Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Iconic Legend 7 Reviews

Gemiddelde uit 40 Reviews
8,7
9,1
8,8
8,9
Terug naar Iconic Legend 7

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Anonymous
10
10
10
10

Ik had niet verwacht, een nieuwe matras zoveel verschil zou maken. Aanvankelijk, lijkt het aan de zachte kant. Maar na 2 nachten wil je niet meer anders. Ik merk dat ik ongeveer 2 uur minder slaap per nacht en dan ook nog veel fitter wakker word.

Jeroen van den Berg 11-01-2022
10
10
10
10

Ik slaap beter door sinds we deze matrassen hebben, en mijn lichaam wordt beter ondersteund

Peter Nelissen 30-11-2021
10
10
10
10

Mijn vorige matrassen waren ook van M-line, ik was er tevreden over en ben ook tevreden over de nieuwe matrassen

Anonymous
8
8
8
8

goed lichaamsondersteunende matras, niet te hard, niet te zacht

Anonymous
7
10
9
8,7

Zeer goede matras. Het enige mindere vind ik de dikte van de matras maar daar is weinig aan te doen dus zeker zijn geld waard

Ronald Lettenmeijer 14-04-2024
9
9
9
9

Ligt zeer prettig Met goede ondersteuning

Anonymous
8
8
8
8

Ik moet nog wat wennen aan het nieuwe matras!

Anonymous
10
10
10
10

Goed matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Prima product, doet wat het moet doen, namelijk lekker slapen,.

J Molenaar 23-02-2024
7
9
9
8,3

Ik vind het matras zwaar als ik het bed moet opmaken. Verder bevalt hij prima.

Johan Declercq 03-01-2024
8
9
8
8,3

Na ongeveer 2 maand ingebruikname stel ik een lichte inzakking vast op de plaats waarop ik op de matras lig. Is dit normaal ?

Johan Declercq 03-01-2024
8
9
8
8,3

Na ongeveer 2 maand ingebruikname stel ik een lichte inzakking vast op de plaats waarop ik op de matras lig. Is dit normaal ?

Anonymous
9
10
10
9,7

Het matras ligt fantastisch, ik wordt weer uitgerust wakker zonder last van mijn rug! Het matras is lekker dik, enige mini nadeel is dat het lastig is om je hoezen eromheen te doen haha! Het was een flinke investering maar we hadden dit jaren geleden al moeten doen, ik kan me geen leven meer voorstellen zonder dit matras!

MARCEL Verhoeven 21-12-2023
8
9
10
9

Fijne stevige matras, door het gewicht wat lastig met beddegoed opmaken maar dat heb ik wel ervoor over.

Anonymous
8
8
8
8

Ben tevreden

Anonymous
7
8
7
7,3

Pocketveren geven een te zacht beeld

Aneta Kras-Skladnik 24-05-2023
7
9
5
7

Het matras ligt net iets te zacht, maar Legend 8 ligt weer veel te hard (die heeft mijn man). Eigelijk zou het matras net daartussenin moeten liggen.

Anonymous
8
8
8
8

Ik heb het matras nu 4 weken en sinds 3 dagen slaapt ik weer goed! Het matras vormt zich nu naar het lichaam en geeft een prettige temperatuur. Het was echt wennen voor mij, door ms heb ik pijnklachten en krachtverlies. Het omdraaien op dit matras gaat goed en met het opstaan ben ik minder stram. Over een maand kan het matras misschien wel een 10 krijgen!

Hannie Van Zoomeren 12-03-2023
9
9
9
9

Heel blij met de nieuwe matras, minder pijn in de rug.

Peter van der Kort 03-03-2023
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar en dik waardoor het draaien van het matras wel een dingetje is. Voor de rest geen negatieve punten

Anonymous
9
9
9
9

Wist niet dat een matras zo fijn kan zijn… en wat een verschil met de vorige! Begin iedere dag 100% uitgerust aan de dag!

Anonymous
8
8
8
8

Prima produkt

Anonymous
9
9
9
9

Ook deze matras voldoet op alle punten. goede ondersteuning, wordt niet klam en ligt heerlijk.

Anonymous
10
10
10
10

Topmatras van M-line zoals ik al jarenlang gewend ben.

pieter bosma 09-03-2022
10
9
9
9,3

Kom uitgerust uit bed smorgens.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel of app ons op 0413-243050
x