

Elly de Lange-Tesink 05-08-2020
7
9
8
8

Martijn van Dalen 28-07-2020
5
5
5
5

Prijs kwaliteit is uit beland

Toon Van Bijsteren 28-07-2020
9
9
9
9

Margreet Vermeer 23-07-2020
7
10
10
9

Vrij zwaar bij opmaken

Anneke van Graas 19-07-2020
8
8
9
8,3

2 -1 persoonsbedden Ik zelf vind het matras te weinig koel bij warm weer. Mijn man slaapt er heerlijk op

Sander Kok 18-07-2020
9
10
10
9,7

Matras ligt echt heerlijk en ondersteund goed. Wisselen van beddengoed is wel iets zwaarder dan een normaal matras.

Silma 17-07-2020
10
10
10
10

Ik heb in jaren niet zo lekker geslapen. Ligt heel comfortabel. Mijn vorige matras was een nog duurdere maar lag niet zo lekker als deze. Zelfs mn rug- en schouderklachten zijn afgenomen

René Ploum 15-07-2020
10
10
10
10

p. Daams 14-07-2020
10
9
9
9,3

Priema

Corin Potters-Kemp 09-07-2020
9
9
9
9

Ligt heerlijk. Precies wat je mag verwachten van een kwaliteitsproduct

Ron De Neys 03-07-2020
8
8
8
8

arjan toebes 03-07-2020
8
8
8
8

René Keurentjes 02-07-2020
9
9
9
9

Prima matras. Moest wel enkele weken wennen.

Anonymous
7
7
8
7,3

g langerak 30-06-2020
7
10
10
9

om hoeslakens om de bedden te doen is best lastig ivm de zwaarte en stugheid

M. Boele 28-06-2020
8
9
10
9

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Bea Tax 08-06-2020
10
10
10
10

ik slaap er heerlijk op

William 06-06-2020
7
9
10
8,7

Helaas hebben we deze keer minder geluk met onze aankoop. Na 12 jaar op mline te hebben geslapen nieuwe matrassen gekocht. Bij binnenkomst vieze chemische geur na uitpakken. Na contact met klantenservice (waar ze goed hielpen) zouden ze nieuwe matrassen opsturen. Deze maand later ontvangen. Helaas ook weer met chemische geur? Dat is niet wat we gewend zijn van mline. Hopelijk lossen jullie het wederom netjes op. Maar vraag me wel af of ik de enige ben die nu twee keer (4 matrassen dus) die problemen heb? Gebruiksgemak is wat minder aangezien er geen handvaten aan de matras zitten.

Reinier Kole 28-05-2020
9
9
9
9

Prins 27-05-2020
10
10
10
10

Wat een heerlijk matras. Elke avond een feestje om te gaan slapen

Marjoleine La Grouw 26-05-2020
8
8
8
8

Prima matras en zeer tevreden

Frank Louwrier 26-05-2020
5
8
8
7

Ik heb gebruiksgemak matig beoordeeld. Dit is vanwege de handgrepen die al begonnen in te scheuren bij het oppakken van de matras.

L. Louisa 25-05-2020
9
9
9
9

Inge Anema Brasem 24-05-2020
9
9
9
9

even wennen, maar daarna heerlijk slapen

Pauline Reims 22-05-2020
10
10
10
10

Zeer tevreden!

Caroline Harmsen 14-05-2020
8
7
8
7,7

Geweldig matras, waarop het liggen zéér goed bevalt. Echter door de de kunststof bovenlaag voelt het erg warm aan. Vinden wij! Wij hebben na contact met de dealer deze geruild voor een paar matrassen van een andere fabrikant.

Betje Campo 04-05-2020
9
9
9
9

Sven Nelis 29-04-2020
9
9
9
9

Gerrit Arie Hagoort 26-04-2020
7
8
8
7,7

Jan Comino 22-04-2020
9
9
9
9

Prima matrassen slapen lekker

Mike Hoogenboom 22-04-2020
9
6
9
8

De meningen zijn verdeeld. Aan de ene kant van het bed is de tevredenheid groter dan aan de andere kant. Man had altijd last van schouder of heup na nachtje slapen. Ook werd hij nog wel eens wakker met een slapende arm. Dat komt mu niet meer voor. Zeer tevreden dus. Aan de andere kant mijn vrouw. Zij is er nog niet over uit of het bed lekker ligt. Last van rug bij wakker worden. Hopelijk gaat dit nog wel verbeteren.

Rob Verkerk 08-04-2020
7
7
8
7,3

Ook bij mij valt mij op dat het matras zeker in het begin harder aanvoelt. Maar op gegeven moment geeft het de gewenste ondersteuning. Ik maak me nog wel enigszins zorgen over het gekochte type. Na aankoop werd ik er door een andere dealer (online) op geattendeerd, dat ik beter de Coolmotion had kunnen nemen omdat de Slowmotion matras broeierig kan aanvoelen op warme dagen. Coolmotion zou voor betere temperatuur- en vochtregulering zorgen. Bij BeterBed is helemaal niet gesproken over het Coolmotion type. Toen ik met deze vraag terug ging naar Beter Bed zei men dat zij geen ervaring hebben met Coolmotion matrassen en er dus ook niets over kunnen zeggen. Dat vind ik vreemd omdat ik dacht dat mLine in zekere zin ook onderdeel is van BeterBed. Heel veel andere dealers bieden zowel Slowmotion als Coolmotion aan. Vooralsnog ondervind ik geen hinder van broeierigheid, maar wacht de zomer nog even af. Vandaar mijn voorzichtige 7 voor comfort.

jh willemsen 03-04-2020
8
8
8
8

Vind de matras iets te hard.

Hennie Hufken 31-03-2020
7
8
8
7,7

PC van Liere 31-03-2020
8
8
8
8

May Broekhuis-Ronday 30-03-2020
8
9
9
8,7

Elly Nijhuis 27-03-2020
8
8
9
8,3

Mline biedt een prima ondersteuning aan het lichaam. Het ligt lekker.

Otto van Steennis 27-03-2020
9
9
9
9

Annelie Boogerd 24-03-2020
8
8
8
8

Slaapt heerlijk, ondersteunt prima, was even wennen op de eerste nacht, de tweede nacht ging al beter, vanaf de derde nacht zou ik niet meer terug willen naar mijn oude matras (cool motion 5 van 8 jaar oud, was helemaal versleten). Jammer dat de bevestiging van de garantie niet gemaild wordt, ook niet als ik daar per mail om vraag bij mline na aanmelden. Klantenservice zou beter kunnen bij Mline

Danny Vermeulen 19-03-2020
10
10
10
10

matras

Marjolein Van Koert 11-03-2020
8
8
8
8

Werner van der Zanden 09-03-2020
9
9
9
9

Prima matras !

Nico Matthys 08-03-2020
5
5
4
4,7

Wij zijn niet tevreden over de klantenbehandeling bij Mline. Op de vorige matras die wij gewisseld hebben stond een fabrieksdatum van bijna 4 jaar geleden (2016) !!! Dit lijkt ons heel oud voor het aankopen van een zogezegd " nieuwe matras " !!! Contact opgenomen met Hulshout (stond vermeld op etiket) maar daar konden ze mij geen antwoord geven op mijn vraag hoe dit kwam. Bij Beets Patteet kregen wij eveneens geen antwoord. Toen wij een nieuwe matras vroegen moesten wij dan nog een behoorlijk bedrag opleggen van 225 euro omdat het om een vernieuwde versie ging. Wij voelen ons als klant heel slecht behandeld en voelen ons heel gefrustreerd omdat wij nooit geen antwoord hebben gekregen op onze vraag. Het is allemaal misgelopen bij het ontdekken van het etiket met de verouderde datum

Anouk Dahlmans 06-03-2020
10
10
9
9,7

Matras ligt heerlijk, was even wennen. Past zich goed aan de ligvorm aan. Heel tevreden

Jean Yves De Clippel 24-02-2020
8
6
5
6,3

de matras ligt goed en de schouder is goed gesteund. Jammer genoeg is er niet genoeg ondersteuniong voor de onderrug. Dit resulteert in lage rugpijn.

Bart van der Linden 07-02-2020
8
8
8
8

slaapt en ligt lekken, veel beter voor mijn rug

Hans Bleeker 30-01-2020
8
8
8
8

Gewoon algeheel tevreden

Kareen Prins 02-01-2020
7
8
8
7,7

P. van Rooij 30-12-2019
9
9
9
9

Zie hier boven

L.J.N. Prinse 11-12-2019
8
8
9
8,3

Remco Van den Broek 11-12-2019
9
9
9
9

Eerste dagen wennen met slapen, vormt/ vult om je lichaam heen

J Bakker 11-12-2019
9
9
9
9

Zeer comfortabel!

Annie vom Scheidt 11-12-2019
9
9
10
9,3

Slaap vanaf 1e nacht prima,zeer fijn matras

Marco De Vries 09-12-2019
10
10
10
10

Uiterst tevreden

N Zuyderduyn 09-12-2019
8
10
10
9,3

Floris Heuyerjans 09-12-2019
9
9
9
9

Henk Kokkelkoren 04-12-2019
9
9
9
9

Bertus Faber 03-12-2019
9
9
9
9

Jaco van Geest 29-11-2019
8
9
9
8,7

Jan van Vugt 29-11-2019
9
8
9
8,7

Geweldige matrassen

dick Hus 29-11-2019
10
10
10
10

super lekker matras. echt een aanrader

Jan van Mourik 29-11-2019
8
9
10
9

Zoals door de verkoper gemeld heeft dit matras een goede ventilatie. Voelt voor mij lekker fris aan. Wordt ook niet snel te broeierig. Uitstekende ondersteuning!

D.M. Van der Ham 28-11-2019
9
9
9
9

Zodra je gaat liggen, voel je de ondersteuning. Ben zeer tevreden met bed en kussen.

H. Van Boxtel 28-11-2019
6
8
9
7,7

Matrassen plooien als rug om hoog gezet zijn niet fijne lig/ zit met deze plooien,

P. van Vulpen 26-11-2019
10
10
10
10

Had ik veel eerder moeten doen, slaap veel beter en rustiger en heb geen nek-schouder en rugklachten meer.

Marion Van der Veen 25-11-2019
7
8
8
7,7

Ik hoop dat de matras in de zomer niet te warm zal blijken.

E.T.J. Bonsen 24-11-2019
5
8
8
7

Matras voelt in het begin lekker koel aan maar na een aantal uur krijg ik het erg warm

Hans Brouwer 23-11-2019
9
9
9
9

Fantastisch product. Kost wel wat, maar aan een goede nachtrust kun je geen prijskaart hangen.

L.F. Timmen 22-11-2019
8
8
7
7,7

S’morgens nog steeds wakker met rugpijn

G van Schaik 21-11-2019
9
9
9
9

Catharina van Kommer 19-11-2019
7
7
7
7

geen

margriet koldijk 18-11-2019
9
10
10
9,7

Monica van Leersum 12-11-2019
10
10
10
10

Wij slapen heerlijk!

Brigitte Mees 11-11-2019
9
10
9
9,3

Bart Neefs 08-11-2019
10
10
10
10

John Zeller 06-11-2019
8
8
8
8

heerlijk slapen en soepel uit bed de volgende ochtend. Omdraaien wil gewoon,, dat was op de oude tragschum matrassen een krachtinspanning

Frans van der Horst 05-11-2019
8
8
9
8,3

Patrick van Rooij 04-11-2019
7
7
7
7

Bert Koote 02-11-2019
7
8
9
8

geeft mij een goede ondersteuning zowel mij rug als schouders wel tijd nodig om er aan te wennen, tot heden tevreden en komt minder stijf mijn bed uit. is ook aangeraden door mijn Manueel therapeut.

Conny van den Brink 02-11-2019
5
8
9
7,3

Ben met dit matras erg tevreden. Ligt heerlijk en geeft iets meer ondersteuning dan de 5. Voor mij een heerlijk matras! Het opmaken van dit matras is lastig. Erg zwaar.

P. Stradmeijer 31-10-2019
10
10
10
10

Bij de m-line 7 voelt mijn vrouw de groene ballen ( zie uw afbeeldingen ) Wij hebben de ze matras kunnen omruilen tegen een matras waar die ballen niet inzitten. En nu maar afwachten.

ad wijdeven 31-10-2019
9
9
8
8,7

J van der Meijde 30-10-2019
8
8
8
8

Nog geen maand geleden de matrassen aangeschaft. De bedden zijn nog niet helemaal zo " beslapen", dat ze volledig aan de wensen voldoen. De zachtheid - lees >>> ondersteuning van het lichaam - van de speciale matrs moet nog komen, vertelkde men ons , maar pas na een aantal weken.

Anneke Eshuis 28-10-2019
7
9
9
8,3

Houd behaaglijk de warmte vast

Vera Roelfs 26-10-2019
6
1
6
4,3

Matras is voor mij veel te hard. In de winkel op een 5 gelegen maar verkoopster heeft een 7 opgeschreven en besteld. Met mijn fibromyalgie en heup prothese is dit matras echt te hard. Slaap zeer slecht. Volgens beter bed kan ik geen aanspraak maken op de omruil garantie omdat ik een afwijkende maat matras heb. Dat ze dat niet verteld hebben was pech. Had ik de algemene voorwaarden maar moeten lezen.. Ik hoop dat ik van M-line mijn matras mag omruilen?

Paul Claessen 26-10-2019
10
10
10
10

Het is een flinke matras (qua hoogte), en dat merk je. Uitstekende ondersteuning, niet te hard of te zacht. Sinds ik deze heb wordt ik een stuk fitter wakker. In combinatie met de elektrisch verstelbare lattenbodem is het gebruikersgemak optimaal. De matras is behoorlijk aan de prijs, maar is z'n geld meer dan waard. Geen seconde spijt gehad van deze aankoop!

René van Erk 25-10-2019
9
9
8
8,7

Geen last meer van mijn rug, ik kan nu langer blijven liggen. Zeer tevreden veel eerder aan moeten schaffen. ????

Peter Pauk 23-10-2019
8
5
6
6,3

Tot nu toe waren onze matrassen altijd pocketveren matrassen, van diverse leveranciers, op een Auping spiraalbodem. Omdat we over de laatste matrassen niet tevreden waren hebben we besloten Mline te proberen en dan de hybride matrassen. Wij ervaren deze matrassen nu na ruim zes weken gebruik als erg hard, te hard. Zo hard zelfs dat mijn vrouw er een in toenemende mate pijnlijke schouder van krijgt (Mline 7 =soepel?). Voor haar zullen we in overleg gaan met de dealer (Beter Bed) om te kijken wat andere mogelijkheden zijn. Voor mezelf ben ik er nog niet uit, maar blij zijn we vooralsnog niet!

Matthijs Peters 23-10-2019
10
10
10
10

Zeer tevreden heerlijk uitgerust wakker worden

L.C. Almekinders 20-10-2019
8
8
8
8

Al jaren een Mline en nu weer, met veel plezier

Ben de Mik 20-10-2019
8
10
10
9,3

Truus Voorman 19-10-2019
8
8
8
8

Goed

Andre van huizen 18-10-2019
7
8
9
8

Matras schuift op mijn boxspring, is vervelend

TAJ Kerkhoff 16-10-2019
10
10
10
10

Ginny Draai 15-10-2019
10
10
10
10

Voor mijn man perfect. Voor mij te hard. Voor mij gaan we gebruik maken van de omruilgarantie. Ik heb hem zo hoog gescoord omdat hij voor mijn man (met rugklachten) echt heel goed werkt.

Marc Sanberg 12-10-2019
8
8
6
7,3

RITA BILLIET 12-10-2019
10
10
10
10

Luc Eneman 12-10-2019
10
9
10
9,7

Had deze reeds veel vroeger moeten kopen.

Marie-Josee van Neer-Lousberg 12-10-2019
9
10
10
9,7

Zal beslist een tien worden , de enorme dikke matras tov van onze vorige vraagt bij bed opmaken nog wat gewenning.

Margriet de Haan 12-10-2019
9
9
9
9

Jolanda Van de Van de Kasteelen 09-10-2019
7
9
9
8,3

gustaaf croonenborghs 09-10-2019
9
9
9
9

goede slaaanhouding. uitgerust wakker.

Renilde Kerstens 08-10-2019
3
5
5
4,3

Waarschijnlijk is deze matras wel een goed product maar niet voor mij persoonlijk. Ik heb een problematische rug met regelmatig ontstekingen en ik ondervond het volgende : in eerste instantie lag de matras heerlijk en ik sliep direct in. Na enkele uren werd ik echter steeds wakker en bleek met mijn heupen en onderrug in een soort zonk te liggen, die bovendien warm werd : heel oncomfortabel voor mij. Een ander probleem waar ik bij de aankoop niet had bij stilgestaan was dat de matras geen handgrepen heeft en bovendien erg zwaar is., wat bij het omdraaien een extra belasting voor mijn rug betekende.

Eddy Gielen 08-10-2019
7
7
7
7

Eddy Gielen 08-10-2019
7
7
8
7,3

rinus busch 08-10-2019
9
9
10
9,3

Als je van vakantie terugkomt weet je zeker weer wat je hebt gemist.

Henk van Bemmel 06-10-2019
9
9
9
9

Het matras geeft een uitstekende ondersteuning en een prima ligging. Zeer tevreden.

John Kok 05-10-2019
9
9
9
9

Trijnitje Van de Kamp-Keijzer 02-10-2019
8
8
8
8

Het is gewoon een prima matras

corrie van Wesel 02-10-2019
6
9
10
8,3

Handvaten aan de zijkanten om bed op te maken is geen overbodige luxe ...Of om het matras te keren ...Zeker bij gewrichtsproblemen is dit een gevecht ....

Henk 29-09-2019
8
8
8
8

M.D den Hollander 28-09-2019
9
9
10
9,3

De ondersteuning voor mijn rug en heupen is heel goed.

Cornelis Joosten 28-09-2019
10
10
10
10

Geweldig lekker matras ben heel druk geweest ook met verhuizing overdag dus pijn in rug en schouders maar al ik s'morgens uit bed kom is dat over en ben ik uitgerust slaap langer vaster en lig niet te draaien en te woelen kom meteen tot rust zodra ik mijn bed instap gewoon heerlijk

Bastiaan Tamminga 27-09-2019
9
9
9
9

Als ik weg ben verlang ik altijd naar mijn eigen bed. Wat slaapt dit matras heerlijk.

P Den Haan 25-09-2019
10
10
10
10

Kan wat beter uit gelegd worden hoe het matras in gebruik genomen moet worden , dit lijkt simpel maar er zit een soort kous over het matras moet dit blijven zitten of verwijderd worden ?? Geen idee en kan dat ook negers terug vinden

Jabbeke de Vries 25-09-2019
6
10
9
8,3

Heerlijk matras, wil al 3 weken mijn bedje niet meer uit. wel erg zwaar met opmaken/draaien

Cor van de Camp 25-09-2019
8
9
8
8,3

slaapt prima

Eric Groen 24-09-2019
10
10
10
10

Matras ligt heerlijk. Ik slaap/lig er zoveel beter op.

K van Oosten 23-09-2019
3
4
4
3,7

Ik kocht deze matras vanwege een stijve onderrug bij het opstaan. Een vriendelijke mijnheer van beter bed liet mij op vele matrassen liggen totdat hij bij zo'n beetje de duurste was, de m-lline 7. Hij adviseerde mij om deze te nemen want alleen op deze matras lag ik volgens hem kaarsrecht met mijn rug. De matras voelde ook prettig aan en ik kocht hem. De matras werd al binnen 2 weken bezorgd. Echter na een nacht slapen bleek ik nog steeds last te hebben van mijn rug. In de weken die volgden trad er geen verbetering in en ik besloot (in de winkel) de matras om te ruilen voor de 6 versie welke steviger is. Het probleem met de m-line 7 en 8 is dat de zijkanten steviger zijn dat het midden waardoor je lichaam steeds naar het midden wil. Ook voelde ik een kuil. Wij wachten nu alweer 2 weken op een bericht van Beter bed wanneer de omruiling plaats kan vinden. Wij hopen dat de steviger variant beter zal zijn anders is het een heel dure miskoop. Minder belangrijk maar wel vervelend is dat het tillen van de matras heel moeilijk omdat je deze nergens aan kunt optillen. Vandaar deze lage waardering. Wat wij ons wel afvragen is: wat gebeurt met een terug genomen matras?

Patty Verlinden 23-09-2019
7
8
10
8,3

wim van de liefvoort 21-09-2019
7
8
9
8

Eva van der Hoogt 17-09-2019
8
8
8
8

Willard Daniels 16-09-2019
8
9
9
8,7

Bij de man is alles oké maar bij de vrouw gaat het wel niet zoals verwacht, nog steeds opstaan met rug pijn. Hopen dat ook dit beter gaat worden.

Edwin Schot 16-09-2019
10
10
10
10

Met 1 woord TOP! We gaan weer met plezier naar bed????????

Fam. Bogert 16-09-2019
8
9
9
8,7

Karin Merks 15-09-2019
10
10
10
10

Deze matrassen geven de juiste ondersteuning op de lichaamsdelen waarbij dit nodig is, zonder dat je het gevoel hebt weg te zakken in het matras.

Esther Engelen-Steding 14-09-2019
8
8
9
8,3

heel blij met dit matras, slaapt heerlijk

Camille Beaumont 12-09-2019
10
10
10
10

Ik noem dit mijn prinses-op-de-erwt-matras. Na jaren met moeite te hebben kunnen liggen vanwege pijnklachten, kan ik nu weer ontspannen liggen en ik word met minder pijn wakker, ik krijg de juiste ondersteuning en mijn spieren zijn meer ontspannen... zeer fijn!

W Buitendijk 10-09-2019
8
7
7
7,3

Slaapt heerlijk is nog wat aan de harde kant

Natascha Van Ziel Van 06-09-2019
7
8
6
7

Johannes Westerhof 05-09-2019
8
10
10
9,3

Prima matras met een prima ondersteuning. Koop ook zeker de M-Line kussens erbij. Echt geweldig.

Geralda Wolters 31-08-2019
8
9
9
8,7

K R Engels 28-08-2019
10
10
10
10

Peter van Beusekom 26-08-2019
9
9
9
9

J. Smeets 23-08-2019
7
9
9
8,3

Het matras is erg zwaar waardoor het draaien niet mogelijk is alleen. Maar kwa ondersteuning en comfort geen klagen. Eindelijk een matras wat echt voldoet.

Dave Staring 21-08-2019
7
4
2
4,3

Als je net op het matras gaat liggen voelt hij comfortabel en zacht. Maar na een paar minuten krijg ik pijn in mijn zij, nek en rug.

Monique Nijssen 19-08-2019
9
9
9
9

Paul Heymans 19-08-2019
10
10
10
10

Helpt mij heel goed voor mijn rug klachten en ligt zeer goed prima matraszijn goed geholpen maar een pesoneels lid zei direct dat ze klachten had van haar rug en kon en wou niet het matras omleggen moest ander personeel lid komen en mijn vrouw moest helpen met dragen matras voor omleggen was voor probreren hoe het matras lag op verstelbrare lattenbodem

WPB Komen 07-08-2019
6
6
6
6

P.C.J. de Graaff 03-08-2019
7
8
9
8

Blijft lastig om de matras vast te pakken, zonder handgrepen aan de zijkant.

Francois 03-08-2019
10
10
10
10

Marijke Walther-Woestenburg 03-08-2019
6
8
10
8

Renate Beijerink 30-07-2019
7
7
4
6

Wij hebben zowel een bed als matrassen van mline. We wilden een goed bed die voldoende ondersteuning gaf ivm rugklachten. Ongeveer 4 weken zonder rugklachten geweest daarna helaas niet meer. Heeft ons dus niet gebracht wat we hadden gehoopt. 1 matras ligt ook al door en wordt waarschijnlijk vervangen

Marcel Bokkers 29-07-2019
10
10
10
10

Karin Heijblom 28-07-2019
8
8
8
8

Ik ben nog aan het wennen aan de matras. In het begin veel last van mijn rug, maar het gaat steeds beter..

M. van Steijn 28-07-2019
9
9
9
9

Matrassen voldoen goed, eigenlijk was gewenning niet nodig

Henk Snijders 25-07-2019
9
9
9
9

Vandaag dag 1 erg goede ervaring

B.L Stumpe 17-07-2019
1
1
1
1

Ik heb voor 7 gekozen in de showroom, maar dit viel in de praktijk dik tegen ,voor een kleine rust duur is die goed en vormt na je lichaam ,maar bij een nacht rust van 7-8 uur dan voel je vering ( spieralen ) in de rug en heupen.ik ga het matras zeker omruilen.Voor een beter matras.

Geert Kip 17-07-2019
10
10
10
10

Henny Kohler 16-07-2019
7
9
9
8,3

gebruikersgemak iets minder omdat het erg zware matrassen zijn, moeilijk met opmaken. Zitten ook geen handvatten aan..

Jan Roefs 14-07-2019
9
9
9
9

Ria Abbink 06-07-2019
10
10
9
9,7

H.A.M Renckens 06-07-2019
9
9
9
9

p veerman 06-07-2019
10
10
9
9,7

Marijke Bekers 04-07-2019
9
9
10
9,3

Rudy Keyaerts 03-07-2019
10
10
10
10

Gewoonweg zalig.

J.h.w. Blommestein 26-06-2019
9
9
9
9

hnri Mariën 26-06-2019
7
7
7
7

goede matras

Marc Huinink 26-06-2019
9
9
9
9

P Dingemans 25-06-2019
8
9
9
8,7

Gebruik gemaakt van omruil garantie, dit omdat wij de andere versie erg warm vonden. De Cool m line versie is net na onze aankoop op de markt gekomen.

J Peters 25-06-2019
9
9
9
9

Martin Prins 24-06-2019
9
9
9
9

Jose Vellekoop-Klingeman 23-06-2019
10
10
10
10

Machteld van Schoonhoven 22-06-2019
9
8
7
8

Het is een fijne matras, maar heeft helaas mijn probleem niet opgelost.

Henk Fokkink 21-06-2019
8
8
8
8

J w Van Os 21-06-2019
7
6
5
6

even ter notitie, we wisten niet bij aankoop dat wij de matrassen moesten aanmelden. Inmiddels 3 jaar in gebruik. In het begin lag de matras goed. nu na paar jaar een duidelijke kuil in het matras. En die ontstaat niet door lichaamswarmte zoals de verkoper iedere x zegt. Na een hele dag afkoelen zit de kuil er nog. Valt ook tegen dat de matras slecht ademt. Inmiddels is er geen ene nacht dat ik lekker slaapt. (vrouw)

Willemijn 21-06-2019
8
9
8
8,3

M- line voelt zacht aan wanneer je erop ligt en geeft tegelijkertijd voldoende steun. Ik slaap beter sinds ik op een M-line matras slaap.

M van der Zalm 20-06-2019
9
9
10
9,3

E.J. van den Berg 20-06-2019
10
10
10
10

geen

Dirk Van den broeck 20-06-2019
10
10
10
10

Super tevreden!

D.S. Ackhurst-Selders 20-06-2019
6
8
7
7

Voor mij was de Slowmotion 7 te hard (ik ben een lichtgewicht). Nu de 5 aangevraagd. Mijn man vind de 7 heerlijk. Wel zwaar en vrij warm matras.

Owais Ahmed 28-05-2019
7
7
7
7

Good mattress but not very much comfortable when sitting or lying on back. Side ways it is really good

Jurgen Butterhoff 24-05-2019
9
10
9
9,3

Wat een fantastisch product. In het begin heel erg wennen. We hebben ze in combinatie met een nieuwe schotel bodem. Afstellen een nachtje liggen, afstellen en weer liggen. Na drie weken kunnen we concluderen dat het een fantastisch geheel is. Onze diepe slaap is met anderhalf uur per nacht toegenomen. Ook rug en heup problemen in de ochtend zijn verdwenen.

Frank Vollebregt 23-05-2019
8
9
10
9

Marco van der Zwet 23-05-2019
5
7
6
6

monique vos 23-05-2019
8
8
8
8

Edo 21-05-2019
7
10
10
9

Geweldige producten meet zeer hoog slaapcomfort en uitstekende ondersteuning. Klein verbeter punt is iets te verzinnen om de matrassen handelbaarder te maken (via zijgrepen of iets dergelijks) als je ze wilt omdraaien. Dit is best even een gedoe door de grootte en zwaarte van de matrassen.

G. van Gemert 20-05-2019
7
7
7
7

Arnold Akkerman 19-05-2019
10
10
10
10

Cobi Bron 13-05-2019
8
8
8
8

Heb nog regelmatig pijnklachten bij de schouders en soms rugklachten. Mijn lichamelijk ongemak komt voort uit artrose. Hoop, dat het matras steeds meer zal ondersteunen en de pijnklachten gaat verlichten.

Tatjana Tick 11-05-2019
10
10
10
10

De eerste week vond ik de matras veel te hard en had er eerst spijt van. Daarna heeft die zich mooi aan mijn lichaam aangepast. Nu geen rug nog nekpijn meer. Al drie weken!

R Boven 10-05-2019
8
8
8
8

Stuk minder pijn in de bekken

Hans van Engeldorp Gastelaars 08-05-2019
10
10
10
10

na 80 nachten geslapen te hebben op een goudpocket matras van Beter Bed is dit matras een zegen.

Marianne Van Asten 08-05-2019
10
10
10
10

Goede ondersteuning geen last meer van rugpijn.

Piet Welp 05-05-2019
8
8
9
8,3

Anne van Tuyll 04-05-2019
9
9
10
9,3

marco van galen 03-05-2019
8
9
9
8,7

Gewoon zeer goed

Patrick Beekman 03-05-2019
10
7
8
8,3

Eerste matras stonk erg naar rubber, wij hebben hem geruild naar de andere.

