Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Matrassen van M line

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

Uitstekende ondersteuning
Een M line matras bestaat uit verschillende lagen. Iedere laag heeft unieke eigenschappen. Samen zorgen deze lagen voor een uitstekende ondersteuning.

iSM-Gel®
Alle M line matrassen zijn voorzien van visco-elastisch schuim met innovatieve infused Slow Motion Gel. iSM-Gel zorgt voor een zeer comfortabele bovenlaag van het matras.

Goede ventilatie
De iSM-gel voorkomt dat ventilatie geblokkeerd wordt, waardoor de opencellige structuur van het schuim z’n werk kan blijven doen.

Voortreffelijke drukverdeling
Een ander belangrijk voordeel van visco-elastisch schuim met
iSM-Gel is dat het ook zorgt voor een voortreffelijke drukverdeling.

Een matras is en blijft altijd een persoonlijke keuze. Er zijn verschillende varianten matrassen die beschikken over specifieke eigenschappen. Om te bepalen welke matras het beste bij u past, kunt u de M line matraswijzertest doen. Binnen enkele minuten weet u precies welke matras het beste bij u past.

De drukverlagende eigenschappen van de M line matrassen komen het best tot hun recht wanneer de matrassen worden gecombineerd met kwalitatieve lattenbodems (minimaal 28 latten) of boxsprings. De M line boxsprings en de Multi Motion bodems zorgen echter voor de meest optimale combinatie omdat deze perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten