Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Iconic Hero 5 Reviews

Gemiddelde uit 61 Reviews
8,2
8,4
8,3
8,3
Terug naar Iconic Hero 5

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Antonie van Herwijnen 21-05-2024
9
9
9
9

Dit matras helpt mij echt om beter uitgerust wakker te worden in de ochtend.

D Roelofs 18-12-2023
9
10
10
9,7

Ik draai nu minder/ slaap rustiger

Fons welsing 15-08-2023
9
10
9
9,3

geweldig matras. liggen vrij hoog, maar dat went snel. slaapcomfort is helemaal top.

Mattie van Riel-Uijl 03-07-2023
10
10
10
10

Geweldige produkten

Wil van der Zeeuw 30-07-2022
10
10
10
10

Een prima matras vanwege scoleose heb ik een prima ondersteuning voor mijn rug.

Luc Boekesteijn 21-05-2024
9
9
6
8

Ik heb de zachtere versie en heb de indruk dat er nu al een soort kuil ontstaat ter hoogte van mijn heup. Bij navraag bleek dit niet te moeten kunnen., Ik wacht nog even af omdat het toch comfortabel ligt.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk uitgeslapen wakker worden

Anonymous
9
9
9
9

Ik ben heel erg tevreden over matras en kussen

Miranda Van der Haijden 19-03-2024
7
7
7
7

Vind dat de matras meer blijvend inzakt. Blijft kuil in matras zitten.

Anonymous
7
8
8
7,7

Matras ligt lekker, geeft voldoende ondersteuning. Is wel redelijk zwaar, zodat het bed opmaken een onderneming is.

Amanda Post 03-03-2024
10
10
10
10

Wat een super matras!!

Anonymous
8
10
9
9

Fijn matras met zachte top laag. bewegingen van partner zijn niet te merken bij een tweet persoons matras.

M.H. van der Linden 27-02-2024
8
8
8
8

Fijn hoog matras met comfortabele ligging.

Anonymous
7
6
7
6,7

Ik slaap nog niet zo heel lang op het matras. Tot nu toe is mijn ervaring goed en lig ik comfortabel. Hoop alleen dat er na een tijdje een kuil ontstaat.

Jan van der Beek 23-02-2024
8
9
9
8,7

Goede matrassen. Je ervaart wel een rand in het midden door de 2 matrassen

Ype Weijdema 20-01-2024
8
8
8
8

Zeer fijn bed. Ben erg tevreden.

Ad Domen 17-01-2024
9
9
9
9

Prima matras.

Anonymous
8
8
8
8

Matras ligt heerlijk. Is ondersteunend, wordt uitgerust wakker.

Anonymous
1
1
1
1

Product voldeed niet voor ons, eerst een 6 gekocht, was te hard, pijn in de rug. Nadien door de omruilgarantie een 5 gekregen i.p.v. een 6. Deze voldoet voor ons ook niet wegens rugklachten. We hebben ze niet meer kunnen omruimen (kan maar 1 x). Zitten nu met 2 dure matrassen waar we niets mee zijn. Winkel wil ze niet meer omruilen.

Anonymous
9
10
10
9,7

Een matras waar ik heerlijk op slaap.

Anonymous
7
8
4
6,3

Met koeler weer een heel fijn matras, maar helaas in de zomer te zacht voor mij. Dan sta ik op met lage rugpijn. Het draaien is ook wat lastig

Anonymous
8
8
9
8,3

We zij zeer tevreden over onze keuze om de matrassen om te ruilen!! We slapen weer als een roos

dennis van loenhout 15-08-2023
10
10
10
10

Zeer tevreden

lucienne Schilling 10-08-2023
10
10
10
10

super aankoop

John van Veen 31-07-2023
8
8
8
8

Lekker stevig matras, wat goed ondersteund en lekker ligt.

Anonymous
7
9
9
8,3

het slapen is fantastisch. Door het gewicht van het matras is het verschonen een behoorlijke klus.

JC van der Hof 03-05-2023
6
6
6
6

Hero5 iets te zacht. Wordt omgeruild voor een hero6

Anonymous
9
7
9
8,3

Vinden het matras nog een beetje stug

Jeffrey Kaptein 16-03-2023
10
10
10
10

Perfect matras wat zich afstemt op je lichaam

D Boender 04-03-2023
8
8
9
8,3

Nachtrust is verbeterd. Minder last van de rug.

Petra Berghouwer 27-02-2023
4
4
4
4

tot nu toe valt het matras mij tegen. ik had meteen bij de 1e nacht het gevoel of er al een "kuil" in zat en niet op de juiste plek voor mijn lijf. ik rol moeilijk om en ook in rug stand ligt het matras voor mijn gevoel ongelijk. ik had mij er zoveel van voorgesteld en nu valt het tegen. wat kan ik doen??

Roland Jonker 31-01-2023
9
9
9
9

De Brabantse nachten worden op dit matras steeds langer.

Anonymous
6
9
8
7,7

Door hoogte en stugheid matras is lastiger te verschonen van je hoeslaken in je uppie. Zeker met 2 matrassen naast elkaar en je kan er niet tussendoor lopen.

Dick Seinen 21-12-2022
9
9
9
9

tevreden over de matras

Anonymous
7
1
1
3

Aangezien ik 's nachts wakker word van kramp in het gebied rond de heup waarop ik op dat moment lig, geeft deze matras te hoge druk op die plaats. Daar reageren die spieren op, zo is mij door een deskundige verzekerd. Het comfort is slechter dan van mijn oude matras. De M-line matras is nogal omvangrijk en daardoor wat lastiger te keren dan een doorsnee matras. De ondersteuning is niet goed, zoals hierboven al te lezen valt.

GCRL 02-11-2022
9
9
9
9

Iconic Hero 5 heeft een soepeler bovenkant dan de Hero 6. Die vond ik voor mij te hard. Hero 5 is stevig en biedt goede ondersteuning. Mijn man vindt het een fijne matras.

Ria Janssen 24-09-2022
8
8
5
7

Goede dag ik sta iedere morgen op met pijn in onder rug! ben niet uit gerust sta moe op!

Inge Prins 09-07-2022
7
10
10
9

Ik ben hypermobiel en heb daardoor veel lichamelijke klachten maar ik lig nu een paar weken op dit matras en ik heb minder last

Anonymous
4
6
5
5

Geeft geen ontspannen gevoel. Je hebt het idee, dat je uit het bed rolt. Matras is ook te hoog.

Jan Meijs 16-01-2022
8
8
8
8

Even wennen maar na enige tijd fijn slaapcomfort

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?