J.L. Goes 02-05-2019
7
8
8
7,7

Mis handgrepen om te draaien, en matras voelt warm aan.

M. de Boom - Dirven 01-05-2019
5
5
5
5

Nooit en nooit meer. Ok, ik heb goed geslapen op mijn eerste Mline matras (Slow Motion 5) tot na 7 jaar kuilvorming optrad. Bij mijn met bijbetaling van €722,- aangeschafte tweede Mline matras (Slow Motion 7) werd na 6 maanden stramheidsverschil geconstateerd. Het matras werd ingewisseld voor een nieuwe, nu sterk chemisch ruikend matras om daarna ingewisseld te worden voor een andere, ook weer ruikende Slow Motion 7. En dat voor een matras dat het predicaat anti-allergisch heeft. Met toestemming van het hoofdkantoor mag ik een ander matras uitzoeken. Maar dan begint de ellende pas echt: blijkt de 100% garantie regeling een wassen neus, is de communicatie slecht, worden beloftes niet nagekomen, verschuilt het filiaal zich achter het hoofdkantoor en andersom. Beter Bed verkoopt graag matrassen, maar als je er slapeloze nachten van hebt, geven ze niet thuis....

Ed van der Made 30-04-2019
9
10
10
9,7

Hub van Horne 30-04-2019
8
9
9
8,7

D Scherp 29-04-2019
7
7
7
7

Nog niet helemaal zeker of ik een 8 moet nemen of niet.

J Stuivenberg 28-04-2019
10
10
10
10

Ligt goed

Ton Roelofs 28-04-2019
10
10
10
10

Roel van der Klaauw 26-04-2019
9
9
10
9,3

Mayke Fischer 21-04-2019
8
9
9
8,7

Heerlijk matras.

Wim Kruikemeier 18-04-2019
9
10
10
9,7

Hannie van der Elsen-Westheim 17-04-2019
8
8
9
8,3

Henk Schoonen 15-04-2019
9
9
9
9

zoals hierboven vermeld bij mline 6 maar dan nog iets beter

Henk Schoonen 15-04-2019
9
9
9
9

zoals hierboven vermeld bij mline 6 maar dan nog iets beter

sieds van der schaaf 12-04-2019
6
9
9
8

het is onhandig om het matras om te draaien er zitten geen handgrepen aan

t swarthoff 12-04-2019
7
9
9
8,3

Hengsels om tr tillen missen

Henk De Vries 10-04-2019
8
8
8
8

A.S. Heldoorn 09-04-2019
8
1
9
6

Ger de Groot 08-04-2019
10
10
10
10

het lag direct goed

Saskia den Boer 08-04-2019
9
8
9
8,7

Hij doet wat hij moet doen ondersteunend waar moet en zacht waar Nodig gewoon een heel goed matras

Marjan Zeeman 04-04-2019
5
8
8
7

Super fijn matras. Goede ondersteuning en je ligt er prins heerlijk op. Opstaan wordt moeilijk. Jammer is dat het matras geen handvaten heeft. Het matras is zwaar en verplaatsen is dan echt heel lastig. Graag een oplossing hiervoor.

Henk van den Bis 03-04-2019
9
9
8
8,7

Slaap weer geweldig.

Gonnie Meijer 29-03-2019
7
8
8
7,7

Matras is wel zwaar met bedopmaken, verder wel comfortabel

Dana / Heps 29-03-2019
9
9
9
9

Wel wennen na jaren op een pocketveren matras te hebben geslapen. Vind het wel nog te vroeg om de kwaliteit matras echt goed te kunnen beoordelen’ maar tot nu toe tevreden.

freddy schapendonk 28-03-2019
9
8
10
9

Warmer dan ons oude matras

Arthur Louis Schildmeijer 28-03-2019
7
9
9
8,3

Zie boven

J. Alves 26-03-2019
8
8
8
8

Gert-Jan. 26-03-2019
10
10
10
10

Top!

J.A.M. Van der Steuijt 25-03-2019
7
9
10
8,7

Paul Gijzen 25-03-2019
5
3
4

ik heb nog steeds last van zere rug en nek.volgens advies wijzer moet ik een Mline 6. in de winkel werd miline 7 geadviseerd.

Alain Van der Poorten 25-03-2019
7
5
5
5,7

Matrassen geven chemische geur af, geven de indruk al wat doorgezakt te zijn, soms lage rugpijn

Th. de Vries 22-03-2019
6
8
8
7,3

Het opmaken is een beetje lastig. Het matras is stug waardoor het zwaar is de onderlakens om het matras te krijgen. Verder slaap ik heerlijk en de rugpijn is duidelijk verminderd.

Gré Schouten 20-03-2019
10
10
10
10

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras. Aanrader voor mensen met gewrichtsproblemen.

A.F. Doornbos 13-03-2019
8
10
8
8,7

N.M. Hogenstijn 11-03-2019
10
10
10
10

Na jaren slapen met rugproblemen slaap in nu erg ontspannen en heb minder last van mijn rug. De matrassen beveel ik zeer aan om goed te slapen.

Anita Raemaekers 11-03-2019
9
9
9
9

Zeer tevreden over de M-line 7. Niet te hard en niet te zacht. Had verwacht dat het zou moeten wennen, maar daar is geen sprake van geweest. Erg tevreden en kan hem iedereen aanraden.

Janny Garlich 11-03-2019
8
8
8
8

Prima matras

Petra De Heus 11-03-2019
7
8
9
8

Henk Visser 10-03-2019
8
8
8
8

M Bastiaanse 10-03-2019
7
8
7
7,3

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
6
6
6
6

hiervoor had ik een m line 5 en na 4 jaar kreeg ik rugklachten. Ik heb deze nu omgeruild naar een m line 7. De bedden keren van hoofd naar voet is een zwaar karwei en gaat niet makkelijk. vandaar een 6 voor gebruiksgemak. Ondersteuning ook een 6 want 's ochtends lig ik op mijn zij niet lekker bij mijn schouders en op mijn rug niet lekker bij mijn rug. Ik twijfel om het om te ruilen voor een hard matras. Mijn man sliep op een 6 en nu op een 8 en slaapt op beide matrassen prima.. totaal geen klachten. Omdat we 1 hoes hebben wil ik niet overstappen op een ander merk want dan past het niet lekker naast elkaar.

J.F. Bloks 09-03-2019
9
9
9
9

in het begin erg moeten wennen, maar na 4 weken ben ik tevreden.

Arjan Spruit 05-03-2019
10
10
10
10

draaien nu nauwelijks meer op het matras, wat betekend dat we heerlijk liggen.

Lisette Dröge 01-03-2019
10
10
10
10

Ik heb nog nooit zo goed geslapen. Mijn lijf doet veel minder pijn van de artrose, minder kramp ivm dystrofie. Heerlijk!

Josephine De Kreijger 01-03-2019
9
9
9
9

Simon Tabak 28-02-2019
8
7
7
7,3

Reginald Van Deventer 27-02-2019
7
10
9
8,7

De matras is van zichzelf onhandig zwaar waardoor het niet makkelijk te draaien is, het opmaken gaat ook niet makkelijk als je alleen bent.

Betty Groenescheij 26-02-2019
7
10
10
9

Matrassen zijn te dik waardoor het bed moeilijker is op te maken en het staat minder mooi dan de originele matrassen voor ons Auping Auronde bed

Rinus Ruigrok 23-02-2019
9
9
9
9

Goede nachtrust

Jan Kolkman 21-02-2019
8
9
9
8,7

J Steenbeek 18-02-2019
10
10
10
10

Annemiek Kamp 13-02-2019
7
9
10
8,7

Angelique Vos 13-02-2019
1
1
1
1

Deze matras is niet goed. Wordt uiteindelijk na veel gezeur, volgende maand omgeruild voor een nieuwe. Duurde een eeuwigheid voordat er iemand kwam kijken, maar die zei binnen 2 seconden : die matras is niet goed

Petra Oskam 12-02-2019
9
9
9
9

CG van den Bergh 12-02-2019
4
3
3
3,3

Allebei de matrassen zijn doorgezakt en dat na nog geen jaar oud. 1 matras wordt er nu vergoed maar de andere niet. Het blijken matrassen te zijn om maar in 1 houding te kunnen liggen en dat is op je zij. Maar aangezien ik me niet kan dwingen in mn slaap om maar in die ene houding te blijven liggen wordt ik iedere morgen wakker met rugklachten. Voor mij geen M-line matras meer!

Anita van Van Rijswijk 12-02-2019
8
8
8
8

Het is jammer dat de matrassen glijden op de onderkant..Voor zulke dure matrassen zeker minpunt. Nu kan ik antislip matten gaan kopen . Voor mij weer een uitgave die ik eigelijk nu niet Heb. Zou service moeten zijn dat die matten nageleverd kunnen worden.

J.H.M. Westmaas 12-02-2019
8
10
8
8,7

Comfortabel matras, toch wel iets aan de zachte kant, maar het voegt zich daardoor wel heerlijk om je lijf.

Gabrielle Bulsink 09-02-2019
9
10
10
9,7

Heerlijk matras. Goede ondersteuning. Wordt echt uitgerust wakker.

Jan Slagter 07-02-2019
8
8
8
8

Nog geen rugpijn gehad. Gaat dus prima.

Werner Fels 07-02-2019
4
4
5
4,3

Veel te hard 20j op waterbed geslapen , had nooit mogen weg doen. Vanaf we de mline hebben slapen we slecht en hebben rugpijn

M.I.M Van Agtmael 07-02-2019
6
5
5
5,3

Er is vrij snel een kuil in het matras. Dat is vreemd. Bovendien heb ik 2 matrassen van 70 omdat een matras van 140 er niet is in deze uitvoering. Je kunt niet in het midden liggen . Dan geb je een kuil en aan de andere kant een bobbel. Ik was hier al bang voor

Paul Schreiber 07-02-2019
10
10
10
10

Ligt echt geweldig. Heerlijke matrassen. Hadden we jaren geleden moeten doen.

MARCEL DE HAES 06-02-2019
9
9
9
9

fijn lig-en slaapconfort

Rob Classens 05-02-2019
9
10
10
9,7

Wij hebben inmiddels nieuw beddengoed aangeschaft. De matrassen zijn dik. Een lang dekbed en overtrek met lange instopstrook zijn geen luxe.

Rian Bron 01-02-2019
10
10
9
9,7

Froon Pijpers 25-01-2019
4
4
4
4

Helaas lig ik niet goed op doit matras, het is veel harder dan mijn oude mline 3 van 9 jaar geldenden. Nou ben ik enorm overgevoelig maar had dit aangegeven bij truste. Inmiddels besloten om dit matras te ruilen voor mline 5. Dan moet het goed komen want mijn vorige m line 3 was geweldig. Dus goede ervaringen gehad met jullie.

Loes Terlingen Smeulders 24-01-2019
7
10
10
9

Rene Dekker 23-01-2019
10
10
10
10

Slaapt heerlijk!!!

Jaap van der Winden 22-01-2019
9
9
9
9

Deze nog beter als de 6.

Willem Palmers 18-01-2019
8
8
8
8

eindelijk goede matrassen na 3 keer.

Frits Herman de Grijff 16-01-2019
7
9
9
8,3

Ruurd Zijlstra 16-01-2019
9
9
9
9

Hendrik Heinhuis 14-01-2019
9
9
9
9

Antonius Jongerius 14-01-2019
8
9
9
8,7

goed slaapcomfort prima bed

Marga Jacobs 14-01-2019
10
10
10
10

R. Muller 14-01-2019
10
10
10
10

William van Ree 14-01-2019
9
9
9
9

Rolf Pfeiffer 13-01-2019
9
9
9
9

Christian Devlies 13-01-2019
8
9
10
9

Marieke deBruijn 13-01-2019
10
10
10
10

na jaren slecht geslapen te hebben liggen we nu top

Marjolijn Biesot 11-01-2019
10
10
10
10

Een heerlijk matras! Ligt heel comfortabel en ondersteunt het gehele lichaam. Niet meer de hele tijd draaien in bed om een goede houding te vinden.

F. Van den Broek 08-01-2019
10
10
10
10

Chantelle Heim 07-01-2019
10
10
10
10

I Groot 02-01-2019
9
9
9
9

Geweldige matrassen, eindelijk weer wakker worden zonder rugpijn!.

J Meewisse 30-12-2018
8
9
9
8,7

Lekker bed

Wout Niekus 28-12-2018
9
9
9
9

Meteen top vanaf de eerste dag

Hans Gommans 26-12-2018
7
7
9
7,7

DE twee matrassen schuiven snel van elkaar waardoor er een gat tussen de matrassen ontstaat

Toine Schouw 25-12-2018
3
6
6
5

Zwaar matras: lastig om het hoeslaken er om heen te doen. Matras is heel erg warm, transpireer meer op dit matras. Ondersteuning op zich goed, hoewel veel last van onderrug. Weet nog niet of ik dit matras wel wil gaan houden.

J. Bakker-Schumacher 24-12-2018
8
9
8
8,3

M Visser 18-12-2018
10
9
9
9,3

Heerlijk matras, lekker warm. Precies goed, nier te hard niet te zacht.

J.W van Dongen 15-12-2018
9
10
9,5

Als je gaat liggen voel je allemaal armen die je willen vastpakken en om tegen je aan te houden. Ik sta s.morgens fit en zonder spierpijn op.

Rob van Jarwaarde 15-12-2018
5
5
5
5

Kan mijn draai na 3 weken nog niet vinden en snel last van transpiratie.

E.M. van de van de Nieuwenhof 14-12-2018
8
8
8
8

Bekijk zacht matras met goed ondersteuning

Ria Van Leeuwen 12-12-2018
7
9
9
8,3

Super matrassen maar vind de matrassen wel vrij zwaar om om te draaien wat jullie toch adviseren elke 4 weken te doen.

Ria Van Leeuwen 12-12-2018
7
9
9
8,3

Super matrassen maar vind de matrassen wel vrij zwaar om om te draaien wat jullie toch adviseren elke 4 weken te doen.

Ad van Die 12-12-2018
8
9
9
8,7

Een goed matras waarop u uitgerust wakker kunt worden.

Sandra Vonckx 12-12-2018
10
10
10
10

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8
8
8

M.J.C. Weijers 10-12-2018
9
9
9

Anita Evers 07-12-2018
10
10
10
10

Ligt vanaf de eerste nacht prima

Nick De Poorter 06-12-2018
9
9
9
9

geen opmerkingen

Tineke Goudsmit 02-12-2018
10
10
10
10

Zelfde

Margo Hassink 28-11-2018
7
4
4
5

ik heb de m-line nu 5 weken. de eerste 2 weken lagen prima en sliep ik heel goed. nu gaat het veel minder heb weer veel rugpijn en zere nek als ik wakker wordt. ik kijk het nog een week of 2 aan anders ga ik terug na de winkel. ik heb 100 dagen uitproberen. ben ik heel blij mee want ik twijfel heel erg

Wim Witte 28-11-2018
7
7
8
7,3

Sandra Huijbregtse 28-11-2018
6
6
6
6

Echtgenoot is zeer tevreden over M8. Zelf word ik.helaas wakker met rugpijn op de M7 en vind dit matras nogal hard. Ik hoopte op gewenning maar daar is helaas nog geen sprake van....

jielis vervoorn 26-11-2018
10
10
8
9,3

Jelmar de Jong 26-11-2018
8
8
9
8,3

De eerste nacht heel slecht geslapen. Leek wel of we op een plank lagen. Na 3 weken pas gewend aan het matras, maar inmiddels slaapt het heerlijk en is matras eindelijk zacht.

