Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Cool Motion 8 Reviews

Gemiddelde uit 1861 Reviews
8,4
8,9
8,8
8,7
Terug naar Cool Motion 8
Frans Joor 19-08-2020
9
9
9
9

Bevalt uitstekend. Prima ondersteuning, ligt comfortabel. Wij zijn erg blij met deze matrassen.

Karin Eijsackers 08-07-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, geen last meer van mij onderrug bij het opstaan.

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

We hebben nog nooit zooooo lekker geslapen!

J.W. van Rekum 10-06-2020
10
10
10
10

Fantastische matrassen. We hebben jaren lang gesukkeld bij het opstaan 's morgens. Pijn in de rug en heupen. We slapen nu al weer een maand op de M line matrassen en zijn nog niet 1 keer met pijntjes opgestaan. Wel fit en uitgerust.

H Krans 10-06-2020
10
10
10
10

Met mijn fibromyalgie is het belangrijk een goed matras te hebben voor een goede nachtrust. Dit matras ligt heerlijk

Prins 27-05-2020
10
10
10
10

Moest eerst even wennen! Ligt heerlijk, goede ondersteuning!!

Marielle Van Vlodrop van 22-05-2020
10
10
10
10

Echt een heerlijk matras. Past zich goed aan aan de vorm van je lichaam. Erg blij mee.

Sven Nelis 29-04-2020
9
9
9
9

Jarenlang elke ochtend wakker met verschrikkelijke rugpijn, mede veroorzaakt door een oude dubbele hernia. Verschillende matrassen geprobeerd van boxspring tot tempur. Uiteindelijk uitgekomen bij de cool motion (8) matras. Ik kan er voor het eerst in 5 jaar weer naar uit zien om naar bed te gaan. Perfecte balans in steun en zachtheid, een waar wonder!

TLH van der Steen 12-03-2020
10
10
10
10

Subliem product. Nog nooit zo relaxed geslapen. Eindelijk een schot in de roos.

A.D.A Scholtes 05-03-2020
10
10
10
10

dat het een heerlijk bed is .deze is voor mijn man maar ik lig er nu op om te vergelijke met die van mijn want ik heb slow motion 7 .maar die van mijn man heet Cool Motion 8 maar op de bon staat matras traagsch slow motion 8 ,dus dat vind ik wel vreemd hoor .maar hij vind hem wel lekker liggen

bm finson 28-02-2020
10
9
10
9,7

Ook partner is zeer tevreden!

Joop v d Berg 24-02-2020
8
10
10
9,3

Slaapt en ondersteunt goed. Zwaar bij verschonen

Anonymous
10
10
10
10

Ligt helemaal prima.

Anonymous
9
9
9
9

super tevreden

Anonymous
8
8
8
8

We hebben geruild. Mijn vrouw slaapt nu op dit wat hardere matras. Ze had het CM 7 model. Dat vond ze te weinig ondersteuning geven. Met het CM 8 model is het probleem voor haar gelukkig zo goed als opgelost.

Anonymous
8
8
9
8,3

Dit is de 2de keer dat wij M-line matrassen hebben gekocht en ook weer bij dezelfde dealer. We zijn uiterst tevreden en ook nu weer voldoen de matrassen aan onze verwachtingen.

Anonymous
9
9
9
9

Ik voel me overal ondersteund door het matras.

Anonymous
10
10
10
10

Goede matras

Anonymous
10
10
10
10

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
7
7
7
7

Ik denk dat het matras voldoende ondersteund. Op deze nieuwe matras wel wat last van mn heupen bij zijslapen waardoor ik regelmatig wakker wordt wat ik op mijn oude matras nooit had. Ook vind ik het matras absoluut niet koel. Ben zelfs op zoek gegaan naar een topper die verkoeling geeft, maar die bestaan niet. Tijdens komende winter is het misschien wel lekker dat het matras warm is. Het omdraaien zou makkelijker moeten gaan mbv de bollen in het matras, maar mn oude matras van 15 jaar liet mij makkelijker draaien dus merk ik absoluut geen verbetering. Gezien ik nu ca n maand op het matras slaap ben ik benieuwd naar kuilvorming en ben ook benieuwd hoe dit matras zich houdt op een electrisch verstelbare bedbodem ivm verschuiven. Het matras voldoet, maar dat mag ook wel voor dit geld.

Anonymous
5
9
9
7,7

Eric Remmerswaal 25-09-2020
10
10
10
10

Eelco Steenbrugge 25-09-2020
9
9
9
9

Prima matrassen voldoen aan de verwachtingen. Liggen heerlijk. Had ik vele jaren eerder moeten doen.

Richard Hijmenberg 25-09-2020
10
10
10
10

M-Line Cool Motion 8 matras is een top kwaliteitsmatras waar je heerlijk op ligt en ontspant. Een goede ondersteuning en comfort (hij blijft goed koel en droog ook als je een zweterige slaper bent). Dus een top matras.

Anonymous
6
7
7
6,7

bij opmaken slecht hanteerbaar door gewicht

R. den Ouden 24-09-2020
10
10
10
10

Een matras waarvan ik dacht voor die prijs mag ik wel iets goeds hebben. Nou na er enkele nachten op geslapen te hebben dacht ik, ik had veel eerder een zo"n matras moeten kopen. Een stevig gevoel als ik erop ga liggen en nog belangrijker geen last van rugpijn als ik wakker wordt, een grote opluchting!!

Anonymous
10
9
9
9,3

Hanneke Schelkers-Stephan 16-09-2020
8
4
7
6,3

De matras is te hard. Ik kom stijf uit mijn bed.

A Harteveld 16-09-2020
8
9
8
8,3

Het wennen aan de nieuwe matras duurde veel korter dan gedacht, ik slaap stukken beter dan laatste maanden op mijn oude. De matrassenwijzer op de site werkt blijkbaar.

Jacco Elissen 15-09-2020
8
8
8
8

Tevreden

Anonymous
10
10
10
10

Carly Lobach-v.d Schelde 13-09-2020
10
10
10
10

S.j.m. Coppens 13-09-2020
10
10
10
10

Het matras ondersteunt het hele lichaam en komt mijn nachtrust geheel ten goede.

Anonymous
9
9
9
9

Matras biedt goede ondersteuning en voelt stevig aan, terwijl het zacht slapen is.

Dick Korthuis 12-09-2020
9
8
9
8,7

Bas van Staveren 08-09-2020
9
9
9
9

Heerlijk stevig matras met goede ondersteuning en zacht comfort.

Anonymous
7
9
9
8,3

Han Bickelmeijer 01-09-2020
1
9
9
6,3

Anonymous
9
10
10
9,7

Anonymous
10
10
10
10

geweldig matras, ligt heerlijk. Zeer comfortabel.

Anonymous
8
9
10
9

Sylvia Mes van der Beek 28-08-2020
9
9
9
9

Tweede matras MLine voor ons. Zoals verwacht opnieuw geweldig. Ondersteuning waar nodig is en de balletjes in dit matras helpen idd met makkelijker omdraaien. Voor mijn man, mij en onze gewrichten duidelijk een aangename verbetering. Zéér tevreden!

Sylvia Mes van der Beek 28-08-2020
9
9
9
9

Tweede matras MLine voor ons. Zoals verwacht opnieuw geweldig. Ondersteuning waar nodig is en de balletjes in dit matras helpen idd met makkelijker omdraaien. Voor mijn man, mij en onze gewrichten duidelijk een aangename verbetering. Zéér tevreden!

Anonymous
8
8
8
8

Peter Helleman 25-08-2020
8
10
9
9

Deze nieuwe matrassen zijn perfect. De vorige, ook Mline waren na 13 jaar een beetje doorgezakt en bij één kwam een veer naar boven. Zeer tevreden

Mevrouw Anneke de Bruin 24-08-2020
10
10
10
10

Uitgebreid geïnformeerd door klantgerichte adviseur Martijn! Advies op maat gekregen m.b.t. mijn fysieke klachten. Prima service. Zeer tevreden!

Marlies Wolters 21-08-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
10
10
10

Draagt beslist door zijn comfort bij aan mijn algehele lichaamsconditie. Ik ben namelijk reuma-patiënt, dus heb ik graag een goed bed.

Annette Stoppelenburg 19-08-2020
6
10
10
8,7

Prima matras, iets minder koel dan gehoopt, maar de temperatuur is nu wel heel extreem!

Jeanne De zeeuw 18-08-2020
10
10
10
10

Sinds we op het matras slapen staan we 's ochtends uitgerust op. Drukverdeling rond schouders, heupen en rug is prettig waardoor rustiger slapen door minder neiging tot zoeken naar andere houding. Het matras geeft je het gevoel gedragen te worden. De warmteregulatie is prima. Het matras is wel prijzig.

Ben van Loon 17-08-2020
9
7
7
7,7

Anonymous
7
8
9
8

De eerste 12 nachten waren een ramp. Daarna is het langzaam verbeterd, nu wordt ik zonder pijnlijke schouders en rug wakker en sta ik niet stram op.

Ward Moerdijk 14-08-2020
10
10
10
10

THM Besems 11-08-2020
8
9
8
8,3

Anonymous
8
10
10
9,3

Anonymous
8
6
8
7,3

Het matras ligt lekker, maar we vinden het allebei wel een erg warm matras terwijl we dachten met coolmotion een koel matras te kopen. Dit valt ons dus erg tegen.

R IJzereef 04-08-2020
6
8
8
7,3

Enig nadeel is dat de matras erg zwaar is

André Adams 02-08-2020
10
10
10
10

Walther van den Berg 31-07-2020
9
10
9
9,3

Goed product maar is nog iets te kort om echt het voordeel aan te kunnen geven.

Anonymous
7
7
4
6

Matras voelt te hard aan. Na twee weken ging ik er wel beter op slapen

Martijn van Dalen 28-07-2020
5
5
5
5

Prijs kwaliteit is uit balans

Gerrit van Veen 28-07-2020
10
10
10
10

Slaap héééél lekker nu! ????

Toon Van Bijsteren 28-07-2020
9
9
9
9

Liesbeth Thijsen 28-07-2020
10
10
10
10

Na 13 jaar op een emotion 4 te hebben geslapen met veel comfort. Nu heel fijn weer een wat steviger matras.

Anonymous
10
10
10
10

Frans Jacobs 25-07-2020
9
10
10
9,7

Zeer goed. Ben zeer tevreden. Blij dat ze me deze matrassen hebben aanbevolen.

Hans 21-07-2020
9
9
9
9

Ligt zeer comfortabel en biedt een prima ondersteuning.

Cobie de Bilde 20-07-2020
9
9
9
9

Alles is prima

Sander Kok 18-07-2020
9
10
10
9,7

Matras ligt echt heerlijk en ondersteund goed. Wisselen van beddengoed is wel iets zwaarder dan een normaal matras.

Guy Houbrechts 17-07-2020
8
9
10
9

Very nice sleeping experience

René Ploum 15-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Slaapt heerlijk

J.P. Hoogwerf 08-07-2020
8
9
8
8,3

toch nog best warm moet nog wennen

Anonymous
9
9
10
9,3

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

We hebben nog nooit zooooo lekker geslapen!

Anonymous
10
10
10
10

Slaapt prima en kwalitatief hoogstaand

Ron De Neys 03-07-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Matras slow motion 8 ligt heerlijk moest eerst even wennen aan de stevigheid.

Anonymous
9
9
9
9

Alexandra Kinket 25-06-2020
10
10
10
10

Een heerlijk matras, niet te zacht, niet te hard, een goede keuze, wij zijn er heel blij mee

Harm Frielink 18-06-2020
8
8
7
7,7

Draaien in bed is enigszins lastig.

André de Vries 17-06-2020
8
9
10
9

De Cool motion is omgewisseld voor een 7, die prima bevalt en naar onze beleving net iets meer comfort geeft. Matrassen zijn wel zwaar om te keren en voelen iets warmer aan dan ik gewend was op de oude Mline matrassen, Is voor ons de 2e keer dat we Mline kopen en tot nu hier zeker geen spijt van

J.C.M. Grijsen - Overbeek 10-06-2020
10
10
10
10

Matrassen zijn wel erg zwaar om op te maken.

William 06-06-2020
7
9
10
8,7

Helaas hebben we deze keer minder geluk met onze aankoop. Na 12 jaar op mline te hebben geslapen nieuwe matrassen gekocht. Bij binnenkomst vieze chemische geur na uitpakken. Na contact met klantenservice (waar ze goed hielpen) zouden ze nieuwe matrassen opsturen. Deze maand later ontvangen. Helaas ook weer met chemische geur? Dat is niet wat we gewend zijn van mline. Hopelijk lossen jullie het wederom netjes op. Maar vraag me wel af of ik de enige ben die nu twee keer (4 matrassen dus) die problemen heb? Gebruiksgemak is wat minder aangezien er geen handvaten aan de matras zitten.

Anthony Sombroek 28-05-2020
10
10
10
10

Het moest alleen niet zo zijn dat ik s'morgens mijn bed niet meer uit wil. Hij ligt helemaal geweldig.

Reinier Kole 28-05-2020
9
9
9
9

Marjoleine La Grouw 26-05-2020
8
8
8
8

Prima matras en zeer tevreden

L. Louisa 25-05-2020
9
9
9
9

Inge Anema Brasem 24-05-2020
8
8
8
8

even wennen, maar daarna heerlijk slapen

Pauline Reims 22-05-2020
10
10
10
10

Zeer tevreden, zijn blij met onze matrassen, kussens en elektrische bedbodems zijn top ????

Bram Winters 20-05-2020
10
10
10
10

Jeroen Wals 16-05-2020
9
9
9
9

Prima matras weer.

Peter Verkuijlen 12-05-2020
9
9
9
9

Ligt heerlijk. Goede nachtrust!

Betje Campo 04-05-2020
9
9
9
9

Bastiaan Hondema 01-05-2020
9
9
9
9

Ik ben heel tevreden over mijn M Line matras. Het matras geeft veel ondersteuning en comfort. Ik heb heel lang op een oud matras gelegen die niet meer voldeed. Nu ik weet hoe veel beter ik slaap op het M Line matras had ik al veel eerder een nieuw matras moeten aanschaffen. Ik heb echt het gevoel dat ik een kwalitatief hoogwaardig matras heb gekocht. Ik raad dit matras ook zeker aan bij andere mensen.

Ankie de Wilde 20-04-2020
9
10
10
9,7

Na 13 jaar met volle tevredenheid op een Mline Motion IV te hebben geslapen werd het gewoon tijd voor een nieuwe matras. Dat is de Cool Motion 8 geworden! Ook hiermee zijn wij weer zeer tevreden. Deze matras is dikker dan de vorige en lijkt ook iets zwaarder wat soms wel lastig is met opmaken. Maar daarvoor krijg je wel een super goeie ondersteuning!!

Stefan Hofman 18-04-2020
8
9
10
9

In het begin even wennen dat je matras zo stevig is, maar daarna slaap je heerlijk ontspannen en herboren elke ochtend wakker.

AJFM van de Meulengraaf 14-04-2020
10
10
10
10

Stevig matras, was weer even wennen. Slaapt heerlijk. Biedt goede ondersteuning.

Rogier Schregardus 13-04-2020
10
10
10
10

Heerlijke matrassen. Ik heb 2 keer een zwaar motor ongeluk gehad waardoor linker schouder en rechter knie verbrijzeld zijn geweest. Op een ander gerenommeerd merk altijd last gehad door met pijn wakker te worden. Deze M line matrassen hebben dat probleem niet. Tot nu zeer tevreden.

Willem Spierings 09-04-2020
9
9
10
9,3

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe Cool Motiom 8 matrassen. In eerste instantie moesten we nogwel wat wennen maar dat veranderde al vrij spoedig.

jh willemsen 03-04-2020
8
8
8
8

Vind de matras te glad. Matrassen verschuiven heel snel op het " M-Line" onderstel. Hierdoor ontstaat er een behoorlijke afstand tussen de twee matrassen.

Gijs van Ruiswijk 03-04-2020
9
9
9
9

fijn bed

Hennie Hufken 31-03-2020
7
8
8
7,7

PC van Liere 31-03-2020
8
8
8
8

Otto van Steennis 27-03-2020
8
10
10
9,3

Aansluiting van de twee matrassen kon beter; minder strak aan elkaar dan verwacht.

AJ Wassenburg 22-03-2020
7
9
9
8,3

Heel prettig matras. Niet te hard niet te zacht. Merk dat ik rustiger lig en minder vaak draai ook als ik wakker lig. Mijn lichaam is s´morgens beter uitgerust.

Bram Pieper 21-03-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, geen pijntjes meer

patriek Vanhollebeke 15-03-2020
8
8
8
8

In het begin is het aanpassen daar je hoog ligt en niet veel inzakt, maar eens je dat verwerkt hebt valt het heel goed mee de matras straald ook warmte uit heerlijk

Marjolein Van Koert 11-03-2020
8
8
8
8

Wieranda Kroon 09-03-2020
8
8
8
8

Echt een heel fijn matras ben er blij mee

Nico Matthys 08-03-2020
4
4
4
4

Wij zijn niet tevreden over de klantenbehandeling bij Mline. Op de vorige matras die wij gewisseld hebben stond een fabrieksdatum van bijna 4 jaar geleden (2016) !!! Dit lijkt ons heel oud voor het aankopen van een zogezegd " nieuwe matras " !!! Contact opgenomen met Hulshout (stond vermeld op etiket) maar daar konden ze mij geen antwoord geven op mijn vraag hoe dit kwam. Bij Beets Patteet kregen wij eveneens geen antwoord. Toen wij een nieuwe matras vroegen moesten wij dan nog een behoorlijk bedrag opleggen van 225 euro omdat het om een vernieuwde versie ging. Wij voelen ons als klant heel slecht behandeld en voelen ons heel gefrustreerd omdat wij nooit geen antwoord hebben gekregen op onze vraag. Het is allemaal misgelopen bij het ontdekken van het etiket met de verouderde datum

Gerard Lammers 07-03-2020
8
8
8
8

M. Nieman 19-02-2020
8
9
9
8,7

M. Nieman 19-02-2020
8
9
9
8,7

M Pijpstra 14-02-2020
8
8
7
7,7

Peter Beckers 13-02-2020
8
9
9
8,7

Susan Kolkmann 07-02-2020
10
10
10

Evert Verhulp 06-02-2020
10
10
10
10

Ellen Lensen 05-02-2020
8
10
10
9,3

Heerlijk matras, zwaar om op te maken

Ria Peereboom 04-02-2020
9
7
9
8,3

Ik vind de matras erg koel. Het duurt lang eer ik warm ben. De matras is aan de handvatten goed te pakken, maar hij blijft erg zwaar. Ondersteuning is goed, ook bij de benen.

jolanda mentink 08-01-2020
10
10
10
10

Goede matras

L.J.N. Prinse 11-12-2019
8
8
9
8,3

Rob Kappert 11-12-2019
9
9
9
9

Prima product.

Marco De Vries 09-12-2019
10
10
10
10

Uiterst tevreden

N Zuyderduyn 09-12-2019
10
10
10
10

Floris Heuyerjans 09-12-2019
9
9
9
9

Walter Reesen 07-12-2019
10
10
10
10

Heerlijk stevige matras.

Petra Jacobs-Veldhuis 06-12-2019
10
10
10
10

Ondersteunt waar het moet. Ik heb er niet aan hoeven wennen. Zeer comfortabel.

Simone Vermeulen 06-12-2019
9
10
10
9,7

H v.d. Zweerde 04-12-2019
9
10
10
9,7

Onze vorige matrassen waren aan vervanging toe , we hebben ze 10 jaar gebruikt een Mline 5 en een Mline 6. De ondersteuning werd minder en de laatste tijd verergerden de rugklachten. Nu slapen we weer goed en staan fris en zonder rugklachten op.

Emile Heemskerk 03-12-2019
8
10
8
8,7

Prima product

Eugene Korse 30-11-2019
1
1
1
1

De matrassen zijn verschillend en hebben beide niet het comfort zoals in de winkel als proef hebben gevoeld. Beter bed komt 5 december voor beoordeling. Matrassen slechter dan ons oude matras. we hebben voor Mline gekozen in de winkel omdat ik meteen voelde dat het zeer goed aanvulde voor mijn rug. Veel rugklachten. Nu is het nog erger. Zoals ze nu aanvoelen, wil ik ze terug brengen. Hopelijk komt daar spoedig een oplossing voor.

Eef Verhoeven 29-11-2019
9
9
9
9

Jcw Das 28-11-2019
10
10
10
10

Super slaap plezier

D.M. Van der Ham 28-11-2019
9
9
9
9

H. Van Boxtel 28-11-2019
6
8
9
7,7

L Janssen 28-11-2019
2
3
3
2,7

Wij hebben twee dezelfde m line matrassen gekocht, Mijn vrouw vindt de matras van haar te hard terwijl ik hem ok vind. Wij hebben de matrassen geruimd om te proberen of er verschil in zit met als resultaat dat zijn nu wel vindt dat matrassen goed is en ik vind die van haar veel te hard? Dus de matrassen zijn niet gelijk en dat is niet correct. Graag u reactie.

Ingrid Everink-van Dijk 26-11-2019
4
9
9
7,3

Matras is erg zwaar en daardoor voor mij moeilijk om hoeslaken eromheen te doen.

Ans Lapien 26-11-2019
7
8
8
7,7

Nog niet van rugklachten af, maar gaat wel beter na 5 weken. Hopelijk nog meer verbetering.

Frank Houben 24-11-2019
9
9
9
9

E.T.J. Bonsen 24-11-2019
7
9
8
8

Matras is dik en zwaar hierdoor is het opmaken van het bed best zwaar. Over de ondersteuning twijfel ik nog. Ik denk dat deze wel goed is echter heb ook wat meer rugklachten de laatste tijd maar ik ben mij niet zeker of dit aan het matras te wijten is

Monique Van Ewijk 23-11-2019
9
7
9
8,3

Ina Pap 23-11-2019
9
9
9
9

L.F. Timmen 22-11-2019
8
8
8
8

Ben nog aan het wennen aan deze nieuwe matras

Cja van Poppel 22-11-2019
9
9
9
9

Perfecte uitleg gehad

Wolter Spuybroek 22-11-2019
10
10
10
10

Zeer fijn matras. Lekker zacht maar toch stevig. Warm en ademend. Heel tevreden

Frans Van der Stappen 21-11-2019
8
9
9
8,7

matras is tamelijk zwaar en met een dikte van 26 cm zit je vrij hoog (voorheen hadden wij een matras van 22 cm dikte)

René Stoffels 17-11-2019
5
5
5
5

Prijs kwaliteit komt niet overeen.

Glen Braem 16-11-2019
8
8
8
8

J. Lejeune 15-11-2019
8
8
8
8

tot nu toe ben ik tevreden

Dennis Kriger 14-11-2019
9
9
9
9

Niets op aan te merken, comfortabel, slaapt perfect.

J Ruimerman 13-11-2019
8
9
9
8,7

Rug moest weer even wennen aan betere ondersteuning. Maar inmiddels weer met een stuk minder rugklachten de dag beginnen.

R Haman 11-11-2019
9
9
9
9

Een comfortabel matras met goede ondersteuning.

M.L. Oude Griep 09-11-2019
10
10
10
10

Deze matras slaapt zo heerlijk. Maakt niet uit of je een rug, zij of buik slaper bent. De matras vormt naar je lichaam. Ik ben er super blij mee!

H.T. Laupman 07-11-2019
8
9
9
8,7

Bijzonder comfortabel

Frans van der Horst 05-11-2019
8
7
8
7,7

G.A. de Nooijer 04-11-2019
10
10
10
10

J.B.M. van der Gaag 03-11-2019
10
10
10
10

Prima matras, we zijn zeer tevreden.

C.T.A. Hoogenboom 02-11-2019
10
10
10
10

Werkelijk een heerlijk matras. We slapen er zo lekker op dat we uitzien om s'avonds weer naar bed te gaan. Enn.. uitgerust wakker te worden ???? Kan het iedereen aanbevelen!

FG Wegh 01-11-2019
8
8
8
8

ad wijdeven 31-10-2019
9
8
8
8,3

Jp Calon 31-10-2019
10
10
10
10

Prima matras

J.C. Broertjes 29-10-2019
8
8
8
8

andre vroklage 25-10-2019
8
8
8
8

Peter Pauk 23-10-2019
8
6
7
7

Tot nu toe waren onze matrassen altijd pocketveren matrassen, van diverse leveranciers, op een Auping spiraalbodem. Omdat we over de laatste matrassen niet tevreden waren hebben we besloten Mline te proberen en dan de hybride matrassen. Wij ervaren deze matrassen nu na ruim zes weken gebruik als erg hard, te hard (Mline 8). We zullen In overleg gaan met de dealer (Beter Bed) om te kijken wat we hiermee aan moeten. Voor mezelf ben ik er nog niet uit, maar blij zijn we vooralsnog niet!

Matthijs Peters 23-10-2019
10
1
5
5,3

Voor deze matras hebben we gekozen voor de 100 dagen omruil garantie we gaan voor de 7 omdat deze heerlijk ligt de 8 is voor ons te hard

A Mollema 22-10-2019
9
9
9
9

Johan Steenaerts 22-10-2019
10
10
10
10

Eefje Stokkers 22-10-2019
10
10
10
10

Fijne matras.

Dick Van Erp 21-10-2019
8
9
9
8,7

Prima matras. Ik rol van het midden deel van het matras naar de zijkant.

L.C. Almekinders 20-10-2019
8
8
9
8,3

Al jaren een Mline en nu weer, met veel plezier

Ben de Mik 20-10-2019
8
10
10
9,3

J.M.H.M. Hermans 20-10-2019
9
9
9
9

Perfect matras.

Tineke Ramsteijn 18-10-2019
5
5
5
5

Eerst bijna 3 jaar op M line 6 gelegen. Tot de veren er doorheen te voelen waren. Keurig opgelost, ik mocht andere matrassen uitzoeken bij Beter Bed. Helaas moest ik €472.00 bij betalen omdat er een andere aanbieding gold. Nu na een maand, zakt het matras op heuphoogte in en lig ik in een kuil. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Heeft u voor mij hiervoor een oplossing?

Andre van huizen 18-10-2019
9
9
9
9

Matras schuift op mijn boxspring, is vervelend

M.H Koper 17-10-2019
10
9
10
9,7

TAJ Kerkhoff 16-10-2019
10
10
10
10

Ernst Korbmacher 16-10-2019
10
10
10
10

Wij hadden voorheen ook al een M line matras en die was al super goed, maar dit matras is van een nog hogere kwaliteit. Fijne en wat steviger toplaag, sublieme ligging en zijn weer zeer comfortabel.

Gerlinde smit Smit 15-10-2019
6
6
6
6

Wij zijn het bed gaan ruilen, dit is toch een te hard bed voor mij.

RITA BILLIET 12-10-2019
10
10
10
10

Marie-Josee van Neer-Lousberg 12-10-2019
9
10
10
9,7

Qua gebruikersgemak nog even wennen bij opmaken ivm de dikte en zwaarte. De matrassenwijzer op internet van Mline is gemakkelijk en prettig te gebruiken.

Margriet de Haan 12-10-2019
9
9
9
9

B.J. Taselaar 11-10-2019
9
9
10
9,3

Mooi en degelijk matras.

Jolanda Van de Van de Kasteelen 09-10-2019
6
9
9
8

gustaaf croonenborghs 09-10-2019
9
9
8
8,7

geen pijn meer.

luc Durieu 08-10-2019
9
9
9
9

Renilde Kerstens 08-10-2019
3
6
6
5

Idem als bij Motion matras 7

Eddy Gielen 08-10-2019
7
7
8
7,3

Eddy Gielen 08-10-2019
7
7
8
7,3

Piet van Loon 07-10-2019
1
9
9
6,3

De dikte van de matrassen maken het niet eenvoudig het bed te verschonen en op te maken, zodat het aanbevelingswaardig is om bij de aankoop te vermelden dat vooral voor ouderen zoals wij, noodzakelijk is dat het tweepersoonsbed bij het opmaken ín twee separate bedden moet kunnen worden 'gesplitst'. Helaas wordt het gebruiksgemak geheel te niet gedaan.

Annie Merkies-Maessen 07-10-2019
8
8
8
8

Paul Droog 07-10-2019
5
8
8
7

Lastig opmaken. Geen handgrepen aan matras.

Henk Teussink 06-10-2019
8
8
9
8,3

Y. Vanackere 03-10-2019
9
9
9
9

Merk dat, waar ik lig, een soort van kuil wordt. Want ga ik helemaal aan de zijkant liggen, lig ik hoger en de matras is steviger

Nico Haster 02-10-2019
7
6
7
6,7

Tsja..., iets te vroeg om echt te beoordelen. Voorheen Auping en wij zeiden laatst nog tegen elkaar of we echt verschil merken. Had wellicht zelf verwacht dat ik door gebruikte materialen van M-line minder zou draaien in mijn slaap. Dat is niet het geval. Wij vinden beiden wel dat het matras wel minder koel is als de Auping en dat vinden we jammer. Kortom , we zijn nog niet overtuigd.

corrie van Wesel 02-10-2019
10
10
10
10

Zie boven

G. Wiepjes 01-10-2019
9
9
9
9

Jack Kerkhofs 30-09-2019
9
9
9
9

Geeft een heel goede nachtrust,

Harold Nijholt 30-09-2019
10
10
10
10

B. Linders 29-09-2019
9
9
9
9

Voor ons een heel fijn matras, waar we heerlijk op slapen met goede ondersteuning !!

R Daanen 29-09-2019
9
8
8
8,3

Ligt nog enigszins stug, maar dit kan ook de gewenning zijn. Ons vorige matras was door de ouderdom te soepel geworden. We proberen ze nóg een maand uit om ons definitief oordeel te geven. Dit kan resulteren in de mogelijkheid om alsnog een ander matras te kiezen.

Ries van de Leur 27-09-2019
8
9
9
8,7

Voldoet aan verwachtingen

Kees van Westenbrugge 26-09-2019
9
4
4
5,7

advies leek goed, Maar na vier weken hier op gelegen te hebben Kreeg Ik steeds meer last van rug en lende . Dus hebben we gebeld en gaan we het Matras laten omruilen voor een m5 .

R.J. Reijn 25-09-2019
8
8
8
8

Bijpassend kussen bevalt niet

Nora Vleminckx 25-09-2019
9
9
9
9

zeer tevreden van , minder pijn bij het opstaan !

Eric Groen 24-09-2019
10
10
10
10

Matras slaapt/ ligt heerlijk, al moest ik wel eraan wennen vergeleken bij mijn vorige bed.

Ellie Piper 22-09-2019
9
10
10
9,7

I have had this mattress for a few months now and I love it! We went for a 180cm, and even though it is actually 2x 90cm in one cover, you can’t feel the gap (which I had been concerned about beforehand). I have not had back pain since buying the mattress, and I am recovering from a hernia so this was the main reason for buying a new bed in the first place. I have not tried to unzip the top part of the cover yet to wash it but it seems like it would be quite easy (this is why I haven’t given it a 10 just yet).

M. Stok-Marcus 19-09-2019
10
10
10
10

We slapen heerlijk!

Johan Verweij 19-09-2019
8
8
8
8

T.J. Stam 18-09-2019
10
10
10
10

Edwin Schot 16-09-2019
9
10
10
9,7

Met 1 woord Top! We gaan weer met plezier naar bed????????

Fam. Bogert 16-09-2019
8
9
9
8,7

RPJ Stapelvoort 15-09-2019
9
9
9
9

Prima

Esther Engelen-Steding 14-09-2019
8
8
7
7,7

Awrom Feibus 11-09-2019
8
10
10
9,3

Leon van den Dobbelsteen 09-09-2019
9
9
9
9

Het matras geeft goede ondersteuning en ligt erg lekker. Ik moest wel even wennen, maar dat lag denk ik aan mijn oude matras, dat was echt aan vervanging toe.

Lex van Erp 09-09-2019
8
9
9
8,7

Handgrepen aan het matras zouden het gebruikersgemak nog verhogen.

Natascha Van Ziel Van 06-09-2019
7
7
9
7,7

Johannes Westerhof 05-09-2019
8
10
10
9,3

Ik heb 2 jaar rugklachten gehad. Nu de M-Line matrassen 1 maand in gebruik en de pijn is nog niet weg maar zeker een heel stuk verbeterd. Prima ondersteuning. Had ik echt eerder moeten doen.

Daniela Thijsseling 04-09-2019
9
9
9
9

Faigel Bunsee 02-09-2019
2
2
2
2

IDEM als bovenstaand: In de winkel heb ik uitgebreid en zo vroeg mogelijk (uitegrust en wel) het matras getest om de best mogelijke ervaring te krijgen. Eenmaal thuis is na een 4 tal weken van inslapen, vorm krijgen, gewenning enz het comfort en de verwachting ervan 180 graden gedraaid. Als product vast en zeker een goed matras maar jammer genoeg niet voor ons weggelegd. Eeerlijk gezegd hebben wij een traagschuimmatras nodig en dat is dit niet of in ieder geval niet in de kwaliteit die onze wensen momenteel voldoen. Word als enige weken gebroken en met veel pijn wakker.... Helaas kan ik niet retourneren, daar het een uitverkoop betrof. Dubbel zo zuur. Ergens hopen we toch op een oplossing van de duurbetaalde matrasse.

Geralda Wolters 31-08-2019
8
9
9
8,7

Dini Van den Belt 31-08-2019
8
8
8
8

Een heerlijk matras

Mat Moenen 29-08-2019
8
8
9
8,3

Peter Kuijken 27-08-2019
9
9
9
9

Peter van Beusekom 26-08-2019
9
9
9
9

Vanwege een slokdarmoperatie moet ik onder een hoek van minimaal 30 graden slapen, half zittend dus. Het matras vormt zich makkelijk en goed en geeft voldoende ondersteuning.

Sylvie Van Peer 26-08-2019
10
10
10
10

Na 3 operaties aan een hernia in de onderrug is een stevige matras noodzakelijk. Vroeger werd mijn man na 6 uur wakker van de pijn, nu kan makkelijk 9 uur aan 1 stuk slapen, zonder pijn!

Chiel Bos 26-08-2019
9
9
9
9

De mline slowmotion 8 is een heerlijk matras, je voelt de kwaliteit. Ik dacht dat mijn matras “kraakte”. Ik meende dat de verschillende lagen mAteriaal in het matras tegen elkaar aan te horen schuren. Dit hield mij uit mijn slaap. Het bleek, toen desgevraagd de service persoon van Beterbed was langs geweest, dit het materiaal van het matras en een bedrand van hout dit geluid veroorzaakt. En inderdaad als er een dun stukje stof tussen ligt is het vervelende geluid weg. Dus binnen ik een tevreden mens.

FRANCISCUS LAFORCE 24-08-2019
7
7
7
7

VOELD NOG REDELIJK MALS AAN IK ZOEK IJGENLIJK MATRAS ZOALS IN ZIEKENHUIS DAT ZIJN KOUDSCHUIM OF TRAAGSCHUIM MATRASSEN

Bart de Visser 22-08-2019
8
8
8
8

Lekker hard matras met steun als ik op mijn buik slaap

H.W. Tolsma 21-08-2019
7
8
9
8

We hebben eerder M-Line gehad en waren zeer tevreden, ook tot nu toe bevalt het prima. De matrassen opmaken blijft wel zwaar.

Jaap van Weelden 21-08-2019
9
9
9
9

Mark Muskens 21-08-2019
8
8
8
8

je moet er wel aan wennen

Ivo van Hassel 20-08-2019
3
9
9
7

Ivo van Hassel 20-08-2019
3
9
9
7

Ton Haverkamp 20-08-2019
9
9
10
9,3

Na enkele weken hierop te hebben geslapen. Ik sta met mijn rugproblemen nu gemakkelijker uit bed, slaap goed. Hardheid was in het begin wel wennen.

Angra Eppink 12-08-2019
4
7
5,5

Heel jammer dat er geen handvatten aan de matras bevestigd zit Ivm verplaatsen !!!!

Pascalle van Galen 08-08-2019
10
10
10
10

Super! Slaapt heerlijk. Kan na jaren weer op mijn buik slapen

Simon van Maurik 07-08-2019
10
10
10
10

Jan Langras 07-08-2019
8
10
10
9,3

Mariëlle Van Dijke 04-08-2019
8
3
3
4,7

Sinds ik dit matras heb lig ik niet lekker. De rugpijn die ik had wordt eigenlijk alleen maar erger. Ik ben van plan om deze week het matras om te ruilen voor een andere.

P.C.J. de Graaff 03-08-2019
7
8
9
8

Blijft lastig om de matras beet te pakken zonder handgrepen aan de zijkant.

P J J Heijdra 03-08-2019
5
8
7
6,7

Matras is zwaar bij het verschonen Bij ondersteuning iets meer verwach

Francois 03-08-2019
10
5
5
6,7

Erg wennen aan de manier waarop traagschuim etc werkt. Maar na enige dagen wordt het beter en slaap ik beter

Marc Soeters 30-07-2019
10
10
10
10

Het enige matras waarop je echt lekker ligt. Het is erg veel geld maar zeker niet duur.

leo jungerius 28-07-2019
8
6
6
6,7

Op zich goed bed, maar voor mij blijkbaar niet. Gekocht ivm lage rugpijn. Op harde hotelbedden geen last, dus gezocht naar een hard matras. De pijn blijft, dus inruilen voor ander merk. ben benieuwd. Wat ik slecht vond, was dat het matras stinkt!!

Annet Vunderink-Kemp 26-07-2019
10
10
10
10

Loes Kosterink 25-07-2019
7
9
9
8,3

Top matras! We slapen er nu 4 weken op en slapen heerlijk. 1 nadeel, de matrassen zijn heel zwaar! Voor mensen met rugklachten die het bed verschonen is het alleen bijna geen optie.

Henk Snijders 25-07-2019
9
9
9
9

Vandaag dag 1 erg goede ervaring

André Looyen 24-07-2019
9
10
10
9,7

Topmatras zeer tevreden tenopzichte van de slowmotion 6 die nu begint door te zakken helaas.

Gerard Evers 24-07-2019
10
10
10
10

Alweer onze tweede set M line matrassen! Zegt voldoende, toch?

Jeroen van den Berg 23-07-2019
7
6
5
6

Matras ligt niet lekker maar komt waarschijnlijk omdat we al 2 maanden op de topper zitten te wachten!

B.L Stumpe 17-07-2019
8
8
8
8

Mijn partner is zeer tevreden met het matras.

Geert Kip 17-07-2019
10
10
10
10

Geweldige matras. Geen rug- of andere klachten bij het ontwaken

Lettie van Dalen 16-07-2019
9
9
9
9

Matras ligt heerlijk. Minder last van mijn rug!

J Heldens 13-07-2019
10
10
10
10

zelfde als vraag een

H.A.M Renckens 06-07-2019
9
9
9
9

Frank Geurts 06-07-2019
8
8

matras (eenpersoons) is tamelijk zwaar bij het bed opmaken

p veerman 06-07-2019
10
10
10
10

Timo Kos 01-07-2019
10
10
10
10

ik ben tevreden over de matras. ik wordt uitgerusterwakker

Sippie Bonnema 30-06-2019
10
10
10
10

Heerlijk 's morgens lekker ontspannen van bed had 10 jaar eerder gemoeten

Anneke Meester 30-06-2019
7
9
9
8,3

Prima matras voor een zwaar persoon

Joke van der Hoff 27-06-2019
9
9
9
9

De eerste nacht heb ik niet goed geslapen, omdat ik moest wennen aan de nieuwe matras. Nu slaap ik er heerlijk op. Als ik met rugpijn naar bed ga , is mijn rugpijn de voldende ochtend verdwenen.

A.J. Wessels 24-06-2019
10
10
10
10

De matrassen liggen heerlijk. In voorbije tijden had je een hemelbed, wij hebben nu een beddenhemel.

Martin Prins 24-06-2019
9
9
9
9

Jean Denessen 22-06-2019
9
9
9
9

Matras doet waarvoor ze bedoeld is.

Andreas Pittomvils 22-06-2019
8
8
9
8,3

Zeer tevreden

aja van der helm 21-06-2019
10
10
10
10

een top product

J Sieben 21-06-2019
6
9
9
8

Henk Fokkink 21-06-2019
7
7
7
7

J w Van Os 21-06-2019
7
6
5
6

Veel zweten. Vroeg wakker ivm rugpijn. kan mijn draai niet vinden. En in het begin was dat niet zo. Jammer dat het na 3 jaar niet mijn matras meer is. (man)

Daan J W Martin 21-06-2019
6
6
6
6

DE levering is compleet fput gegaan, het is Sleepwise die veel werk heeft verzet waardoor being augustus alles opneiuw meot worden geleverd. Neen, om die redenb epaald neit tevreden, dat had van een dergleijk product neit verwacht mogen worden. 2 verschillende systmeen in een bed leveren en dan nog zeggend at het echt goed is.

Jan 20-06-2019
9
9
8
8,7

Ook M-line kussens erbij gekocht, bevallen totaal niet, veel te hoog, daar krijg je last van je nek van.

JH van Meurs 20-06-2019
10
10
10
10

Thijs Nijsse 20-06-2019
9
9
9
9

Het is een heerlijke matras

Danielle Slagt 20-06-2019
10
10
10
10

Mateusz Juchniewicz 27-05-2019
7
7
8
7,3

Frank Vollebregt 23-05-2019
8
9
10
9

Marco van der Zwet 23-05-2019
5
7
6
6

monique vos 23-05-2019
8
8
8
8

K.A. Donkersloot 22-05-2019
6
9
8
7,7

Draagbanden ontbreken, dat is jammer.

Edo 21-05-2019
7
10
10
9

F. Vermeulen 21-05-2019
10
10
10
10

Echte aanrader

Gerard Roosenboom 20-05-2019
9
9
9
9

Worden elke ochtend uitgerust wakker

Kees van der Kaay 16-05-2019
9
9
9
9

S. Mak-Frantzen 13-05-2019
9
10
10
9,7

Hans Burgman 12-05-2019
9
9
9
9

slaapt gewoon super

R Boven 10-05-2019
9
9
8
8,7

Marianne Van Asten 08-05-2019
9
10
9
9,3

Ivm nachtelijk transpireren m 8 gekocht. Bevalt tot nu toe erg goed

A Van Gijzen 08-05-2019
7
8
8
7,7

hebben een paar weken nodig gehad om te wennen maar slapen nu prima alleen blijf moeite houden met om draaien.

P. de Jong 07-05-2019
9
9
9
9

Super tevreden!

marco van galen 03-05-2019
8
9
9
8,7

Zeer goed.Ik heb 3versleten wervels en een hernia.het slapen en wakker worden gaat perfect

J.L. Goes 02-05-2019
7
8
9
8

Mist handgrepen om te draaien.

B Oldenmenger 30-04-2019
5
8
8
7

Ben tevreden met dit product

D Scherp 29-04-2019
9
9
9
9

Bevalt nu prima. Veel pech gehad met de 5 en 6. Na 3 jaar het gevoel dat deze matras niet meer voldoende ondersteuning had. Dus nu omgeruild voor een 7 en 8. Hopelijk gaan deze matrassen langer mee dan 3 jaar.

Ton Roelofs 28-04-2019
7
9
9
8,3

Het produkt is goed perfect afgewerkt.De mattrassen zijn toch wel zwaar om te draaien ik mis de handvatten om ze vast te pakken en te draaien.En voor mijn vrouw is dat onbegonnen werk.En het is jammer dat drie weken na de aankoop de mattrassen.€500,00 goed koper waren.

Roel van der Klaauw 26-04-2019
9
9
9
9

Mitchel Mooijer 26-04-2019
9
9
8
8,7

Rein van Leeuwen 23-04-2019
8
8
8
8

Ilona Brekelmans - Ducro 22-04-2019
8
8
8
8

Ilona Brekelmans - Ducro 22-04-2019
8
8
8
8

Mariette van Beek 19-04-2019
10
10
10
10

Werkelijk fenomenaal! Ben van mijn rugklachten af. Het matras is wel warm - voor mij geen probleem maar voor anderen misschien iets om te overwegen.

Wim Kruikemeier 18-04-2019
9
10
10
9,7

René Van Essen 16-04-2019
9
7
9
8,3

Jetty Coomans-Wassenaar 15-04-2019
6
8
8
7,3

Patrick Beekman 14-04-2019
9
9
9
9

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
9
9

a janse 13-04-2019
10
10
10
10

super bed, kan het niet anders omschrijven

Peter Lindenburg 10-04-2019
8
8
8
8

Het ligt en slaapt uitstekend.

Sibilla dautzenberg 09-04-2019
10
9
9,5

Heerlijk liggen vanaf begin

Jacob Stoof 06-04-2019
10
10
10
10

Het ligt zo heerlijk en goed voor onze rug we hebben nu geen rugpijn meer bij opstaan

GJ Hekman 04-04-2019
8
9
9
8,7

Henk van den Bis 03-04-2019
9
9
9
9

Na eerst een Ikea matras te hebben gehad voor een jaar weer zeer blij met mijn Mline.

M van de Peppel 01-04-2019
7
8
8
7,7

Gonnie Meijer 29-03-2019
7
8
9
8

Matras is wel zwaar met bedopmaken, wel goede ondersteuning

W.B.J. Blaasse 29-03-2019
8
8
9
8,3

john Heemrood 28-03-2019
10
10
10
10

Super matrassen.

Don Drummen 28-03-2019
9
10
10
9,7

Duidelijk geen pijn meer aan rug en schouders na een nacht slapen. Verademing om zonder stijfheid of pijn wakker te worden. Ik herstel beter in de nachten en kan daardoor inderdaad beter bewegen overdag!

J.N.A, Wagemaker 27-03-2019
9
9
9
9

Prima slaap comfort.

Frans Somers 26-03-2019
3
3
3
3

We hebben nooit problemen met matrassen gehad. Nu dachten we weer super matrassen te hebben maar het tegendeel is waar. We hebben de laatste 2 maanden nog nooit zo slecht geslapen en 's morgens bij het opstaan hebben we rugklachten.

Gert Pomp 26-03-2019
10
10
10
10

Gert-Jan. 26-03-2019
10
10
9
9,7

Echt een heerlijk bed, ligt comfortabel, past zich goed aan het lichaam aan. Zeer tevreden!!

C Knoester 18-03-2019
9
9
10
9,3

Prettig in gebruik en comfort

Christine van Zurk 17-03-2019
3
3
1
2,3

Zodra ik erop ga liggen voelt het goed aan, maar na een uur zak ik er steeds dieper in wat instabiliel aanvoelt en pijn geeft aan mijn heupen, onderrug en knieen. Bij het kopen vertelde ik dat ik een HARD matras zocht i.v.m. rugklachten. Nr. 7 werd toen geadviseerd. Na een maand omgeruild voor Nr. 8 maar dit is nog steeds te zacht! Ik voel me "gebroken" bij het opstaan!

Thea Alves-de Haan 17-03-2019
10
10
10
10

hele fijne matrassen.

Hugo L. 17-03-2019
8
10
10
9,3

Zeer comfortabel en een verbeterde nachtrust! Voor gebruikersgemak een 8 omdat de MLine en een dik matras is waardoor als je als je op de rand van je bed zit wat verder weg zakt. Bij een hoge ombouw kom je dan dus op je ombouw te zitten en bij een lage ombouw glij je er als je wat minder stabiel (ouder) bent makkelijker vanaf. Let wel nog steeds een 8! Verder is het bij het opmaken een zwaarder matras, maar dat is nu eenmaal noodzakelijk voor het gewenste comfort. Een echt aanrader dus.

Toine Van Loenhout 15-03-2019
8
8
8
8

P.L. Pouw 14-03-2019
9
9
8
8,7

R. Huting 14-03-2019
9
9
9
9

Een tien geeft ik niet snel maar komt dicht in de buurt. Ik had een tamelijk stevig matras uitgekozen en dit was even wennen.

Nico Boukens 13-03-2019
10
10
10
10

N.M. Hogenstijn 11-03-2019
10
10
10
10

De matras bevalt prima zeker na een ongeluk met diverse breuken.

Anita Raemaekers 11-03-2019
9
9
9
9

Zeer tevreden met de M-line 8. Het matras ligt erg comfortabel en ondersteund perfect.

Diana Van Van Marle-Hulsbergen 10-03-2019
8
8
8
8

Prima matras

M Bastiaanse 10-03-2019
7
7
6
6,7

Het begin van kuil vorming is nu al aanwezig na enkele weken. Wat gaat de toekomst bieden ??

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
7
10
10
9

zie hierboven. Omkeren matras is lastig maar mijn man is super tevreden over m-line

J.F. Bloks 09-03-2019
9
9
9
9

Martine van Megen 08-03-2019
10
9
10
9,7

de eerste nachten is het even wennen aan de hardheid van het matras maar daarna vormt de matras zich perfect naar je lichaam

Renée 08-03-2019
9
9
9
9

Heerlijke matras. Speciaal aangeschaft ivm met schouder- en nekklachten.

Annemie Renkens 08-03-2019
8
10
10
9,3

Zie voorgaande reactie

Han Scherer 06-03-2019
8
9
9
8,7

aangenaam slaapgenot; goed uitgerust na nachyrust.

Ruurd Deelstra 05-03-2019
7
9
9
8,3

Ligt prima, maar is zwaar om op te maken

Rene Esser 04-03-2019
8
8
9
8,3

Stevig en toch prettig en soepel, precies wat we graag wilden.

Willem de Bruin 03-03-2019
9
9
9
9

Van M-Line 4 waar wij minimaal 10 jaar heerlijk op hebben geslapen, gingen wij over naar de equivalente (modernere) M-Line 8. In het begin even wennen maar vinden ze nu Puik!!!

P Vermeulen 02-03-2019
9
9
9
9

Irene de Oude 01-03-2019
5
8
8
7

Roy Grootoonk 01-03-2019
5
10
10
8,3

Paul Rooijakkers 28-02-2019
8
8
8
8

Geweldig matras. Voldoet aan alle verwachtingen.

Simon Tabak 28-02-2019
7
7
7
7

in het begin veel spierpijn wordt naarmate je er langer op ligt beter. iets meer last van schouders.

H.A. Van Zelm 23-02-2019
6
6
6
6

Ik heb gekozen voor de Slow Motion 8 op het advies van de matraswijzer. Omdat ik na een 4 -5 uur "slapen" op moet staan doordat ik pijn in mijn rug krijg van het liggen heb ik het afgelopen jaar al twee andere matrassen van ander merk geprobeerd. M-line heeft mij nog niet die verbetering gegeven .

Hendrik de Haan 22-02-2019
10
10
10
10

Jan Kolkman 21-02-2019
8
9
9
8,7

Md Beerepoot 20-02-2019
9
9
9
9

Fijn matras

c. tol 20-02-2019
9
10
9
9,3

Kon geen betere aanschaffen

c. tol 20-02-2019
9
10
9
9,3

Kon geen betere aanschaffen

Hans van der Schoot 19-02-2019
5
9
9
7,7

In verband met dikte matras, moeilijk handelbaar met hoeslakens.

J Steenbeek 18-02-2019
10
10
10
10

Arie van de Peppel 17-02-2019
10
10
10
10

Markward Koornhof 17-02-2019
9
9
9
9

het matras ligt zeer comfortabel,in het begin werd ik wakker met spierpijn,maar zodra ik uit bed was,was mijn spierpijn weg,wat ik met mijn vorig matras niet had.het matras zorgt ervoor dat je hele lichaam goed ondersteunt word,waardoor je spieren goed tot rust komen.

Joop Van Tol 16-02-2019
7
7
7
7

Geen

Theo Verheijen 14-02-2019
8
9
9
8,7

G.J, van Zanten 14-02-2019
5
7
6
6

Dit is mijn 3e Mline matras in korte tijd. De vorige 2 vertoonden binnen een jaar mankementen (kuilvorming). De kwaliteit van het traagschuim was slecht.

Sven Belonje 14-02-2019
10
9
10
9,7

Piet Smit 13-02-2019
10
10
10
10

Het slaap heerlijk goede steun.

Petra Oskam 12-02-2019
9
9
9
9

Regina van Krevel 12-02-2019
5
8
8
7

Lood en loodzwaar bij het bedden opmaken

Wiea van Delden 12-02-2019
6
10
10
8,7

J.H.M. Westmaas 12-02-2019
8
10
10
9,3

Heerlijk comfortabel matras,

J.M. van Langen 12-02-2019
8
8
6
7,3

Een heerlijk matras, maar ik vind niet dat het schoudergedeelte voldoet aan de verwachting. Ik heb het matras daarom gekocht en ik voel geen verbetering daar.

C.A. 't Hart 11-02-2019
4
8
10
7,3

Goede matrassen maar slecht te handelen ( zwaar) Mijn vrouw kan ze nauwelijks alleen opmaken. Daarnaast is het jammer dat de zichtkant -zijkant van de matrassen niet egaal donker van kleur zijn. Dat had beter gepast op onze huidige boxspring bedden.

Ralph Knijnenburg 10-02-2019
8
9
7
8

S. Proper 08-02-2019
9
8
6
7,7

Moest heel erg wennen aan het matras. Ondersteuning is anders dan gewend. Matras gekocht na advies om rugklachten te verminderen. Dat gaat redelijk

T. M. Kupers 07-02-2019
8
10
9
9

Ik lig heerlijk op dit matras! Qua gebruikersgemak, het is best een zwaar matras wat het verschonen iets moeilijker maakt. Qua ondersteuning, ik had gehoopt dat bepaalde lichamelijke (rug) problemen) verleden tijd zouden zijn, maar die zijn deels gebleven.

anneke biesheuvel 06-02-2019
5
8
9
7,3

Het matras op maken kost enige moeite De rand van de matras drukt erg in elkaar met opstaan zodat ik er de eerste morgen uitviel met het opstaan

Rob Classens 05-02-2019
9
10
10
9,7

idem.

Cor van der Zee 04-02-2019
8
8
8
8

G Goudswaard 03-02-2019
9
10
9
9,3

RJM Van der Vleuten 02-02-2019
8
9
8
8,3

Slaapt lekker

Rian Bron 01-02-2019
10
10
10
10

Froon Pijpers 25-01-2019
6
9
9
8

Matras ligt prima, ben er blij mee alleen heel zwaar en moeilijk op te maken. Veel moeilijker dan mijn vorige mline 2

hilde laureys 22-01-2019
9
8
8
8,3

het heeft toch wel een paar weken geduurd vooraleer ik de matras gewoon was, vooral de onderrug heeft er onder geleden daar ik een zijslaper ben , de matras is een pak harder dan ik de laatste jaren gewoon was

HEM Wijnen 21-01-2019
6
9
9
8

De matras is erg zwaar., zeker voor oudere mensen

D Borninkhof 20-01-2019
9
9
9
9

Marty Arts 20-01-2019
10
10
9
9,7

Het is erg wennen vanuit een waterbed naar een M-line

J.a Van Tongeren 20-01-2019
10
10
10
10

Bart Herps 18-01-2019
10
10
10
10

Eigenlijk geen rugklachten meer, bij het opstaan al.....

Willem Palmers 18-01-2019
9
10
9
9,3

tevreden over matrassen

Ruurd Zijlstra 16-01-2019
9
9
9
9

Hendrik Heinhuis 14-01-2019
9
9
9
9

Antonius Jongerius 14-01-2019
8
9
9
8,7

goed slaapcomfort prima bed

William van Ree 14-01-2019
8
8
8
8

op de rug voel ik toch druk op mijn ruggenwerfel.. op mijn zij en buik leg hij perfect. hele nacht geslapen ga op mijn rug leggen ,voel toch de druk onder mijn schouders.

Rolf Pfeiffer 13-01-2019
10
10
10
10

S' morgens altijd rugpijn na een paar dagen op de m Line geen klachten meer.Een perfecte matras

Frans van Stee 08-01-2019
9
10
9
9,3

Anjo van Houten 06-01-2019
9
9
9
9

Gerwin Nieuwkerk 04-01-2019
10
10
10
10

Slapen zonder zere schouders, heerlijk

P.J. Swiebel 04-01-2019
8
8
8
8

slaap prima. mijn rugpijnen zijn niet toegenomen

Ben van Straten 01-01-2019
8
9
9
8,7

Het matras ligt prima. Minder last van mijn rug. Ik vind hem alleen wel wat warm. Ik hoop niet dat ik er s'zomers erg op transpireer.

Henk Groeneveld 01-01-2019
9
9
10
9,3

J Meewisse 30-12-2018
9
9
9
9

Heel blij mee de last van Mn rug wordt elke nacht minder

J. Engel 28-12-2018
10
10
10
10

Perfect vanaf de éérste dag.

Wout Niekus 28-12-2018
9
9
9
9

Ik moest wel even wennen aan dit matras, na een gewen periode van 3 weken, was nog aan het twijfelen voor een Motion 7 maar ik ben er nu tevreden mee.

S. Rinkens 27-12-2018
7
9
9
8,3

De 1 persoonsmatras is redelijk zwaar en onhandig te tillen of te draaien. Ik mis ‘lussen’ cq. handgrepen aan de zijkanten waardoor de matras hanteerbaarder zou zijn. ( mijn vorige matras , geen M- line) had dat wel.

H.M. Turpijn 27-12-2018
8
9
9
8,7

eenhandvat aan matras zou handig zijn. Verder alleen positief over deze matras

Marco Burggraaff 27-12-2018
9
9
9
9

Hans Gommans 26-12-2018
7
7
9
7,7

zie boven

Toine Schouw 25-12-2018
3
6
6
5

Zwaar matras: lastig om het hoeslaken er om heen te doen.

Rick Kohlen 24-12-2018
10
10
10
10

Menno Wilcke 24-12-2018
8
8
8
8

J.P. Regtien 23-12-2018
9
9
9
9

Herman Van Walree 22-12-2018
10
8
9
9

Pieter Schouten 22-12-2018
9
9
9
9

H.A. de Graaf 21-12-2018
9
9
9
9

Prima matras, was even wennen omdat mijn oude matras veel slapper was maar slaapt heerlijk

J Roggeveld 19-12-2018
10
10
10
10

Supervet. Slaapt lekker.

Roeland Maier 18-12-2018
7
8
9
8

De matrassen ‘op zich’ zijn prima - maar waar komt die afschuwelijke geur vandaan?!? Na omruiling zijn de nieuwe matrassen beslist niet zonder geur van - ja, van wat? Een vieze, doordringende, giftige geur, zéér doordringend en absoluut ongewenst! Zou niet mogelijk moeten zijn bij zo’n duur product!! In verband met de astma van mijn vrouw hebben we absoluut een frisse matras nodig!

Rob van Jarwaarde 15-12-2018
6
8
8
7,3

Fijn matras met goede ondersteuning

Henk Lodewijk 12-12-2018
10
10
10
10

We zijn heel tevreden met dit bed. Het is prettig in gebruik door z'n verstel mogelijkheden. Dat is ook handel als je het bed moet opmaken. We vinden mooi met z'n minimale design.

Paul Prins-Turostowski 12-12-2018
10
10
10
10

We houden niet van zachte matrassen: deze is stevig, maar niet hard. De ondersteuning is perfect!

Sandra Vonckx 12-12-2018
10
10
10
10

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8
8
8

L.N.M. Weijers 10-12-2018
8
8
8
8

Nick De Poorter 06-12-2018
9
9
9
9

R Wallet 06-12-2018
8
8
8
8

primamatrassen

Jan Spaan 06-12-2018
9
9
8
8,7

Super matras, na 20 jaar m,line gehad te hebben hebben we weer gekozen voor mline, het is wel een uitgaaf maar het is het zeker waard

Douwtje Mulder 06-12-2018
7
8
8
7,7

Cornelis Van Rijn 05-12-2018
8
7
7
7,3

D. den Iseger 05-12-2018
9
9
9
9

M Heerink 05-12-2018
9
9
9
9

Peter Smittenaar 05-12-2018
10
9
10
9,7

Helemaal top Jaren niet zo fit wakker geworden. Blijft ook lekker koel( niet bloed heet)

Harrie Jans 01-12-2018
10
8
10
9,3

Ligt fantastisch.

Alma Neervoort-Jeroense 29-11-2018
9
9
9
9

Prima product: ligt prima, is lekker hoog. Prima in verband met rug- en heupklachten!

Anya Kerkhof 28-11-2018
10
10
10
10

Perfect matras, alleen jammer van de 28 cm hoogte, mijn hoeslakens passen niet meer en bovendien zijn bijvoorbeeld bij Hema maten tot 27 cm te koop voor een redelijke prijs.

henk overgoor 27-11-2018
9
10
10
9,7

zeer goed matras

Tooss Schmitz-Graus 27-11-2018
9
9
9
9

G van Veen 26-11-2018
7
7
8
7,3

Hans Offermans 24-11-2018
9
9
9
9

matras is stevig en toch zacht

Albert Nijsse 22-11-2018
8
8
8
8

Fantastisch matras.

R. Mechelse 22-11-2018
6
7
6
6,3

Mijn man vond het matras prima en ligt heerlijk. Ikzel vond het matras iets te hard en overweeg om het om te ruilen

Henry Out 19-11-2018
8
10
10
9,3

Uitstekend matras, vind alleen het omdraaien best zwaar

JTLM Leenders 18-11-2018
8
9
10
9

Ik heb toch wel even moeten wennen voordat ik weer goed sliep, maar al met al een fijne matras.

Ronald Rijff 18-11-2018
10
10
10
10

Slaapt heerlijk. Zou handig zijn als er op het matras een type aanduiding zou staan, aangezien wij twee types hebben en ze er hetzelfde uitzien.

Cor Hulspas 17-11-2018
8
8
7
7,7

Slaap lekker.

Bianca Van Leeuwen 17-11-2018
10
10
10
10

Klachten (rugklachten, vermoeidheid) waren direct over na 1e nacht slapen op dit matras.

Benno Vogelsang 15-11-2018
10
10
10
10

Het voelt aan als een zeer comfortabele warme matras, prima ligcomfort, goede hoogte en ondersteunt goed.zeker aan te bevelen.

Ton 13-11-2018
7
10
10
9

Uitstekend op alle punten. Alleen het hoge gewicht is een nadeel bij opmaken met hoeslakens.

Ineke Brok 12-11-2018
10
10
10
10

HTM Heemskerk 11-11-2018
6
8
8
7,3

Tevreden, maar ik slaap overal op

Robert Redder 10-11-2018
10
10
10
10

Mij bevalt de slow motion 8 perfect.

Ilona van den Berg 09-11-2018
6
10
10
8,7

Matrassen zijn wel erg zwaar.

Pierre Hoekstra 09-11-2018
9
9
10
9,3

Top product al eerder jaren op M-line type 4 geslapen met bijzonder veel slaap plezier

roel Last 09-11-2018
7
7
7
7

P.p.g Luyben 07-11-2018
9
8
8
8,3

J.G.V. Verheijen 07-11-2018
7
9
9
8,3

Zie boven. Wij hebben nauwelijks aanpassingsmoeilijkheden gehad, al moesten we wel wennen aan in een koud bed te stappen. Maar als dat het enige is.....

Monique Poot 07-11-2018
8
10
10
9,3

Idem als bij de 7

Herwig Van Giel 07-11-2018
10
10
10
10

zeer goede matras , geeft een heel goede ondersteuning aan mijn lichaam .

Th van der Molen 06-11-2018
9
9
9
9

Jf Jans 06-11-2018
10
10
10
10

+- 7 jaar m line 6 gehad, nu slaap ik 14 dagen op een m line 8 in een woord geweldig, voor mij altijd m line matras, super goed, ook pitot kussen een aanrader ????

Corry van der Poel 06-11-2018
7
9
9
8,3

Had niet eerder M line, moet er aan wennen, gaat steeds beter

Mart Kneepkens 04-11-2018
8
9
9
8,7

Prima matras alleen aan de zijkant worden handvaten gemist voor het rechtop zetten of het keren van het matras.

Hikmet Demirtas 03-11-2018
9
8
8
8,3

Tamara Kimmijzer 02-11-2018
10
6
5
7

We zijn nog zoekende voor een goede ligging. Hebben een 210 bed+matras genomen omdat mijn man zo lang is. Ik ben een stuk kleiner en ko niet bij de ondersteunende vlakken. Ik moet een kussen tegen het hoofdbord plaatsen en daar tegen aan weer een kussen. Dan lig ik op de verstevigde punten. Is best heel raar gezicht en niet de bedoeling van zo een duur matras

jacob Visser 02-11-2018
7
7
8
7,3

Via uw selectie hulp ben 1.80cm en 90 kg is de M line 8 aanbevolen......is eigenlijk te stug voor mij.

Bert van den Berg 02-11-2018
8
9
9
8,7

r.m van van leeuwen 01-11-2018
9
7
10
8,7

W.j.a. Nass 30-10-2018
8
10
9
9

Hendrik van der Beek 30-10-2018
7
8
8
7,7

Rob Frederiks 29-10-2018
8
8
8
8

S.M Simons 29-10-2018
7
7
8
7,3

Toch wel even wennen aan een harde matra

A Wever 28-10-2018
9
9
9
9

Auric Geerligs 27-10-2018
5
4
7
5,3

Matras is mij te hard. Ik heb inmiddels de opdracht gegeven hem om te ruilen voor een 5.

willy te Grotenhuis 25-10-2018
9
9
9
9

geen klachten

Henk Bruijstens 25-10-2018
8
9
9
8,7

Wim - Claassen 23-10-2018
8
8
8
8

Samen ligt nog lekkerder !

Menno Kok 23-10-2018
8
7
8
7,7

A de Groot 18-10-2018
8
7
8
7,7

Jan Welles 17-10-2018
9
9
9
9

Licht lekker soepel enslaap heerlijk

Gert Terink 17-10-2018
9
10
10
9,7

Topproduct

Berrie de Mik 17-10-2018
9
9
9
9

W.G.J. Aalbers 15-10-2018
10
10
10
10

Had rugklachten zijn helemaal over en kan heerlijk de hele nacht goed doorslapen

a meijer 15-10-2018
8
8
8
8

Mijn man ligt heerlijk op het matras

Roland van Vliet 14-10-2018
8
8
9
8,3

Richard Borsje 14-10-2018
7
9
9
8,3

zeer goed product, maar wel erg zwaar en ongemakkelijk om te draaien

Wilgard Verrijt 11-10-2018
8
7
8
7,7

Bernadette Van Hemelrijk 10-10-2018
6
8
8
7,3

Edward H. Tumbuan 10-10-2018
9
9
9
9

het is een prima bed, ligt heerlijk

Aarnoud Neefs 09-10-2018
9
9
9
9

In het begin even wennen maar daarna prima wakker worden zonder heftige transpiratie

Roger Heydanus 05-10-2018
9
10
10
9,7

merk dat ik fysiek uitgerust en weer vrij van rugklachten op sta

Richard van der Hoek 04-10-2018
8
8
8
8

Kom goed uitgerust uit bed.

W.M.J. Stokkink 04-10-2018
9
9
9
9

prima matras!

Miranda Bonnes 04-10-2018
10
10
10
10

In 1 woord GEWELDIG! Sta elke morgen uitgerust op.

Erwin 04-10-2018
10
10
10
10

Overgeweldig matras ligt verrukkelijk

Petra Rosier 02-10-2018
10
10
10
10

super

Sandy Toonen 02-10-2018
9
9
9
9

Slaapt zeker goed. Paar stoffen handgrepen zou handig zijn!

J M L Vioen 02-10-2018
10
10
10
10

Jan Wijnands 01-10-2018
7
9
9
8,3

De dikte maakt het opmaken wat lastiger

Wilhelmien Overmars 01-10-2018
10
10
8
9,3

Erg wennen eerste weken opstaan met rugpijn, word nu iets minder.. Jaren tempur matras gehad.

Jacobobus van den Ende 01-10-2018
8
8
9
8,3

slapen heerlijk op onze Mline matrassen

Ton Wijnen 25-09-2018
10
9
9
9,3

Tim van der Vlies 24-09-2018
7
8
9
8

JEANNETTA Brienen-Gerrits 23-09-2018
8
8
8
8

V.E.J. van Bockel 21-09-2018
9
9
9
9

Het was voor mij even wennen aangezien ik hiervoor op een redelijke harde matras sliep. De M-line matras is zacht, veert overal mee en voelt een beetje als op een wolkje liggen.Eenmaal hieraan gewend slaapt het fantastisch! ik ben zeer tevreden met de matras, en zou nu niet anders meer willen.

Willem van den Berghe 19-09-2018
10
10
10
10

Zie boven

Leo Prins 15-09-2018
9
9
9
9

Na 16 jaar Tempur heeft M line het slaapgenot ver voorbij gestreefd.

Marielle Walkier 15-09-2018
7
7
8
7,3

G. van Nieuwamerongen 13-09-2018
9
9
10
9,3

Ik slaap nu een poosje op dit matras en deze bevalt mij goed. Ik heb dit zoals u hierboven kunt zien in bovenstaande beoordeling tot uiting gebracht.

Jan Fransbergen 12-09-2018
10
10
10
10

Goed

Geuko 12-09-2018
8
9
10
9

Vele jaren geleden bij de introductie tijdens een show de 1e M-lines gekocht. Zijn hier altijd erg tevreden over geweest. Nu jaren later dachten we eindelijk eens weer over te moeten gaan op nieuwe matrassen. We gingen voor de nr 1 van de consumentenbond en bekeken het in de winkel van Beter Bed. Wat een afgang. Na een hele goede voorlichting in de winkel zijn we ondanks de veel hogere prijs voor de M-line 8 gegaan en tot dusver nog geen minuut spijt van gehad.

PBL Hansen 12-09-2018
8
8
8
8

Jolanda van Ham 10-09-2018
9
9
9
9

Ze slapen gewoon geweldig!!!

Gerard Platellplatell 09-09-2018
9
9
8
8,7

Geke 09-09-2018
10
10
10
10

Heerlijk matras!

Eric De Vriendt 09-09-2018
9
9
8
8,7

J.a. Warnaar 07-09-2018
7
8
8
7,7

Idem

Birgith Garenfeld 05-09-2018
8
8
8
8

Mijn partner slaapt op de slow motion 8 en is hier tevreden over. Opvallend is dat ook hij sinds de aankoop van deze matrassen met rugklachten kampt. Hij denkt echter zelf dat dit niet door het nieuwe matras komt.???

Michel Middendorp 04-09-2018
8
8
8
8

Mijn nachtrust is sterk verbeterd sinds ik op de Mline 8 slaap. Door mijn lengte en gewicht wilde ik slapen op een stevige matras, dat is nu gelukt. Ook slaap ik minder onrustig volgens mijn vrouw :-)

rob van grinsven 04-09-2018
10
10
10
10

uitstekend matras en voldoet aan de verwachting

frederik van der woerd 03-09-2018
10
10
10
10

Marien Schroevers 31-08-2018
10
10
10
10

Ans Splitthoff 30-08-2018
9
9
9
9

Manja Bor 30-08-2018
10
10
10
10

Ook ik ben zeer tevreden over de matras. Eigenlijk al vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. Matras is dik en blijft koel. Dat was bij de matras van zo’n 15 jaar geleden anders. Blijft mooi in vorm. Het kussen is ook lekker koel. Een eveneens zeer tevreden klant

Nico Hoogerwerf 28-08-2018
10
10
10
10

Prettig "koel" slapen met prima ondersteuning. Geen rug en nek klachten meer.

J. Smeets 27-08-2018
8
9
10
9

Gebruikersgemak: Ik mis hendels aan de zijkant van de matras. De matrassen zijn groot, dik en zwaar. Bij draaien / verplaatsen van de matras - wordt ook aanbevolen - is men nu genoodzaakt om de omslag vast te pakken / grijpen om dit te volbrengen. Hiermee een draai / verplaatsing volbrengen is NIET gemakkelijk. Geen houvast..... Misschien hier toch grepen voor plaatsen.

J. Smeets 27-08-2018
8
9
10
9

Gebruikersgemak: Ik mis hendels aan de zijkant van de matras. De matrassen zijn groot, dik en zwaar. Bij draaien / verplaatsen van de matras - wordt ook aanbevolen - is men nu genoodzaakt om de omslag vast te pakken / grijpen om dit te volbrengen. Hiermee een draai / verplaatsing volbrengen is NIET gemakkelijk. Geen houvast..... Misschien hier toch grepen voor plaatsen.

Ad SCHELLEKENS 26-08-2018
3
8
8
6,3

Ik weet nog niet of ik blij moet zijn met dit matras. Ik heb last van mijn rug gekregen sinds ik op dit matras slaap. ook omdat wij 3 weken op vakantie zijn geweest weet ik nog niet of ik blij moet zijn met dit matras. omdat ik dit zware matras elk 2 maanden om moet draaien is het punt voor gebruiksgemak laag. iemand van 80 wil je dat niet aan doen

Joris Jongen 26-08-2018
10
10
10
10

Goede ondersteuning.

Marcel Stijkel 23-08-2018
8
8
7
7,7

J Beckers 23-08-2018
10
10
10
10

Ligt heerlijk en heb nu eindelijk geen pijn meer in mijn rug als ik opsta. Wordt veel uitgeruste wakker!

Sandra Philippens 23-08-2018
10
10
10
10

Heerlijke matras

Maarten Bos 21-08-2018
5
4
3
4

Hoge verwachtingen maar de Slowmotion 4 die we 14 jaar geleden hadden gekocht bevalt beter. Na 6 dagen geslapen te hebben en elke ochtend wakker geworden met rugpijn hebben we besloten terug te gaan naar de slowmotion 3.

