Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion You
Slow Motion You

Het matras dat alleen jou past!

 • Afgestemd op uw lichaam!
 • Individueel ingestelde comfortzones
 • Technologie van Proschlaf Instiuut
 • Professionele nazorg.

M line Slow Motion You

Of het nu gaat om lichaamsbouw, lengte, gewicht of slaapgewoonten; iedereen is uniek. Dan is het eigenlijk ook heel logisch dat u slaapt op een matras die helemaal op jouw lichaam is afgestemd. Daarom heeft M line nu het individuele matras: Slow Motion You. Op maat gemaakt, en rekening houdend met jouw persoonlijke lichaamscontouren en wensen. Getrainde M line adviseurs meten jouw unieke eigenschappen op met de moderne Slaap-Ergonometer en vormen vervolgens direct uw persoonlijke slaapconfiguratie. Test het nu zelf bij een M line dealer in uw buurt en ervaar het verschil!

Volgens het Proschlaf onderzoeksinstituut zijn slaapstoornissen vaak te herleiden naar slechte bedsystemen. De reden hiervoor is makkelijk te verklaren: als het lichaam en het bed niet in fysiologische overeenstemming met elkaar zijn, dan ontstaan er fysieke knelpunten op de zenuwen, bloedvaten, spieren en de wervelkolom. Het gevolg is dat ons lichaam deze pijnpunten wil verminderen door te woelen en te draaien gedurende de nacht. Deze slaaponderbrekingen verslechteren het herstel van het lichaam omdat u minder lang in diepe slaap bent. Met een op maat gemaakt matras, in overeenstemming met de vorm van uw lichaam, kunnen deze klachten sterk verminderd worden en zelfs verdwijnen.

 

Met de aankoop van een Slow Motion You bezit u een hoogwaardig product dat voldoet aan de volgende criteria:

 • Een matras dat alleen jou past; afgesteld op jouw lichaam
 • Originele Proschlaf stempeltechnologie
 • 24 uitneembare stempelzones, waarvan 12 stempels zijn aangepast aan uw profiel
 • Twee componentenmethodes bestaande uit een soft-visco topper en een ondersteunende basis van een HR koudschuim matras
 • Een lange levensduur door vervangbare stempels en topper
 • Drie dimensionaal ventilatiesysteem door middel van kanalen in de matraskern
 • Met volledig individueel ingestelde comfortzones
 • Toplaag van visco-elastisch schuim
 • Professionele nazorg


Wilt u nog meer weten over de Slow Motion You? Ga naar Over Slow Motion You of neem contact op met een M line dealer bij u in de buurt.

In 3 stappen een matras dat alleen jou past!

STAP 1: Meting op de Slaap-Ergonometer

Als eerste worden een aantal persoonlijke gegevens ingevoerd die voor de meting van belang zijn, zoals gewicht en lengte. Na een korte drukpuntmeting van rug- en zijligging heeft de Slaap-Ergonometer jouw ergonomische drukprofiel vastgelegd.

STAP 2: Matrasprofiel simulatie

Vervolgens past de Slaap-Ergonometer een ondersteunings- profiel toe voor het matras en kussen. Dit wordt gesimuleerd en door een deskundige adviseur orthopedisch gecontroleerd. Tevens wordt een bedbodem- en hoofdkussenadvies gegeven.

STAP 3: Samenstelling van het individuele matrasprofiel

Zodra u zich helemaal prettig voelt op het matras kan deze direct in bestelling worden genomen. Jouw elektronische matrasprofiel wordt rechtstreeks naar M line gestuurd, waar uw matras exact volgens de meting met verschillende steun gevende stempels wordt samengesteld in de fabriek.

Reviews
Gemiddelde uit 22 Reviews
7,6
7,4
7,2
7,4
Bekijk 22 Reviews

Edith Bosch

“Kampioen worden en goed slapen
begint met de juiste techniek”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze Slow Motion You verkooppunten
Altijd een Slow Motion You
dealer in de buurt!

Vind verkooppunten