E van Arnhem-Gessel 25-11-2018
9
10
10
9,7

Uitstekend matras met op alle plaatsen ondersteuning. Hard/zachtbalans is perfect. Geweldig matras!

Esther Zomerdijk 24-11-2018
10
9
9
9,3

ik vind het matras heerlijk liggen, ik heb beduidend minder gewrichtsklachten bij het opstaan s` morgens en slaap s` nachts vaster en beter. daar in tegen vindt ik het m-line kussen vindt ik iets te laag voor mijn.

Gert-Jan van Middelkoop 22-11-2018
7
7
7
7

we hebben 2 matrassen, ik ben redelijk tevreden, alleen mijn vrouw niet,krijgt nog steeds tinteling in schouders en ligt niet echt confortabel, graag uw reactie

Susan Hendriks 22-11-2018
10
10
10
10

Zelf slaap ik na heel wat problemen op de SM 7. En wat ligt dat geweldig. Alsof ik op wolken meedrijf! Veel pijnklachten na een auto ongeluk 11 jaar geleden. En nu lig ik eindelijk heerlijk, vrijwel geen pijn in lichaam. Geweldig!!

M Venmans 22-11-2018
6
8
8
7,3

Prima matras. Het gemak is wat minder doordat het matras zo zwaar is en het toch 1x per maand gedraaid moet worden

J Giepmans 20-11-2018
7
8
9
8

JTLM Leenders 18-11-2018
8
10
10
9,3

Ik had al meerdere jaren last van pijn in mijn hele lijf. Na overtuiging door verkoper om een M-line matras aan te schaffen in verband met mijn artrose, moet ik toegeven dat ik sindsdien weinig tot geen pijn meer in mijn lijf heb. Het enige nadeel is dat ik wat moeite heb om de molton en hoeslaken te verschonen door het gewicht van de matras,

N Blanke 18-11-2018
9
10
9
9,3

Wij staan uitgeruster, warm en veel minder stram op. Wij zijn blij dat wij na 30 jaar waterbed nu zijn overgestapt naar M line 7 matrassen .

P.m. Van Giersbergen 17-11-2018
9
9
9
9

Prima matrassen, ligt heel prettig en niet warm

Cor Hulspas 17-11-2018
8
8
7
7,7

Gijs Buijs 16-11-2018
8
8
9
8,3

S van der meulen 16-11-2018
9
9
9
9

Heel mooi comfortabel bed

Ton 13-11-2018
7
10
10
9

Uitstekend op alle punten. Alleen het hoge gewicht is een nadeel bij opmaken met hoeslakens.

Ineke Brok 12-11-2018
8
10
10
9,3

Ajay Bihari 12-11-2018
10
10
10
10

Joke Wildschut 10-11-2018
8
8
9
8,3

Wij zijn er heel erg tevreden over de aanschaf van de prachtige matrassen. Ze zijn in een woord geweldig.

A Geurtsen 10-11-2018
8
9
8
8,3

Dirk De Graaf 09-11-2018
8
10
10
9,3

P.p.g Luyben 07-11-2018
9
8
8
8,3

Monique Poot 07-11-2018
8
10
10
9,3

Het enige jammere wat ik aan het matras vind is dat hij erg zwaar is om op te maken.

Herwig Van Giel 07-11-2018
9
10
10
9,7

zeer goede matras

Ria Jans 06-11-2018
10
10
10
10

voorheen +-7 jaar op een M line 5 geslapen, nu een M line 7, ligt heerlijk, ook de pilot 1 kussen is perfect

Mart Kneepkens 04-11-2018
8
8
8
8

Prima matras alleen aan de zijkant worden handvaten gemist voor het rechtop zetten of het keren van het matras.

Hervé Hoste 04-11-2018
8
8
8
8

Hier ook zei de verkoper op mijn vraag dat de matras een Slow Motion 7 was. Er staat echter "NIETS VERMELD" op de matras. Hoe kan ik weten welke matras het is ?

Yvonne Paffen-Smits 02-11-2018
10
10
10
10

Fijne matras

Bert van den Berg 02-11-2018
8
9
9
8,7

r.m van van leeuwen 01-11-2018
10
9
9
9,3

Marc van der Made 29-10-2018
9
9
9
9

Super matras ...

Wilhelmien Meulders 28-10-2018
10
10
10
10

Ik ben er erg blij mee Eerst last van mijn heupen Nu heb ik nergens nog last van Het is n top matras. Ik zou het iedereen aanbevelen

A Wever 28-10-2018
9
9
9
9

Auric Geerligs 27-10-2018
7
7
8
7,3

Matras is nog wat aan de harde kant maar ik heb het gevoel dat hij inmiddels al wat zachter wordt.

Rian & John Nathalia 26-10-2018
10
10
10
10

Wij hebben onze ervaringen met de beide ML Slow Motion 4 matrassen na 8 jaar met vele genoegen vervangen door wederom onze aankoop van de huidige ML Slow Motion 7 & 8 matrassen. Met ML Sloow Motion Matrassen ervaar de gebruiker een ware genot van een nacht rust.

john kreijkamp 26-10-2018
8
9
9
8,7

anneke Kreijkamp-ploeg 26-10-2018
8
9
9
8,7

Henk Bruijstens 25-10-2018
8
9
9
8,7

Wim - Claassen 23-10-2018
8
8
8
8

Ligt lekker !

Ron Zentveldt 22-10-2018
9
10
10
9,7

De pasvorm als ik op mijn rug lig is zo rustgevend. Samen met het kussen lig ik geweldig op mijn zij.

Ivo Royakkers 22-10-2018
10
9
9
9,3

Prijs kwaliteit zeer goed

huub krumpelman 22-10-2018
7
7
8
7,3

nog wel even wennen voor mijn rug

J Wassenaar 22-10-2018
10
10
10
10

Gea Van Donselaar 22-10-2018
10
10
10
10

Marianne Zinsmeester 21-10-2018
9
9
9
9

Mn man slaapt er bijzonder goed op Ik moet qua hardheid nog wennen hiervoor hadden we tempur matrassen en dat ging in eerste instantie beter met Mn rug nu na ren maandje slapen woordgetrouw matras wat zachter en gaat t al beter

Diana Follings 19-10-2018
9
10
10
9,7

Wat een TOP matras. Na de eerste nacht al van mijn rugpijn af. Wel iets zwaar met verschonen en ook wel vrij warm. Ben benieuwd hoe het in de zomer is

Berrie de Mik 17-10-2018
8
9
8
8,3

Henk Keijzer 15-10-2018
8
8
8
8

a meijer 15-10-2018
8
6
7
7

Ik heb enorme last van rug gekregen en moet erg wennen aan het matras qua ondersteuning

gert keizer 14-10-2018
8
10
10
9,3

Roland van Vliet 14-10-2018
8
9
8
8,3

Wilgard Verrijt 11-10-2018
8
8
7
7,7

Dave Van der Palen 08-10-2018
9
9
9
9

R Venneker 05-10-2018
8
9
10
9

Zeer tevreden over deze matrassen

C. Ockerse 05-10-2018
7
9
8

Etienne Coppens 03-10-2018
6
8
9
7,7

Heerlijke matras. Warmer dan de vorige. Oplossing , minder warme dekens. Zwaar te hanteren , maar anders een ZALIG gevoel.

J M L Vioen 02-10-2018
10
10
10
10

Siska Heikamp 01-10-2018
9
9
9
9

Wilhelmien Overmars 01-10-2018
10
10
10
10

Vanaf dag 1 lig ik er heerlijk op. Goede ondersteuning overal. Heb ook de atlatic pillow kussen, vind deze wel een beetje warm. Maar ligt verder erg goed.

Daniel Knegt 27-09-2018
5
8
7
6,7

Ruimte tussen de twee matrassen

Ton Wijnen 25-09-2018
10
9
10
9,7

herman Hooiveld 22-09-2018
7
8
8
7,7

Gabriel van Heusden 21-09-2018
8
9
9
8,7

voldoet aan al onze eisen,confortable

John Florisson 19-09-2018
8
9
8
8,3

Henk van van Schaik 18-09-2018
9
10
9
9,3

matras ligt comfortabel. Minder vermoeide rug.

Marielle Walkier 15-09-2018
7
5
5
5,7

moet nog heel erg wennen aan de hardheid van het matras

Wil-Jan Tielemans 14-09-2018
10
10
10
10

Ik slaap eindelijk na jaren weer de hele nacht door,word uitgerust wakker.

G. van Nieuwamerongen 13-09-2018
1
1
1
1

Kan deze Slow Motion 7 eigenlijk niet waarderen. Dit matras was voor mijn echtgenote. Bij het uitzoeken was het al niet helemaal duidelijk of het niet de 8 moest zijn. Net voor onze vakantie is de 7 omgeruild voor de 8 en deze vanaf 10 september j.l. gaan beslapen dus oordeel nu nog niet te bepalen na 3 nachten.

Maurice Mannesse 13-09-2018
6
7
4
5,7

Ondersteuning voor mijn gewicht (zijslaper 92 kg) is echt onvoldoende. Matras geeft gevoel dat er een kuil ontstaat.

Jeffry van Dijk 12-09-2018
7
7
8
7,3

Wij hebben 2 matrassen van 90x220cm in 1 matrashoes. De matrashoes is veel te ruim, dit ligt niet fijn. hier moet een oplossing voor zijn. graag ontvang ik terugkoppeling via 0623678062 Ik heb hier foto's van kan ik deze toesturen? De matras zakt best wel door als ik er op lig dit veert wel weer terug. ik hoop niet dat er een kuil ontstaat na verloop van tijd.

Jan Fransbergen 12-09-2018
10
10
10
10

Goed

Eric De Vriendt 09-09-2018
8
8
8
8

J.a. Warnaar 07-09-2018
7
8
8
7,7

Wel ruim 2 weken moeten wennen, had hiervoor een Tempur matras, matras is wel zwaar met verschonen

Birgith Garenfeld 05-09-2018
8
8
8
8

Het matras ligt lekker, voelt prettig aan, daarom geef ik een 8, maar vanaf het moment dat ik op dit matras slaap sta ik op met pijn in mijn onderrug en nekpijn door het mline- kussen. Ik slaap er nu 4 weken op en de klachten verminderen nog niet. Ik dacht dat het eerst puur even wennen was maar begin hier nu aan te twijfelen. Ik baal hier uiteraard ontzettend van. Het nieuwe mline kussen gebruik ik inmiddels niet meer omdat de nekklachten vervolgens hevige hoofdpijn veroorzaakten en ik dit niet langer acceptabel vond. Ik kijk het nog even aan met het matras, maar als de rugpijn aanhoudt ga ik het omruilen. Dus gezien de huidige klachten geef ik het matras een 2.!!

rob van grinsven 04-09-2018
10
10
10
10

Bert Oterdoom 03-09-2018
8
8
8
8

Ans Splitthoff 30-08-2018
9
8
9
8,7

Manja Bor 30-08-2018
10
10
10
10

Ben zeer tevreden over de matras. Kwam netjes verpakt binnen. Eigenlijk al vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. Blijft mooi in vorm. Het kussen is ook lekker koel. Een zeer tevreden klant

Leo Steinmetz 29-08-2018
8
8
8
8

Product voldoet aan de verwachting.

Brian Gelissen 28-08-2018
10
9
10
9,7

Wat een heerlijk matras! Zeer kleintje puntje van kritiek is de warmte maar door over te stappen op een mindere warme deken is er zeer aangenaam slaapcomfort.

G Tijhof 27-08-2018
7
7
7
7

Joris Jongen 26-08-2018
10
10
10
10

Goede ondersteuning.

Maarten Bos 21-08-2018
5
4
3
4

Hoge verwachtingen maar de Slowmotion 4 die we 14 jaar geleden hadden gekocht bevalt beter. Na 6 dagen geslapen te hebben en elke ochtend wakker geworden met rugpijn hebben we besloten terug te gaan naar de slowmotion 3.

Ellen van Uden 21-08-2018
9
9
9
9

Heerlijk geslapen vanaf dag 1! En dat na 14 jaar waterbed!

B.J.. Oterdoom 21-08-2018
8
8
8
8

Ad van Die 17-08-2018
10
10
10
10

Een heerlijk matras met goede ondersteuning en toch ook een heerlijk comfort meer kan je niet wensen.

John Gastelaars 16-08-2018
9
8
9
8,7

slaapt heerlijk totaal geen spijt van.

F Brandwijk 15-08-2018
8
8
9
8,3

Henri Roels 15-08-2018
8
10
10
9,3

Beste matras ooit gehad.

Emiel Raymond Cornelis 08-08-2018
8
8
7
7,7

Zijn zeer content

Diana 07-08-2018
9
9
9
9

Ik heb een boxspring, dus is het matras in twee delen (basis en topper). Goede ondersteuning, prettig matras.

Harm TEN CATE 07-08-2018
10
10
10
10

Super goede matrassen met uitstekende mix tussen weldadig ligcomfort en prima ondersteuning. Bovendien heerlijk koel en prima ventllerend.

Wanda Crijns 06-08-2018
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk en word uitgerust wakker!

Inge van Kemenade 04-08-2018
1
1
1
1

zie beoordeling Luxe Intense

Patrick JC Balemans 04-08-2018
10
10
10
10

Wij zijn enorm tevreden over onze aankoop. Geweldige matras welke een fantastische ondersteuning geeft en waarop wij heerlijk slapen. Voorheen bij het opstaan pijn in de schouders doch sinds wij slapen op de Slow Motion 7 van M Line is dit helemaal verdwenen. Super tevreden !

Ed Ruhe 03-08-2018
9
9
9
9

Els De Haan 01-08-2018
10
10
10
10

Ronnie Tijssen 31-07-2018
9
9
9
9

Wij hebben gedurende de afgelopen tientallen jaren allerlei matrassen geprobeerd om ons slaapcomfort te verbeteren. Van een duur waterbed, hele dure 'normale' matrassen, tot aan goedkopere matrassen. Nooit waren wij echt tevreden (we hebben beiden lichamelijke klachten, die het lastiger maken). Uiteindelijk voor een m-line gekozen en voor het eerst merken wij heel duidelijk verschil. We zijn dan ook heel tevreden nu we echt een stuk beter slapen, dankzij het comfort dat deze matrassen bieden.

Henk van Tongeren 30-07-2018
8
9
8
8,3

ligt prima.

Bart Van Van Rompay 29-07-2018
10
9
9
9,3

Veel minder last van rug voor mij en voor mijn echtgenoot minder pijn in haar bekken s’morgens zodat ze s’ morgens niet uit bed loet vanwege de pijn, dus een goede investering.

KJ van Batenburg 27-07-2018
8
8
8
8

allen de hoes trek niet snel glad waardoor het matras er rommelig uit ziet.

Marisa Nijkamp 25-07-2018
7
3
4
4,7

Deze slowmotion 7 leverde toch rugklachten op bij opstaan. Dit viel tegen. Hij bleek te 'zacht'. Ik heb hem omgeruild voor een Slow Motion 5.

Fred Muis 24-07-2018
10
10
10
10

Mijn vrouw heeft vanaf haar 16de al rugklachten en is daar nu vanaf!!! Zij wordt nu ook uitgerust wakken, super. Eigenlijk veel eerder moeten doen, maar onze oude matrassen kwamen ook uit een beddenspeciaal zaak.

E Kok 24-07-2018
10
10
10
10

Een perfect matras, al na één nacht geen rugpijn meer! Zeer aanbevolen!

Marjo De Boom 22-07-2018
8
9
9
8,7

Sinds ik de Slow Motion 7 en Athletic Pillow heb, slaap ik weer heerlijk en heb ik geen nekklachten meer..

Kees Michielsen 20-07-2018
9
9
10
9,3

Mijn vrouw heeft een zware rugoperatie ondergaan en moet 3 weken op haar rug blijven liggen om druk te houden op de wond. Ze ligt er heerlijk zegt ze en met de verstelbare bodem kan ze makkelijk rechtop om te eten. Al met al een heerlijk bed.

A. Fleur 14-07-2018
9
8
8
8,3

eerste 2 weken wat pijn in mijn rug

Nicole Ummenthun-Pala 12-07-2018
10
10
10
10

A.S. Kriesels Markus 11-07-2018
9
10
10
9,7

Sylvia Slaghekke 09-07-2018
7
6
6
6,3

Matras is iets harder dan de mline 5. Had niet verwacht dat dit matras zo hard was. Voelde in de winkel zachter aan. Heb nu soms lichte rugklachten. Ga proberen of de mline 5 beter ligt, ga dan gebruik maken van de omruilgarantie binnen 100 dagen. Goede service dat dit mogelijk is.

William Bosschaart 08-07-2018
8
9
9
8,7

Marinus Sebregts 06-07-2018
10
10
10
10

Na vier weken slapen zijn we bijzonder tevreden vooral de ondersteuning is formidabel. Tot op heden voldoen de matrassen naar volle tevredenheid.

Roland Bours 05-07-2018
5
5
5
5

Matras omgewisseld was net of je er scheef op lag

Mary Melchior-Bos 04-07-2018
9
9
10
9,3

A.L.M. de Jonge 03-07-2018
9
8
8
8,3

Het voelt aan of het matras (zelfde) van mijn man zachter/soepeler is?

Ricardo Stroosnijder 02-07-2018
9
9
9
9

Remke Bouwman 25-06-2018
6
9
8
7,7

Voor het opmaken van het matras heb je super power nodig, soms niet handig

Pieter Oostrom 20-06-2018
9
9
9
9

Eric Jansen 20-06-2018
9
10
8
9

Heerlijke matras om op te slapen. Goede ondersteuning van het lichaam en redelijk koel. Matras is door zijn dikte en gewicht wat moeilijk op te tillen bij het verwisselen van het hoeslaken.

Joop Al 13-06-2018
8
8
8
8

de slow motion 7 is goed.

leon van klaveren 11-06-2018
9
10
10
9,7

Ligt heerlijk

Dennis Van Mourik 11-06-2018
8
8
9
8,3

Ligt bijzonder prettig

Ria te Loeke 11-06-2018
8
8
9
8,3

minder last van de rug

Petra van Driel 10-06-2018
8
10
10
9,3

Het matras ligt heerlijk. Alleen even wennen dat het met verschonen wat zwaarder is dan de vorige Mline matrassen. Handige tip gekregen : de verstelbare bodem omhoog laten komen. Dan kun je er makkelijker bij.

J de Vries 08-06-2018
9
9
9
9

Jan Haeseldonckx 07-06-2018
9
9
9
9

Heel goed.

Frank de Rooij 06-06-2018
10
10
10
10

Sientje van Bever 06-06-2018
10
10
10
10

Het doet mij erg goed dat ik me eindelijk weer eens kan omdraaien zonder pijn. Ook met minder pijn wakker worden is erg fijn.

Louise (C.L.) Arnold Bik 05-06-2018
8
9
9
8,7

Zacht en toch veel ondersteuning

Margreet Tuinman 02-06-2018
8
8
8
8

Sjoerd Waals 29-05-2018
9
9
9
9

Rik Kop 27-05-2018
10
10
10
10

H.A. Wijnands 24-05-2018
8
10
10
9,3

Wij hebben verschillende matrassen geprobeerd, Deze is de beste . Maar we de duurste ! Sommige vinden deze matrassen warm, maar daar zijn weer speciale hoeslakens voor die koud aanvoelen.

Ties Dinghs 23-05-2018
7
9
9
8,3

E van Dijkhuizen 23-05-2018
10
9
9
9,3

Fijn matras, ondersteunt geweldig en is comfortable.

R. Martens 23-05-2018
8
8
8
8

Hugo De Nys 23-05-2018
10
10
10
10

C Tahija 20-05-2018
8
5
7
6,7

het voelt te zacht. Ik wordt wel uitgerust wakker Matras glijd van bed weg.

Rob van Groesen 19-05-2018
3
7
7
5,7

We slapen nu 7 weken op deze matrassen, we vinden ze erg warm.. Hoe langer je erop ligt hoe dieper je er in wegzakt, daardoor ondervinden we nu dat de erbij aanbevolen hoofdkussens te hoog zijn wat de nek niet ten goede komt. We moeten er nog erg aan wennen dus. Daarnaast zijn de matrassen erg zwaar en niet handig met omdraaien daar er geen handvaten aan zitten.

marinus vink 17-05-2018
8
8
8
8

ik heb de indruk dat deze nw. matras softer is dan mijn vorige 7 ,ik denk dat ik beter een 8 had kunnen nemen.ik vind de zij stiknaden van de matras ook slordiger dan bij de vorige, deze waren veel strakker.

Frans Römkens 16-05-2018
6
8
8
7,3

E.J Kalkman 16-05-2018
7
7
7
7

E kaandorp 15-05-2018
10
10
10
10

Henk Vermeulen 14-05-2018
10
10
10
10

Super matras, je betaalt meer maar krijgt daar enorm veel voor terug.

erwin walter 13-05-2018
6
5
5
5,3

Mijn vrouw had deze uitgekozen omdat de matras in de winkel lekker lag en bij de test internet deze ook als beste voor haar eruit kwam. Ze had nl last van de heupen, deze pijn is weg maar nu veel rugpijn net boven de stuit en veel moeite met draaien in bed daardoor, half uur na opstaan is de pijn weg. Matrassen omgeruild, met mij maar ik vind de 7 ook niet lekker liggen. te zacht. En meer transpireren dan bij de 6

J. Hagen 09-05-2018
9
10
10
9,7

gerrit bent 07-05-2018
10
10
10
10

J.M Vester 07-05-2018
9
9
10
9,3

fieke janssen 04-05-2018
9
9
9
9

GWJ Caspers 02-05-2018
10
10
10
10

Alleen het gekozen kussen voldoet niet voor mijn vrouw. Helaas.

Derk Riesthuis 02-05-2018
9
10
9
9,3

Fantastisch matras. Het is wel zwaar dus wel wat tillen bij het opmaken van het bed. Het slaapt heerlijk. Stijfheid in de rug ‘s ochtends is weg

EJB Warmerdam 28-04-2018
9
9
9
9

het bevalt uitstekend heerlijk slapen en geen pijn in nek en rug meer

EJB Warmerdam 28-04-2018
9
9
9
9

het bevalt uitstekend heerlijk slapen en geen pijn in nek en rug meer

Gerrit Tuinman 23-04-2018
8
8
8
8

AJML Piscaer 22-04-2018
10
7
8
8,3

Peter Tacq 20-04-2018
10
10
10
10

Super

Ben Klein Meulekamp 18-04-2018
5
8
8
7

Gebruiksgemak scoort laag omdat het matras veel te dik en te zwaar is voor het opmaken van het bed

Anouk Van Wijk 16-04-2018
9
9
9
9

Anja Rompelberg 15-04-2018
8
9
9
8,7

Geweldige matras. Sinds ik op deze matras slaap, heb ik nauwelijks nog lichamelijke klachten als ik 's morgens opsta.

Thea van Dijk 15-04-2018
1
8
8
5,7

Matras is heel zwaar

Bert Fransen 14-04-2018
8
7
9
8

Ligging prima qua ondersteuning! Wat tegenvalt is dat mijn vrouw en ik eerder wakker zijn door de warmte in de vroege ochtend,klam aanvoelend helaas. Zijn we beiden minder blij mee1

Frank Van Tuijl 13-04-2018
9
9
8
8,7

Ligt lekker

Anna-Maija Scholten 13-04-2018
1
6
5
4

Matras is bijzonder zwaar. Het is onmogelijk om alleen de lakens te verwisselen of het matras te draaien.

Maria 13-04-2018
4
8
9
7

Matras is erg zwaar en ivm reuma voor mij moeilijk om hoeslaken eromheen te doen

Jo Geelhoedt 12-04-2018
7
8
8
7,7

Gerard Hessing 12-04-2018
10
10
10
10

Bevalt zeer goed, uitstekend ligcomfort Worden uitgerust wakker en geen vreemde pijnen in de rug of nek. Absoluut een topmatras. Het advies wat men ons gaf bij Beter Bed is helemaal juist geweest.

Johann willems 11-04-2018
8
8
9
8,3

Goed matras, eerst even wennen nadat ik jaar een waterbed gehad hebt. Maar een prima alternatief.!

Johann willems 11-04-2018
9
8
8
8,3

Prima matras. goed voor de rug.

Yvonne Dierx 10-04-2018
10
10
10
10

Heerlijke matras

ton van ekris 10-04-2018
8
9
9
8,7

het op maken gaat niet zo gemakkelijk de matras is zwaar en stug

Eddy Gers 10-04-2018
9
7
9
8,3

prima, maar eerste indruk is dat de matras heel koud is, is beter na enkele momenten.

C.A.L. van den brandt 10-04-2018
5
8
9
7,3

het verbaast me dat ik nu zelfs 2 x de vraag krijg om mijn mening te geven. Al eerder heb ik deze vraag beantwoord en ik hoop niet vaker met deze mails bestookt te worden. Kijk in uw archief en u weet mijn bevindingen

n.c. van Maris 09-04-2018
8
10
9
9

heb enorm moeten wennen aan de matras. Lag altijd met andere matrassen ook tever naar rechts echt op de rand. Nu aan het wennen goed in et midden te gaan liggen en dan ligt de matras uitstekend.\ Geen pijn in benen en heup meer. Wat een verademing.

Peter Sup 08-04-2018
8
8
8
8

Ronald Bruinstroop 08-04-2018
9
9
9
9

Sandra van Ree 08-04-2018
10
10
10
10

Ik sliep al 20 jaar op een koudschuim matras en wilde ook weer net zo'n stevig matras. De M-line 7 is beter dan verwacht nog, het is een stevig en fijn matras wat mijn lichaam goed ondersteunt waar nodig.

Henny Harmsen 07-04-2018
9
9
9
9

Een heerlijke " uitrustende " matras.

guy clemer 07-04-2018
8
9
10
9

schuift gemakkelijk weg van onderliggende boxspring

Sjoerd Blouw 06-04-2018
8
8
8
8

Gewoon zeer tevreden.

Renske Dijkstra 06-04-2018
6
8
8
7,3

Geen handvaten aan de zijkant, zwaar om matras te draaien.

Henk Repko 05-04-2018
9
10
9
9,3

Slaapt heerlijk! Ik kan nu wat langer blijven liggen ‘s morgens ipv om half zeven beneden te zitten. Heb niet hoeven wennen maar sliep er meteen heel goed op. (Vrouw)

Kees van Gils 04-04-2018
7
7
7
7

Nu een maand op geslapen en begin nu aan het matras te wennen. Het ligt goed en comfortabel en geeft veel ondersteuning.

Jan Ruijg 03-04-2018
8
9
9
8,7

Momenteel slapen wij er ± 5 weken op.. In de winter ligt er een elektrische deken op het bed. Wij zijn benieuwd hoe het matras bevalt in de zomer en als het matras een paar maanden ouder is. Je moet toch altijd aan een nieuw matras wennen. Op onze vorige M-Line matrassen hebben 15 jaar geslapen. Gebruikersgemak een 7 . De reden is het gewicht van het matras.

Gerrit Hesselink 02-04-2018
9
8
9
8,7

Patrick Cooijman 01-04-2018
9
10
10
9,7

Niet eerder zo'n fijn matras gehad. Ligt heerlijk zacht en ondersteunt tegelijkertijd goed. Rugpijn behoort tot het verleden. Hoefde ook niet te wennen, slaapt meteen prima.

E Groen 01-04-2018
9
9
9
9

Een prachtig product, hadden dit graag veel eerder gehad

Gerald Dijkema 31-03-2018
9
9
8
8,7

M Geutjes Arnouts 31-03-2018
8
9
9
8,7

Johannes Koole 30-03-2018
8
8
8
8

geen

C.A.L. van den brandt 29-03-2018
5
9
8
7,3

Jezelf omdraaien op het matras wanneer je er een tijd op gelegen hebt en het zich naar je lichaam heeft gevormd is moeilijk. Voor ouderen en mensen met een beperking erg zwaar. Dat is het enige minpunt. Daarnaast had ik het koeler verwacht maar dat is mijn eigen invulling/verwachting en ligt niet aan de kwaliteit van het produkt.

Eva T. 29-03-2018
10
10
10
10

Jos van den Bersselaar 28-03-2018
8
8
8
8

Ben nog niet toe aan het echt uitproberen vanwege een heupoperatie.. slapeloze nachten zijn mijn voorlopige lot, maar op een goed matras gaat me dat redelijk af. Verheug me er al op hoe het straks zal,zijn.

Bram van Mannekes 28-03-2018
9
10
10
9,7

Roy Sadloe 28-03-2018
8
8
9
8,3

Heel goed. Slaap lekker.

Gerdien de Wit 27-03-2018
10
10
9
9,7

prima matras, geen gewenningsperiode nodig gehad. Ligt gelijk heel natuurlijk

P.B.W. Musters 26-03-2018
9
9
9
9

Matras prima aangepast op het lichaam.

Rico Kindt 25-03-2018
6
9
9
8

Erg comfortabele matrassen. Maar als ze bij aflevering uit een koude vrachtwagen komen, winter, dan zijn ze de eerste dagen plankhard. Duurt dus even eer ze op temperatuur zijn. Doordat de matrassen zwaar zijn, is opmaken wel wat lastig. Maar de slaapkwaliteit wint

christine roegiers 23-03-2018
7
8
8
7,7

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

Yvonne Hoogenboom 21-03-2018
9
9
9
9

Prima matras, comfort is super.

Frans Swinkels 20-03-2018
10
10
10
10

Een paar dagen moeten wennen, maar nu super tevreden. Slaapt heerlijk.

H.J Lodewijk Lodewijk de Groot 19-03-2018
9
9
8
8,7

Paul Karelse 19-03-2018
10
10
10
10

G.J. Polman 18-03-2018
9
9
9
9

Slaapt primen je kunt goed uit het bed komen

Edwin de Rosa Spierings 18-03-2018
10
9
8
9

Matras stonk erg de eerste week

arno schuiling 18-03-2018
9
8
8
8,3

Het is wennen. Wij zijn overgestapt na 24 jaarvan een waterbed naar deze matrassen.

A. Mansvelders 12-03-2018
8
9
9
8,7

Met onze Mline matras voelen we ons fijn, En dat zeg ik niet voor de gein. Alsof we slapen op satijn, En opstaan zonder pijn. Voor ons ben jij "ZONNESCHIJN" ????

Marga Mosterd 12-03-2018
7
8
10
8,3

ligt voor mij perfect, wel zwaar met lakens verschonen

henriette koch 11-03-2018
8
9
9
8,7

W Hakze 11-03-2018
8
8
8
8

Zuid Limburg 08-03-2018
8
8
7
7,7

Binnen de 100 dagen omruilgarantie, waarschijnlijk wisselen voor Slow Motion 5 of 6 ( Zijslaper )

Kees Verschoor 07-03-2018
10
10
10
10

Het ligt fantastisch en als je wakker wordt dan ben je uitgerust.

Costerus 04-03-2018
8
6
6
6,7

Ik heb nog altijd klachten, wel minder dan voorheen. Ik persoonlijk heb het gevoel dat ik in een geul lig. De ondersteuning waar ze het in de winkel over hadden mis ik naar mijn gevoel.

Willem Anderson 27-02-2018
9
9
9
9

matras geruild van 8 naar 7 dit is veel beter

Monique Warmerdam 23-02-2018
4
4
4
4

Voldoet niet aan de verwachtingen wordt omgeruild naar een slow motion 5

J. van Oost 22-02-2018
9
9
9
9

Het bevalt ons heel goed. Wij hadden al een M-line maar deze is weer een heel stuk verbeterd. Tevreden dus.

G. Wiersma 18-02-2018
8
9
9
8,7

Zie hierboven. Als ik nog een keertje zou mogen, dan had ik voor twee 1-persoonsbedden gekozen.

Jacqueline Voulon 18-02-2018
7
7
7
7

Annie Geraedts 17-02-2018
9
9
9
9

Het was even wennen, maar je voelt wat de matras voor je rug en schouders doet. Ik heb Centraal Slaapapneu en omdat ik met een neusmasker slaap, lig ik hierdoor veel op mijn rug. Omdat de matras zoveel steun geeft, slaap ik hierdoor beter en lig ik niet meer zo te woelen. Voor mij is deze matras een aanwinst!

Bertus Huisman 14-02-2018
8
9
10
9

Huib Fransen 12-02-2018
8
8
8
8

Heerlijk!

Wim Floor 12-02-2018
8
9
10
9

Frank Van Nueten 09-02-2018
8
8
6
7,3

Ik overweeg deze matras te vervangen door de stevigere SM 8

Klaas P.W. de Boer 09-02-2018
9
9
9
9

Robbert van Berkel 08-02-2018
9
9
9
9

Het matras is heel goed, fijn en comfortabel. Maar kan niet zeggen dat ik nu beter slaap dan op mn oude matras van een paar honderd euro.

Hilda Folkers-Dijkhuis 06-02-2018
8
9
10
9

Na veel pijnklachten en zeer slecht slapen, nu met de M line weer een goede nachtrust waarbij ik uitgerust wakker word.

T.P. Wijma 02-02-2018
10
10
10
10

zeer tevreden !!!!!!

Robbert Lankhaar 24-01-2018
8
9
9
8,7

Rob 19-01-2018
9
9
9
9

Peter Stokman 19-01-2018
8
8
9
8,3

M Neijsen 17-01-2018
8
9
9
8,7

Heerlijk matras.

E. REUMER 16-01-2018
9
10
10
9,7

Zeer goede ondersteuning. Bij het omdraaien van matras is dit best even een zwaar klusje.

Peter Wessel 15-01-2018
1
1
1
1

Gedurende de eerste nachten lagen de matrassen uitgesproken slecht: alsof je op een plank lag. We waren na die nachten gewoon geradbraakt. Dit hebben we voorgelegd aan de verkoper (Beter Bed), die vertelde dat de matrassen eerst een paar dagen moesten "acclimatiseren". Na een aantal dagen lagen de matrassen inderdaad prima. Graag hadden we dit van tevoren willen weten, dan waren kt van de slechte nachten en ongerust geweest (en bang dat we een dure miskoop hadden gedaan). Na de eerste aanschaf van onze M-Line matrassen in 2005 hadden we dit probleem trouwens niet. Verder hebben we ook de service-afdeling van M-Line hierover benaderd, maar tot op heden hebben we M-Line geen enkele reactie gehad (behalve dan de digitale ontvangstbevestiging).

Marion de Lepper 13-01-2018
10
10
10
10

Even wennen de eerste nacht, maar na een week wil je niet anders meer. Alle pijntjes zijn nu inmiddels verdwenen. merk echt dat de ondersteuning heel goed is. en na een dikke maand erop slapen wil je s'morgens je bed niet meer uit. het is wel een echt warm matras. voor mij als koukleum ideaal. Weet nog niet hoe het in de zomer zal zijn.

Klaas Klooster 13-01-2018
8
8
8
8

Marja Aalpol 12-01-2018
7
9
9
8,3

Jack Nowee 12-01-2018
9
9
9
9

M van Thuijl 10-01-2018
6
6
6
6

Nieuwe versie slow motion 7 Is een stuk stugger dan het vorige model Valt me tegen

A.C. Beem 10-01-2018
1
6
5
4

Jeetje, wat zijn die matrassen loodzwaar! Niet te tillen. Lastig om je hoeslaken er om heen te doen, dan moet je matras toch een beetje optillen. Laat staan om matras om te draaien. Hoorde dat dat eens in de maand moet... Ik mis ook handgrepen aan de zijkant om het matras vast te kunnen pakken. Zit bij veel andere matrassen wel, is zeker bij deze loodzware matrassen erg nodig! Ben blij dat ik 2 eenpersoonsmatrassen heb, een 2-persoonsmatras lijkt me helemaal een drama!

Alie Rosier-Woudstra 10-01-2018
8
8
8
8

Liz van de Lande 09-01-2018
10
8
10
9,3

Xander Griffioen 07-01-2018
9
9
9
9

A Swaanenburg 06-01-2018
8
10
9
9

Zwaar om op te maken

Egbert Arends 05-01-2018
10
10
10
10

Adri Frijters 04-01-2018
10
10
10
10

Ferdinand Hornstra 04-01-2018
9
9
10
9,3

Het is een aangename ervaring, lekker stevig maar niet te hard. Het bevalt ons prima.

Ger van der Donk 03-01-2018
9
9
9
9

christel van Zwol 03-01-2018
9
9
9
9

Matrassen zijn wel erg warm. Mogen nog wel een verkoeling in bouwen

W Brouwer 03-01-2018
8
8
8
8

Tot nu toe alleen maar positief over het matras. Nu ruim 1 maand op geslapen. Zijn er nog niet uit wat betreft 7 of 8. Merken niet echt het verschil. 8 voelt wat "rechter"

Peter de Regt 01-01-2018
9
9
9
9

Martin de Haan 30-12-2017
10
10
10
10

Martin de Haan 30-12-2017
10
10
10
10

C. Stoker 29-12-2017
9
9
1
6,3

Voldoet geheel aan de verwachtingen

C.J. van Dam 29-12-2017
4
4
4
4

Te zacht

E.M. Schaafsma 28-12-2017
9
10
10
9,7

Staats J Kruize 26-12-2017
9
10
10
9,7

Gebruikersgemak een puntje minder voor het omdraaien.

Jan van den Belt 26-12-2017
8
5
2
5

Tot ons verdriet vinden we de matras te zacht. We worden beiden met rugpijn en dat kan de. bedoeling niet zijn. We nemen hier over contact op met Beter Bed want we hebben de matrassen specifiek gekocht voor het comfort en de goede steun.

Monique Ekkebus 24-12-2017
6
8
9
7,7

B Bos 21-12-2017
10
10
10
10

Jurgen Baardemans 20-12-2017
10
10
10
10

super fijn matras.

Remco van der Maas 14-12-2017
9
9
9
9

Grete Brinkman 08-12-2017
9
10
10
9,7

Ruud Hobby 07-12-2017
8
8
8
8

Henk Hendriksen 02-12-2017
9
9
9
9

Matrassen bevallen prima.

Rini Gerritsen 30-11-2017
8
8
8
8

Jeroen Tournier 29-11-2017
9
9
9
9

Hadden jaren eerder een M-line matras moeten aanschaffen, slaapt fantastisch. Enig nadeel is de penetrante geur die uit het matras komt. Na 5 weken nog steeds aanwezig.

Jan van der Elst 28-11-2017
8
9
8
8,3

J.G. Eijking 20-11-2017
7
7
7
7

Matrassen bevallen prima, maar problemen met het bevestigen van het hoofdbord.Hoofdbord past niet aan het bed.Contact gehad met leverancier beterbed maar probleem niet opgelost.

Henk Blom 18-11-2017
10
10
10
10

ben ook zeer tevreden,past goed bij mijn lichaam aan heb s;morgens minder pijn.

Marieke van de Hulst 17-11-2017
10
10
10
10

Fantastisch, ik heb nog nooit zo heerlijk gelegen!

Ilonka Teeuwen 16-11-2017
9
9
9
9

Pmm Schouwenaars 15-11-2017
8
8
8
8

ALLEEN JAMMER DAT DE MATRASSEN SNEL WEGSCHUIVEN VAN ELKAAR

Eddy Kamphuis 12-11-2017
9
9
9
9

Wim van Roessel 11-11-2017
1
1
1
1

Karin Wainscott 10-11-2017
6
10
10
8,7

Ligt goed. Geeft rug steun.

Geert Klein Entink 05-11-2017
9
10
9
9,3

Willy Oude Egbrink 04-11-2017
8
8
8
8

P. Krebbekx 03-11-2017
8
8
8
8

Rina Dijstelbloem 02-11-2017
8
8
8
8

Joop van der Weerd 30-10-2017
7
8
8
7,7

Annelie Majoor-Deelen 29-10-2017
9
9
9
9

geen rugklachten, goede ondersteuning

Patrick Schuiling 28-10-2017
9
9
9
9

Ook dit model biedt prima ondersteuning en comfort.

AM van den Thillart 27-10-2017
7
7
7
7

Deze blijft liggen. als dit de hardste van de twee is.

Jeanne Minten 25-10-2017
10
10
10
10

Ligt comfortabel en ondersteund heel goed. Je kunt ook gemakkelijk draaien door gebruik van de bollen.

Rik & Carine De Graeve - De Deyne 24-10-2017
10
10
10
10

H.M. van de Hoef 23-10-2017
9
8
7
8

Ik moest er toch wel aan wennen. Van Tempur naar M Line duurde wel even

Gerrit Jan van Deest 23-10-2017
8
9
9
8,7

Matras heeft prima ondersteunig. Wordt goed uitgerust wakker. Bij opvliegers houd het de warmte wel wat lang vast

André Dekker 21-10-2017
10
10
10
10

Ere-divisie liggen, relaxen en slapen

Peter Struyk 18-10-2017
7
10
10
9

Nellie Poels Stoffels 18-10-2017
8
8
8
8

Peter van Doorn 17-10-2017
10
10
10
10

we hadden al een M-Line matras nr 4, naar 7 was wel even wennen

jj Heystek 05-10-2017
8
8
8
8

nog niet zo vaak toegepast

Gijs 05-10-2017
7
9
9
8,3

SlowMotion 7 ligt heerlijk comfortabel en geeft goede ondersteuning, geen pijnlijke gewrichten meer bij lang liggen in 1 houding en geen koude voeten en handen meer! Gebruikersgemak een lager cijfer omdat matras zwaar is en daardoor lastiger opmaken.

k visser 04-10-2017
10
10
10
10

jans Berkepies 02-10-2017
10
10
10
10

zeer tevreden

E Stroink 28-09-2017
7
7
9
7,7

is duidelijk beter voor slechtere knie

Leo van Keulen 27-09-2017
9
10
10
9,7

Fijn matras

Fam. Verburg 27-09-2017
10
10
10
10

Comfort en voldoende ondersteuning : dromen was nog nooit zo eenvoudig.

Peter Scherp 22-09-2017
8
7
8
7,7

Slapen goed, maar nog steeds wennen. Ee'n kussen wordt niet gebruikt, andere wel, maar twijfel om terug te gaan naar oude kussen. Heb net weer in hotel op erg goede boxspring geslapen en vindt dit meer comfortabel

Peter de Vaal 22-09-2017
8
8
10
8,7

Peter de Vaal 22-09-2017
8
8
10
8,7

Sjef Hommelberg 22-09-2017
9
9
8
8,7

R Van Dijk 21-09-2017
10
10
10
10

Ina Woudstra 21-09-2017
6
7
8
7

Regelmatig last van slapende arm Matras is aan de harde kant

Mevr. Peeters 19-09-2017
9
9
9
9

vorige matras was n m-line 5 maar deze is toch weer n stap vooruit heerlijk matras. beter bed geeft goede service en heeft vriendelijk personeel

K van Schijndel 14-09-2017
10
8
6
8

P J M Witte 14-09-2017
8
7
8
7,7

Geen

G.E. Bovenberg 14-09-2017
7
8
8
7,7

Theo Mieremet 14-09-2017
9
9
9
9

Goede winkel en goede spullen voor een redelijke prijs

John van den Broek 13-09-2017
10
10
10
10

J. Meems 13-09-2017
7
9
9
8,3

Prima keuze. Matrassen zijn relatief zwaar om te draaien

J.S. Nuwenhof 12-09-2017
7
8
8
7,7

Wim Wildeman 06-09-2017
7
7
6
6,7

Madeleine Lodeweges 06-09-2017
9
9
9
9

We zijn aan onze tweede generatie matrassen begonnen. Even wennen daar de techniek niet stil heeft gestaan. Na een dag of twee willen we niet anders meer. Er gaat niets boven je eigen bed met een goed M Line matras (en kussen!)

fred izelaar 02-09-2017
10
9
10
9,7

boven verwachtingen goed rug moest even wennen aan terug corrigeren maar nu prima.

Wil Somers 02-09-2017
5
8
8
7

Matrassen liggen lekker. Zijn wel zwaar waardoor het opmaken van de bedden lastiger is.

Agnes Aarts 01-09-2017
7
7
7
7

Zelf had ikzelf eerst een harder matras dus even wennen aan de nr 7 maar volgens de winkel fijn goed advies vanwege soms pijn aan botten was de nr 7 het beste aansluitbbij mij dacht zelf eerst aan 8 maar 7 sluit mooier aan .

Cynthia Possen 31-08-2017
10
10
10
10

Mariette Adriaens 30-08-2017
10
10
9
9,7

Sinds ik op de M- line matras slaap sta ik op uit bed zonder pijnlijke gewrichten en stijfheid van mijn spieren. Deze matras is een echte aanrader voor mensen die problemen hebben in de spieren en gewrichten. Het is geen goedkope matras maar een goede nachtrust is mij dat wel waard.

Vivian Jongen 24-08-2017
10
10
10
10

Wij zijn erg tevreden over deze matras. Het ligt goed en geeft goede ondersteuning. Last van rugpijn is enorm vermindert na een aantal weken slapen op deze matras!

D Geersinga 20-08-2017
9
9
8
8,7

Hans Ruiters 10-08-2017
8
8
8
8

Super tevreden over de mate van uitleg en diversiteit van de M Line, en de tijd voor het testen van de matrassen welke eventueel voor jou geschikt zal zijn.

Ton van Lottum 30-11--0001
8
8
10
8,7

Eerder moeten kopen. Bevalt uitstekend.

Smid 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

Teepen Ewals 30-11--0001
6
10
10
8,7

hoeslaken over matras doen is moeilijk

Van der Aa 30-11--0001
10
10
10
10

Het matras is top.

Vos Willy 30-11--0001
10
8
8
8,7

marjo mol 30-11--0001
4
8
6
6

Een goede matras alleen is deze te zacht voor mijHij slaapt goed maar s´morgens helemaal ingezakt en dus een zere rug. Ik denk dat ik hem om ga ruilen. Wel zwaar om er een hoeslaken om te krijgen.

Leurdijk 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer tevreden over deze matras.

Hoflijk Eugeen 30-11--0001
10
10
10
10

Dit was onze derde MLINE matras nl twee Slow Motion 8 en deze Slow Motion 7 voor onze bompa. We blijven allen zeer tevreden over het slaapcomfort

D. de Bruin 30-11--0001
10
10
10
10

bevalt uitstekend

C.D. Jacobs 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldig, wij zijn tevreden

Kok 30-11--0001
10
8
8
8,7

Heerlijk slapen! Je ligt letterlijk een beetje meerin bed dan op bed. Fijn dat een MLINE niet gekeerd hoeft te worden. Dat is echt gebruikersgemak.

Ria van Gaasbeek 30-11--0001
6
6
6
6

Ik vind deze matras nog steeds te hard

Koenen 30-11--0001
10
10
10
10

Super goed. Minder rugklachten dan voorheen. Heb de matrassen al aanbevolen aan een collega.

Visser 30-11--0001
10
10
10
10

We zijn heel tevreden over de matrassen, hadden eerst Tempur matrassen maar vinden dit comfort nog beter. Ik zelf tweifel of ik niet beter de VllI had moeten nemen om dat die wat steviger is.

Rippens 30-11--0001
8
8
8
8

G..van Alphen 30-11--0001
8
8
8
8

ligt prima

Bentvelzen 30-11--0001
6
8
8
7,3

H.M.Stroeken 30-11--0001
10
10
10
10

Matrassen bevallen goed

E. de Weijer 30-11--0001
4
8
8
6,7

T. Geene 30-11--0001
6
6
6
6

Het draaien gaat toch niet zo soepel. Toch nog meer last van mijn rug dan ik had gehoopt, maar misschien nog even wennen,

Molenaars 30-11--0001
6
10
8
8

Peters 30-11--0001
4
10
10
8

Ik vind wel dat men er lussen aan dematras moeten zitten i.v.m. draaien matras. Verder ligt het heerlijk heb geen last van mijn rug meer.

F. Reul 30-11--0001
10
10
10
10

ligt heerlijk, iets zachter dan de Slow Motion 8

C C Bettenbroek 30-11--0001
4
10
10
8

matras ligt heel erg goed, veel minder gewricht en spierpijn, uitgerust wakker worden, uitstekend nadeel, heel erg zwaar en moeilijk te hanteren om te draaien (hoofdoet omdraaien) en om op te maken. ik heb reuma

G.C. Westerman 30-11--0001
6
8
8
7,3

Blaauw 30-11--0001
6
8
6
6,7

het omdraaien gaat vrij eenvoudig, het terugverenin een andere positie duurt wat langer

Claes 30-11--0001
10
10
10
10

Zalig !

Graumans 30-11--0001
10
10
10
10

Een duur, maar wel een super matras

P.W. Theunisse 30-11--0001
10
10
10
10

G.A.van de Bruinhorst 30-11--0001
10
10
10
10

Op advies van de winkelier de M-Line aangeschaft, het gaat heel goed , ik lig er lekker op uitgerust wakker worden

Ruijgrok J.A.G. 30-11--0001
10
10
10
10

Eenfijnmatras waar je heerlijk uitgerustop slaapt .

J van der velde 30-11--0001
10
8
8
8,7

In het begin even wennen maar nu volledige rust dus we kunnen nu goed slapen

A.C. van Oers 30-11--0001
8
10
8
8,7

Voor zover wij nu kunnen beoordelen hebben wij een goede keuze gemaakt !

van der Gulik 30-11--0001
10
10
10
10

G. van Roekel 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras

konings 30-11--0001
8
6
6
6,7

prima

rene polman 30-11--0001
10
8
10
9,3

Bevalt tot heden goed. Wel even wennen aan steun ( is positief)

Gerda Meulepas 30-11--0001
8
8
6
7,3

In het begin wel wennen, maar na enkele maanden is het toch wel fijn liggen

A.M. Lavrijssen 30-11--0001
8
8
8
8

Goed

J.T. de Jager 30-11--0001
8
8
8
8

Prima product

Dekeyser 30-11--0001
10
8
10
9,3

super matras, heerlijk om op te slapen

R. van der Weijden 30-11--0001
8
10
8
8,7

Quirine van Lotringen 30-11--0001
10
10
10
10

Matras rook in het begin erg naar plastic.

Rademakers 30-11--0001
10
10
10
10

nadeel: matras blijft warm geen koud plekje meer aanwezig i.v.m. opvliegers door overgang

N. de Bruijn-Kol 30-11--0001
10
10
10
10

Prima advies en service van de adviseuse bij de Cruquius.

Peelen AJG 30-11--0001
10
10
10
10

Er bestaat een uitdrukking....slapen als een Roosje... Op deze Mline matras is dit helemaal van toepassing!!!

Bisschop 30-11--0001
10
10
10
10

Sluijter 30-11--0001
10
10
10
10

Ik ben zeer tevreden over het matras Slow Motion 7.Mijn heup en rug reageren er positief op en daardoor heb ik weinig of soms geen pijn bij het opstaan. Mijn man -die geen lichamelijke klachten heeft- is ook tevreden en wordt s ochtends goed uitgerust wakker.

L.G. berendsen 30-11--0001
10
10
10
10

goed

J.h.wilbrink 30-11--0001
4
10
10
8

na de slow motion Vl die voor ons te hard was,nu een Vll deze ligt prima!! Voor deze dure matrassen mag er wel meer aandacht aan de aflevering gegeven worden!

Wagenaar 30-11--0001
8
6
6
6,7

Het is nog wel erg wennen in het begin. Verder prima!

de corte 30-11--0001
10
10
10
10

Gewoonweg schitterende matras. Buitengewoon heerlijk lig-comfort. Niet goedkoop maar zn geld waard.

Koenig 30-11--0001
6
6
6
6

slaap niet zo goed erop vind mijn draai niet.

G.H. Baerveldt 30-11--0001
8
10
10
9,3

chris willemsen 30-11--0001
8
8
10
8,7

nog wat harder dan verwacht , mischien went dat nog

Nicole Bardolf 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras! Tot nu toe slaap ik heerlijk.

A. Vissenberg 30-11--0001
8
10
10
9,3

Slaapt goed

Ron Smeekens 30-11--0001
8
10
10
9,3

N.F Cornelis 30-11--0001
10
10
10
10

Mijn vrouw is geheel uitgerust na 8 uur slapen en heeft geen pijnlijke lichaam meer. Zeer comfortabel.

RAUWERDINK JDW 30-11--0001
10
10
10
10

J.H. Enkelaar 30-11--0001
8
10
8
8,7

Hanneke Heins-Visser 30-11--0001
10
10
10
10

Sjaak van Dijck 30-11--0001
8
8
8
8

Prima matras. Zeker aan te bevelen aan kennissen en vrienden.

Schuurmans 30-11--0001
6
10
10
8,7

Ligt heel lekker. Nauwelijks rugklachten tijdens het slapen.

Raaijmakers 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt prima. Rugproblemen opgelost.

N. Filius 30-11--0001
10
8
8
8,7

Ger van der Donk 30-11--0001
8
8
8
8

Ik vind de M-Line een bijna ideaal matras maar de aanleiding om ze te kopen is de pijn in mijn rechter schouder die helaas niet verholpen.

JLM winkelmolen 30-11--0001
10
10
10
10

D. Lumoindong 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk matras, maakt slapen tot klein feestje.

J. Kuipers 30-11--0001
6
10
10
8,7

Slaapt heerlijk. Rug of zij wordt volledig ondersteundKom niet zo gemakkelijk uit bed, ligt best diep in het matras

L. van Beek 30-11--0001
10
10
10
10

Goed stevig, wel wennen, maar lekker slapen en meer uitgerust

Verkuijlen 30-11--0001
10
10
10
10

goedeerste dagen voelt het matras koud aan

Joop Neervens 30-11--0001
10
10
10
10

Deze matras biedt een geweldige ondersteuning en is zeer comfortabel

A. Vreenegoor 30-11--0001
2
2
2
2

IK vind de matras zwaar teleurstellend en we hebben hem ook teruggebracht naar de winkel had verschrikkelijk pijn in mijn rug en nek dus geen succes voor ons

T. van den IJssel 30-11--0001
10
10
10
10

Prima ondersteuning en minder warmte gevoelig dan Tempur.

Steven VERMEULEN 30-11--0001
8
8
8
8

Wennen, maar uiteindelijk erg goed voor rug

M Wolfs-de Vos 30-11--0001
8
8
8
8

Nadat een wollen deken op de matrassen is gelegd om de optrekkende kou te stoppen zijn er geen enkele klachten meer.

Majo Hendriks 30-11--0001
6
4
4
4,7

Ik ben er nog niet uit of deze matras wel goed voor me is..Voordat ik een nieuwe matras ging uitzoeken had ik regelmatig last van een stijve onderrug (niet altijd). De matras was oud, dus dacht dat het daar aan lag. Nu heb ik deze matras en heb nog steeds regelmatig last van mijn onderrug.. Verder zweet ik enorm op deze matras, ook minder. Het enige fijne is dat als ik in bed stap, de eerste indruk is dat ik heerlijk door deze matras omarmd wordt. Heeft u advies wat te doen?

A. Rootlieb 30-11--0001
10
10
8
9,3

top

Petra Visser 30-11--0001
10
10
10
10

B. van der Schoot 30-11--0001
10
10
10
10

Wel even wennen, maar slaapt nu heerlijk

Exterkate 30-11--0001
8
8
8
8

Matras past zich zeer goed aan, aan mijn bouw. Prima drukverdeling, prima steun waar het nodig is. (Ik weeg 124 kg!)

Smeets 30-11--0001
10
10
10
10

Abraham Twilt 30-11--0001
8
8
8
8

Fijn ventilerend matras,maar mis de ondersteuning van mijn vorige tempura matras.

A.Wilbrink 30-11--0001
8
10
10
9,3

TBiedt gewenste topkwaliteit om goed te slapen!

p.wittenberg 30-11--0001
8
8
8
8

Bevalt prima goede ondersteuning geen spijt vd aankoop mijn vrouw slaapt heerlijk ondanks haar pijnlijke onderrug en dat was de bedoeling

H Bijland 30-11--0001
8
10
8
8,7

Wij hebben het nu 5 weken, het is nog even wennen.

Kroezen 30-11--0001
10
10
10
10

Super fijn matras wat rug en nek klachten heeft verminderd

J.K.F. Doornbos-Looijer 30-11--0001
10
10
10
10

Tot nu toe geen klagen

P.van Leeuwen 30-11--0001
8
8
8
8

..

M.Ruijter 30-11--0001
8
8
8
8

Matras ligt lekker en slaap er goed op.

Maarten fillekes 30-11--0001
8
10
10
9,3

Prima matras! Ik begin nu echt na enkele weken mij beter te voelen en ik slaap beter.

W. Peters 30-11--0001
6
8
8
7,3

2 eenpersoons matrassen, geven moeite met het opmaken van de bedden. Liggen goed,al was het wel even wennen maar dat was bekend.

De Wever 30-11--0001
10
10
10
10

Ron de Weerd 30-11--0001
8
8
8
8

In het begin wakker met rugpijn, nu geen last meer van.

Cor Hagens 30-11--0001
10
10
10
10

Uitstekend. voldoet volledig aan de verwachting. zeer tevreden

C.M. van den Blink 30-11--0001
10
10
10
10

Een geweldige matras.

Kuipers 30-11--0001
8
8
4
6,7

Inmiddels besloten om de 7 om te ruilen voor een 8

C. Donker 30-11--0001
10
10
10
10

een prima matras voor een juisten ondersteuning

Wiersma 30-11--0001
10
10
10
10

super matras, ondersteund goed, we zijn s morgens heerlijk uitgerust!

C.M. Snoeij 30-11--0001
6
6
6
6

Matras is erg warm<br/>Ik heb het aangeschaft omdat ik erg veel last van mn schouders heb, ik slaap bij voorkeur om mijn zij. Ik word nog steeds meerdere malen per nacht wakker ivm pijn. Heb nu ook iedere morgen last van mijn onderrug. Ik had meer van dit matras verwacht, ook gezien de prijs.

L.J.Schouten 30-11--0001
10
10
10
10

T. Hoogervorst 30-11--0001
10
10
10
10

M. Heuser van Dijk 30-11--0001
10
10
10
10

slaap nu stukken beter dan op een binnenveringsmatras geen spijt van de aankoop

R. Cijs 30-11--0001
4
4
4
4

Wij zijn niet tevreden. In de winkel had dit matras onze voorkeur uit alle modellen(IV t/m VllI). Het leek alsof we in de wolken lagen. Maar wat nu blijkt is dat de omgevingstemperatuur in de winkel veel hoger ligt dan in onze slaapkamer(altijd koud en ramen open). Wij houden van een koude kamer en daardoor voelt het matras niet comfortabel en zeer hard en stug aan. Ik denk dat we de verkeerde keuze hebben gemaakt.

Nathalie Kastelein 30-11--0001
10
10
10
10

R. Bouwknegt 30-11--0001
10
10
10
10

A.Huijsman 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk geen moment spijt van mijn aankoop, ik slaap erg goed en dat is fijn na twee jaar slecht te hebben geslapen:-)

van campenhout martine 30-11--0001
8
10
8
8,7

Rob de Graaf 30-11--0001
10
10
10
10

Slaapt heerlijk!

S. Menger 30-11--0001
6
10
10
8,7

R Huisman 30-11--0001
8
8
8
8

Ben tevreden over slow motion 7

B.A. de Frankrijker-Bakker 30-11--0001
8
10
8
8,7

Even wennen maar is een lekker matras ligt wel heel anders dan anderen matrassen. Soms een beetje te warm

Jos Steinfort 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds dat we ons nieuwe bed hebben met deze matrassen. Slapen wij veel beter en dieper. Sochtends voelen we ons echt stukken uitgeruster en niet meer zo slaap katerig

G de Blieck 30-11--0001
10
10
10
10

eenvoudig weg GEWELDIG heb ook een energy pillow 2 erbij gekocht, dit is even wennen, ik denk dat ik die nog omruil in een energy pillow 1 . maar verder geweldig.

van Keulen 30-11--0001
10
10
10
10

rustgevend en confortabel.

Ton Hendrils 30-11--0001
8
10
8
8,7

Bevalt prima.

FJ van Haandel 30-11--0001
8
8
6
7,3

Twijfel of deze matras niet te zacht is heb nu rugklachten

Kostelijk. H.l 30-11--0001
10
10
10
10

Slaapverwenning

C. Betlem 30-11--0001
8
10
10
9,3

Matras is zwaar lastig bij verschonen. Verder vodoet het prima

F. Martens 30-11--0001
8
8
10
8,7

zeer goed

Hardenbol Amelink 30-11--0001
10
8
8
8,7

bos 30-11--0001
8
8
8
8

Bicker 30-11--0001
10
10
10
10

Nou ik slaap geweldig. Prima matras.

Kruizinga 30-11--0001
8
8
8
8

Baaij 30-11--0001
10
10
10
10

de matrassen bevallen prima.

A.T.Elbertsen 30-11--0001
6
8
8
7,3

gewicht matras is wel een punt, verder geeft het de indruk een fijn matras te zijn

Delphine Ghysels 30-11--0001
10
10
10
10

Schitterende matras een aanrader voor mensen met rugklachten deze is sterk verminderd.Ligt ook zalig en ben beter uitgerust.zeker geen spijt van mijn aankoop

Lintermans 30-11--0001
10
10
10
10

Deze is perfect als je naar het matras kijkt als individu en dus beoordeeld als enkel matras, maar wij hebben bij de aanschaf ervan aangegeven dat wij exact in het midden slapen en last van onze rug hebben ivmhet drukpunt wat daar dan ontstaat en dus de kuil (je zakt naar de ander toe). Als wij precies op het (enkel) matras in het midden liggen, dan is het inderdaad echt wel de kwaliteit die je verwacht bij M-Line, maar doordat wij in het midden liggen, daalt de kwaliteit daar, omdat het zwakke punt dus daar is waar wij precies liggen. Ik vind het heel dubbel, want nogmaals de matrassen zijn echt van top kwaliteit, maar het drukpunt in het midden is echt zonde en echt wel balen voor ons.

h.joustra 30-11--0001
10
10
10
10

E.Millenaar 30-11--0001
4
4
4
4

C. G. M. Jutte 30-11--0001
8
10
10
9,3

Een paar dagen moeten wennen maar het is een goed matras. ik heb na het wennen geslapen als een roos. Maar ik wacht op de Slow Motion 8 want die was voor mij het meeste geschikt. Ben namelijk rug patiënt dus het luistert heel nauw om te slapen zonder pijn.

van Stuijvenberg 30-11--0001
10
10
10
10

Lichaam wordt heerlijk ondersteunt.

Montforts 30-11--0001
8
8
8
8

Prima matras

loes valk 30-11--0001
10
8
8
8,7

prima matras

Sabine Kleinmann 30-11--0001
4
4
4
4

Ich komme leider mit ihrer Matratze garnicht klar, sie h

E.Goker 30-11--0001
8
8
8
8

Verkooijen 30-11--0001
10
10
10
10

F 30-11--0001
4
4
2
3,3

de eerste weken sliepen we prima, maar de laatste 2 weken worden we juist iedere ochtend wakker met een stijve rug. Matrassen al gedraaid (hoofd- en voeteneinde), maar het is nog niet echt verbeterd. Hopelijk zijn we snel gewend en wordt het binnenkort echt slaapcomfort.

M.E. de Bree 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zeer goed!

S. Heeringa 30-11--0001
8
8
10
8,7

Zeer goed

Marcel Piek 30-11--0001
2
2
2
2

Super matras.

Regeling 30-11--0001
10
10
10
10

bevalt prima, slapen heerljk

T. Hoogeveen 30-11--0001
10
10
10
10

Corné van Doesburg 30-11--0001
10
10
10
10

Van Leemput Bruno 30-11--0001
10
10
10
10

Ben zeer tevreden. Ondanks rugproblemen en gefixeerde nekwervels is mijn nachtrust opnieuw gegarandeerd!

J. Lommers 30-11--0001
10
10
10
10

Anja 30-11--0001
8
8
8
8

Erg fijn matras.

Miranda van der Mast 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn erg tevreden over de matrassen.Vooral als je even ligt voel je dat het matras zich helemaal naar jou aan past.Pas op vakantie geweest.Heerlijk, maar dan missen we de m line wel.

J.C. van der Star 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ervaar hem soms als warm.

J. Lommers 30-11--0001
10
10
10
10

Kets 30-11--0001
8
8
8
8

zeer goed

Carolien Steinmetz 30-11--0001
10
10
10
10

Zwagerman 30-11--0001
8
8
10
8,7

Heerlijk matras

Hans Kuik 30-11--0001
8
8
8
8

De matras is harder dan ik verwachtte. Je kon kiezen uit een harde of een zachte. Ik koos voor de zachte maar dat valt me wat tegen. De nieuwe matras had een penetrante lucht. Die is nu nog steeds niet helemaal verdwenen, al is hij wel veel minder. Verder ziet de matras er wel heel mooi en stevig uit en houdt hij de warmte goed vast. Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt als het eenmaal zomer is en de nachten warm zijn.

kooi 30-11--0001
2
2
2
2

Veel te hard, je kan niet eens op je zij slapenomdat dan je schouders zeer gaan doen.Ook worden de drukpunten niet voldoende ontzienterwijl dit wel de reden voor mij was om zon verschrikkelijk dure matras te kopen. Deze matras is zeker niet geschikt voor een koude slaapkamer want het duurt uren voor hij op temperatuur is. <br/>Dus als je reuma of fibromyalgie hebt en de winkel probeert te deze matras te verkopen, niet doen ! En als je dan probeert gebruik te maken van de omruilregeling is de winkel echt niet blij en wil je eigenlijk alleen maar een opdekmatras extra verkopen (niet doen ! als je een traagschuimopdek op een traagschuimmatras legt slaap je in een diepe geul) of een matras van ongeveer dezelfde prijs. En die zijn er nou eenmaal niet zoveel... kan het me ook wel een beetje voorstellen hoor, de winkel blijft er anders ook mee zitten maar je kan er gewoon beter niet aan beginnen. Mijn conditie is in ieder geval na 2 weken ernstig verslechterd en ik slaap maar zon 2 uur per nacht door de pijn. Even ter vergelijking: met mijn oude matras sliep ik de hele nacht prima.... Dit matras gaat eruit en als de winkel hem niet op een voor mij goede manier wil/kan ruilen gaat hij op marktplaats....

J.A.R. Ampts 30-11--0001
8
10
10
9,3

Blankenaauw 30-11--0001
10
10
10
10

Iris de Vries 30-11--0001
8
6
6
6,7

De matrassen die je thuis krijgt zijn een harder dan in de showroom. Als je van zacht houd is het raadzaam om 1 model zachter te kiezen dan je voorkeur in de showroom. Wij wisten dit niet en moesten de matrassen laten ruilen, met daarbij behorende kosten van 8 naar 7 ivm het verschil. Het matras ligt echt heel lekker en je rust ook goed uit, aanzienlijk minder rugklachten. Een groot minpunt aan dit matras vind ik dat het zo ontzettend warm is. Ik heb het vaak te heet s nachts op dit matras. Als ik dat had geweten, had ik het niet gekocht. Een duur koellaken van MLine helpt niet echt en kreukt onder je lichaam op.Neemt comfort van het matras weg.

AAHM van der Nat 30-11--0001
6
8
8
7,3

oomens 30-11--0001
8
10
10
9,3

A. van der Laan 30-11--0001
8
10
8
8,7

is nog wennen tov oude matras

robbertz 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

C.J. Plasmans 30-11--0001
10
10
10
10

Ik slaap tegenwoordig een stuk beter.

M.de Vos 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldige matras......!

h.c.haverkamp-wijnants 30-11--0001
6
10
10
8,7

ineke verbakel maas 30-11--0001
8
8
8
8

Fijn matras. Ik heb niet lang hoeven wennen.

Jackie 30-11--0001
8
8
10
8,7

het is wel persoonlijk wat vroeg om te oordelen maar de matras voelt frisser aan als mijn vorige, maar tot nu toe is het een vrij goede matras.tot nu toe een goede keuze

heintges 30-11--0001
10
10
10
10

voldoet aan de verwachtingen

FPA. Bald 30-11--0001
8
8
8
8

Net iets te korte periode om een gedegen beoordeling te geven

A. Andriesse 30-11--0001
6
10
8
8

Ligging is geheel naar onze wens. Verschonen en opmaken van het bed is voor ons een stuk moeilijker geworden instappen in bed is door de grotere hoogtebeduidend moeilijker geworden. Onze handicaps in aanmerking genomen is het gaan verliggen in bed iets gemakkelijker geworden.

Erwin Feith 30-11--0001
10
10
10
10

Van Gastel Jozef 30-11--0001
10
10
10
10

Tot op heden Zeer tevreden

stolk 30-11--0001
8
8
8
8

Jolanda Krul.v.Poppel 30-11--0001
10
10
10
10

Slaap er grandioos op dat zegt alles.

M. Takken 30-11--0001
6
8
8
7,3

Jonker 30-11--0001
8
8
8
8

J. Gerritsen 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras, ik. Slaap er prima op

H. Prins 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zeer comfortabel

Bastiaen Rudi 30-11--0001
10
10
10
10

Kortweg heerlijk !

W.P. Rovers 30-11--0001
10
10
10
10

M. Klein 30-11--0001
10
10
10
10

top

M Dokter 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijke matrassen,liggen lekker.Slapen prima

A.Geurts 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

Schoppema 30-11--0001
6
4
8
6

Helaas valt het tegen. Ik word iedere morgen wakker met vermoeide spieren en ben niet uitgerust. Dit had ik niet verwacht. Jammer

RPA Roelands 30-11--0001
8
6
6
6,7

ik heb halverwege de nacht last van mijn onderrug en mijn linkerhals is s morgen een beetje stijf.

Plevier 30-11--0001
10
10
10
10

Mooi afgewerkt matras welke niet al te zwaar is. Goede ondersteuning welke ook over de volle breedte aanwezig is. Nu 1 mnd in gebruik en geen spijt van de keuze ondanks de vrij hoge aanschafprijs.

Terra 30-11--0001
10
6
10
8,7

matras prima, maar matrassen glijden bijelkaar weg. Dat is een min!! Zou aan zijkant iets dergelijks moeten zijn als aan voeteneind

Volmer 30-11--0001
10
10
10
10

Geeft goede ondersteuning. Slaapt uitstekend.

M. G. van Heur 30-11--0001
10
10
10
10

met de multi motion elektrische inlegbodem een perfecte combinatie

Ben van Ooijen 30-11--0001
10
10
10
10

Meindert de Boer 30-11--0001
10
10
10
10

Nieuwe ervaring, heerlijke comfort op mijn mline7

Nico Biesot 30-11--0001
8
4
2
4,7

Valt me toch een beetje tegen, heb het gevoel dat ik in een kuil lig.

J Blank 30-11--0001
10
6
4
6,7

Voor nog testevig ga over op nr 5

Marc Koster 30-11--0001
8
8
6
7,3

Verschuren 30-11--0001
6
8
8
7,3

M.C. van der Steen 30-11--0001
8
8
8
8

Matrassen liggen prima ....

C. van de Riet 30-11--0001
6
10
10
8,7

De matras is vrij zwaar.

M de Boer 30-11--0001
8
8
8
8

Prima matras. Snel gewend en geen spijt van..

Annelies Hoolmans 30-11--0001
8
8
8
8

We gebruiken de matrassen nu twee weken. De eerste week (het was wel erg warm buiten) voelde het matras erg warm aan. Het is even wennen aan het gevoel in een kuil te liggen (heup). Dat heeft wellicht te maken met het feit dat alles wat uitsteekt in het matras zakt door de traagschuim bovenlaag. De ruggengraat ligt helemaal recht. Je slaapt rustiger en draait minder. We gebruiken het matras in combinatie met het Athletic Pillow en dat is een goede combinatie. Wel fijn dat we eventueel gebruik kunnen maken van de omruilgarantie als we toch naar een steviger matras willen overstappen. Tot nu toe zijn we tevreden.

Haeck 30-11--0001
10
10
10
10

Als Fybromialgie patiënt heb ik nu minder pijn dan vroeger. Dus een goede aankoop.

R.Rindertsma 30-11--0001
8
8
8
8

Omgeruild dmv de omruilgarantie.Had eerst Slow Motion 6, doch deze bleek te stevig te zijn. Jammer at deze duurder was

Mingels 30-11--0001
8
10
8
8,7

ligt wel fijn.

Jack Versteegh 30-11--0001
10
10
10
10

De beste keus die ik heb kunnen maken, zeker voor mijn gezondheid.

R.L.Hazelaar 30-11--0001
8
8
10
8,7

Was al na enkele dagen gewend. Prima matras alleen is het warm in bed wat s-winters niet erg is maar zomers even afwachten. Cijfer 8

D.H. 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

Sas 30-11--0001
8
10
10
9,3

Verrassend goede matras .geen enkele nacht Aanpassing gehad

W. Bosscha 30-11--0001
10
10
10
10

P.J.M. Demarteau 30-11--0001
8
8
6
7,3

Voor mij zelf is hij te hard, ik heb iedere morgen pijn in mijn schouders

ellen van putten 30-11--0001
10
10
10
10

Uitgerustwakker worden

L Zwartbol 30-11--0001
6
8
8
7,3

Goede matras, alleen niet soepel genoeg om de knik van de verstelbare boxspring aan het voeteneinde te volgen. ( matras blijft wat omhoog staan).

J.J.Nijsse 30-11--0001
10
10
10
10

uitstekend

van leeuwen 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk matras. In de winkel lag ie nog lekkerder, maar dat komt omdat er thuis eenwaterdichte matrasbeschermer over heen moet. (kleine kinderen thuis) Dat vind ik wel jammer . Eigenlijk zou er een goede waterfichte hoes moeten zijn die makkelijk afneembaar en uitwasbaar is en dienet zo soepel ligt als het gewone matras. Maar het ligt nog steefs heerlijk

Erik Blom 30-11--0001