• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 
Maak een afspraak

Maak een afspraak
Bij één van onze verkooppunten

Maak een afspraak

100 dagen proefslapen
In alle rust je matras uitproberen!

Pillow You Oranje Reviews

Gemiddelde uit 56 Reviews
7,9
7,9
Terug naar Pillow You Oranje
Anonymous
9
9

Prima. Ligt heerlijk.

Anonymous
9
9

Precies goed voor een zijslaper als ik

Til 01-06-2020
10
10

Fijn kussen met de juiste ondersteuning

Marjoleine La Grouw 26-05-2020
8
8

Het kussen ligt erg comfortabel

Nico van Leeuwen 09-02-2020
8
8

Voorheen altijd last van mijn schouder als ik op mijn zij wilde slapen; na verloop van tijd door de pijn weer op mijn rug slapen. Nu wordt mijn hoofd goed ondersteund en mijn schouders minder belast. Perfecte keuze (ook ik had deze keuze eerder moeten maken..)

Anonymous
8
8

Anonymous
9
9

Fijn kussen

Anonymous
10
10

Tineke Spraakman-Visscher 01-07-2021
8
8

Heerlijk kussen, precies de juiste stevigheid

Anonymous
8
8

Fijn kussen ligt heerlijk bij zowel rug als zijligging

L Feikes 13-06-2021
8
8

Ben erg tevreden

Anonymous
1
1

Ik kan niet wennen aan het kussen. In de winkel leek het prettig te liggen maar eenmaal thuis niet.

Anonymous
8
8

Bevalt goed

Anonymous
8
8

Bevalt prima

Marjolein Kolster 26-05-2021
9
9

Heerlijk zacht kussen met goede ondersteuning

henriette keizer 23-05-2021
8
8

Nek klachten zijn over. lig heerlijk te slapen

Anonymous
2
2

valt me toch tegen , ik vroeg om mijn vorige kussen maar dat was veel harder dus toen deze geadviseerd , ik zou zo weer op mijn oude kussen gaan slapen maar dat vind ik zonde van mijn geld , bij de vorige zat een grote bobbel en een kleine en dat was heerlijk voor de nek.

Toine van Aard 16-05-2021
7
7

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, ondersteund de nek goed

siebe Glastra 24-04-2021
8
8

ligt gewoon goed

JHPM de Lange 16-04-2021
10
10

Esther de Jong 14-04-2021
10
10

Door dit fijne kussen geen nekklachten meer

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen wat fijn overloopt naar de nek. Eerder last van pijn in schouders - tinteling in handen, nu met dit kussen nagenoeg geen last meer. Gelijk bijpassende kussenslopen besteld vanwege de vorm van het kussen. Deze zitten strak om het kussen, geen plooien. Aan te raden.

Ruud Rijkse 29-03-2021
10
10

ligt fijn en voelt zacht behaaglijk

Ingrid van Hees 17-02-2021
10
10

Anonymous
5
5

Prima product, maar uiteindelijk toch met tevreden over mijn oude slappe kussen( zit als een oud paar schoenen)

Peter van der Horst 11-02-2021
8
8

Gewoon tevreden

Anonymous
10
10

R. Wagenaar 03-01-2021
9
9

Anonymous
8
8

Sabrina Hetem 22-12-2020
10
10

Tevreden. Wel plat maar we denken dat het een kwestie van wennen is.

Anonymous
8
8

heerlijke kussens,

Marian Verheij 24-11-2020
10
10

Slaapt heerlijk

Anonymous
7
7

Anonymous
10
10

Gewoon een heel lekker goed ondersteunend hoofdkussen

Anonymous
8
8

Peter 17-09-2020
10
10

Een heerlijk kussen dat in combinatie met mij M Line Slowmotion 5 heerlijk slaapt

Dick Korthuis 12-09-2020
6
6

Het is even wennen aan dit type kussen. Nu nog wel een zere nek s’morgens.

LN Trappel 08-09-2020
2
2

gebruik dit kussen niet meer. bijna 2 weken pijn onder nek. Nu weer oude Mline kussen

Bas van Staveren 08-09-2020
8
8

Anonymous
9
9

Han Bickelmeijer 01-09-2020
9
9

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
7

Prima kussen op de juiste hoogte voor een zijslaper.

Anonymous
9
9

L Rutten 07-08-2020
9
9

J Aries 15-07-2020
8
8

Anonymous
9
9

Mijn vrouw is er erg tevreden over en slaapt goed.

Nancy Sangers 11-06-2020
2
2

Zeer fijn kussen, je komt helemaal tot rust als je hoofd het kussen raakt. Neemt direct de vorm aan.

Kees Korsmit 30-05-2020
8
8

Even wennen maar nu slaapt het heel goed

Joke Hoegen 25-05-2020
8
8

slaapt goed

Jos van de Ven 20-05-2020
9
9

Na wat aanpassingen aan mijn kussen een Mline Energy pillow 2 Heb ik mijn oude kussen weg gedaan ik slaap weer als een roos.

Sandra van Orsouw 02-05-2020
7
7

Twijfel of het kussen voor mij iets dikker had gemogen om fijner te kunnen slapen. Maar zeker geen ellendig kussen, hij ligt verder fijn.

Maikel van de Waarsenburg 30-04-2020
4
4

J. Adriaans 27-04-2020
9
9

Ellen Van den Berg 31-03-2020
8
8

Judith van Adrichem 26-02-2020
5
5

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?