Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Cool Motion 6 Reviews

Gemiddelde uit 2446 Reviews
8,4
8,7
8,7
8,6
Terug naar Cool Motion 6
Anonymous
8
8
8
8

Stevig matras en ligt super

Annet Jacobse 01-08-2020
10
10
10
10

Heerlijk bed, past zich perfect aan je lichaam aan.

Gerard Huttenhuis 07-07-2020
10
9
10
9,7

Stevige matras en doet het goed op onze verstelbare bodem.

Gerard Elema 24-06-2020
10
10
10
10

Gewoon: liggen en slapen.

J.W.G. Delsink 11-06-2020
9
10
10
9,7

Even wennen aan de stevige ondergrond maar na ca 1 week dik tevreden. Comfortabele matrassen. Ontspannen slapen en fit weer op. Rugklachten zijn bijna verdwenen.

Ab Barneveld 06-06-2020
9
9
10
9,3

Ligt prima en stabiel, goede ondersteuning

A Meulenkamp 15-05-2020
10
9
9
9,3

Geeft goede ondersteuning, maakt niet uit hoe je exact gaat liggen. Voor mijn rug is het helemaal goed.

Stefan Hofman 18-04-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk slapen elke nacht, hadden dit veel eerder moeten doen!

Leo Dingemanse 05-03-2020
10
10
10
10

Niet moeten wennen aan het nieuwe matras gelijk vanaf de eerste dag heerlijk geslapen

Matty Doomen 01-03-2020
9
9
9
9

We hebben 2 éénpersoons matrassen gekocht met een matrasjes voor een tweepersoons bed. Nu werden de énpersoons matrassen geleverd zonder hun eigen hoes. Ik vindt zeer vreemd. Ik kan nu de matrassen niet gebruiken op eenpersoons bed aangezien er geen matrashoes om heen zit.

AJW Janssen 18-02-2020
9
9
9
9

Prima matras. Ik draai veel minder dan op mijn oude matras. Ik ben wat zwaarder dan gemiddeld en heb daarom een iets 'harder' matras genomen dan mijn vrouw. Geen spijt van.

R Bailey 26-09-2020
8
10
9
9

Vanwege de dikte van het matras is het opmaken een grotere uitdaging dan voorheen, maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de comfort!

G. Merks 25-09-2020
5
6
6
5,7

Is heel erg wennen moeilijk om te kunnen zeggen het goed is .

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
6
6
6
6

Door de verkoper is dit matras geadviseerd maar met mijn gewicht heb ik het gevoel dat het iets aan de harde kant is. Verder ligt het prima.

Anonymous
5
9
9
7,7

Op aanraden van de verkoper hebben de 2 matrassen gewoon hun eigen tijk maar bij het slapen schuiven ze nu voortdurend uit elkaar, als ik dit had geweten dan had ik een 2 persoons tijk genomen...... erg vervelend

Anonymous
9
9
9
9

Ligt heerlijk, door ziekte ben ik nogal zwaar geworden en dit matras geeft de goede ondersteuning en dat is zo belangrijk. Ben er erg blij mee

Carly Lobach-v.d Schelde 13-09-2020
9
9
9
9

Anonymous
5
5
5
5

Bleek toch te hard te zijn, na ca. 1maand laten omruilen voor een nr 5

H. Wijnbergen. 08-09-2020
8
8
8
8

Erwin Berlo 06-09-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

R Thijs 31-08-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
8
9
8,7

Hennie Voskuijlen 26-08-2020
8
8
8
8

Nvt

Mevrouw Anneke de Bruin 24-08-2020
10
10
10
10

Uitgebreid geïnformeerd door klantgerichte adviseur Martijn! Prima service. Zijn zeer tevreden.

Danielle van Haren-Hilgen 24-08-2020
9
9
9
9

Theo Sack 22-08-2020
8
9
9
8,7

Hele fijne matras

phia jongstra 22-08-2020
10
10
10
10

Erg tevreden. Geen rugklachten meer.

Anonymous
10
10
10
10

Super fijn matras, goed stevig. Zoals elk nieuw matras eerste 2 weken wennen aan de vernieuwde stevigheid. Maar daarna liggen ze echt perfect.

Anonymous
10
10
10
10

Slaapt en ligt voortreffelijk.

Annette Stoppelenburg 19-08-2020
6
10
9
8,3

Ligt prima, is door hoogte wat lastig om te verschonen, maar goed genoeg.

Anonymous
8
9
9
8,7

In tegenstelling tot de naam, Cool Motion, zijn de matrassen mij nog niet koel genoeg, ik had daar meer van verwacht, maar houd ook wel van heel koud. De ondersteuning en het comfort zijn zeer goed en geven een hele verlichting van mijn extreme gewrichts-pijnklachten.

Anonymous
9
8
7
8

Henny Slingerland 10-08-2020
10
9
9
9,3

Matras is lekk er stevig en toch zal je er net genoeg in weg. Matras ondersteunt de rug goed. Nu minder last van rugklachten

Anonymous
9
9
9
9

Zwaar matras met een vrij gladde hoes erom. Maar verder nog nooit zo lekker en goed geslapen.

Anonymous
8
9
9
8,7

Anonymous
9
10
9
9,3

Bij de door ons aangeschafte matrassen hebben wij beiden het gevoel dat we niet op de matrassen liggen. Deze matrassen sluiten aan op je lichaam waardoor er geen hinderlijke drukpunten ontstaan. Je ligt ontspannen.

Anonymous
7
8
8
7,7

Remco van den Beld 27-07-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras

Anonymous
9
9
9
9

Matras geeft goede ondersteuning, ook voor de rug. Bij vorige matras meer last van rugpijn dan bij deze m-line.

Anonymous
9
9
9
9

Matras geeft goede ondersteuning, ook voor de rug. Bij vorige matras meer last van rugpijn dan bij deze m-line.

Joop Zwirs 24-07-2020
8
9
8
8,3

Voldoet geheel aan onze wensen.

Anonymous
8
8
1
5,7

lig nu een paar weken op dit matras. Gekocht vanwege rugpijn(alleen in de ochtend) op mn oude matras. Volgens de verkoper heb ik een goede slaaphouding op dit matras wat zou duiden op een goede ondersteuning dus zou de rugklachten moeten verminderen. Het matras ligt prima maar ik wordt nog steeds te vroeg wakker door de rugpijn.

Anonymous
2
10
10
7,3

H.J. van Es 19-07-2020
8
10
10
9,3

Gebruikersgemak is iets lager omdat het zware matrassen zijn. Niets negatief want dat kan waarschijnlijk niet anders

Anonymous
7
8
7
7,3

Anonymous
10
10
10
10

Voor mijzelf heb ik de cool Motion 6 omgeruild voor de 5. Iets minder stevig, iets zachter! Voor mijn partner is de 6 oké! Wat een geweldige matrassen, hier gaan we lang plezier van hebben!

Anonymous
8
8
9
8,3

yvonne sonderegger 10-07-2020
10
10
10
10

heel goed matras

Anonymous
8
8
9
8,3

Anonymous
7
8
8
7,7

arjan toebes 03-07-2020
8
8
8
8

Anonymous
10
9
9
9,3

Anonymous
9
9
9
9

Jacob Goud 01-07-2020
9
9
9
9

Anonymous
8
8
8
8

voldoet aan onze verwachtingen.

Rianne Wouterse 27-06-2020
10
8
9
9

Anonymous
2
2
2
2

matras is voor mijn onderrug te zacht hierdoor geen comfort voor mij matras is niet om te draaien en zeer zwaar geeft te weinig ondersteuning

e Kerckhaert 23-06-2020
10
10
10
10

We waren snel gewend aan de nieuwe matrassen. Slapen er heerlijk op.

CSPM Veerman 20-06-2020
8
9
9
8,7

Anonymous
8
9
10
9

Anonymous
10
10
10
10

Harm Frielink 18-06-2020
8
8
8
8

Anonymous
5
5
5
5

Net als de andere matras is ook deze vervangen wegens de sterke schimmelstank.

Anonymous
9
9
9
9

Willie van Geffen 14-06-2020
8
8
8
8

R Kraayeveld 13-06-2020
9
9
9
9

Wel even wennen, maar prima

Petra Verbeek 12-06-2020
7
7
7
7

Ronald Vos 11-06-2020
9
9
10
9,3

In het begin even wennen, maar na een paar dagen slapen uitgerust en zonder rugpijn opstaan.

Gezinus van der Vlag 11-06-2020
10
8
10
9,3

het matras is prima, maar wel iets warmer dan verwacht

Sjef Keijsers 11-06-2020
9
9
9
9

I Wopereis 10-06-2020
8
8
8
8

Prima en prettig licomfort

Silphy Van Heemskerk 08-06-2020
10
10
10
10

Marjo de Gier 07-06-2020
10
7
9
8,7

Ik vind de matras net iets te hard. Hier probeer ik nog even aan te wennen. Mijn man vindt hem precies goed. Hij is er heel tevreden over.

Jan Lebens 05-06-2020
8
8
8
8

zie boven

Ronald van Embden 01-06-2020
7
9
8
8

Alleen jammer als er geen handgrepen aan zitten om het product te verplaatsen.

Meriam Meeuwenoord 26-05-2020
10
10
10
10

Ligt super

Bennie Evers 17-05-2020
8
8
8
8

John Schilder 16-05-2020
10
10
10
10

Prima matras slaapt heerlijk

Desiree van As 09-05-2020
8
10
10
9,3

JM Coops 08-05-2020
8
8
8
8

G. Winckels-Schmeits 07-05-2020
8
3
2
4,3

Helaas word ik nog iedere ochtend met bovenrugpijn wakker. Op een mail naar de verkoper is nog steeds niet gereageerd

Lion van den Boomgaard 04-05-2020
6
7
8
7

Corstiaan Brussaard 27-04-2020
10
10
10
10

Perfect dus.

J. Adriaans 27-04-2020
9
9
9
9

Heinz Boland 19-04-2020
8
8
8
8

Henk den Bode 16-04-2020
9
9
9
9

Goede matras

Tiny Mak-Konijn 15-04-2020
8
9
8
8,3

Ik had ook al 12 jaar een M line vandaar nu weer een.

A Engelen 12-04-2020
7
9
9
8,3

Zie cool motion 5

Alice Frank 11-04-2020
9
9
9
9

Fijn matras, pijnklachten aan been zijn sterk verminderd.

PGJM Post 10-04-2020
8
8
10
8,7

Slaapt heel goed en biedt een heel goede ondersteuning aan rug en zij.

Ed Duijf 09-04-2020
8
10
10
9,3

Gerke Visser 02-04-2020
10
10
10
10

Pascal Schilder 01-04-2020
7
8
7
7,3

Heerlijk matras met een goede ondersteuning.

Liesbeth van der Leeden 30-03-2020
9
9
9
9

Bevalt uitstekend.

P. Van Lienden 29-03-2020
5
9
8
7,3

Prima matras, behoorlijk onhandig en zwaar bij “ verschonen” beddegoed

Martijn Poppelaars 27-03-2020
9
10
9
9,3

Peke Vuik Schumacher 26-03-2020
10
10
8
9,3

Het eerste matras wat ik kreeg was erg zacht en achteraf een fabrieksfout. Het voelde niet als m line 6 en ik lag al snel in een kuil. Ik heb na een half jaar een nieuwe matras gekregen, dit matras is steviger en geeft veel meer steun. Ik heb dit matras nu een maand dus nog even verder testen, maar t eerste gevoel is goed!

Rob Moerer 26-03-2020
10
10
10
10

Deze matras, in combinatie met de M line Intense en de topper, krijgt van ons een dikke 10 !! Perfekt

Jan Willem Roest 24-03-2020
8
8
8
8

Stan van Dongen 20-03-2020
8
9
9
8,7

Slaapt heerlijk! Onze oude matrassen waren duidelijk aan vervanging toe. Waarschijnlijk voelden de nieuwe matrassen daardoor in het begin iets te stevig aan, maar dat wende snel. Matrassen zijn wel zwaar. Bed verschonen is daardoor ook wat zwaarder. Bed omhoog zetten helpt hierbij enorm. Wij zouden deze matrassen zeker weer aanschaffen.

m llugtenborg 18-03-2020
10
10
10
10

heerlijk matras. Meteen gewend

Martijn Lammerts 13-03-2020
10
9
9
9,3

Robin Aalbers 11-03-2020
8
9
9
8,7

Fijn matras

Ruud van Wezel 08-03-2020
8
9
9
8,7

bm finson 28-02-2020
10
9
10
9,7

Vanaf nacht 1, prima geslapen!

Huib Wikkerink 26-02-2020
10
10
10
10

Johannes, Gerardus, Theodorus Verkerk 26-02-2020
5
8
8
7

R. van der Kaa 24-02-2020
8
8
8
8

Heerlijk matras

K. Klein 19-02-2020
8
8
9
8,3

CMAW holsteijn 09-02-2020
8
8
8
8

Hub Kleintjens 29-01-2020
9
8
9
8,7

P. van Rooij 30-12-2019
9
9
9
9

Ligt en slaapt heerlijk na een paar weekjes wennen.

W Wouterse 09-12-2019
8
9
9
8,7

De Cool Motion 6 is voor mij een goed matras. Het is vrij stevig en geeft op juiste plaatsen een goede ondersteuning. Nu ook na wat langer te hebben gelegen geen klachten van een zeurderige pijn in de rug, iets wat met mijn vorige matras nog wel eens voorkwam.

N. Soons 08-12-2019
10
8
9
9

Fijne matras. Ondersteunt prima. Matras is wel vrij warm. Ik combineer hem, nu het s nachts best koud is met een dun (zomer) donsdekbed. Hoop dat het tijdens warme zomers niet te warm is.

Albert de Bruin 07-12-2019
8
8
8
8

na veel zoeken en proberen uiteindelijke keuze voor mijn mindervalide ega keuze bepaald

Silvia de Vos 06-12-2019
10
10
10
10

Ik heb nu geen last meer van een pijnlijke rug en kan ook weer eens uitslapen.

Mart Van den Aarsen 05-12-2019
10
10
10
10

Perfecte ondersteuning. Matras ligt heerlijk

Gertie Salimans 02-12-2019
10
10
10
10

Heel erg comfortabel; prima ondersteuning asn het lichaam!

Jaco van Geest 29-11-2019
8
9
9
8,7

Eef Verhoeven 29-11-2019
9
9
9
9

Elma van van kats 28-11-2019
8
9
9
8,7

ligt perfect en hele goede ondersteuning

Jcw Das 28-11-2019
10
10
10
10

Super slaap plezier

Ingrid Philipsen 28-11-2019
9
9
9
9

Erwin Van der Heijden 27-11-2019
8
10
6
8

I.M. Matthijsse 26-11-2019
10
10
10
10

Stevig, prettig liggend matras. Geeft prima ondersteuning tijdens het liggen en vormt zich naar het lichaam.

EJA van Dijk 25-11-2019
10
10
10
10

Gewoon zorgeloos slapen, uitgeslapen wakker worden :-)

A Wijkniet 25-11-2019
10
10
10
10

Gert Veldhuizen 24-11-2019
9
9
9
9

Harry Bazuin 24-11-2019
10
10
10
10

Goed geholpen bij Beter Bed Hoogeveen om een keuze voor een matras te maken. Zodoende kwamen we op M-line.

alma Steenbergen 24-11-2019
9
9
9
9

Fantastisch matras, echt supter tevreden. Ook met mijn reuma geen klachten meer sinds ik mijn nieuwe M-line matras heb.

RJM Van Meulenbroek 23-11-2019
8
9
10
9

Jammer dat bij twee matrassen de naad best aanwezig is

John Oomkes 19-11-2019
8
8
8
8

Prima matras

Henk Wiendels 18-11-2019
9
9
9
9

Prima matras, goede ondersteuning, en een matras voor goede nachtrust. Hebben nu ons tweede matras.

Christel Groot-Huiting 17-11-2019
9
9
10
9,3

We zijn blij dat we ons 15-jarig Ikea matras weg hebben gedaan. Wat een verschil.

K Van van oosten 15-11-2019
4
8
8
6,7

Na omruiling nu wel voldoende steun. Blijf de matras wel erg duur vinden en vraag mij af of er niet een veel goedkopere is te vinden van rond de 500 Euro. Gebruikers gemak een 4: het draaien van de matras is lastig vanwege het ontbreken van hengsels.

J. Lejeune 15-11-2019
8
8
8
8

ben tot nu toe tevreden

S. Gaalman 14-11-2019
8
7
7
7,3

Prima matras, zorgt weer voor voldoende slaap

A. van den Hout 14-11-2019
8
8
7
7,7

hadden eerst tempuur dit is er mee te vergelijken maar beter tempuur is temperatuur gevoelig dit niet dus veel fijner de cijfers zijn niet zo hoog omdat dit matras voor mij iets te hard is door mijn spierziekte.

Peter Westra 13-11-2019
10
10
10
10

Dit is inmiddels mijn tweede mline matras is 10 jaar. Nooit een ander matras meer.

Menno de haan 13-11-2019
9
9
9
9

Lis. Slooff 13-11-2019
2
9
8
6,3

Zijn zeer tevreden over de matrassen. Door het gewicht is het bed wel moeilijk op te maken.m

HGH Velthof 12-11-2019
8
10
10
9,3

Deze matras was van af het eerste slaapmoment erg goed

Evert Jansen 11-11-2019
10
10
10
10

We hadden het jaren eerder moeten doen

R.W. Terluin 11-11-2019
8
8
8
8

Marc Smits 11-11-2019
10
10
10
10

Johanna Koster 11-11-2019
8
8
8
8

A Brugman 10-11-2019
8
8
8
8

Mandy Kokmeijer 08-11-2019
9
9
9
9

Sinds ik op dit matras slaap sta ik soepeler op en heb ik minder last van mijn rug

Joey 07-11-2019
9
8
8
8,3

In het begin was het even wennen , maar nu slapen we heerlijk. Ik ben benieuwd of het zo ook blijft, hiervoor hebben we de matrassen te kort :-)

E. Thijssen 07-11-2019
9
9
9
9

Kortom geheel tevreden

DMM Luijckx 06-11-2019
8
8
8
8

J Buurkes 05-11-2019
9
9
9
9

carla van den Hoogen 05-11-2019
9
9
9
9

A Jaspers 05-11-2019
10
10
10
10

Het slaapt heerlijk je voelt de ondersteuning maar het ligt niet hard heb nog nooit zo'n fijn bed gehad

Elian 05-11-2019
10
10
10
10

Valentine Gerrits 04-11-2019
9
9
9
9

Het is een heerlijk matras, je word op alle punten van je lichaam goed ondersteunt, voel echt dat ik me 's morgens beter voel dan de avond ervoor. je herstelt echt.

Patrick van Rooij 04-11-2019
9
9
9
9

Ik heb veel minder last van mijn rug en slaap beter.

Petra van de Koppel 02-11-2019
8
8
8
8

C de Poorter 01-11-2019
9
8
9
8,7

Wim De Jong 31-10-2019
9
9
9
9

C van der Linden Brouwers 30-10-2019
7
8
8
7,7

Voor mijzelf gelden bovenstaande punten. Voor matras 2, die van mijn man geldt; Dat hij de matras te hard vindt, gaat hem omwisselen voor een 5

Harriët Brugman 29-10-2019
10
10
10
10

Jo Brouwers 29-10-2019
9
9
9
9

Zie toelichting bij M-Line 5

J.C. Broertjes 29-10-2019
8
9
9
8,7

Arie KRUIJTHOF 28-10-2019
9
9
9
9

Heerlijk matras.

macha vervoort 27-10-2019
10
10
10
10

E Meijer 25-10-2019
6
8
8
7,3

gebruikersgemak nog niet te beoordelen omdat we de matras nog niet gedraaid hebben. Wel gebleken dat hoeslakens echt geschikt moeten zijn voor dikkere matras

G. Erdhuizen 24-10-2019
7
7
7
7

alex franken 24-10-2019
8
9
9
8,7

Laurens Prins 23-10-2019
9
8
9
8,7

Els Bosman 22-10-2019
8
10
8
8,7

ik ben zeer tevreden

loes van Rooij 22-10-2019
8
8
9
8,3

Zeer comfortabel matras!

Frank Slomp 22-10-2019
7
7
8
7,3

beter dat mijn vorige matras, maar nog steeds niet klachtenvrij slapen, nu nog steeds last van onderrug/midden in rug..wellicht toch nog een te hard matras

Tilly Mansens van Beurden 21-10-2019
8
10
10
9,3

brik gheysen 20-10-2019
8
9
9
8,7

Reeds van de eerste nacht goed geslapen en je ligt overal gemakkelijk zowel op de boord als in de midden. Zal wel moeten investeren in andere hoeslakens wat deze matras is behoorlijk dikker dan mijn vorige, groeten.

Marinus Henken 19-10-2019
8
10
10
9,3

Fijn matras waar ik niet aan heb hoeven wennen

Kris Sanders 19-10-2019
10
10
10
10

Geweldig matras, eindelijk opstaan zonder rugpijn. Eerder al twee andere dure merken gehad maar deze steekt er met kop en schouders boven. Stop met zoeken en koop een m-line, je zal tevreden zijn, echt waar.

Jeroen Egbers 18-10-2019
8
8
8
8

Theo Senden 18-10-2019
2
5
3
3,3

Na 4 jaar niet meer prettig

B. Rietveld 17-10-2019
6
8
8
7,3

De matras ligt op een verstelbare bodem. Heb de indruk dat het in hoge osite zetten van de bedbodem van invloed is op de matras (kuilvorming?) hetgeen edelijk op te lossen is door de matras vaker te draaien.

Ingrid van Grinsven 16-10-2019
9
9
9
9

JHGM van Poll 15-10-2019
10
10
10
10

Topmatras. Heerlijk slapen, uitgerust wakker worden. Al 14 jaar M-Line fan.

N BRAVENBOER-GOEDKNEGT 15-10-2019
8
8
9
8,3

Prima matras

Pim Rijners 12-10-2019
9
9
9
9

C.H.J. van der Kroon 12-10-2019
8
8
8
8

M.W. Papegaaij 11-10-2019
6
8
9
7,7

De matras is mij iets te hard , maar geeft wel een goede ondersteuning en een prettig warmtegevoel zonder zweterig te worden. Omkeren van de matras en het opmaken van het bed zijn lastig doordat de matras erg onhandelbaar en zwaar is.

Gerard Visser 11-10-2019
10
10
10
10

Het slaapt gewoon prima!!

J.P van Manen 11-10-2019
10
10
10
10

Wij zijn superblij met onze nieuwe matrassen. We slapen goed en worden zonder rug- nek of schouderpijn weer wakker.

Ivo Bouckaert 10-10-2019
9
8
8
8,3

Paul Duijn 10-10-2019
5
5
5
5

Helaas bevalt 1 van de 2 matrassen niet een week geleden omruil gevraagd via de winkel echter er word daarna niet gereageerd ook na ruim een week niet

jan verstege 10-10-2019
9
9
9
9

heerlijk matras, aanbeveling voor andere mensen.

C.W.J. Bruinstroop 09-10-2019
6
8
9
7,7

C.P. Nuijten 09-10-2019
8
10
10
9,3

Handig als de verkoper de klant erop wijst dat de onderlakens/ hoezen mogelijk niet meer passen. Dit was bij ons het geval omdat de nieuwe matrassen dikker zijn. Dus moest nieuwe matrashoezen aanschaffen.

rinus busch 08-10-2019
9
10
10
9,7

Slaap weer de hele nacht door zonder veel te draaien.

Wil Mulder 07-10-2019
9
9
9
9

M Mak 06-10-2019
9
10
10
9,7

Rob van Gool 06-10-2019
5
4
4
4,3

Heb het gevoel dat ik OP het bed ligt, in plaats van IN bed. Verkoper raadde harder matras aan, maar na ruim 1 maand op nieuwe matras, spijt dat niet voor Motion 5 gekozen. Na al aantal keer slapende arm gehad. Voorheen nooit last van en heb gevoel dat schouder in zijligging onvoldoende in matras zakt. Matras is simpelweg te hard. Het is niet dat we slecht slapen, maar voor dit geld hadden we een veel betere matras verwacht.

Jo Meuffels 06-10-2019
10
10
10
10

Voldoet eveneens ruimschoots aan onze verwachting

W Rijkers 05-10-2019
9
9
9
9

Roland van Gilse 04-10-2019
7
9
8
8

Het is een hoog matras. Hierdoor is de in- en uitstap prettig en comfortabel. Een nadeel is het flinke gewicht van het matras, met name met het bed opdekken van het onderlaken vergt dit kracht en is het matras niet makkelijk hanteerbaar. Verder is het matras mooi uitgevoerd en ligt deze uitvoering het heerlijk hard.

marie boon 03-10-2019
8
8
8
8

in het begin wat aan de harde kant , inmidels ligt hij goed . heeft een goede ondersteuning . fijn matras.

E W van der zijl 02-10-2019
8
8
8
8

Jan Diependaal 30-09-2019
6
8
8
7,3

Aanbevolen

Rob van der Kuyl 29-09-2019
10
5
10
8,3

De tijk van de oude M-Lines was veel beter, ondanks de ontwikkeling en de kreet dat warmteregulering beter zou moeten zijn was dat bij de oudere matrassen beter. nu is het vaak weten door de gebruikt materialen in de tijk. Het matras is echt prima, maar de tijk zou meer natuurlijke materialen moeten bevatten.

Babs Verwayen 29-09-2019
10
10
10
10

prima matras ligt heerlijk goede ondersteuning

Nicole Booden 27-09-2019
8
8
8
8

Alleen ruikt het matras heel erg chemisch, begint nu een beetje minder te worden

Stefan Mooij 27-09-2019
8
8
9
8,3

Wordt met minder rugklachten wakker vergeleken met het vorige matras. Dat was ook een goed matras maar deze is net even lekkerder.

Willem Koemans 27-09-2019
6
6
8
6,7

Wil toch voor een zachtere matras

R Kamperman 26-09-2019
7
7
6
6,7

Had de eerste dagen meer het gevoel dat het een stuk beter ging Maar de laatste weken kom.ik vermoeider het bed uit dan als ik erin ben gestapt Graag uw reactie

L Deurloo 26-09-2019
8
9
9
8,7

Jabbeke de Vries 25-09-2019
6
9
9
8

Matrassen wel erg zwaar bij het opmaken. Maar liggen heerlijk

Jan Sloot 25-09-2019
10
10
10
10

Ziet er mooi uit, lekker dik goede ondersteuning na mij val met de race fiets, kan mij goed omdraaien wat op de oude matras niet zo gemakkelijk ging. Top matras!.

E Terpstra 23-09-2019
9
9
9
9

Goede Service

Sandra Rosier 23-09-2019
9
9
9
9

Super matras

Gerco Burggraaf 22-09-2019
8
8
8
8

J.C. van der Luur 21-09-2019
7
5
5
5,7

Na bijna een maand slapen op de Motion matras 6 (ook op advies van Beter Bed i.v.m. rugklachten (stenose) en voornamelijk zij-slapen) ben ik qua comfort eigenlijk ON-tevreden. Ik vind het matras veel te hard. Ook nog na zo'n 30 dagen én als het traagschuim 'op temperatuur is'. Sterker nog,als het traagschuim op temperatuur is lig ik in een 'afdruk' (kuil) van mezelf wat vervelend is als je van houding veranderd. Ik ben nog geen enkele dag pijnloos opgestaan. Bovendien word ik vaak wakker met pijn of door een slapende arm of hand. Met mijn oude matras van 2002, 23 cm dik en ook met NASA- schuim (5 cm beide kanten) plus (500) pocketveren had ik dat niet. Ik overweeg nu dan ook om de Motion 6 om te ruilen voor een 5. Helaas zijn daar weer extra kosten aan verbonden en heb ik geen garantie dat ik wel tevreden ben. Kortom van zo'n duur matras (€ 1.249,00 per stuk) had ik (veel) meer verwacht. (Ook hier geldt weer; als ik dit vooraf geweten had, had ik de MLine niet gekocht). V.w.b. het 'gebruiksgemak'; het is niet eenvoudig c.q. gemakkelijk de matrassen om te draaien (hoofd-voeteinde) en met hoeslakens op te maken c.q. te verschonen. Erg zwaar en daardoor onhandelbaar. Maar goed als je er lekker en goed op zou slapen is daar nog wel overheen te komen.

Wim Mooiman 20-09-2019
5
8
8
7

product is te zwaar om er een hoeslaken om te doen

Frank Schuurmans 19-09-2019
9
9
10
9,3

de matrassen liggen heerlijk, minder draaien en daardoor rustiger slapen. In eerste instantie wel even aan de hardheid moeten wennen. De matrassen zijn erg zwaar maar degelijk.

H.J.J. Notten 19-09-2019
8
8
8
8

Gerard Tijs 18-09-2019
10
10
10
10

Laurens Willem Bouwman 17-09-2019
8
8
8
8

In het begin wel moeten wennen.

Th.C. Ferron 17-09-2019
8
8
9
8,3

Prima ondersteunend matras

Gijs Gilsing 16-09-2019
8
9
9
8,7

De matrassen liggen prima en ondersteunen goed. We moeten wel even wennen aan de dikte met het aanbrengen van het hoeslaken.

Henk Angevaare 14-09-2019
8
8
6
7,3

Prima

Jan Ijpelaar 14-09-2019
9
9
9

mijn rugklachten zijn weg

W.Z Beekhof 13-09-2019
9
10
10
9,7

voorheen waren wij om 5.00 uur wakker nu slapen wij door toot 8.00 uur mijn vrouw heeft minder last van haar rug

Jentje Duinkerken - Groote 12-09-2019
9
9
9
9

Ticor Klarenbeek 12-09-2019
8
8
8
8

Marcel Beekmans 10-09-2019
9
9
9
9

Heerlijk matras

M. van de Lustgraaf 10-09-2019
8
8
8
8

Is nog iets te vroeg om dit goed te beoordelen.

J.M.A, Siebers 07-09-2019
9
9
9
9

Joyce Stevens 06-09-2019
10
10
10

Zalig, het voelt alsof je op een wolk ligt te slapen. Ik draai haast niet meer tijdens mijn slaap .In de eerste maand ruikt het materiaal nog wel sterk maar dat verdwijnt met de tijd. Ik ben ongelofelijk blij met mijn aankoop, dit had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Norbert Posthumus 04-09-2019
9
8
9
8,7

annemarie in t Veld 03-09-2019
8
8
8
8

Faigel Bunsee 02-09-2019
2
2
2
2

In de winkel heb ik uitgebreid en zo vroeg mogelijk (uitegrust en wel) het matras getest om de best mogelijke ervaring te krijgen. Eenmaal thuis is na een 4 tal weken van inslapen, vorm krijgen, gewenning enz het comfort en de verwachting ervan 180 graden gedraaid. Als product vast en zeker een goed matras maar jammer genoeg niet voor ons weggelegd. Eeerlijk gezegd hebben wij een traagschuimmatras nodig en dat is dit niet of in ieder geval niet in de kwaliteit die onze wensen momenteel voldoen. Word als enige weken gebroken en met veel pijn wakker.... Helaas kan ik niet retourneren, daar het een uitverkoop betrof. Dubbel zo zuur. Ergens hopen we toch op een oplossing van de duurbetaalde matrasse.

Hilde Veldhuis 30-08-2019
9
9
9
9

A van der Perk 29-08-2019
8
9
10
9

Geen rug pijn meer.

Minka Kuijken-Verheijen 27-08-2019
9
9
9
9

Sylvie Van Peer 26-08-2019
10
10
10
10

Het verschil met een "gewone" matras is absoluut merkbaar. Al van de eerste nacht voel je verbetering.

Wouter van Straten 24-08-2019
7
8
7
7,3

Helaas zijn de zijkanten wat slap.

Nathalia van Went 22-08-2019
8
9
8
8,3

Wat een heerlijk matras zeg! Met al mijn lichamelijke klachten, slaap ik eindelijk beter dan voorheen! Ook word ik weer uitgerust wakker en draai ik nog amper tijdens het slapen. Ook vind ik het fijn dat het matras mijn ideale lichaamswarmte, om te slapen, vasthoudt, daardoor heb ik het niet meer ontzettend heet in de nacht en slaap ik dus echt beter. Ik raad dit matras aan iedereen aan! Een goede nachtrust is echt onbetaalbaar, absoluut mijn beste investering in mijzelf ooit!

jan amels 21-08-2019
10
10
10
10

L. Blokpoel 19-08-2019
10
10
10
10

Prima matras, nog fijne dan het type 4 dat we eerst hadden!

Ineke Bergman 18-08-2019
6
9
9
8

Ans van Baast 17-08-2019
8
8
8
8

robert addicks 15-08-2019
9
10
10
9,7

Slaapt heel lekker

Ranu Jaipal 13-08-2019
10
10
10
10

Ik slaap veel beter en het matras ligt echt comfortabel. Ik raad dit matras van harte aan.

Henk Jeuring 11-08-2019
7
9
9
8,3

Prima matras, biedt veel ondersteuning. Geen last van de rug meer en redelijk koel ondanks de snikhete dagen. Tot nu toe geen spijt van de aanschaf.

Martin Hoogenberg 07-08-2019
8
8
8
8

Prima bed, niets op aan te merken

Jan Vennik 06-08-2019
9
10
10
9,7

geen toelichting

A.A. Demmers 05-08-2019
9
9
9
9

prima matras

Mark Vreugdenhil 05-08-2019
7
9
9
8,3

De harde matras was eerst even wennen en niet gelijkt heerlijk geslapen. Na enkele weken ligt dit matras echt geweldig. Erg goed matras.

Jan Rotsteeg 04-08-2019
6
8
8
7,3

Vrij zware matras, niet makkelijk op te maken.

Mjh Koppens 04-08-2019
7
7
7
7

Cees Scheepens 03-08-2019
9
9
9
9

Cocky Luik 03-08-2019
7
8
8
7,7

Hebben 2 matrassen een 5 en 6 slow motion Bevalt goed,eerst wennen nu beter,alleen vaak last van nekklachten,hebben al nieuwe kussens van aloë Vera.

A.M.M. Boerkamp 01-08-2019
4
4
4
4

Matras ligt als een plank. Veel te hard. Totaal andere beleving dan in de winkel. Schijnt aan bedbodem te liggen (aupingspiralen)

J.C.L. Prins 01-08-2019
8
10
9
9

ik kan me moeilijk omdraaien , ik ben slaper 2

Marco van Alten 01-08-2019
8
8
8
8

Nienke Prins 31-07-2019
10
9
10
9,7

Marcel Bokkers 29-07-2019
10
10
10
10

Ria Nieuwenhuizen 28-07-2019
8
9
9
8,7

Super matras. Absoluut geen spijt van.

Ger Meijers 28-07-2019
9
9
9
9

Het was even wennen, omdat hij toch vrij hard ligt, maar lig nu prima

Cor Hoekstra 26-07-2019
10
10
10
10

Niet gedacht dat dit m line matras zoveel verschil zou maken Zeer positief verrast

André Looyen 24-07-2019
10
6
5
7

Heb dit matras nu een aantal jaren ondersteuning wordt minder helaas.

Monique Van der Veen 24-07-2019
8
8
8
8

Heerlijk matras ! Biedt goede ondersteuningen ! Geen last meer van nek en schouders . Slaap weer als een roos!

Jeroen van den Berg 23-07-2019
7
6
5
6

Matras ligt niet lekker maar komt waarschijnlijk omdat we al 2 maanden op de topper zitten te wachten!

Theo Weijers 23-07-2019
10
10
10
10

Laurens Kolkman 20-07-2019
9
9
9
9

Jurre Ferwerda 19-07-2019
10
10
10
10

Top

Ditte Valk 18-07-2019
9
7
7
7,7

We moeten nog steeds erg wennen aan het nieuwe matras. Deze wenperiode is volgens mij echt nodig, heb er wel vertrouwen in. De beweegbare hoofdsteun gebruiken we nauwelijks in de praktijk, dan is een kussen toch handiger.

Johanes van Schaik 15-07-2019
5
9
9
7,7

het matras is erg zwaar wat wij (70 jr.) erg lastig vinden omdat het regelmatig gedraait moet worden.

carlo louwers 15-07-2019
9
9
9
9

Na jaren de slowmotion 4 te hebben gehad wederom gekozen voor mline. Dit wederom tot volle tevredenheid

sjw de boer 13-07-2019
9
9
9
9

Zijn heerlijke matrassen begon last van mijn heup te krijgen bij oude matras maar gaat al weer beter bij de nieuwe dus prima ondersteuning en lig comfort . IK ben 1.91 lang en weeg 110 kilo vandaar de cool motion 6 .

P.W. de Willigen 13-07-2019
7
8
8
7,7

Jos Willemsen 13-07-2019
8
8
8
8

Jan Wegter 10-07-2019
8
9
9
8,7

Mariette Noordzij 10-07-2019
9
9
9
9

Geen rugpijn meer en uitgerust wakker worden

Jac Hoefnagel 08-07-2019
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar waardoor het opmaken niet gemakkelijk is. Vandaar het gebruikersgemakt een wat minder cijfer.

Robert van Den Hout 08-07-2019
10
10
10
10

Het was even wennen, maar willen nu niets anders meer! Heerlijk slapen, uitgerust wakker worden, Top! Matras! Is zijn geld waard!

Hanny Zillesen 07-07-2019
8
9
9
8,7

Erg goede matrassen. Slaap goed en wordt uitgerust wakker zonder onderruim klachten.

Tilly Soder 05-07-2019
8
8
8
8

Het ligt zacht, ondersteuning van heupen en schouders is prima. En qua gebruikersgemak, hoeft er nog niks, dus heel makkelijk

J. Post 03-07-2019
10
10
10
10

Zou niet anders meer willen. Vormt zich naar je lichaam maar is zeker niet te zacht

Angeliek van den Akker 03-07-2019
8
8
9
8,3

Sinds we het nieuwe matras hebben is mijn pijn in de onderrug verdwenen....

Anneke Meester 30-06-2019
7
9
9
8,3

Zeer goed matras, vooral goede ondersteuning bij rug en nekklachten. Enige nadeel is vanwege dikte matras iswat lastiger de hoeslakens te wisslen, dit vergt wat kracht

Gerard van Beelen 27-06-2019
8
8
9
8,3

Prima matras en geeft goede ondersteuning.

W. Schmidt 27-06-2019
6
8
9
7,7

Na 14 jaar slapen op een Mline3 geen enkele twijfel om weer te kiezen voor een m-line matras!

J. Zoon 26-06-2019
8
8
8
8

Marc Huinink 26-06-2019
9
9
9
9

Marian Uitdewilligen 25-06-2019
5
7
7
6,3

Ik mis handvaten aan het matras.

Peter 24-06-2019
9
9
9
9

Tot nu toe bevalt het matras nog steeds prima. Met mijn rugklachten is een goed matras extra belangrijk. Ik hoop dat de ondersteuning en het comfort de komende jaren blijft.

Ryan Asscheman 23-06-2019
8
10
10
9,3

Matras is wel zwaar

Pieter C. Mosk 23-06-2019
10
10
10
10

P Baks 22-06-2019
6
8
8
7,3

Vincent van der Mee 21-06-2019
9
9
9
9

JOLANDA SPANJER 21-06-2019
9
9
9
9

Johan Bouw 21-06-2019
10
10
10
10

Jacques de Mik 20-06-2019
8
8
8
8

Johan 20-06-2019
10
10
8
9,3

Geweldige matras. Ligt heerlijk, goede ondersteuning en elke ochtend uitgerust wakker worden!!

Ruud van der Klugt 20-06-2019
10
10
10
10

jan Koolmees 20-06-2019
8
8
8
8

D.S. Schepers 27-05-2019
10
10
10
10

heerlijk, bed, ik slaap vanaf dag 1 zalig p dit matras. Ik mis mijn matras als ik van huis ben.

cornelis smit 26-05-2019
10
9
10
9,7

Een beren goed product licht goed.

Richard Feld 26-05-2019
8
8
9
8,3

Goede ondersteuning voor onderrug

Karin de Ruijter-Mansvelt 25-05-2019
10
10
9
9,7

Ff wennen, maar daarna wil je niets anders meer!

Jurgen Butterhoff 24-05-2019
9
9
9
9

Wat een fantastisch product. In het begin heel erg wennen. We hebben ze in combinatie met een nieuwe schotel bodem. Afstellen een nachtje liggen, afstellen en weer liggen. Na drie weken kunnen we concluderen dat het een fantastisch geheel is. Onze diepe slaap is met anderhalf uur per nacht toegenomen. Ook rug en heup problemen in de ochtend zijn verdwenen.

Heleen Berends 21-05-2019
10
10
10
10

Het matras bevalt mij prima. Tot nu toe niets op aan te merken.

Michel Stolk 21-05-2019
10
10
10
10

Fijn matras, heb geen rugpijn meer na het opstaan. Geen minpunten. Een aanrader

Richard Fransen 18-05-2019
9
9
9
9

Keimpe Sietsma 17-05-2019
8
9
10
9

Melger Schuurman 14-05-2019
9
9
9
9

Hans van Sintmaartensdijk 14-05-2019
8
8
8
8

L Lansbergen 13-05-2019
10
10
10
10

Goed matras maar daar waren we al mee bekend.slapen er al jaren op..

Rob van der Sanden 13-05-2019
7
10
10
9

H van der Laan 12-05-2019
8
8
8
8

nvt Slow motion 6 is geruild voor Slo Motion 5

Loek Jehee 10-05-2019
7
9
8
8

Heel goed matras, comfortabel, uitstekende kwaliteit, ook voldoende ventilatie (je wordt niet bezweet wakker). Wel een vrij warm matras. Het matras is wel erg zwaar, dus eigenlijk alleen hanteerbaar met z'n tweeën. Goed qua ondersteuning, maar je zakt er nog wel iets in weg, had van mij nog wel iets steviger gemogen.