Ellen van Uden 21-08-2018
9
3
4
5,3

Hier was het geen halleluja! Matras is te hard en is inmiddels vervangen door Slow Motion 7, waar het nu goed toeven op is!

J.T.M Middelburg 16-08-2018
9
9
9
9

Top.Geen last meer van mijn rug.Ik zou het iedereen aanraden een M line matras te kiezen.

Luc Martijnse 15-08-2018
8
7
7
7,3

Arie van Driel 15-08-2018
6
9
9
8

We zijn tevreden over het comfort en ondersteuning. Alleen het gebruiksgemak is voor ons een 6 omdat het een zwaar matras is voor het opmaken en het draaien van het matras wat nodig is volgens het advies van de winkelmedewerkster.

JR Brautigam 14-08-2018
7
9
9
8,3

Nadeel van een dikke matras is het gewicht wat het lastiger maakt bij het opmaken van het bed

Willy Thijs 13-08-2018
10
10
10
10

Super matrassen, vroeger slechte slaper die 's nachts verhuisde van bed naar zetel in living en dit meermaals per nacht. Nu kan ik één blijven liggen en slaap ik een stuk beter.

arjan vreugdenhil 09-08-2018
9
10
10
9,7

Dit product heeft geen toelichting nodig. Perfect product

Diana 07-08-2018
9
9
9
9

Ik heb een boxspring, dus is het matras in twee delen (basis en topper). Goede ondersteuning, prettig matras.

Irma Koorengevel 06-08-2018
10
10
10
10

Een heerlijk matras

Wanda Crijns 06-08-2018
10
10
10
10

Inge van Kemenade 04-08-2018
1
1
1
1

zie beoordeling Luxe Intense

Ed Ruhe 03-08-2018
9
9
9
9

Pieter van Dijken 02-08-2018
9
9
9
9

mijn rugpijn is na een paar dagen gebruik verdwenen heb 15 jaar op een MLINE 3 gelegen

J Oudenhoven 31-07-2018
10
10
10
10

Perfecte matras.

Chris van Pommeren 24-07-2018
9
9
8
8,7

Inmiddels de 3e Mline binnen 2 jaar en ik denk dat we nu door de 8 serie het juiste matras gevonden hebben

Fred Muis 24-07-2018
10
10
10
10

Ik slaap langer dan ik gewend ben en wordt ook uitgerust wakker. Heerlijk!!

Bernard Leemans 24-07-2018
10
10
10
10

Kees Michielsen 20-07-2018
9
9
10
9,3

geweldige matras in combinatie met de multimotion bodem is het echt een luxe bed. Met de draadloze afstandsbediening kan ilk gemakkelijk een heerlijke stand van mijn bed instellen. Over de gehele lengte wordt mijn lichaam ondersteund en ik word echt uitgerust wakker.

E Van Lent 19-07-2018
5
7
7
6,3

Heb nog wel iedere ochtend pijn in mijn rug, hopelijk wordt dat wel beter! Matrassen zijn niet handig om te draaien, ze zijn mega zwaar en ze hebben GÉÉN "handvatten" om het matras goed beet te kunnen pakken. Dat is voor een rugpatient dus niet fijn.

Nicole Ummenthun-Pala 12-07-2018
10
10
10
10

Carla Vijverberg 11-07-2018
8
8
8
8

Ligt heerlijk, zonder te zacht te zijn. Fijne lighouding

C.J Geerlof 10-07-2018
7
9
8
8

Zie boven

Frans Vredeveld 10-07-2018
8
8
8
8

we hadden eerst 7 8 is iets harder wennen maar wel lekker

antoine veugen 10-07-2018
9
10
9
9,3

wij zijn zeer tevreden met de slow motion 8 matrassen

Nanda vlaar 08-07-2018
8
9
9
8,7

het matras ligt super, alleen zwaar om om te draaien

Cees Verplanke 08-07-2018
8
9
9
8,7

Ligt heerlijk en zweet niet meer

Anja Oosterheert 03-07-2018
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk!

Fred Pover 01-07-2018
8
9
6
7,7

Zeer prettige matrassen, slapen goed met goede ondersteuning.

FJH Reinartz 28-06-2018
10
10
10
10

Zeer tevreden., waren wel al bekend met mline

Rob Peters 25-06-2018
10
10
10
10

Remke Bouwman 25-06-2018
6
9
8
7,7

Voor het opmaken van het matras heb je super power nodig, soms niet handig.

Anja Bukkems 21-06-2018
8
10
9
9

Pieter Oostrom 20-06-2018
9
9
9
9

Eric Jansen 20-06-2018
9
10
10
9,7

Zie opmerking hierboven.

G.P. Telkamp 17-06-2018
8
9
8
8,3

M.R. Hölzel 15-06-2018
8
5
8
7

Na 3 maanden zijn onze eerste matrassen reeds vervangen voor nieuwe matrassen aangezien er al kuilen in zaten. Na flink wat gedoe hebben we nieuwe gekregen.

Angela Ligthart 14-06-2018
10
10
10
10

Nog iets steviger, goede ondersteuning, slaapt heerlijk

Joop Al 13-06-2018
3
3
3
3

het matras is 20 januari geleverd en een klacht ingediend eind maart. er zit een kuil ter hoogte van de heup. de fabriek geeft een slechte service er wordt begin julie pas een nieuwe geleverd,terwijl je 100 dagen omruil garantie hebt en 10 jaar garantie.

Eric A Simons 13-06-2018
9
9
9
9

Petra van Driel 10-06-2018
8
10
10
9,3

Het matras ligt heerlijk. Alleen even wennen dat het met verschonen wat zwaarder is dan de vorige Mline matrassen. Handige tip gekregen : de verstelbare bodem omhoog laten komen. Dan kun je er makkelijker bij.

Cees Langeveld 10-06-2018
6
9
9
8

prima matras om op te slapen, wel zwaar in gewicht

Harry Nieuwenhuisen 08-06-2018
10
10
10
10

Super matras

J de Vries 08-06-2018
9
9
9
9

Jos Lohuis 07-06-2018
9
9
9
9

Frank de Rooij 06-06-2018
10
10
10
10

ik werd elke ochtend wakker met een zeurende pijn in mijn rug en benen. Nu nergens last meer van! Had ik dus veel eerder moeten doen.

Frans Meines 05-06-2018
8
8
8
8

Ligt heerlijk en hebben niet hoeven wennen. Eerst een eigen hoeslaken gebruikt maar dan gleden we van bed maar met de hoeslakens van beter bed gaat het prima

bas kreder 04-06-2018
10
10
10
10

beste koop ooit

Truus - Bunk-Veenendaal 03-06-2018
10
10
10
10

Ik ben heel erg tevreden over mijn nw M Line Matras nr 8!!! Ik kan nu veel veel beter uit bed komen, dan mijn vorige Matras!!! Ik ben nu helemaal uitgerust 's morgens met veel minder pijn, als wat ik heb gehad met mijn oude Matras!!! Ik raad iedereen aan voor deze prima M Line Matrassen, vooral voor mensen met erge rugklachten!!!!! Ik ben heel blij dat ik voor deze M Line Matras heb gekozen!! Met het bijbehorende M Line Kussen slaap ik nu eindelijk als een roos!! Helemaal top!!!!!

Hans Kok 03-06-2018
5
9
9
7,7

Comfort is prima. Ook de ondersteuning. Wel is de matras zwaar en dat is lastig met bed opmaken.

Ad van Hoof 30-05-2018
8
9
9
8,7

Geweldig matras. Geen rugpijn meer bij het opstaan. Eerder moeten aanschaffen.

Lia Groeneweg 27-05-2018
10
10
10
10

Rik Kop 27-05-2018
10
10
10
10

J.H. de Wit 25-05-2018
4
5
5
4,7

Ik ben tevreden over de M-line 8 firm. Mijn partner brengt hem het liefst morgen terug. Zij slaapt nu in het logeerbed, dat een stevigere matras heeft.

Hugo De Nys 23-05-2018
10
10
10
10

C Tahija 20-05-2018
4
2
3
3

Ik vind hem nog te zacht, gevoel dat ik zo uit bed kan rollen. Ook lijkt hij mijn warmte over te nemen, waardoor het veel te warm is voor mij ... Matras glijd van bed weg

Anita Damen-Kerstens 19-05-2018
10
10
10
10

Frans Römkens 16-05-2018
6
8
8
7,3

Henk Vermeulen 14-05-2018
10
10
10
10

Idem als bij de waardering hierboven. We hadden deze matras jaren eerder moeten kopen.

Joop van Dorp 13-05-2018
10
10
10
10

IK vind het een heerlijk matras en slaap er prima op!

Henk Peerdeman 12-05-2018
8
8
8
8

Zeer tevreden. Geen rugklachten meer.

J. Hagen 09-05-2018
10
10
10
10

Peter de Lange 08-05-2018
6
8
4
6

Mijn vrouw is enthousiast, ik weet het nog niet.Het verbaast mij dat ik 's morgens bijna uit bed val doordat het geen zijsteun geeft bij het uitstappen. Verder ben ik behoorlijk moe bij het wakker worden. Ik weet nog niet wat ik er van moet denken.

gerrit bent 07-05-2018
10
10
10
10

GWJ Caspers 02-05-2018
10
10
10
10

Voor mij voldoet het kussen wel. En het matras geeft uitstekende ondersteuning en ik sta fris op na een goede nachtrust.

Derk Riesthuis 02-05-2018
9
10
9
9,3

Fantastisch matras. Het is wel zwaar dus wel wat tillen bij het opmaken van het bed. Het slaapt heerlijk. Stijfheid in de rug ‘s ochtends is weg

J.N. Gras 02-05-2018
9
9
9
9

Tot nu toe geen klachten.

Sjaak van Gaal 29-04-2018
10
10
10
10

werner pauwels 26-04-2018
10
10
10
10

zeer goede matras

Michel Verdaas 24-04-2018
10
10
10
10

Gerrit Tuinman 23-04-2018
8
8
8
8

Kris Verheijen 23-04-2018
9
10
10
9,7

Slaapt geweldig. Wij komen uitgerust uit bed.

AJML Piscaer 22-04-2018
10
7
7
8

ervaar de nieuwe matras al veel warmer dan de oude

Peter Tacq 20-04-2018
10
10
10
10

Super

N.W. W. Constandse 19-04-2018
8
9
9
8,7

Cor van der Kolk 19-04-2018
9
9
9
9

uitstekend materiaal en comfort

Rob Senders 17-04-2018
7
6
6
6,3

Anouk Van Wijk 16-04-2018
9
9
9
9

J Musters 13-04-2018
8
8
8
8

https://www.mline.nl/product-beoordeling/NS9G8SNmDP3VuyJBeD/#

Jo Geelhoedt 12-04-2018
7
8
8
7,7

Jammer dat er geen handgrepen aan de zijkanten zitten. de matrassen zijn door hun gewicht toch moeilijk te hanteren vooral als je wat ouder bent.

Gerard Hessing 12-04-2018
10
10
10
10

Bevalt zeer goed, uitstekend ligcomfort Worden uitgerust wakker en geen vreemde pijnen in de rug of nek. Absoluut een topmatras. Het advies wat men ons gaf bij Beter Bed is helemaal juist geweest.

Giny Gerssen-Bloema 11-04-2018
10
10
10
10

Even wennen en daarna prima, geen enkele opmerking.

ton van ekris 10-04-2018
8
8
9
8,3

het op maken gaat niet zo gemakkelijk de matras is zwaar en stug

H. Oldenkamp 10-04-2018
10
9
9
9,3

n.v.t.

Eddy Gers 10-04-2018
9
7
9
8,3

prima, maar eerste indruk is dat de matras heel koud is, is beter na enkele momenten.

n.c. van Maris 09-04-2018
10
10
10
10

Het enige wat ik tegen deze matras heb is dat ik veel te lang blijf liggen. Wat een heerlijk matras.

Willem Rinsema 08-04-2018
8
9
8
8,3

prima moderne matras waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

Martin Bulk 08-04-2018
8
8
9
8,3

H. Dijkstra 07-04-2018
10
10
10
10

Wat een fantastisch matras. Wij zijn beiden bekend met lage rugklachten en deze zijn zo goed als verdwenen. Het matras biedt heerlijke comfortabele ondersteuning. Wij hebben daarbij ook de M-line wave pillow gekocht. Dat was even wennen, maar we zouden niet meer anders willen!

guy clemer 07-04-2018
10
10
10

schuift gemakkelijk weg van onderliggende boxspring

ajm jongerius 07-04-2018
9
10
10
9,7

Dit is een steviger matras, maar geen plank. Als je last van je rug hebt is dit een zeer goede keus. Vanaf dag 1 kom ik zonder rugpijn uit bed. Een topper.

Henk Repko 05-04-2018
8
8
8
8

Slaapt fijn maar ik vind het wel een warm matras. Ik heb er wel twee weken aan moeten wennen, omdat het erg naar je lichaam vormt en ik het omdraaien wat lastiger vind. (Man)

Kees van Wordragen 03-04-2018
9
10
9
9,3

H Luijkx 02-04-2018
5
7
8
6,7

Slaapt goed. Alleen moeilijk om op te dekken. Dik en zwaar.

Jo Smet 02-04-2018
10
10
10
10

Zalige steun in de rug en dus geen rugpijn meer bij opstaan, fris aanvoelend, ik wordt niet meer zwetend wakker

Gerald Dijkema 31-03-2018
9
9
9
9

M Geutjes Arnouts 31-03-2018
8
9
9
8,7

A A M van Wezenbeek 28-03-2018
8
8
8
8

P.B.W. Musters 26-03-2018
9
9
9
9

Prima matras,goed afgestemd op het lichaam.

Adrianus Vissenberg 24-03-2018
5
7
7
6,3

Ligt goed maar het matras is moeilijk om het te draaien omdat het heel zwaar is

Anita van den Boom 24-03-2018
10
10
10
10

Slapen heel de nacht door zonder klachten

christine roegiers 23-03-2018
7
8
8
7,7

Marleen Spijker 22-03-2018
8
7
8
7,7

Ik heb geen problemen met het nieuwe matras, mijn partner moet nog wel even wennen (is volgens hem nog wat hard)

Ellen Terhoeve 22-03-2018
10
10
10
10

Ik slaap ook veel beter. Het matras vormt naar je lichaam. In èèn woord geweldig. Dit is de beste keus die we gemaakt hebben.

PBL Hansen 21-03-2018
8
8
8
8

Geweldig, heerlijk om naar bed te gaan.

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

A.F. Vaartjes 21-03-2018
8
8
8
8

Frans Swinkels 20-03-2018
10
10
10
10

Slaapt zo heerlijk en wordt uitgerust wakker

Marian Boers 19-03-2018
7
9
9
8,3

Alleen verschonen is zwaar. Comfort prima

Sander Kok 19-03-2018
8
8
9
8,3

Angela Benschop 18-03-2018
8
9
9
8,7

Ik slaap heerlijk

Kees Buis 16-03-2018
9
9
9
9

Na eerst Mline 6 te hebben geprobbeerd (hield last van rugpijn) is de Mline 8 geweldig. Slaap goed en geen rugpijn meer.

J. den Butter 16-03-2018
10
10
10
10

volgens de cijfers die ik geef geen toelichting

H van der Meijden 16-03-2018
8
9
9
8,7

benno wittebrood 15-03-2018
9
9
9
9

Marijke van Ditmarsch 14-03-2018
10
10
10
10

hoezo wennen aan een nieuw matras....? Vanaf de eerste nacht heb ik heerlijk geslapen. De matras geeft op alle plekken geweldige ondersteuning. Ik ga de laatste tijd daardoor zelfs vroeger bed!

Marion van der Velden 14-03-2018
7
7
7
7

Ik ben nog niet echt enthousiast over het matras. Ik voel de ribbels nog steeds en vindt het matras wat zacht. Ik heb het matras nu 1,5 maand, dus nog maar even afwachten.

Alie de Vries - van der Weide 14-03-2018
9
9
8
8,7

Vanaf de 1e nacht heerlijk geslapen

E.J. Bussink 13-03-2018
10
10
10
10

Robert van Zanden 10-03-2018
8
8
8
8

P.J. Meijer 09-03-2018
9
9
9
9

Geweldig slapen

Nico Sprengers 09-03-2018
8
7
6
7

Nog steeds veel last van rugklachten

J.P. van den Berg 09-03-2018
10
10
10
10

De matras is stevig, maar niet heel zwaar: goed hanteerbaar bij het bedden verschonen. De eerste nachten waren even wennen want de matras was veel harder dan de voorgaande. Maar na 3 a 4 nachten lagen we al heerlijk! Je voelt dat de matras als het ware je lichaam 'omgeeft'. We liggen rustiger, worden regelmatig wakker in dezelfde houding als waarin we gingen slapen. Maar de aller prettigste 'bijwerking' is toch wel dat we geen rugpijn meer hebben als we wakker worden! Dat is écht een hele verbetering! We liggen er nu 4 weken op en zijn vooralsnog zeer tevreden! Het is een behoorlijke investering, want deze matrassen zijn duur. Gezien onze ervaring tot nu toe hebben we er vooralsnog geen spijt van. M-line mag ons over enkele jaren nog eens benaderen voor een review. Kijken of we dan nog steeds zo positief zijn....

P.J.M. Swartjes 08-03-2018
10
10
10
10

Matras bevalt uitstekend. Veel eerder moeten doen

Roelof Blokhuis 08-03-2018
8
8
8
8

Edith Claessens 07-03-2018
10
10
10
10

Heerlijk!

R.A. Vurens 05-03-2018
9
9
9
9

Moet wel een behoorlijke tijd luchten na aankoop, zit een luchtje aan

A. Schilperoort 04-03-2018
10
10
10
10

Costerus 04-03-2018
9
9
9
9

Mijn man slaapt op een mline 8 hybride. En die vindt het allemaal prima.

Victor Klok 04-03-2018
9
9

Geeft perfecte ondersteuning. Is dan ook zeer comfortabel.

G.C. (Chris) Huijgen 02-03-2018
8
8
9
8,3

B Ariens 01-03-2018
7
8
8
7,7

Monique Warmerdam 23-02-2018
9
8
9
8,7

Vera Corstjens 22-02-2018
7
8
7
7,3

over het product zelf, zijn we zeer tevreden. De levering en nazorg ALLES BEHALVE Beets weet je een kwaliteitsvol bed te verkopen. MAAR zodra er iets misloopt ben je op jezelf aangewezen. Eerst werd de verkeerde beddebodem geleverd. toen de juiste bodem kwam, kregen ze het electrisch onderstel niet aan de praat. na héél wat telefoonverkeer (langs onze kant) en een bezoek aan de winkel, bleek dat ook het hoofdbord fout geleverd werd. uiteindelijk kwam MLine zelf langs. Elektrisch onderstel werkt nu, maar verlichting niet 100%. na dienst werd door student afgehandeld. Vriendelijke jongen...maar het feit dat wij 3 keer een halve dag verlof moesten nemen werd NIET gecompenseerd. Geen sorry voor het ongemak of wat dan ook. Betaal maar een lekker duur bed en hoop nu maar dat alles in orde is. De persoon van Mline beloofde ons nog plechtig dat ons bed met de regiomanager ed zou besproken worden en dat we feedback zouden krijgen maar NIETS meer gehoord! Wij zijn het BEU.. ik bel zelf ook niet meer. Bed staat nu al meer dan een maand en we horen van niemand iets meer! Mline heeft wel een goed bed maar ik zou de firma qua SERVICE bij NIEMAND aanraden! Ohja, Bed kochten we eind september en pas van 3 februari is het semi in orde! 6 weken levertermijn?!

Henk Brekelmans 21-02-2018
6
9
10
8,3

erg zwaar matras, dat merk je bij bedden opmaken

Eric Jansen 18-02-2018
10
10
10
10

Esther Vos 18-02-2018
9
9
9
9

Els Heijl 17-02-2018
9
9
9
9

Annie Geraedts 17-02-2018
9
9
9
9

Mijn man slaapt prima op deze matras. Hij slaapt ook een stuk rustiger. Deze matras is iets harder dan de 7, maar dat vindt hij prima.

martin 16-02-2018
10
10
10
10

ligt heerlijk

A. Goddijn 15-02-2018
6
6
3
5

Deze matras was voor mij te zacht door de schuimlaag. Nu heeft mijn vrouw deze genomen en leveren we de 6 in

mevr. van Velzen 14-02-2018
10
10
10
10

ligt goed en zou het zo weer kiezen

THEU Salmans 12-02-2018
8
8
8
8

licht lekker, en heup klachten zijn nagenoeg verdwenen.

Huib Fransen 12-02-2018
8
8
8
8

Heerlijk!

Wim Floor 12-02-2018
8
9
10
9

J.W Peperkamp 10-02-2018
8
7
8
7,7

Jeannette Noorland-van Bergen 09-02-2018
8
9
9
8,7

Idem

Hendrie Klink 08-02-2018
8
8
8
8

Annemiek Oldenburg 06-02-2018
7
9
9
8,3

Zware matras om te draaien

Jan Mourik 06-02-2018
10
10
10
10

apm de klerk 06-02-2018
5
7
7
6,3

verkeerd kleur hoofdbord geleverd wacht al 6 weken op een goed hoofdbord

Rudolf Robben 05-02-2018
10
10
10
10

Patricia Rutjes 05-02-2018
9
9
9
9

Davy Adriaensen 04-02-2018
7
7
7
7

T.P. Wijma 02-02-2018
10
10
10
10

ook zeer tevreden

Roland Verbeek 30-01-2018
8
8
8
8

Janny Hiemstra 28-01-2018
8
8
8
8

Bart Creytens 26-01-2018
10
10
10
10

Super matrad

Jan van Ginkel 25-01-2018
9
9
8
8,7

LC Gabriels 21-01-2018
1
1
1
1

Kuil

J Gerdessen 21-01-2018
10
10
10
10

Rinze Jelle Hoekstra 20-01-2018
10
10
10
10

voor mijn postuur en gewicht een geweldige matras. Opstaan is moeilijk daar het heel lekker licht,.

Roos Brederode 20-01-2018
6
8
8
7,3

Het draaien van de matras is nogal zwaar.

Ed van Nieuwpoort 18-01-2018
10
10
9
9,7

Prima matras, ligt lekker comfortabel. Van mij mag de ondersteuning nog iets harder. Aanrader voor mensrn met lage rugpijn!

H Lalau van Strater 13-01-2018
8
8
9
8,3

Het matras ligt heel goed. Ik slaap heerlijk

Klaas Klooster 13-01-2018
10
9
10
9,7

Jack Nowee 12-01-2018
9
9
9
9

Wim Bak 12-01-2018
9
9
9
9

De prijs ben je snel vergeten, maar het M-line product niet.

Liz van de Lande 09-01-2018
10
9
10
9,7

Egbert Arends 05-01-2018
10
10
10
10

Anneke peters 04-01-2018
8
8
8
8

Adri Frijters 04-01-2018
10
10
10
10

Ferdinand Hornstra 04-01-2018
9
9
10
9,3

Zie toelichting als bij Slow Motion 7.

Jeanine Vermeer-Wilke 04-01-2018
7
9
10
8,7

matras is zwaar om te keren

G. Sciangula 04-01-2018
9
9
9
9

Slaapt heerlijk!

Ger van der Donk 03-01-2018
9
9
9
9

christel van Zwol 03-01-2018
9
9
8
8,7

Matras is erg warm om op te slapen. Dit is echt wennen . had ik dit op voorhand geweten...verder niets op aan te merken.

W Brouwer 03-01-2018
8
8
8
8

Tot nu toe alleen maar positief over het matras. Nu ruim 1 maand op geslapen. Zijn er nog niet uit wat betreft 7 of 8. Merken niet echt het verschil. 8 voelt wat "rechter"

Peter de Regt 01-01-2018
9
9
9
9

Marcel Mol 31-12-2017
9
9
10
9,3

Top top top matras!!!!

B Buurman 31-12-2017
6
1
5
4

Ik heb de sm 8 en word iedere ochtend met pijn in onderrug wakker. In de winkel was de matras harder. Daarom had mijn vrouw ook de sm 7 gekozen. Nu thuis lijken ze alle 2 even zacht/ hard. Volgende week komt er iemand langs om te kijken voor een oplossing. Hoop op het beste!!

Jan Hardeman 30-12-2017
9
9
9
9

j b Termorshuizen 30-12-2017
9
9
9
9

tot nu toe PERFECT . is het geld meer dan waard .

Martin de Haan 30-12-2017
10
10
10
10

Martin de Haan 30-12-2017
10
10
10
10

C. Stoker 29-12-2017
9
9
9
9

Voldoet geheel aan de verwachtingen

C.J. van Dam 29-12-2017
6
6
6
6

redelijk

Jan Lammes 29-12-2017
10
10
10
10

Pijn in rug na slapen is van af de eerste nacht verdwenen.

E.M. Schaafsma 28-12-2017
9
9
9
9

Dirk Jan van Zanten 27-12-2017
9
9
9
9

Heerlijk

John Jacobs 26-12-2017
10
9
10
9,7

Fantastisch

Wout Van Neuren 25-12-2017
8
9
9
8,7

Prima matras

Ronald 24-12-2017
10
9
10
9,7

Het ligt heerlijk en beduidend beter dan de oude matras. Ik merk dat een nieuwe matras enige gewenning kost alvorens je eraan gewend bent.

Gertjan Van Kempen 22-12-2017
8
9
9
8,7

Had ik veel eerder moeten doen

J.P. Regtien 21-12-2017
7
10
9
8,7

Prima matras, maar erg zwaar om op te maken en te draaien. Wij missen lussen om de matras vast te pakken.

Jurgen Baardemans 20-12-2017
10
10
10
10

super matras

Cees Buermans 19-12-2017
10
10
9
9,7

Netty Veldhuizen-van Gaal 19-12-2017
7
9
1
5,7

Marcel Smit 18-12-2017
10
10
10
10

R. van der Spek 13-12-2017
10
10
9
9,7

Sofie De Moor 10-12-2017
10
9
9
9,3

Grete Brinkman 08-12-2017
9
10
10
9,7

TJ Deekens 08-12-2017
6
6
1
4,3

Eerst een goedkopere matras gekocht ,deze beviel nieten gelukkig weer de mline matrassen binnenlopen.Deze hadden we 10 jaar geleden ook al dus n7 slapen we weer perfect

R.H. Schoenmakers 06-12-2017
9
10
8
9

Ina de Vos 06-12-2017
10
9
9
9,3

op mijn vorige matras (toch ook een heel goede) werd ik elke morgen wakker met rugpijn. Dat was vanaf dag één op deze matras verleden tijd, een aanrader dus !

Joris Slecht 01-12-2017
6
2
7
5

Ben niet tevreden over de kwaliteit van de toplaag en sta op het punt met het bed terug te gaan naar de winkel. Toplaag is niet vormvast, klinkt in en wordt steeds zachter. Lees veel reviews met vergelijkbare klachten. Ben daarom benieuwd of mLine reeds een oplossing/verbetering ontwikkeld heeft. Hou me aanbevolen

Rini Gerritsen 30-11-2017
8
8
8
8

Jeroen Tournier 29-11-2017
10
10
10
10

Fantastisch matras, slaapt heerlijk. Nadeel de penetrante geur bij in gebruik name.

Jan van der Elst 28-11-2017
9
9
9
9

A.C.J.M. Lommen-Pennings 23-11-2017
10
10
10
10

We slapen beiden heerlijk. Goede ondersteuning, en zowel op rug als zij slaapt het fantastisch. Als je door stress factoren niet kunt slapen lukt het ook niet op M-line maar bij lichamelijke klachten is het voor ons zeer de moeite waard en hebben we zeer zeker geen spijt van deze dure matrassen. Hadden we ze maar eerder gekocht....

Wim De Man 21-11-2017
10
10
9
9,7

Marieke van de Hulst 17-11-2017
10
10
10
10

In het begin was het even wennen maar het matras vormt zich uitstekend naar het lichaam. Ik ben erg tevreden.

Wim Malestein 16-11-2017
9
9
9
9

Even wennen maar ligt lekker en goede ondersteuning

Pmm Schouwenaars 15-11-2017
8
8
8
8

Eddy Kamphuis 12-11-2017
9
9
9
9

Wim van Roessel 11-11-2017
4
8
8
6,7

Gebruikersgemak: Groot nadeel is dat het matras erg zwaar en log is om op te maken als je matrashoes erom heen moet doen.

Karin Wainscott 10-11-2017
10
10
10
10

Goed.

wim van akkerveeken 08-11-2017
9
9
9
9

Rina Dijstelbloem 02-11-2017
7
1
1
3

Ik heb Matras niveau 8 omgeruild voor niveau 5 want de 8 bleek voor mij veel te hard. Ik ben over de 5 uitermate tevreden .

Toon van Esch 31-10-2017
10
10
10
10

Joop van der Weerd 30-10-2017
8
9
10
9

Joop Hultink 29-10-2017
10
10
10
10

Wij zijn zeer tevreden over de matrassen en over de snelle levering. Ik heb een hernia en op mijn oude matras (ook geen goedkoopje) nog wel eens dat ik wakjer werd met eel “lastige” heup, dat bleef ik de hele dag dan voelen. Tot nu toe ben ik nog opgestaan zonder last van mij heup.

Annelie Majoor-Deelen 29-10-2017
9
9
9
9

rugklachten minder. goede ondersteuning

Jan Souwen 26-10-2017
10
10
10
10

Prima slapen er heerlijk op .

Jeanne Minten 25-10-2017
10
10
10
10

geweldig!

Gerrit Jan van Deest 23-10-2017
9
9
8
8,7

Matras ligt goed en geeft goede ondersteunig aangezien ik diverse hernias heb. Ventilatie is voor mij ook prima. Heel af en toe voel je de bollen in de matras maar geeft geen hinder.

Harry van Dieen 23-10-2017
9
9
9
9

C.G. Schouten 21-10-2017
9
9
9
9

Peter Struyk 18-10-2017
7
10
10
9

Kees DUIJNHOUWER 18-10-2017
10
10
10
10

Peter van Doorn 17-10-2017
10
10
10
10

we hadden al een M-Line matras nr 4, naar 8 was wel even wennen

Peter Bakkes 15-10-2017
4
10
10
8

Frank van Aaken 14-10-2017
9
9
8
8,7

G.H. van der Veen 14-10-2017
9
9
9
9

Richard Kunst 10-10-2017
10
10
10
10

zeer tevreden tot nu toe

k visser 04-10-2017
10
10
10
10

A Elberse 29-09-2017
10
10
10
10

zaaaaaaalig.......

Leo Koemans 28-09-2017
7
9
9
8,3

Goede kwaliteit matras maar gebruiks gemak is het een beetje te dik.

Egbert Kluft 27-09-2017
8
8
7
7,7

MARINA DUYM 22-09-2017
10
10
10
10

Ik heb in 10 maanden tijd 3 nieuwe matrassen aangekocht voor mezelf. (Ik heb een verschoven wervelkolom en die is vastgezet.) De eerste was een tempur matras (mijn oude matras was een tempur ) maar mijn rug kon het maar niet wennen met gevolg van slapeloze nachten. De 2de matras M7 aangekocht :die bleek mij niet genoeg ondersteuning te geven. De omwisseling van M7 naar M8 is zonder probleem gebeurd (ik vreesde daar echter voor) en nu met de derde matras M8 kan ik eindelijk na bijna een jaar terug doorslapen, rustig blijven liggen tijdens de nachtrust en ondersteuning voelen! Een verademing ...

Peter Odijk 22-09-2017
9
9
9
9

Peter de Vaal 22-09-2017
8
8
10
8,7

Peter de Vaal 22-09-2017
8
8
10
8,7

Sjef Hommelberg 22-09-2017
9
9
8
8,7

Jan Hartjes 20-09-2017
10
10
10
10

Wij zijn eigenlijk heel tevreden over onze aankoop. Er zijn echter 2 punten die we zouden willen meegeven. 1. Het bed staat bij ons rondom vrij in de slaapkamer. Daarom hebben we niet gekozen voor een hoofdbord. Echter nu is het lastig om je bekabelde afstandsbediening ergens aan op te hangen. Waarom is er niet een simpele en slimme bevestiging mogelijk aan de Multimotion 1? 2. Ondanks de antislip mat ervaren wij dat bij het op en neer klappen van de elektrische bed bodem, de matrassen toch telkens verschuiven. Nu zagen wij wel hoofd, voet -en zijbeugels, maar in onze beleving zijn de echt over geprijsd. Als je een bed van ruim 6 mille koopt, dan vinden wij het niet gepast dat je voor een paar metalen beugels de hoofdprijs vraagt. Doe ze er gratis bij, of vraag een prijs die recht doet aan de totale aankoop. Uiteraard zijn wij graag bereid het bovenstaande mondeling toe te lichten. Wij zijn bereikbaar op 06-53930690. Met vriendelijke groet, Jan & Angelique Hartjes

l ruis 18-09-2017
10
10
10
10

Matras en kussen liggen heerlijk in tijden niet meer zo lekker geslapen. Verkoper was zeer klant vriendelijk en heeft ons enorm goed geholpen bij het uit zoeken van de juiste matras.

K van Schijndel 14-09-2017
10
9
9
9,3

P J M Witte 14-09-2017
8
7
9
8

Geen

G.E. Bovenberg 14-09-2017
7
8
8
7,7

SRT van de Vries 13-09-2017
9
9
9
9

John van den Broek 13-09-2017
10
10
10
10

Edwin Kamkes 13-09-2017
8
8
8
8

J. Meems 13-09-2017
8
9
9
8,7

Prima keuze. Matrassen zijn relatief zwaar om te draaien

J.S. Nuwenhof 12-09-2017
7
8
8
7,7

Mink Zeilstra 12-09-2017
8
8
8
8

1 w ave pillow is te dik, We wachten ook nog op EEN voetbeugel, die zou worden nabesteld

H. van Benthem 10-09-2017
9
9
9
9

Wij zijn zeer tevreden met onze M-line matrassen.

Frans Duijkers 09-09-2017
7
9
9
8,3

Vera Schipper 07-09-2017
1
1
1
1

ik ben heel erg ontevreden over het matras, maar mijn 30 dagen verplichte probeertijd is nog niet voorbij. In het midden van het matras zit een kuil, daardoor ligt het ongelijk(matig).

Wim Wildeman 06-09-2017
8
8
8
8

Annemie Jansen 06-09-2017
9
9
9
9

Ben Nienhuis 04-09-2017
8
8
1
5,7

Goed ondersteunende en toch zachte matrassen

Wil Somers 02-09-2017
5
8
8
7

Matrassen liggen lekker. Zijn wel zwaar waardoor het opmaken van de bedden lastiger is.

Chris Vandergoten 30-08-2017
10
10
10
10

Vivian Jongen 24-08-2017
10
10
10
10

Wij zijn erg tevreden over deze matras. Het ligt goed en geeft goede ondersteuning. Last van rugpijn is enorm vermindert na een aantal weken slapen op deze matras!

Anne-Marie Tanis 21-08-2017
10
10
10
10

We hebben de matrassen nu bijna een maand en.....we zijn zeer tevreden!! Met onze vorige matrassen werden we nogal eens wakker met last van onze rug, maar dat is nu dankzij M-line verleden tijd..We hebben gekozen voor de stevigere varianten deze zorgen evoor dat het bovenste laagje zich naar je lichaam vormt, maar dat je niet te ver in het matras zakt.

D Geersinga 20-08-2017
9
9
8
8,7

Teun Hartgers 18-08-2017
9
9
9
9

Hans van Vessem 17-08-2017
8
9
8
8,3

Will Heijboer 16-08-2017
10
10
10
10

We zijn zeer tevreden. We slapen heerlijk in het nieuwe bed.

Hans Ruiters 10-08-2017
8
8
8
8

Super tevreden over de mate van uitleg en diversiteit van de M Line, en de tijd voor het testen van de matrassen welke eventueel voor jou geschikt zal zijn.

W. van der Linde 30-11--0001
8
10
10
9,3

Uitstekende matrassen

M.R. Moentadj 30-11--0001
10
10
10
10

Nog nooit zulke goede nachtrust gehad! Ik kan niet meer op een ander matras slapen.

KLEINROUWELER,T.M. 30-11--0001
8
8
8
8

Prima matras, heb echter nog steeds momenten dat ik zou wensen dat het matras een tikje harder zou mogen zijn.

Theo Keuter 30-11--0001
8
10
10
9,3

Leurdijk 30-11--0001
10
10
10
10

Op basis van de eerste ervaringen zeer tevreden over deze matras.

Bikker 30-11--0001
6
6
6
6

Nog te kort in gebruik om goed te kunnen beoordelen. De eerste ervaring is positief

Dick van Gaasbeek 30-11--0001
10
8
8
8,7

Goed

Smid 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

W bazen 30-11--0001
8
8
8
8

Kok 30-11--0001
10
8
8
8,7

Helemaal niet hoeven wennen. Sliep meteen prima. Voelt comfortabel aan. Kan ondersteuning niet echt goed beoordelen. De matras ligt gewoon prima!

A Wentink 30-11--0001
10
10
10
10

Goede ondersteuning,prima geslapen een aanrader voor iedereen Anny

C.D. Jacobs 30-11--0001
8
10
10
9,3

Wij zijn tevreden.Slapen goed.

Danielle van der Veer 30-11--0001
8
10
8
8,7

Ligt 1000 x beter dan mijn bijna 6 jaar oude IV M line matras, jammer van de korte levensduur.

J.J. Mul 30-11--0001
10
10
8
9,3

Zeer stevig matras. Ik heb sinds jaren niet zo rustig geslapen.

Peter de Greef 30-11--0001
10
10
10
10

Na de eerste nacht al helemaal goed. We worden uitgerust wakker en slapen heerlijk.

A. Splinter 30-11--0001
8
6
8
7,3

Goed

de haan 30-11--0001
6
10
10
8,7

Geweldige matrassen! Alleen wel wat zwaar om op te maken. Groot nadeel ze verschuiven constant op de boxspring!

F. Reul 30-11--0001
10
10
10
10

ligt heerlijk, goede ondersteuning

G.C. Westerman 30-11--0001
6
8
8
7,3

M.E.Terpstra - Van kampen 30-11--0001
10
10
10
10

Prima

E. Huijsmans 30-11--0001
8
10
10
9,3

Een heerlijke matras die zich vormt naar het lichaam. Geen last meer gehad van heup en schouder sinds ik op deze matras slaap.De matras is erg dik waardoor het verschonen vh bed welwat zwaarder is.

P.W. Theunisse 30-11--0001
6
6
6
6

G.A.van de Bruinhorst 30-11--0001
10
10
10
10

Deze is wat harder dan de 7 Maar ook deze bevalt heel goed

Ruijgrok J.A.G. 30-11--0001
10
10
10
10

Het is heerlijk slapenop dit matras

J van der velde 30-11--0001
10
8
8
8,7

Zie hierboven

Opdam 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldige matrassen! Nooit zo heerljk en ontspannen gelegen en geslapen, s ochtends geen opstart problemen meer!!<br/>Nooit geen ander matras meer!

G. van Roekel 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras

M 30-11--0001
6
8
10
8

goed,weing houdvast mogelijkheid aan het matras voor het verschonen van een hoeslaken

C.N. van Duijn 30-11--0001
2
2
2
2

Ik heb een M line matras aangeschaft ivm met lichte pijn in de onderrug tijdens de slaap. Ik heb nu meer pijn dan ooit in mijn rug tijdens de slaap. zo erg dat ik ruim voor mijn wekker wakker word van de pijn in mijn rug. Ik heb dan nu wel (dmv betaling) een nieuwM line matras aangeschaft (de 7 serie) en hoop van ganser harte dat dit de oplossing is.

Giesbers 30-11--0001
6
8
8
7,3

Het is nog even wennen aan een nieuw matras. Het is zwaarder dan ik dacht. Ook dit zal wennen zijn bij het opmaken van het bed.

Jolanda Eijkens 30-11--0001
10
10
10
10

Fantastisch matras! Fantastische ondersteuning en comfort. We hebben moeite om uit bed te komen omdat we zo heerlijk liggen :)

Vellheuer 30-11--0001
10
8
10
9,3

Winters. 30-11--0001
10
10
10
10

Deze twee weken prima verlopen, een betere nachtrust en heel goed voor de rug.

J. Beuker 30-11--0001
6
6
6
6

Nog niet goed te beoordelen. In ieder geval erg warm ( te warm)

rene polman 30-11--0001
10
8
10
9,3

Zie boven

A.M.G. Vriens 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer Goed

Gerda Meulepas 30-11--0001
8
8
8
8

Na enige tijd bevalt het matras heel goed, speciaal als je op je rug ligt

R de Groot 30-11--0001
10
10
10
10

fantastische matrassen. 2de keer dat ik deze nu aanschaf.. wil niet anders meer

de Natris 30-11--0001
10
10
10
10

BMJ van der Velden 30-11--0001
10
10
10
10

Verhoeven 30-11--0001
8
10
8
8,7

Tot heden zeer positief

Bart Beukenkamp 30-11--0001
10
10
10
10

Eradus 30-11--0001
2
2
2
2

Grote miskoop ! De M-line 8 gekocht in aug 2015. Na slechts 6 maanden was de matras compleet op. Alle ondersteuning was weg, geheel ingezakt. Enorme ligkuil. Het leek wel of de matras 15 jaar gebruikt was ! Het zou een fabrikagefout zijn.... In januari 2016 een nieuwe matras ontvangen, ben benieuwd of deze langer mee gaat.............

J.T. de Jager 30-11--0001
8
8
8
8

Slaapt lekker

Dekeyser 30-11--0001
10
10
10
10

zie beoordeling hierboven

jj de groot 30-11--0001
10
10
10
10

R. van der Weijden 30-11--0001
8
8
8
8

AW de Masiere Blom 30-11--0001
6
8
8
7,3

Tot nu toe prima, alleen het fitte gevoel als wordt voorspiegeld door bv. Epke is echt (nog) niet aan de orde. Ik twijfel of het deze, zeer forse, investering echt waard is geweest.

Rademakers 30-11--0001
10
10
10
10

Wel erg wennen matras voelt eerst erg hard aan als je in bed gaat en het is wel wennen met omdraaien tijdens het slapen vanwege de lichaams vorm die de matras aangenomen heeft maarmatras reageert steeds better op de verandering van het lichaam

M. de Bruijn 30-11--0001
10
10
10
10

Prima advies en service door de adviseuse bij Beter Bed, de Cruquius.

Peelen AJG 30-11--0001
10
10
10
10

Er bestaat een uitdrukking....slapen als een Roosje... Op deze Mline matras is dit helemaal van toepassing!!!

Chris 30-11--0001
8
8
10
8,7

Heerlijke matras

van de water 30-11--0001
10
10
10
10

zéér tevreden

Berndsen 30-11--0001
4
6
6
5,3

Ja ik zelf voel niet echt een verbetering in het gene wat we hadden.Dit moet dat TOP wezen weet even niet waar ik dat moet vinden. Naar deel matras is moeilijk te keren.

F.Slangen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Koenig 30-11--0001
8
8
8
8

begin beter en beter te slapen.

J.J. Akkermans-Bots 30-11--0001
10
10
10
10

1ste klas bed voor een goede prijs, word uitgerust en zonder pijnlijke botten wakker, super!

Nicole Bardolf 30-11--0001
10
10
10
10

Slaapt heerlijk.

Ritstier-van den Heuvel 30-11--0001
10
10
10
10

Eveneens een prima matras

A. Vissenberg 30-11--0001
10
10
10
10

Slaapt goed

N.F Cornelis 30-11--0001
8
8
10
8,7

Stevig matras, na 2 weken begint het redelijk te wennen. Slaapt verder goed.Na 8 uur slapen goed uitgerust.

M Nijland 30-11--0001
8
8
8
8

S.C.M. van der Werf 30-11--0001
8
8
10
8,7

Cornelissen 30-11--0001
8
8
10
8,7

Eerst even wennen maar naar een paar dagen slaap het lekker ,want hetmatrasgaat beten de vorm van je lichaam aannemen

Flying Kiwi 30-11--0001