Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Matrassen van M line

Voor iedereen de juiste matras

Wanneer u op het punt staat een nieuw matras te kopen, dan wilt u er uiteraard voor zorgen dat u het juiste exemplaar kiest. Niet ieder mens heeft immers dezelfde slaaphouding of postuur. Hierdoor is er geen one size fits all matras. Daarom heeft M line meerdere matrassen in het assortiment. Ieder matras is opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor weer geschikt voor een ander type slaper. Een buikslaper heeft namelijk een andere ondersteuning nodig dan iemand die frequent op zijn rug slaapt. Het is daarom erg belangrijk dat u een matras aanschaft die het beste is voor uw lichaam. M line heeft voor iedereen de juiste matras. Weet u niet welk matras de juiste keuze is voor u? Doe dan de test via de matrassenwijzer van M line.

Voortreffelijke drukverdeling - Toplaag
De hoogwaardige varianten opencellig visco-elastisch schuim (soft en firm) zorgen voor een voortreffelijke drukverdeling.

Goede ventilatie - Clima Support laag
Door de bijzondere Clima Support ventilatielaag onder de visco-elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.

Uitstekende ondersteuning - Body adapt
Door de Body Adapt profilering is een betere zonering gecreëerd waardoor het lichaam altijd goed wordt ondersteund.  

Er zijn verschillende elementen die bijdragen aan een goede nachtrust. Zo bepaalt de matras voor een groot deel hoe uitgerust uw nacht zal zijn. Een goed bed compleet met de juiste matras vormt immers de basis voor uw algehele gezondheid. Daarom zijn de matrassen van M line speciaal ontwikkeld om uitstekende ondersteuning te geven. De unieke samenstelling van de M line matrassen zorgt zeker voor een luxe en comfortabele ervaring. Er wordt namelijk onder andere gebruik gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. Hierdoor neemt een matras van M line de vorm aan van de contouren van uw lichaam. Een goed slaapklimaat begint dus bij de matrassen van M line.

 

M line matrassen met innovatief visco-elastisch schuim

Elk matras uit de collectie M line matrassen heeft een unieke samenstelling. De bijzondere samenstelling van de matrassen is tot stand gekomen door middel van een hybride techniek. Een goede nachtrust begint immers met de juiste techniek. Deze unieke techniek is ontwikkeld door een team specialisten van M line. Wellicht bent u al bekend met de hybride techniek. Deze techniek zit namelijk ook verwerkt in de bekende M line boxsprings. Het resultaat? Goede matrassen die zorgen voor optimale ondersteuning, indrukwekkende drukverdeling en uitstekende ventilatie tijdens uw slaap.

 

Zo heeft het innovatieve visco-elastisch schuim een open celstructuur waardoor u geniet van optimale ventilatie en uitstekende warmteafvoer. Door middel van een speciale profilering is er ook aan de ondersteuning gedacht die de matrassen bieden. De Body Adapt profilering van de M line matrassen verbetert de zoning, waardoor het lichaam altijd goed wordt ondersteund. Dankzij de hoogwaardige traagschuim toplaag van de M line matrassen geniet u tevens van voortreffelijke drukverdeling. Hierdoor wordt de druk op uw lichaam tijdens het slapen enorm verminderd en ervaart u een optimaal slaapcomfort.

 

Cool Motion 1 en Cool Motion 2

De diverse matrassen van M line zijn onder te verdelen in vier soorten. Elk type komt zowel voor in een soft (zachte) versie en een firm (harde) versie. Hierdoor lijken de Cool Motion 1 en Cool Motion 2 matrassen erg op elkaar wat betreft de technische opbouw. Beide matrassen beschikken over onder andere een uitstekende toplaag met een zeer opencellig visco schuim. Hierdoor kunt u gemakkelijk bewegen tijdens het slapen. De Cool Motion 1 en Cool Motion 2 matrassen verschillen alleen wat betreft de toplaag. Voor een soft toplaag zit u goed met een Cool Motion 1 matras. Daarnaast beschikt een Cool Motion 2 matras over een firm toplaag. Beide matrassen zijn maar 18 centimeter hoog.

 

Cool Motion 3 en Cool Motion 4

De Cool Motion 3 en Cool Motion 4 matrassen zijn bijna hetzelfde wat betreft de bijzondere samenstelling. Het voornaamste verschil tussen de matrassen is dat de Cool Motion 3 een soft visco-elastische toplaag heeft en de Cool Motion 4 beschikt over een firm visco-elastische toplaag heeft. Verder hebben beide matrassen unieke insnijdingen, geprofileerd HR-schuim, Body Adapt en Clima Support. Elk matras uit deze collecties is 22 centimeter hoog. Dankzij de Cool Motion 3 of de Cool Motion 4 begint u iedere ochtend weer uitgerust aan de dag.

 

Cool Motion 5 en Cool Motion 6

De volgende twee matrassen zijn weer wat luxer dan de Cool Motion 3 en 4. Deze varianten bevatten dezelfde bijzondere samenstelling als de Cool Motion 3 en 4 en meer. Een M line matras uit de Cool Motion 5 of 6 collectie is daarnaast aangevuld met een innovatieve 7-zone pocketvering. In combinatie met de laag HR-schuim zorgen deze lagen ervoor dat u gemakkelijk draait in bed. De Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 zijn de eerste hybride varianten in de HYBRID Series. Net als de Cool Motion 3 beschikt de Cool Motion 5 over een soft visco-elastische toplaag. Daarentegen voelt de Cool Motion 6 wat harder aan door de firm toplaag. Beide varianten zijn 26 centimeter hoog. Hiermee zijn de Cool Motion 5 en 6 matrassen wat hoger dan de Cool Motion 3 en 4.

 

Cool Motion 7 en Cool Motion 8

Voor een ultiem slaapklimaat en heerlijke nachtrust kunt u ook de luxere matrassen van M line overwegen. De Cool Motion 7 en de Cool Motion 8 bevatten beide een optimale samenstelling van bijzondere elementen. Zo hebben deze matrassen niet alleen 7-zone pocketvering, Body Adapt en Clima Support. Deze varianten beschikken tevens over Dynamic Support en Air Release. De Dynamic Support wordt gerealiseerd door middel van schuimbollen. Hierdoor ervaart u optimale mobiliteit tijdens het slapen. Net als bij de andere collecties is de ene variant uitgerust met een soft toplaag en de ander met een firm toplaag. De matrassen zijn beide 26 centimeter hoog, net zoals de Cool Motion 5 en 6.

Een matras is en blijft altijd een persoonlijke keuze. Er zijn verschillende varianten matrassen die beschikken over specifieke eigenschappen. Om te bepalen welke matras het beste bij u past, kunt u de M line matraswijzertest doen. Binnen enkele minuten weet u precies welke matras het beste bij u past.

De drukverlagende eigenschappen van de M line matrassen komen het best tot hun recht wanneer de matrassen worden gecombineerd met kwalitatieve lattenbodems (minimaal 28 latten) of boxsprings. De M line boxsprings en de Multi Motion bodems zorgen echter voor de meest optimale combinatie omdat deze perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten