M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Iconic Star 4 Reviews

Gemiddelde uit 18 Reviews
7,7
7,7
7,6
7,7
Terug naar Iconic Star 4
Rob de Koning 24-12-2021
10
10
10
10

Duidelijk merkbaar om weer op een goed matras te liggen. Slaap weer veel beter, prima kwaliteit.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9
9
9

De topping en het matras maken het samen goed, de combinatie is top

Jan.B Rooze 09-12-2021
9
9
9
9

ZEER COMFORTABEL EN ZEER TEVREDEN MET DE ICONIC STAR 4. Heb het idee dat met het instappen in bed in het begin kouder is dan mijn vorig matras, Beveel hem iedereen aan, TOP MATRAS.

Anonymous
9
9
9
9

Bijna geen rugpijn meer

Anonymous
8
10
10
9,3

Vrij zwaar om het matras op te tillen⁹

Anonymous
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk matras

Anneke Westerhof 26-09-2022
1
1
1
1

Ik heb veel last van mijn rug sinds ik dit matras gebruik. En het bed kraakt maar dat hebben wij al aan beter bed doorgegeven

Anonymous
10
10
10
10

Voor mijn vriendin was het 2 nachten wennen maar nu willen we niet meer anders

Raa Mathijssen 23-09-2022
10
10
10
10

heel goed matras ik had eerst altijd last van mijn rug met mijn ouden matras en nu ik did matras heb heb ik geen last meer van mijn rug en slaap ook beter ook

Anonymous
8
9
9
8,7

Matras is zwaar bij opmaken bed

Anonymous
9
9
9
9

Eindelijk weer een hele nacht doorslapen. Het matras "verzakt" niet, waardoor je geen "kuil" meer hebt in het midden ons matras. Uitgerust wakker worden, wat een zegen.

Anonymous
4
4
4
4

Naar omruiling Van iconic star 4 naar 3 Geen verschil

Jan Willem Kliphuis 20-12-2021
4
4
4
4

Ik ben niet tevreden over dit matras. Veel te hard en gaat ook niet beter worden. Hou klachten en pijn in schouders en heupen. Als ik op de rug ligt voel ik een pijnlijke rug. Slaap door matras slecht en niet uitgerust. Verzocht om matras om te ruilen cool motion 4. Ben zwaarder als 90 kg

Heleen Reijnoudt 14-12-2021
8
8
8
8

Ik slaap heerlijk op dit matras maar wel met de topper

Anonymous
8
9
9
8,7

top matras! het wisselen van een hoes is wat lastiger omdat het matras vrij zwaar is maar dat heb ik er graag voor over

Roy 05-05-2021
7
2
1
3,3

Geen goede ondersteuning en werd iedere ochtend met rugpijn wakker. Voelt als een erg (te) hard matras. Lag niet comfortabel. Ingeruild voor een Cool Motion 4, welke veel comfortabeler is.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten
Advies nodig? Bel of app ons op 0413-243050
x

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?