Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Wave Pillow Reviews

Gemiddelde uit 25 Reviews
8,9
8,9
Terug naar Wave Pillow

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

peter berkel van 07-04-2024
9
9

Hele fijne kussens zijn al jaren bekend met mline

Anonymous
10
10

zoals gehoopt, super goed

Anonymous
9
9

Ligt heel goed in de nek

Anonymous
10
10

Heel comfortabel

Dockum 14-03-2024
10
10

Zeer tevreden over onze kussens, de eerste serie kussens hebben 10 jaar op geslapen. Dus de keuze was voor ons niet zo moeilijk.

Anonymous
6
6

Persoonlijk vind ik het kussen te plat. En volgens de verkoper zou het een goed kussen voor zij- en rug slapers moeten zijn. Op zij ligt het op zich goed maar op de rug niet. Vooral in de nek. Dus voor mij is het niet een goede aankoop, helaas kan ik het niet meer ruilen wat wel jammer is aangezien hij wel 100 euro kostte en ik niet tevreden ben.

Anonymous
9
9

Even moeten wennen maar eenmaal gewend slaap ik heerlijk. Ik wordt veel minder wakker ‘s nachts en heb geen pijn meer in mijn schouders. Ik ben erg tevreden!

Dave Wouters 30-12-2023
10
10

Echt de dikte die er echt wel toe bij me. Wel eerst een week wennen aan deze kussen maar voor een rug slaper bied het de perfecte ondersteuning. Geen last van nek of schouders meer.

Margo Janssen 23-12-2023
8
8

Het kussen bevalt goed. Alleen jammer dat er geen passend kussensloop bij zit ter bescherming.

Fokko Van der Veen 08-12-2023
10
10

Na twee jaar nieuwe gehaald bij Beter bed in Sneek. Het twee jaar oude kussen, aankoop 147 euro was helemaal niet meer stevig zoals deze was gekocht. Kreeg wel te horen van de verkoopster dat deze nieuwe nog maar 125 euro was. Wel vreemd. Hoop dat deze langer meegaat. Kreeg kussen wel voor de garantie.

Karin Moller-Gronert 05-12-2023
9
9

Dit kussen gekocht voor mijn nekklachten. Niet verwacht, dat ik zo snel van mijn probleem zou zijn verlost. Wel jammer, dat mijn kussenslopen te groot zijn, maar ook daar is wel weer een mouw aan te passen. Kortom héél blij met mijn keus.

Anonymous
8
8

Voor het eerst in mijn leven heb ik een kussen die mijn nek goed ondersteund. Ik ben er dan ook heel blij mee.

Anonymous
8
8

Prima kussen.

Anonymous
10
10

Eindelijk weer een lekkere kussen waarop ik blijf liggen…top aankoop voor mij geweest ????

Anonymous
10
10

Hoge of lage wave, per dag te bepalen. Ideaal

Jean Crispeyn 26-07-2023
8
8

Ik ben heel tevreden van het produkt en slaap er heel goed op.

Lidy Visscher 06-07-2023
10
10

Prima kussen, goede vorm voor nekklachten

Esther Hendriks 13-04-2023
9
9

Een fijn kussen met aan weerszijden een andere dikte. Ik gebruik de hoogste kant en die vult precies de ruimte tussen mijn schouder en mijn hoofd. Sinds ik dit kussen gebruik heb ik nagenoeg geen last meer gehad van een stijve of pijnlijke nek tijdens of na het slapen. Ook het formaat van het kussen vind ik prettig.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?