Ard van der Leeuw 10-05-2019
8
10
10
9,3

Het slapen op de matrassen is geweldig. Ze zijn echter nogal dik en zwaar, dus het opmaken van het bed is een goede fitness activiteit :)

Anja Va 08-05-2019
10
10
10
10

Anja Va 08-05-2019
8
8
8
8

N Alj 08-05-2019
10
10
10
10

A Alj 08-05-2019
10
10
10
10

Dania van Oosten 07-05-2019
9
9
9
9

Andre Muller 06-05-2019
7
7
9
7,7

Frank en Ingrid Corten 05-05-2019
7
9
9
8,3

Bevalt prima

sipke van der Meulen 05-05-2019
8
8
9
8,3

Slaapt goed

Louise van Opstal 05-05-2019
6
6
6
6

Peter de Wildt 05-05-2019
9
9
9
9

slaapt heerlijk, vanaf de eerst nacht lekker geslapen. Niet meer wakker met een stijve rug in de ochtend.

Kees van Noppen 02-05-2019
9
8
9
8,7

Prima product. Bij hoge lichaamstemperatuur (na het douchen) zou de ventilatie van het matras iets beter kunnen. Bij normale lichaamstemperatuur is de ventilatie prima! Draaien kost weliswaar wat moeite maar wordt goedgemaakt met prima ligcomfort!

Leon van der Veen 30-04-2019
8
8
8
8

Johnnie Rouwers 29-04-2019
5
3
3
3,7

Ik heb 10 jaar heerlijk geslapen op een Mline matras. Na 10 jaar een nieuwe matras gekocht. op advies een Slow Motion 6. Na 1 week kon ik bijna niet meer lopen van pijin in de rug, de heupen en de knieen. De matras ingeruild voor een Slow Motion 5 die wat zachter is. Valt ook niet op te slapen, weer dezelfde klachten. Inmiddels is de matras uit bed gehaald en staat in de logeerkamer. U begrijpt wel dat ik zeer ontevreden ben over dit type matrassen. Ik zal ze dus ook niet aanbevelen.

Tessa Rustenburg 29-04-2019
10
10
10
10

Heerlijk stevig matras, moest in het begin even wennen maar nu worden we elke ochtend uitgerust wakker.

J 27-04-2019
5
5
2
4

Bijna geen support...

Geesje Keizer 26-04-2019
8
8
8
8

slaapt prima heerlijk matras

W.A. Jolij 25-04-2019
9
9
9
9

2e set matrassen van M-Line omdat de 1e set goed is bevallen. Mis alleen wederom de handgrep[en om de matrassen te verplaatsen, vind dit een groot gemis!!

Rein van Leeuwen 23-04-2019
8
8
8

Mayke Fischer 21-04-2019
8
8
8
8

Tonia Turkenburg 18-04-2019
9
10
10
9,7

een perfect liggend matras zeker geen spijt van wel wat zwaar om je hoeslaken er omheen te doen maar heb het er graag voorover. Alleen de site is wat lastig met die ondeduideliljke blokjes en ze springen snel weg?

L.M. Kors 16-04-2019
10
10
10
10

Jetty Coomans-Wassenaar 15-04-2019
6
9
9
8

Jasper de Regt 15-04-2019
9
9
9
9

Henk Schoonen 15-04-2019
8
8
9
8,3

onze 3de sessie mline matrassen reeds 20 jaar lekker geslapen en willin dat weer prolongeren.

Henk Schoonen 15-04-2019
8
8
9
8,3

onze 3de sessie mline matrassen reeds 20 jaar lekker geslapen en willin dat weer prolongeren.

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
9
9

Gert-Jan van den Berk 12-04-2019
7
8
9
8

De matrassen liggen super. Wel mis ik handgrepen om het matras te draaien. Je word fitter wakker.

Karen Turpie 11-04-2019
8
8
9
8,3

Henk De Vries 10-04-2019
8
8
8
8

Daniel Huising 09-04-2019
9
9
9
9

rob dautzenberg 09-04-2019
10
10
10
10

Voldoet prima aan verwachtingen.

R.A. Overweg 08-04-2019
5
7
7
6,3

1e maand alles prima, goede steun en liggen erg prettig, na 4 weken matrassen gedraaid, minder tevreden. Matrassen erg lastig op te maken vanwege de dikte van het matras.

R Beckers 06-04-2019
6
8
8
7,3

Maarten Nooteboom 03-04-2019
8
8
9
8,3

LM Winters 03-04-2019
8
9
9
8,7

Jan Poel 03-04-2019
8
8
8
8

Ligt prima.

Jan Poel 03-04-2019
8
8
8
8

Ligt prima.

KAREL PEETERS 02-04-2019
9
9
9
9

Rob van Baekel 02-04-2019
9
8
9
8,7

Luci Drenth 02-04-2019
9
10
10
9,7

In het begin erg aan het matras moeten wennen, dus constant met mijn man geruild omdat hij de 5 heeft ik heb voor de omruilservice gekozen omdat de 5 te zacht vond. Nu ik eindelijk aan het matras gewend ben ligt hij geweldig, kan langer in bed blijven liggen zonder last van mijn rug.

A. Blom 01-04-2019
9
9
9
9

slaapt voortreffelijk. wordt uitgerust wakker.

Ad Simons 01-04-2019
10
10
10
10

Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prima ondersteuning.

Roel van den Broek 01-04-2019
8
9
10
9

RT Vendrig 30-03-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Wij slapen sinds lange tijd weer enorm lekker.

Maurice Feteris 29-03-2019
10
10
10
10

jan harm van gelder 29-03-2019
10
10
10
10

freddy schapendonk 28-03-2019
9
8
9
8,7

Warmer dan ons ander matras

Frans Somers 26-03-2019
5
5
5
5

Nooit problemen gehad met slapen en nooit rugklachten gehad bij opstaan.

J. Alves 26-03-2019
6
6
6
6

De eerste dagen had ik veel meer pijn dan normaal, en moest zelfs pijnstillers slikken, zo slecht lag de matras. Na een week was de matras wat aan mijn lichaam aangepast en ligt het beter. Maar vind de matras nog steeds te zacht, en kan regelmatig niet lekker liggen. Maar ik slaap wel beter, dan op mijn oude matras.

Geert-Jan Sliepenbeek 26-03-2019
8
7
8
7,7

Slaper moet er erg aan wennen

Paul Gijzen 25-03-2019
9
9
9
9

E.H. Cremers 23-03-2019
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk op de nieuwe matras geslapen. Geen gewenning nodig gehad. Super product wat doet wat er belooft wordt.

J.W Beentjes 21-03-2019
8
8
9
8,3

geen

Anja van Dongen 21-03-2019
10
10
10
10

Ik weet nu weer war lekker slapen is! Heel blij met deze aankoop!

Conny Jansen 19-03-2019
7
8
8
7,7

IK HAD EERST EEN SLOW MOTION 4 DIE VOND IK EERLIJK GEZEGD WAT ZACHTER

Petra Both 19-03-2019
10
10
10
10

sander Thobe 19-03-2019
5
5
5
5

Matrassen liggen anders dan in de winkel eigenlijk veel te zacht dan aanbevolen was...misschien een fout in het matras? hier wordt binnen kort gelukkig naar gekeken

Verena Ottens 18-03-2019
10
10
10
10

We zijn erg blij met M-line

Joachim Mehrer 18-03-2019
8
8
9
8,3

Kim Raap 17-03-2019
7
9
9
8,3

Sven Metsemakers 17-03-2019
8
8
9
8,3

Jaap Dijckmans 17-03-2019
10
8
8
8,7

Lucas van Tamelen 16-03-2019
7
9
9
8,3

Wat tegenvalt is dat het zo ongelooflijk warm wordt. Ik heb speciale cover gekocht, maar dit helpt nog niet.

Teus Snetselaar 16-03-2019
10
10
10
10

H Smit 16-03-2019
8
9
9
8,7

Even wennen maar ligt nu prima

Johan Van der Aar 15-03-2019
8
8
8
8

G van Amerongen 14-03-2019
9
7
8
8

Degelijk. Moet nog wel wennen aan de stevigheid. Maar wel een goede nachtrust.

N Kruijt 14-03-2019
10
10
10
10

Slaap goed en goed uitgerust wakker

Noortje Ketelaars 14-03-2019
10
10
10
10

Een super fijn matras. Ik slaap beter op dit matras.

A.F. Doornbos 13-03-2019
8
9
8
8,3

Nico Boukens 13-03-2019
10
10
10
10

Henk Engel 13-03-2019
8
8
6
7,3

Ik twijfel nog na zo'n 4 weken. Ervaar het als een goed matras, maar merk dat ik er nog niet helemaal ontspannen op lig. Voel mijn onderrug en soms midden op mijn rug. Vraag is dan hoe dat komt. Heb dat bij een ander matras van een ander merk ook al ervaren. Weet niet goed waar dat aan kan liggen (op mijn oude matras had ik dat niet). Daarom bij ondersteuning nog een 6 in gevuld.

Jörgen Kok 13-03-2019
9
9
9
9

J Kagie 12-03-2019
5
6
6
5,7

Erg wennen. Ligt wel beter dan oude matras maar nog niet helemaal tevreden over het matras. Nog steeds last van schouders en bekken. Het is een zwaar en onhandig matras als je het wil draaien.

E. Van der Noord 11-03-2019
7
7
7
7

De zes moet nog steeds inlig gen””

Jo Klinkenberg 11-03-2019
7
8
8
7,7

A.B.W Staats 11-03-2019
7
7
7
7

Ik heb de matras nog te kort om een uitgesproken mening te geven.. Ik had wel verwacht beter te zullen slapen, doch dit ligt aan mijn persoontje zelf,. Ik lig veel te draaien en ben veel wakker.

Johan Bootsma 10-03-2019
6
6
6
6

Goedendag. We hebben de matrassen nu ongeveer 1 jaar in bezit. Ik slaap op Mline 6. Ik ben hier niet geheel tevreden over. Ik heb zeer lang nodig om warm te worden. Meer dan 1 uur. Tevens droom Ik veel meer dan voorheen. Ben vaak wakker. . Als ik het bed instap voelt het wel goed aan. Ik ben dus niet tevreden. Mijn echtgenote heeft geen problemen. Ik zou het fijn vinden als u een reactie stuurt.. vriendelijke groet Johan Bootsma De

Henk Visser 10-03-2019
8
8
8
8

Marco Potman 09-03-2019
10
9
9
9,3

Heerlijk comfortabel matras voor zowel rugslaper als zijslaper.

Joep Noteborn 08-03-2019
6
8
8
7,3

Zwaar in handling molton en hoeslaken. Advies molton en hoeslaken voor matrassen

Annemie Renkens 08-03-2019
6
10
10
8,7

Ze zijn heel zwaar en omdat het advies was om ze een keer per maand te draaien is dat wel een probleem Maar voor de duurzaamheid van het matras dioen we het wel

Guido van Elsloo 08-03-2019
6
8
9
7,7

Het matras had van mij wel wat steviger mogen zijn. Door de dikte van het matras is deze wat zwaar en onhandelbaar. Alleen een onderhoes vervangen is nauwelijks te doen. De ondersteuning is goed.

Marieke de Lange 07-03-2019
8
9
9
8,7

gebruikersgemak is lastig te oordelen, het matras ligt op het bed, en daar hoef je niet zoveel aan te doen. of ik begrijp de vraag niet :-)

Jan Heemskerk 06-03-2019
7
8
7
7,3

Prima product

Wilma van Rens 05-03-2019
10
9
9
9,3

Matras is makkelijk te keren (afmeting 200 x 80) door zijn gewicht en bekleding. Het ligcomfort is prima. Bed is snel lekker warm en houdt dit ook vast als je even eruit bent geweest voor een sanitaire stop.

Arjan Spruit 05-03-2019
10
10
10
10

ligt heerlijk, slapen nu weer goed zonder wakker te worden van pijn

Jacqueline Wams 05-03-2019
5
5
5
5

Liggen er nu 8 weken op en zijn nog niet tevreden. Worden nog met een stijf gevoel wakker en pijn in onderrug. Zijn naar winkel teruggeweest en er komt iemand om te beoordelen of we wel het juiste matras hebben. Slow Motion 6 matras in de winkel voelt heel anders dan die van ons.

J.H. de van der Schueren 01-03-2019
9
9
9
9

sinds lange tijd slaap ik weer de hele nacht door

Remco Hofs 01-03-2019
8
8
9
8,3

Product heeft enige gewenning nodig.

Jos Emmers 01-03-2019
9
10
10
9,7

In één woord een zalig bed.

JH Ekelmans 27-02-2019
9
10
9
9,3

w Bosscher 25-02-2019
8
8
8
8

Een heerlijk matras m6 , wel wat zwaar. Sluit goed aan bij het lichaam. Geen last van de rug meer.

B Spies 25-02-2019
8
8
9
8,3

zeer tevreden geen rugklachten meer je lichaam word in zijn geheel ondersteund

Willem Huiting 24-02-2019
10
10
10
10

Joao Geene 23-02-2019
9
9
9
9

Hendrik de Haan 22-02-2019
10
10
10
10

Jm Beerepoot 20-02-2019
9
9
9
9

Goed product

c. tol 20-02-2019
9
10
9
9,3

Top matras

c. tol 20-02-2019
9
10
9
9,3

Top matras

Hans van der Schoot 19-02-2019
4
9
9
7,3

In verband met dikte matras, moeilijk handelbaar met hoeslakens.

Kees van der Wal 16-02-2019
8
9
9
8,7

Arjan van Dijk 16-02-2019
8
9
9
8,7

Onze dochter slaapt heerlijk op haar nieuwe matras. Matras is alleen wel een stuk dikker dan het oude matras en daarmee ook zwaarder. Met mijn vrouw het matras naar zolder gedragen, want in de maat 90x220 cm is dat alleen niet te doen.

A. Bout 16-02-2019
8
8
3
6,3

Matras ondersteund te weining waardoor ik een pijnlijke onderrug krijg. De Slow Motion 6 ruil ik in voor een 8. Na een week testen verdween namelijk mijn rugpijn.

Theo Verheijen 14-02-2019
8
9
9
8,7

B Post 14-02-2019
8
8
8
8

Prachtig product,maar dat mag ook wel voor dat geld.

A Everwijn 14-02-2019
8
10
10
9,3

UIT VOORGAANDE MLINE MATRASSEN, ZIJN WE WEDEROM ZEER BLIJ MET DIT PRODUCT, GEZIEN OOK MIJN CHRONISCHE ZIEKTE (PARKINSON) KAN BETER OPSTAAN EN MAKKELIJKER DRAAIEN IN BED GEZIEN DE STEVIGHEID VAN DE MATRASSEN

W.P. Vorenhout 14-02-2019
8
8
8
8

Linda Sproet 13-02-2019
10
10
10
10

H Niemeijer 13-02-2019
10
10
10
10

Astrid Janssen 13-02-2019
3
9
9
7

Angelique Vos 13-02-2019
8
8
8
8

Deze matras voldoet

Anna Hommes 12-02-2019
8
9
9
8,7

David Bergsma 12-02-2019
8
10
10
9,3

Heerlijke combinatie van stevige ondersteuning en een adaptieve toplaag!

Hein van der Burgt 11-02-2019
9
9
9
9

Bram van Geffen 11-02-2019
10
10
10
10

Slaapt geweldig

Ralph Knijnenburg 10-02-2019
8
9
9
8,7

Heerlijke stevige matras. We slapen nu bijna 4 weken op Mline matrassen en mijn rugklachten van mijn vorige bed zijn helemaal verdwenen. Absoluut een aanrader!

MCW van Nimwegen 10-02-2019
9
8
8
8,3

Het wennen ah comfort gaat steeds beter. Ondersteuning iden dito. Nu 1 maand in gebruik. Eens kijken hoe het is na 2 maanden.

Wim van Manen 09-02-2019
9
9
9
9

Na de matrassen uit het plastic gehaald te hebben gaven deze een hele vreemde geur af (vocht ?) dit heeft na veel luchten 2-3 wkn geduurd. Ook teruggekoppeld naar de leverancier , die gaf aan deze klacht niet te kennen.

Jan Cremers 09-02-2019
9
9
8
8,7

TJN Bloem 09-02-2019
8
9
10
9

De matrassen zijn erg zwaar bij het verschonen en draaien van hoofd- naar voeteinde.

H de Gooijer 08-02-2019
8
8
9
8,3

Dit poduct geeft veel betere ondersteuning

J.H. van Vegten 08-02-2019
10
10
10
10

Het is zoals we hadden verwacht, heerlijk en uitgerust slapen

Antonv Van der Linden 08-02-2019
10
10
10
10

Het is echt het beste matras wat wij ooit gekocht hebben we hebben nog nooit zo lekker geslapen en je word echt uitgeslapen wakker heerlijk eigenlijk wil je je bed niet meer uit echt een dikke 10

Jan Slagter 07-02-2019
8
8
8
8

Eerste indruk is prima. Slaap als een roos....

E Schipper 07-02-2019
8
8
8
8

Al minder last van rug

Cees de Gruijter 06-02-2019
8
9
9
8,7

W Keyner 06-02-2019
8
10
10
9,3

geweldig matras, alleen zwaar bij het keren, waarvan de een zegt 2x per jaar terwijl de ander zegt 1x per maand. Wat is wijsheid?

G Brammer 05-02-2019
10
10
10
10

jan van der helm 04-02-2019
9
9
9
9

c oostelbos 02-02-2019
8
10
10
9,3

Formidabele ondersteuningen en lig conform Sleen helle kluis en denken maar wel voor behoud om matrassen steeds 1 x Peruaans te draaien en te wisselen van persoon heel schema maar het is voor behoud matras

Annie Lucassen 31-01-2019
7
9
9
8,3

ik vind de M Line een fijne matras.Alleen zijn ze ontzettend zwaar. Maar verder zeer tevreden

Henk 28-01-2019
6
7
7
6,7

Het matras is vrij stug.

John Peeters 28-01-2019
8
8
8
8

Ik slaap als een roosje op deze matras

Eric Warnaar 28-01-2019
8
8
8
8

Het heeft helaas wel bijna zes weken geduurd voordat wij zonder rugpijn wakker werden.

PBCMG Smulders 27-01-2019
9
9
9
9

Ondersteund mijn hele lichaam, veel minder last van onrustig slapen

Carel Haisma 26-01-2019
10
10
10
10

Prima Matras!

Kaz Nobbe 26-01-2019
8
9
9
8,7

Eric 25-01-2019
8
8
9
8,3

prima matras

Bram van Geffen 22-01-2019
10
10
10
10

Optimaal produkt

Andre van der Vegt 21-01-2019
8
8
7
7,7

Als opvolger van een 11 jaar oud M-line matras zeer tevreden over de slow motion 6

Bart Herps 18-01-2019
10
10
10
10

Slaapt fantastisch, veel eerder moeten aanschaffen..

W de Weerd 18-01-2019
9
9
9
9

Ideale matras en goede ondersteuning. Geen last meer v an mijn heup.. .

Janny Meijer 17-01-2019
7
8
9
8

Kees Lastdrager 16-01-2019
8
9
10
9

Zeer prettig matras , prima ondersteuning ,iets minder comfortabel dan de M-line 5 , maar voor de lighouding voor mijzelf beter. Slaap op dit matras rustig en word niet vaak vaker , kortom zeer tevreden.

Kees CHPJ Jacobs 14-01-2019
10
10
10
10

Wij waren al bekend met Mline matrassen en daarom na 13 jaar wederom Mline matrassen aangeschaft. Past zich uitstekend aan aan het lichaam.

mario mulders 14-01-2019
9
9
9
9

zelfde als boven

Ben van Rooijen 12-01-2019
10
10
10
10

We slapen als roosjes!!!!

Piet van Mil 10-01-2019
9
9
8
8,7

Na 15 jaar Mline 3 nu nieuwe Mline 6. Is prima. Tikkeltje prijzig.

Loes Van Hooft-Smitz 10-01-2019
6
9
9
8

Enorm zwaar matras om op te maken. Moeten we echt met zijn 2en doen.

M Aker 10-01-2019
10
10
10
10

Nog nooit zo lekker gelegen

Ed Dirickx 08-01-2019
7
9
9
8,3

Prima matras, schouderzone zou wat breder kunnen zijn en meer naar bovenkant van matras

Frans van Stee 08-01-2019
8
9
10
9

Petra van Spaendonk 07-01-2019
8
8
8
8

Anjo van Houten 06-01-2019
7
8
8
7,7

G.P. de Boer 06-01-2019
8
9
8
8,3

J.P.J. Bontje 04-01-2019
9
9
9
9

Slaapt heerlijk, goed matras!

Rob Sponselee 04-01-2019
8
8
8
8

Heerlijk!!

P.J. Swiebel 04-01-2019
8
8
8
8

heel te vreden

Karin Van der Horst diphoorn 04-01-2019
8
9
10
9

Gertjan ter Heijden 03-01-2019
9
9
9
9

Primna in balans

Christiaan Zurcher 31-12-2018
7
6
6
6,3

Slechte kwaliteit prijs verhouding.

Esther van de Camp 31-12-2018
10
9
9
9,3

Zeer tevreden!

H.J.A. Hille van den Bos 30-12-2018
7
10
10
9

Top matras handvaten zou prettig zijn ivm het draaien

Ed Kranenburg 30-12-2018
7
9
9
8,3

Matras zwaar om op te maken

Sylvia Molenkamp 29-12-2018
9
9
10
9,3

Ik slaap heerlijk en kom uitgerust mijn bed uit. Ik het iedereen aanbevelen.

de Liefde 28-12-2018
6
9
9
8

Idem

Willem Jansen 27-12-2018
6
7
8
7

Jan van Broekhoven 27-12-2018
9
10
10
9,7

Onze oude mline matrassen waren aanvervaning toe na jaren trouwe dienst. Deze matrassen liggen nog beter en je komt 's morgens weer uitgerust uit bed. Wel een dure matras, maar zijn geld zeker waard.

Maarten Verheul 25-12-2018
10
10
10
10

Sinds ik op M Line slaap, heb ik geen rugpijn meer. Verder ben ik beter uitgerust en dus eerder wakker.

Menno Wilcke 24-12-2018
8
6
6
6,7

Mijn vrouw is er nog niet uit of haar matras echt beter ligt ....

Richard Rentinck 19-12-2018
10
10
10
10

Mooi dik en zwaar matras welke heerlijk slaapt!

Jacob de Gooijer 18-12-2018
9
8
6
7,7

comfort prima gemak, ja je legt hem neer en dat is het... ondersteuning (nog) iets te stevig

J.C. Kroon 16-12-2018
8
8
9
8,3

Het matras voelt als je er op gaat liggen niet direct heel comfortabel aan maar je voelt meer dat je "op" het matras ligt. Voelt stevig aan. Toch zakken schouders, heupen ed goed in het matras en geeft het een prima ondersteuning zonder dat je wakker wordt met pijn hier of daar. Het bevalt me uitstekend om niet meer gebroken wakker te worden en nu best wel fit uit mijn bed te komen.

R. van Opzeeland 14-12-2018
10
9
9
9,3

J Heukers 13-12-2018
10
10
10
10

Ligt heerlijk en tevens lekker warm

Chris Johnson 13-12-2018
9
10
10
9,7

Anne Nederpelt 12-12-2018
8
8
8
8

In het begin erg hard, maar na een paar weken gaat het beter, je went eraan.

Riemke Voorintholt 12-12-2018
10
10
10
10

Ingrid van de Grift 10-12-2018
7
8
8
7,7

Lode van Leeuwen 10-12-2018
9
6
5
6,7

Na ruim een maand verzwakte de ondersteuning waardoor rugklachten ontstaan en het uitgeruste gevoel minder was dan in de eerste week. Het matras kan de lichaamswarmte moeilijk kwijt

Gerdien Stein 10-12-2018
9
9
9
9

Heerlijke matras, zacht en steunend tegelijk. Kan weer lekker op mijn buik slapen!

Jan van Vliet 08-12-2018
7
7
7
7

Wij vinden her erg vervelend dat de matrassen inzakken tussen de matrassen in zodat er dan een soort geul ontstaat

R.A Breemhaar 07-12-2018
8
8
8
8

Erg warm , niet een lekker koel matras., dit is niet altijd prettig.

Edwin Windhorst 07-12-2018
8
10
10
9,3

Geen spijt van deze aankoop, ligt heerlijk en we slapen goed. Niet goedkoop maar raad het zeker aan..

H.J van der Veen 06-12-2018
9
9
9
9

zeer goed lig comfort

Cornelis Van Rijn 05-12-2018
8
9
8
8,3

D. den Iseger 05-12-2018
9
9
9
9

M Heerink 05-12-2018
9
9
9
9

W Van der Linden 04-12-2018
6
8
8
7,3

Sjaak Westdijk 02-12-2018
8
9
9
8,7

Tineke Goudsmit 02-12-2018
10
10
10
10

Nog nooit zo lekker geslapen!

Henk de Mooij 30-11-2018
6
9
9
8

Voor om te draaien zijn deze behoorlijk zwaar

rens korteweg 29-11-2018
9
10
10
9,7

wij zijn er heel blij mee perfect was een zeer goede keus van ons

A. den Ouden 29-11-2018
9
10
9
9,3

Na een weekje wennen slapen we er nu heerlijk op. alleen is het bed om op te maken tamelijk zwaar. Maar ik heb op de reviews van anderen de tip gelezen om het hoofd- en voeteneind omhoog te doen, dan kun je gemakkelijk de hoeslakens eroverheen krijgen. Dit geef ik hierbij maar weer door.

P van Warmerdam 29-11-2018
8
10
9
9

Prima matras . Wordt uitgerust wakker.

Gerrie Verschuren 28-11-2018
10
10
10
10

Heerlijk je ligt stevig

Eric Michielsen 28-11-2018
9
9
10
9,3

Dirk De Buck 27-11-2018
7
9
9
8,3

zeer goede matras min puntje: wat onhandig bij het vastnemen en draaien, we missen handgrepen aan de zijkanten

Theo KEES 27-11-2018
10
10
10
10

Topmatras! Maakt de reclame voor 100% waar.

G van Veen 26-11-2018
7
7
8
7,3

R.F. Pennarts 26-11-2018
8
9
9
8,7

In combinatie met M-line kussentjes, is de houding van het lichaam zeer goed en de ondersteuning is perfect.

Christa Broekhuizen 25-11-2018
8
8
8
8

Esther Zomerdijk 24-11-2018
10
5
5
6,7

het matras valt erg tegen heb nog meer rugpijn en lig er gewoon niet echt lekker op.

D. Folkerts 22-11-2018
7
7
7
7

Mijn man is er nog niet uit heeft erg veel last van zijn rug dus kan nog geen oordeel geven want hij weet niet of het aan het matras ligt

Lambrecht den Haan 22-11-2018
6
8
8
7,3

Matras zwaar met omdraaien

Susan Hendriks 22-11-2018
10
10
10
10

Mijn man slaapt op de SM 6. Hij heeft nooit slaap/lig problemen (gehad) En slaapt ook hier op prima!

J.c de Jong 19-11-2018
9
10
9
9,3

minder last van rugpijn

Wessel Dekker 19-11-2018
9
10
9
9,3

dick Hoogeveen 18-11-2018
8
8
8
8

Super goed slaapt heerlijk

Ronald Rijff 18-11-2018
10
10
10
10

Slaapt heerlijk. Zou handig zijn als er op het matras een type aanduiding zou staan, aangezien wij twee types hebben en ze er hetzelfde uitzien.

Geert Kunst 16-11-2018
9
9
9
9

dit matras ligt heerlijk

Jan Kerssies 16-11-2018
7
8
8
7,7

prima matras

Cathy Faas-Joosen 14-11-2018
8
8
8
8

We zijn er blij mee, geen rugpijn meer!

Willem Netel 13-11-2018
10
10
10
10

H T M Heemskerk 11-11-2018
6
7
8
7

Het ligt prima maar erg zwaar en onhandig om te draaien. Ook vind ik het aan de kanten minder liggen dan in het midden.

Ernst-Jan Paauw 11-11-2018
8
4
4
5,3

Comfort valt iets tegen, had verwacht dat mijn rugklachten war zouden verminderen.

Wim Beijer 11-11-2018
10
10
10
10

Slaapt heerlijk!

WGA Janssen 10-11-2018
8
8
10
8,7

Wij kunnen smorgens het bed niet meer uitkomen ....zo fijn .Dit hadden we niet verwacht.????????

roel Last 09-11-2018
8
8
8
8

Jeroen Anthonijsz 08-11-2018
7
8
8
7,7

Iliass Achahbar 07-11-2018
10
10
10
10

Beste matras ooit !!!

Gerda Bosch 07-11-2018
9
9
9
9

Slaap heerlijk op de M-line

F Klijn 07-11-2018
7
8
8
7,7

Matras is realtief zwaar en daarmee is het bed moeilijker op te schudden

Jeroen Fokke 07-11-2018
10
10
10
10

Prima product

J.G.V. Verheijen 07-11-2018
7
8
9
8

Nadat ons vierde waterbed bleek te lekken besloten wij nu maar eens over te gaan op een "normaal" bed, dat werden dus matrassen. Ons werd aangeraden naar Mline matrassen te kijken omdat de overgang van op water naar op vast niet groot zou zijn.

Wim Groot Kormelink 07-11-2018
10
10
10
10

Albert Frijters 07-11-2018
10
10
10
10

Nelly den Ouden 06-11-2018
8
8
8
8

Het was weer even wennen een nieuwe Mline, maar al gauw weet je het is een fijn matras.

Minka Kuijken-Verheijen 06-11-2018
8
8
8
8

Slow motion 6 is thuis (nieuw ex) harder dan het matras in de winkel. Beetje jammer, maar desondanks een prima comfortabel matras!

Corry van der Poel 06-11-2018
9
9
9
9

Jolanda Van der Maas 06-11-2018
10
10
10
10

Slaap zalig. Wordt minder stram wakker en sta soepeler op

Jelle Smulders 05-11-2018
9
9
8
8,7

Af en toe mag het matras wat steviger/harder zijn.

Joop Arends 04-11-2018
9
9
9
9

zeer goed matras goede ondersteuning

M Boon 02-11-2018
9
9
9
9

Het matras ligt heerlijk, we hebben er ook kussens bij gekocht, de Active met een gat erin, deze bevallen minder goed. Maar met onze oude kussens liggen de matrassen heerlijk.

Geja de Vries 02-11-2018
9
9
9
9

Henriëtte van Gorp-Klomp 02-11-2018
7
7
9
7,7

Ik moet wel even wennen aan de stuigheid van het matras

Paul M.W. Marks 01-11-2018
9
9
9
9

Matras ligt stevig en voelt goed aan. Voorlopig minder rugklachten.

Frans-jan Van Vessem 01-11-2018
9
9
9
9

Jos van Reenen 01-11-2018
8
9
9
8,7

Cees Cornelisse 29-10-2018
8
9
8
8,3

slaap comfortabel

Saskia Debets 29-10-2018
8
8
8
8

A.J. De Lange 28-10-2018
9
9
9
9

Geweldig

Netty Zagers-Akkermans 27-10-2018
9
10
10
9,7

Het is een super matras, geen rugklachten meer bij het opstaan. Het enige minpuntje is dat het matras zwaar is om om te draaien horizontaal . Voor het opmaken had de verkoopster een goede tip, het matras omhoog zetten met de electrisch verstelbare lattenbodem....dat werkt ook goed.

T.A.M van Haastert 26-10-2018
6
9
10
8,3

Het matras bevalt ons goed het is dan ook ons tweede matras.

willy te Grotenhuis 25-10-2018
9
9
9
9

geen klachten

willeke de vries veenstra 25-10-2018
9
9
9
9

Slaap weer wat beter

Marianne Basten 25-10-2018
6
9
9
8

Behoorlijk dikke matras waardoor het opmaken ervan lastig is, er zitten ook geen handvaten aan, waardoor het een hele klus is om hem om te draaien. Verder heel tevreden over

GHH Brinkman 23-10-2018
9
9
9
9

Prima matrassen

Mariska Willigenburg 21-10-2018
9
10
9
9,3

Het is altijd even wennen bij een nieuw matras maar aan deze m line matrassen waren wij echt binnen een paar dagen gewend en zou nu niet anders meer willen Je ligt er tenslotte toch minimaal 7 uur op en moet het dus gewoon perfect zijn en dat is het

J.G.F. Hasekamp 20-10-2018
1
8
8
5,7

Matras draaien kan niet zonder hulptroepen! Te zwaar

GNJM Lengers 19-10-2018
10
10
10
10

Mooi, ligt perfect, prima kwaliteit

R.F. Feddes 18-10-2018
10
10
10
10

Prima matras

H Sargis 18-10-2018
9
6
9
8

Erg warm matras, dat is niet comfortabel

A de Groot 18-10-2018
8
7
7
7,3

Joachim Beirnaert 18-10-2018
8
9
9
8,7

Ed DEMENINT 16-10-2018
9
9
9
9

B.ert Marijnissen 16-10-2018
9
10
10
9,7

Merkte gelijk het verschil met mijn oude Mline III matrassen. Wordt 's'-ochtends weer uitgerust,zonder rug- en schouderpijn wakker.. Kortom een verstandige keuze om na 12 jaar mijn oude matrassen te vervangen voor nieuwe exemplaren.

Richard Keeman 16-10-2018
10
10
10
10

Geen rugklachten meer tijdens het slapen

Rob Peters 13-10-2018
8
8
9
8,3

C. van den Heuvel 13-10-2018
8
9
8,5

Gerrit Riem 12-10-2018
9
9
9
9

Jos Heijnsdijk 12-10-2018
9
9
9
9

Joep Overeem 09-10-2018
9
10
10
9,7

Voldoet aan alle verwachtingen. Ook de warmte die het traagschuim aanneemt als je erop ligt is eerder aangenaam dan storend.

Floris Groen 08-10-2018
10
10
10
10

Mark Verlijsdonk 08-10-2018
7
8
9
8

S. van 't Verlaat 08-10-2018
8
8
9
8,3

JJ Wolters 08-10-2018
10
10
10
10

Dave Van der Palen 08-10-2018
9
9
9
9

Paul Zwanenberg 07-10-2018
10
10
10
10

een heerlijk matras

A. Derksen 07-10-2018
8
9
9
8,7

Geert Nouwens 07-10-2018
5
7
7
6,3

Waarom geen handvatten aan de zijkanten van het (zware) matras? Moet toch kunnen voor dat geld! Slechs aan één zijde te beslapen vs relatief duur!

Roger Heydanus 05-10-2018
9
7
7
7,7

Voor mij persoonlijk te zacht; inmiddels via vestiging Bergen op Zoom ruil tegen Slow motion 8 in gang gezet

Brenda nieuwlands 04-10-2018
10
10
10
10

geweldig fijn bed geen last meer van me rug of schouders...dik stevig matras heb het niet meer koud

Mario Janssens 04-10-2018
7
9
9
8,3

Wegens een verhuizing hebben wij via Fa. Boonman te Eindhoven een bedbodem en matras gekocht/besteld, hetgeen 16 juli geleverd is. Wij hebben voor een bedbodem van Norma en een matras M-line 6 gekozen. Dit laatste omdat wij al jaren slapen op een M-line matras en daar goede ervaringen mee hebben, zij het dat het gecombineerd was met een lattoflex bodem. De nieuwe combinatie was ook een geheel nieuwe ervaring, vanaf de eerste ochtend ‘s-morgens met rugpijn wakker worden en eigenlijk ook niet zo goed geslapen. Maar ze zeggen dat je aan een nieuw bed moet wennen, dus hebben we stug volgehouden. Het matras leek ons veel zachter dan we gewend waren. Dus diverse malen nagekeken of het wel het juiste matras was, M-line 6, hetgeen hetzelfde zou zijn als ons oude matras, slow motion VI. Bij de aankoop was verteld dat het nieuwe matras eerder iets harder zou zijn. Nou dat was geen bezwaar, maar dit leek echt veel zachter. Na een week of 6 zijn wij teruggegaan naar de Fa Boonman en hebben ons probleem voorgelegd, gevraagd of de combinatie bodem-matras misschien niet goed was enz. enz. Zij vonden ons probleem onbegrijpelijk. Pas na het opnieuw in de showroom uit proberen werd duidelijk dat daar de M-line 6, ook in combinatie met dezelfde bodem als wij hebben, veel meer ondersteuning gaf dan de bedden thuis, die toch het label M-line 6 dragen. De enigste mogelijkheid zou zijn dat het matrassen zijn met een verkeerd label. Fa. Boonman heeft daarop voorgesteld nieuwe matrassen te leveren. Toen de matrassen, op 5 september, geleverd werden, hebben we nadat het eerste matras vervangen was meteen de matrassen uitgeprobeerd. Het verschil van de matrassen was duidelijk te voelen. Ook de chauffeur heeft dit geconstateerd. Na deze omwisseling van matrassen hebben wij goed geslapen. Compliment voor de Fa Boonman, het probleem is op een accurate en snelle manier opgelost. Ons idee is dat er bij M-line een behoorlijke fout is gemaakt. Een matras met een verkeerd label, foutje, maar twee matrassen, die dan ook nog eens bij elkaar terecht komen doet vermoeden dat er veel meer matrassen een verkeerd labeltje hebben, dus kijk de boel nog maar eens goed na! En als wij M-line nog niet kenden zouden wij zeggen: M-line, nooit meer!!!!

Mario Janssens 04-10-2018
7
9
9
8,3

Wegens een verhuizing hebben wij via Fa. Boonman te Eindhoven een bedbodem en matras gekocht/besteld, hetgeen 16 juli geleverd is. Wij hebben voor een bedbodem van Norma en een matras M-line 6 gekozen. Dit laatste omdat wij al jaren slapen op een M-line matras en daar goede ervaringen mee hebben, zij het dat het gecombineerd was met een lattoflex bodem. De nieuwe combinatie was ook een geheel nieuwe ervaring, vanaf de eerste ochtend ‘s-morgens met rugpijn wakker worden en eigenlijk ook niet zo goed geslapen. Maar ze zeggen dat je aan een nieuw bed moet wennen, dus hebben we stug volgehouden. Het matras leek ons veel zachter dan we gewend waren. Dus diverse malen nagekeken of het wel het juiste matras was, M-line 6, hetgeen hetzelfde zou zijn als ons oude matras, slow motion VI. Bij de aankoop was verteld dat het nieuwe matras eerder iets harder zou zijn. Nou dat was geen bezwaar, maar dit leek echt veel zachter. Na een week of 6 zijn wij teruggegaan naar de Fa Boonman en hebben ons probleem voorgelegd, gevraagd of de combinatie bodem-matras misschien niet goed was enz. enz. Zij vonden ons probleem onbegrijpelijk. Pas na het opnieuw in de showroom uit proberen werd duidelijk dat daar de M-line 6, ook in combinatie met dezelfde bodem als wij hebben, veel meer ondersteuning gaf dan de bedden thuis, die toch het label M-line 6 dragen. De enigste mogelijkheid zou zijn dat het matrassen zijn met een verkeerd label. Fa. Boonman heeft daarop voorgesteld nieuwe matrassen te leveren. Toen de matrassen, op 5 september, geleverd werden, hebben we nadat het eerste matras vervangen was meteen de matrassen uitgeprobeerd. Het verschil van de matrassen was duidelijk te voelen. Ook de chauffeur heeft dit geconstateerd. Na deze omwisseling van matrassen hebben wij goed geslapen. Compliment voor de Fa Boonman, het probleem is op een accurate en snelle manier opgelost. Ons idee is dat er bij M-line een behoorlijke fout is gemaakt. Een matras met een verkeerd label, foutje, maar twee matrassen, die dan ook nog eens bij elkaar terecht komen doet vermoeden dat er veel meer matrassen een verkeerd labeltje hebben, dus kijk de boel nog maar eens goed na! En als wij M-line nog niet kenden zouden wij zeggen: M-line, nooit meer!!!!

Anton Mehagnoul 03-10-2018
7
10
10
9

Het bed opmaken is lastiger dan voorheen. Eenmaal opgemaakt blijft het beddengoed wel beter op zijn plaats.

Dirk Jonk 30-09-2018
8
8
9
8,3

Matras ligt een stuk beter dan de oorspronkelijke topper (ook van Beter Bed) waar na twee jaar geen enkel herstelvermogen meer inzat. Die topper bleef op het laatste gewoon een soort soft tortilla die echt niets meer toevoegde aan de matras van de box-spring (ook Beter Bed). Ik slaap nu nog maar 1 maand op dit M-Line matras, dus niet te vroeg juichen....

Winfried Boelaarts 24-09-2018
9
9
10
9,3

Tim van der Vlies 24-09-2018
7
8
8
7,7

L.eo van der Ham 23-09-2018
9
9
9
9

Prima aankoop, voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Johan de Jong 23-09-2018
7
9
9
8,3

Gelijk aan de 5 Al met al goede matrassen

herman Hooiveld 22-09-2018
7
8
8
7,7

Matrassen glijden uit elkaar ondanks matje en opmaken is wat lastig

Lianne DeWit 22-09-2018
8
8
8
8

Slaapt heerlijk

B. de Crom 20-09-2018
6
6
5
5,7

Willem van den Berghe 19-09-2018
10
10
10
10

Het is net of je zweeft. Elke ochtend heerlijk uitgeslapen. Het is al het tweede matras van Mline. Zou niet anders meer willen. Fantastisch slapen

Hans van Wonderen 18-09-2018
10
10
10
10

Top matras.

L. Vrieling 17-09-2018
8
8
8
8

Sandra Evers 16-09-2018
9
10
10
9,7

Wil-Jan Tielemans 14-09-2018
10
10
10
10

Spijt dat ik niet jaren eerder een M Line matras heb gekocht.Ik heb '"s ochtends geen rugklachten meer als ik opsta.

Anja Bons 14-09-2018
8
10
10
9,3

Henk Groenen 10-09-2018
10
10
10
10

Comfortabel slapen en uitgerust wakker,geweldig!

Rene 09-09-2018
10
10
10
10

Fijn matras, vormt zich heerlijk naar het lichaam

Maria Klein Lebbink Bruggink 08-09-2018
8
7
8
7,7

Matras toch nog warm

Anke Keuning 07-09-2018
9
4
2
5

hier zak jik teveel in weg en mijn rugpijn is erdoor verergerd

John Knobel 03-09-2018
7
8
8
7,7

geen glad oppervlak

Astrid Jacobs 31-08-2018
7
8
8
7,7

Marien Schroevers 31-08-2018
9
9
9
9

B Hubers 27-08-2018
6
7
7
6,7

Ook hier geldt dat het omdraaien van het matras ook erg zwaar is.

Karel Bogaert 25-08-2018
10
10
10
10

Degelijke en stevige matras.

cor de wit 24-08-2018
8
8
8
8

Het is een goed matras en slaapt prima

B.J.. Oterdoom 21-08-2018
5
4
4,5

Slow Motion 6 inmiddels omgeruild voor een Slow Motion 7 De "6" was te hard.

Willem Mastenbroek 20-08-2018
9
9
9
9

Zeer tevreden met de nieuwe matrassen. Slapen rustiger en minder rugpijn!

Anne W Gieles 19-08-2018
7
7
7
7

Matras net omgewisseldvoor 5. Mijn man is van 8 naar 6 gegaan, vonden hem te hard. Ikzelf van 6naar 5. Hoop dat het nog goed gaat , 1 nacht op geslapen

John Gastelaars 16-08-2018
6
5
7
6

te hard bevonden en ik ga voor een zachte matras slow motion 5

Gerard Witte 16-08-2018
7
9
8
8

Matrassen zijn erg zwaar om hoeslaken onder te stoppen

G.A. Winters 15-08-2018
8
8
10
8,7

Geweldig matras ,schuift niet weg hoe je je bed ook stelt. Slaapt goed omdat het naar je lichaam aanpast .

Katja Sabbé 13-08-2018
8
8
8
8

Prma bed

C.A.M.C. Pelgrim 13-08-2018
9
9
9
9

Marieanne Boddeke 13-08-2018
4
7
10
7

Light goed blij mee.

T. Blokdijk 13-08-2018
9
9
9
9

H.J. Van Pareren 12-08-2018
10
10
9
9,7

Geweldig fijne matras die zich prima aan het lichaam aanpast. Ook goed warmteregulerend. Hebben dat laatste goed kunnen testen tijdens de afgelopen hittegolven!

cees sondag 12-08-2018
10
9
10
9,7

We hadden dit veel eerder moeten doen. Beste investering ooit

daniel schoolmeesters 11-08-2018
10
10
10
10

zeer confortabel, zalige nachten.

Astrid van den Berg 10-08-2018
10
10
10
10

Heerlijk matras, goede ondersteuning

Elmi Stevens 10-08-2018
8
9
8
8,3

Heerlijk stevig matras. Wel even wennen in het begin.

C.P.M. Barendse 08-08-2018
10
10
10
10

Prima matras. Ligt heerlijk.

Lia Gordijn 07-08-2018
9
9
9
9

Fijn bed ,alleen is het nu een hele warme periode waar in we niet echt optimaal slapen !

Paul Van Zeelst 06-08-2018
8
8
8
8

Dhr./mevr.. Bouwman 06-08-2018
8
8
6
7,3

Gezien de prijs van het product dacht ik dit moet mijn matras worden gezien mijn rugklachten. Na een maand uitproberen zijn de rugklachten in de onderrug toegenomen. Jammer vind ik dat je maar 1 keer kunt zwitchen. Ik vind dat je net zolang moet kunnen zwitchen totdat je het juiste matras hebt gevonden wat bij je past. Zou om reden ook geen m-line meer kopen om ik weet dat andere fabrikanten dit wel aanbieden

E E Pels Rijcken 03-08-2018
10
9
9
9,3

L.H.Wilhelmina Van der Ploeg 02-08-2018
10
10
10
10

Hinne Riddersma 01-08-2018
10
10
10
10

P Hofstra 30-07-2018
10
10
10
10

J. Bot 27-07-2018
7
8
8
7,7

F Meijer 27-07-2018
9
9
9
9

Slaapt geweldig

ingrid van langen 27-07-2018
6
7
7
6,7

Had iets meer traagschuim comfort verwacht.

Sjaak van Gestel 24-07-2018
8
9
9
8,7

Slapen beter dan voorheen

Rob Jessen 21-07-2018
9
9
8
8,7

Monique Nieweg 20-07-2018
8
8
8
8

Peter de Wilde 19-07-2018
10
10
10
10

Prima

Peter Joris 19-07-2018
10
10
10
10

heel goed, perfect

Dirk den Houting 18-07-2018
8
8
8
8

Wessel de Vries 17-07-2018
8
8
8
8

Heerlijk stevig matras.

F J van den Neste 13-07-2018
8
9
9
8,7

Toine Drinkenburg 12-07-2018
10
10
10
10

Perfect uitvoering en ligging

Richard Waanders 12-07-2018
8
8
8
8

Karin Abspoel 12-07-2018
10
8
8
8,7

C.J Geerlof 10-07-2018
7
9
8
8

Moeilijk om het hoeslaken om te doen

Inge Bartelings 10-07-2018
9
9
9
9

De matras slaapt heerlijk. Ik kom eindelijk na zes jaar zonder pijn in mijn rug mijn bed uit en ik kan weer lekker uitslapen.

Emiel Van den bleeken 09-07-2018
8
9
9
8,7

Nanda vlaar 08-07-2018
8
9
9
8,7

het matras ligt super, alleen zwaar om om te draaien

Henk de Groot 05-07-2018
10
10
10
10

M. de Haan-Kuijt 04-07-2018
9
10
9
9,3

Veel beter comfort dan bij mijn vorige Mline.

Job 03-07-2018
10
10
10
10

Hans Broekmeulen 29-06-2018
10
10
10
10

Het slaapt heerlijk

T Versteeg 22-06-2018
8
9
9
8,7

H.A. de Jong 21-06-2018
7
9
9
8,3

De matrasssen bevallen prima, ik moet alleen nog wennen aan de hoogte van de matrassen, is wat zwaar om de bedden op te maken.

R M Akberts 20-06-2018
6
6
7
6,3

K. Manders 17-06-2018
7
7
7
7

Manon Schoorl 17-06-2018
8
8
8
8

Slow Motion 8: ligt goed.

Johan Huijsen 15-06-2018
8
8
9
8,3

zijn een stuk minder zwaar dan de vorige en liggen perfect.

Angela Ligthart 14-06-2018
9
9
9
9

Lekker stevig

Hans van Oers 14-06-2018
8
8
8
8

Rene Klerkx 13-06-2018
9
9
9
9

heel veel plezier van

Jan Jaap Nieboer 06-06-2018
9
9
9
9

Perfect matras, had het eigenlijk ook een 10 kunnen geven. Veel minder last van slapende armen en handen .

John Muller 05-06-2018
7
9
9
8,3

Louise Lezer 04-06-2018
9
9
10
9,3

Ik heb absoluut geen klachten over dit matras. Alle 3 de punten hiernaast zijn ruim voldoende

A Moraal 02-06-2018
10
10
10
10

A H Kocx 31-05-2018
8
8
8
8

Mijn oude M line was na 13 jaar aan vervanging toe. Ik heb weer voor M Line gekozen. De nieuwe look en waarschijnlijk de innovatie geeft mij denk ik veel slaap confort

Ad van Hoof 30-05-2018
8
9
9
8,7

Grweldig matras. Had dit jaren eerder moeten aanschaffen.

Jean-Paul Goossens 27-05-2018
9
9
9
9

Martinus Erkamp 25-05-2018
9
9
9
9

Een heerlijk stevig matras met goede ondersteuning

p Verhoeven 25-05-2018
8
8
8
8

Wim Huisman 23-05-2018
8
8
10
8,7

Comfort: Voelt bij lage temperaturen wat hard aan. Maar dit wordt beter bij het opwarmen door de lichaamswarmte of electrische deken in de winter. Gebruikersgemak: zwaar om te tillen. Buigt goed mee op verstelbaar bed. Ondersteuning: Er zijn geen betere.

E van Dijkhuizen 23-05-2018
10
7
9
8,7

Geweldig matras, iets minder geschikt voor lichte mensen.

Sjef Van de Put 23-05-2018
8
8
8
8

Miranda Wassing 22-05-2018
8
9
9
8,7

Normaal altijd last van me rug en nu sta ik uitgerust en zonder pijn op er is een wereld voor me open gegaan nooit meer wat anders

Saskia de Vente 21-05-2018
10
10
10
10

Eindelijk weer uitgerust en zonder rugpijn opstaan.

Pieter Cijsouw 21-05-2018
9
9
9
9

Na een weekje waren we geheel gewend aan de matrassen. Ze liggen prima.

Tony Verzijl 20-05-2018
7
9
9
8,3

Matrassen slapen zeer lekker. Ondersteuning is perfect. Gebruiksgemak is goed, hij hoeft alleen zo gedraaid te worden dat het hoofd naar het voeteind gaat en andersom. Dit gaat echter wel moeizaam door het hoge gewicht van de matrassen. Kortom een perfect slaapend matras! Sleep well move better !

Anita Damen-Kerstens 19-05-2018
9
8
9
8,7

wel de hoofd kant 1stand omhoog gezet met verstelbare lattenbodem

Wim Engel 19-05-2018
10
10
10
10

????

A. Suijker 18-05-2018
4
9
8
7

Ik heb Parkinson. De zachte toplaag maakt het draaien in bed moeilijk. De matras geeft wel goede ondersteuning

Rogier Mulder 17-05-2018
9
10
10
9,7

Zwaar bij het opmaken, maar verder perfect!!

Dirk Boonstra 16-05-2018
8
8
8
8

Ik heb een beperking waardoor slapen lastiger ging als vroeger dankzij mijn nieuwe M line matras word ik uitgerust met minder pijntjes wakker

E.J Kalkman 16-05-2018
7
7
7
7

P.R.J.M. van Dijk 16-05-2018
9
10
10
9,7

Door de dikte van het matras wel nieuwe lakens moeten kopen.

Marjorie Van der Ende 16-05-2018
8
10
9
9

RJ. Thijs 16-05-2018
9
9
9
9

Peter Smit 14-05-2018
9
9
9
9

goed matras

Marinus van Oers 13-05-2018
10
10
10
10

Matras bevalt zeer goed.

erwin walter 13-05-2018
6
8
8
7,3

Matras wel erg zwaar

Twan Verstappen 12-05-2018
10
10
10
10

We slapen echt perfect op onze nieuwe matrassen. Als deze een keer aan vervanging toe zijn dan wordt het weer Mline! Topklasse!

AML Keim 12-05-2018
7
8
9
8

Toelichting bij gebruikersgemak:De dikte van het matras maakt het totale bed veel hoger, waardoor de instap voor kleine mensen moeilijker is. Ook is het door de dikte van het matras moeilijker om het hoeslaken te verschonen. Wij hebben een matras van 80 cm breed en die verschuift wel snel op de lattenbodem; een antisliplaag op de onderkant zou wel fijn zijn.

P. Pronk-van der Meij 11-05-2018
8
8
8
8

Leo Beljon 11-05-2018
8
8
8
8

Wil Bremer 10-05-2018
9
9
9
9

Top geen andere woorden voor

Michel Tap 09-05-2018
9
9
9
9

Elly van de Sande 09-05-2018
8
8
8
8

J van der Veer 06-05-2018
8
7
9
8

Henk Koerts 06-05-2018
8
9
8
8,3

Gerhard Hofstee 06-05-2018
8
9
9
8,7

Michelle de Graaf 04-05-2018
10
10
10
10

Eerst even wennen maar nu heerlijk. Was altijd een slechte slaper maar slaap nu hele nacht door

Karel Gevers 04-05-2018
9
9
9
9

Georgette Stechele 04-05-2018
5
8
4
5,7

Matelas trop dur. Pas assez souple.

Job Berg 04-05-2018
8
10
10
9,3

JGW Velthuis 04-05-2018
10
10
10
10

Eerste week even wennen,maar hij ligt nu heerlijk. Goeie ondersteuning,kom nu fit en niet stram m,n bed uit.

S de Boer 03-05-2018
6
9
9
8

Het enige wat opvalt is dat het warm ligt nu de temperaturen stijgen. Dat hadden we niet verwacht. Zeer benieuwd hoe dat zal zijn als het buiten 25 tot 30 graden is. Als het bed dan ook warmer wordt, is dat ongunstig voor het slaapcomfort. Het opmaken van het bed is zwaar op het moment dat je het hoeslaken er omheen moet doen. Dat valt tegen en daarom een 6 voor gebruikersgemak.

Paul te Riele 03-05-2018
6
8
8
7,3

Ik vind de matras erg, erg zwaar!

ME Abbink 03-05-2018
9
9
8
8,7

Manon Mastop 02-05-2018
10
10
10
10

Deze is van mijn man..hij is ook erg tevreden, hiervoor hadden wij ook M line dus zijn "de luxe" gewend.. Eens een M line altijd een M line :-)

Herman Geurts 02-05-2018
7
8
8
7,7

J.J. Overzee 02-05-2018
8
8
8
8

H.S. Noordman 02-05-2018
7
9
10
8,7

Gebruikersgemak iets lager omdat matras verschuift. Iedere morgen een brede sleuf tussen beide matrassen. Ondersteuning perfect. Had iedere ochtend rugpijn, nu niet meer. Ik was zeer snel gewend aan de matras, mijn vrouw had ruim een week nodig. Maar ook zij is nu zeer te spreken. Kortom, heel fijne matrassen.

Joost Van Burgel 01-05-2018
4
3
4
3,7

Voor ons niet het juiste matras

Bas Kuijpers 01-05-2018
10
10
10
10

Het is een geweldig product

Jan Leijten 01-05-2018
8
10
10
9,3

Jan Hoogvorst 27-04-2018
8
8
9
8,3

Jacobus Vrolijk 27-04-2018
10
10
10
10

Voldoet aan alle verwachtingen. Prima matras.

Astrid Goossens 25-04-2018
9
9
9
9

Leon Oerlemans 25-04-2018
9
9
9
9

Het matras ligt heerlijk. Ik slaap eindelijk weer een hele nacht door

Klaas Schokker 24-04-2018
10
10
10
10

Het beste matras

Theo Joosten 23-04-2018
10
10
10
10

Perfect

henricus marie zagers 21-04-2018
8
8
8
8

Lysbeth Paauw- ten Bloemendaal 18-04-2018
8
9
8
8,3

Yvonne Keuning 18-04-2018
10
10
10
10

Fantastisch we willen niet meer anders!.

Geert Daalderop 18-04-2018
7
8
8
7,7

E.F. van Erp 18-04-2018
8
9
9
8,7

Wim Braak 17-04-2018
9
9
9
9

Heerlijk matras

Lolo Zuidema 16-04-2018
4
4
4
4

Het matras is te hard, ik heb sinds enkele weken rugklachten die'in de nacht ontstaan en pas gedurende den dag weer wegtrekken. Ook moet ik vaak gaan verliggen omdat mijn lichaam pijnlijk aanvoelt. Ik heb besloten het matras om te ruilen voor de slow motion 5

Maria Noordman 16-04-2018
6
8
8
7,3

nachtrust sterk verbeterd door comfort en ondersteuning

L Coppens-Peeters 16-04-2018
8
8
9
8,3

Na heel veel omzwervingen bij Mline uit gekomen. Blij dat ik nu na een nachtje geen rugklachten of tintelende hakken/tenen heb.. :-)

J. Koopman 15-04-2018
8
9
9
8,7

Slaapt goed, vindt het zware matrassen, Eigenlijk nog te kort om goed te beoordelen. Hoop, dat ook in dezomer het matras koel aanvoelt door goede ventilatie.

M. Gillissen 15-04-2018
5
10
9
8

Product is minder hard dan motion 3 versie Product is nog omvangrijker in formaat: daardoor nog moeilijker te hanteren bij bed opmaken. Product heeft de eerste weken een zeer penetrante geur afgegeven (lijm / oplosmiddel o.i.d.) !!

Marjon Hogenboom 14-04-2018
10
10
10
10

Heerlijk slapen en voor de eerste keer in jaren gewoon doorslapen zonder een paar keer wakker te worden.

Albert Prins 14-04-2018
8
9
9
8,7

Heel goed matras, had hiervoor een hardere matras en kon dan ook makkelijker omdraaien.

Marcel Groenendijk 13-04-2018
10
10
10
10

Arnold Jansen 13-04-2018
10
10
10
10

Super ligcomfort voor het lichaam.

J Musters 13-04-2018
7
7
7
7

Thijs Bax 13-04-2018
7
8
8
7,7

de matras schuift bij een bewegende spiraalbodem over de rand van het bed we worden zweterig wakker, vraag is of de ventilatie van het matras voldoende is ondersteuning lijkt prima

Carin Piepers 12-04-2018
8
8
8
8

Debby Vredevoogd 12-04-2018
10
10
10
10

H. Timmermans 12-04-2018
8
8
8
8

Ben van Belzen 11-04-2018
9
10
9
9,3

ab van den heiligenberg 10-04-2018
9
9
9
9

lph Zonneveld 10-04-2018
8
8
8
8

Zeer comfortabel matras

E Joosten 09-04-2018
10
10
10
10

Frank Kruijer 09-04-2018
9
9
9
9

Al lang veel plezier van de Mline matras gehad. De volgende matras werd dus uiteraard weer een Mline.

Bart Spierenburg 08-04-2018
9
8
9
8,7

Zowel mijn vrouw als ik liggen heerlijk op dit matras., ondanks dat we veel verschillen in lengte en gewicht. Nadeel is dat het twee matrassen zijn in een hoes, wat minder comfortabel is dan een groot matras.

Hans Liefers 07-04-2018
6
6
6
6

Veel te hard matras, veel harder dan in de winkel (test uitgevoerd na 2 maanden), waardoor nu toch tegen betaling moet worden omgeruild voor een Slow Motion 5. Geen hanvatten dus lastig te draaien.

J Hagens 06-04-2018
9
10
10
9,7

paul serry 06-04-2018
8
8
8
8

Henk Meijer 05-04-2018
7
7
7
7

Ik slaap prima op het matras, mijn vrouw zweet veel en vindt weinig verbetering t.o.v.het oude matras. De score 7 is hier op gebaseerd.

Tonio Vervoordeldonk 04-04-2018
7
9
10
8,7

Barry harmes 02-04-2018
10
7
10
9

in het begin voelt de matras bij de voeten te koud aan

Jo Smet 02-04-2018
10
10
10
10

Zalige matras !! Eindelijk terug slapen ipv wakker liggen

Sonja van Liere 01-04-2018
7
7
7
7

Rob Simon 31-03-2018
7
7
7
7

In het begin was hij enorm hard, begint nu beter te worden.

E Mars 31-03-2018
9
9
9
9

Janet de Jong 30-03-2018
9
9
9
9

Paul Vlasveld 29-03-2018
8
9
9
8,7

Slaapt heerlijk, past zich goed aan mijn lichaam

Cor Bavinck 29-03-2018
6
10
10
8,7

Eva T. 29-03-2018
9
9
10
9,3

Nico Sijs 27-03-2018
8
9
10
9

Ligt heerlijk en geeft een goed ondersteunig. Allen zwaar als wij het matras willen optillen om te luchten

Wiel Scheepers 27-03-2018
8
8
8
8

Maurits Mostert 26-03-2018
9
9
9
9

Beter dan dit is er niet!

roger Peinemann 26-03-2018
8
8
8
8

Koert Winkens 26-03-2018
9
10
10
9,7

Ondersteuning en liggen is prima.

hilda Kuipers 25-03-2018
7
6
7
6,7

slaap nu een maand op mijn Mline 6 en moet echt leren om op mijn zij te slapen aangezien ik een buikslaper ben,en dit gaat echt niet.kom met nekklachten uit mijn bed s ochtends. ws is het bed ook te hard voor mij want ik kom niet zonder klachten uit mijn bed.dit is sins 2 week zo

maria vermeer van dop 25-03-2018
9
10
10
9,7

Erik van Toor 25-03-2018
5
9
10
8

Marcel van Schie 25-03-2018
9
9
9
9

Wil de Bresser 25-03-2018
8
8
8
8

Ligt goed minder last van mijn rug

Joanne van Leur 24-03-2018
9
9
9
9

Gewoon een heerlijk matras

Ellen Terhoeve 22-03-2018
10
10
10
10

Mijn man is er erg blij mee. Hij slaapt beter en komt uitgeslapen uit bed. Dit hadden we jaren eerder moeten doen. Geweldig

Gerben Hooijer 21-03-2018
9
9
9
9

We hadden hiervoor Pullman matrassen van de Bedweter uit Lunteren waar we erg tevreden over waren. Echter waren deze inmiddels aan vervanging toe. Wij zijn weer naar de Bedweter gegaan voor nieuwe matrassen. Eerst gekeken naar Pullman maar toen we op een M line matras gingen liggen voelde dat wel erg goed qua ondersteuning. Tot nu toe zijn we tevreden. Het matras voelt anders qua structuur en temperatuur dit was even wennen. Voor mijn rug (onderrug/hernia gehad) is het zeker een hele verbetering! Ik word niet meer wakker van pijn.

Irene van Rijsewijk 21-03-2018
10
10
10
10

CH van Westreenen 21-03-2018
5
5
4
4,7

Nog niet gewend heb moeite met draaien. Ben nog niet echt overtuigd

Cor Teeling 20-03-2018
6
6
7
6,3

Peter Peerdeman 19-03-2018
9
9
9
9

Carla Koppe 19-03-2018
10
10
10
10

Dik tevreden

Anita Menken 19-03-2018
8
9
9
8,7

Matrassen zijn aan de zware kant

Frans Van Broekhoven 18-03-2018
8
9
9
8,7

In het begin met het nieuwe matras wel last van mijn rug gehad maar werd steeds minder. Slaap er nu goed op.

Robin Huizenga 18-03-2018
8
9
9
8,7

Theo de Leeuw 18-03-2018
9
9
9
9

heerlijk matras

Dieter Van Delft 17-03-2018
9
8
9
8,7

Wim Lammé 16-03-2018
7
8
9
8

De niuwe matrassen liggen nu "los" omdat de oude in een vak met rits hebben gezeten. Door dealer (Paul) werd geadviseerd de dikkere matrassen [6] toch te bestellen. Hij heeft de (overbodige) rits netjes afgeknipt....

Ron Griep 16-03-2018
7
9
9
8,3

Door hoogte en zwaarte van matras is het aanbrengen van hoeslaken een behoorlijke klus . heeft u hiervoor een tip .

Wiljan Ritmeester 15-03-2018
7
6
6
6,3

We slapen nu ca. 5 weken op de slow motion 6, maar ik word 3 a 4 keer per nacht wakker. Volgens de adviseur moet ik het nog een paar weken aanzien, wellicht dat het matras nog iets zachter word. Zo niet dan kan ik de matrassen alsnog voor de slow motion 5 omruilen. Ik hoop dat het snel went, want het zijn dure matrassen.

Erik Jan Zorn 14-03-2018
8
9
9
8,7

Geweldige matrassen. Eerst even wennen, want de matras is nieuw. Nachtrust is een stuk verbeterd.

Diny de Leeuw 14-03-2018
10
10
10
10

pascal Koopmans 14-03-2018
8
8
8
8

Angeli van den Bosch 13-03-2018
9
9
9
9

E.J. Bussink 13-03-2018
9
9
9
9

Dick Groefsema 12-03-2018
4
6
8
6

uiteindelijk na 30 dagen niet tevreden over het produkt en het produkt omgeruild voor een beter comfort en gebruikersgemak.

Yvonne de Kleijn 11-03-2018
10
10
10
10

Zoals we verwacht hadden, perfect matras

Albert Boogaard 10-03-2018
8
8
8
8

Prima matras

Jos van Caldenborgh 10-03-2018
10
10
10
10

Prima matras

P.J. Meijer 09-03-2018
8
8
8
8

Erg goed slaapcomfort

N.P. Appel 09-03-2018
8
7
9
8

Marianna Vrijhof 09-03-2018
8
8
8
8

Marianne Kromhout 09-03-2018
1
7
7
5

De matrassen slapen heerlijk, maar ze zijn ontiegelijk zwaar en voor ons eigenlijk niet te handelen. Keren zal uiteraard helemaal niet gaan.

Marianne Kromhout 09-03-2018
1
7
7
5

De matrassen slapen heerlijk, maar ze zijn ontiegelijk zwaar en voor ons eigenlijk niet te handelen. Keren zal uiteraard helemaal niet gaan.

Gerben Bokma 08-03-2018
8
8
9
8,3

ellen bertens 08-03-2018
8
9
9
8,7

Geweldig matras

SJB Rademakers 08-03-2018
10
10
10
10

Vanaf de eerste minuut zeer tevreden. Geen gewennings periode nodig.

SJB Rademakers 08-03-2018
10
10
10
10

Vanaf de eerste minuut zeer tevreden. Geen gewennings periode nodig.

Rob van Blokland 07-03-2018
7
9
9
8,3

C Lof 07-03-2018
9
9
9
9

Ans Melse 05-03-2018
6
9
9
8

wat zwaar om te tillen.

Kees Trappel 05-03-2018
8
10
9
9

Jaap Sier 05-03-2018
8
8
8
8

Marijke van Bussel 03-03-2018
9
9
8
8,7

Slaapt heerlijk. Prima ondersteuning, prettig liggen.

Ferry van Dongen 02-03-2018
9
9
9
9

Idem

Anita Wetzels Dreessen 01-03-2018
10
10
10
10

B Ariens 01-03-2018
9
9
9
9

V Wopereis 01-03-2018
8
9
9
8,7

Henk Post 28-02-2018
8
9
8
8,3

Super heerlijk uitgerust wakker worden

Thijs van Gils 28-02-2018
10
10
10
10

N.G. Jongkind 27-02-2018
4
8
8
6,7

het dikke matras maakt slecht op , te zwaar.

GJ Berendrecht 27-02-2018
6
8
9
7,7

Goed aangepast aan gewicht. Instoppen lakens gaat lastiger door hoogte en gewicht matras.

H. Klein Gebbink 26-02-2018
9
9
9
9

Bevalt prima.

A.A.W. van Meel 26-02-2018
5
8
9
7,3

Een min puntje als je wat omhoog ligt B.v. Met verstelbare bodem dan glij je regelmatig naar beneden.

Arie Schonewille 25-02-2018
9
8
9
8,7

Jos Daenen 24-02-2018
7
7
9
7,7

Fijne matras met goede ondersteuning in de rug en bij de schouders. Het is wel moeilijk wennen aan de randen die "aflopen" waardoor jet het idee hebt uit bed te vallen. Ook het draaien gaat vaak wat moeizaam. Het afvoeren van transpiratie gaat prima!

Desiree van den Heuvel 24-02-2018
8
9
8
8,3

Henk de Bie 23-02-2018
8
7
8
7,7

M. Queis 23-02-2018
10
10
10
10

Marian Boers 22-02-2018
8
8
8
8

Goed matras, maar wij zijn toch overgegaan naar de M line 8. Dit matras vinden we iets harder en geeft nog meer ondersteuning bij onderrugklachten.

Marga Bannink 22-02-2018
10
10
10
10

Slaapt prima

Ton van der Heiden 22-02-2018
9
9
9
9

Henk Brekelmans 21-02-2018
6
8
9
7,7

moest even wennen erg zwaar matras, dat merk je bij bedden opmaken

Klaas Kok 21-02-2018
8
8
9
8,3

Petra Keultjes 21-02-2018
10
10
10
10

we slapen weer heerlijk

A.J. van Nimwegen 21-02-2018
8
8
8
8

Fijne matras, jammer dat er geen handgrepen aanwezig zijn. Tweede punt : omruilgarantie blijkt alleen mogelijk bij 1 persoons matras. Nu de hardheid van onze 2 persoons matras 6 niet omgeruild kan worden voor de zachtere 5 wordt het een kwestie van gewenning. Jammer dat dit niet duidelijk bij de aankoop werd gezegd. Heb waarschijnlijk iets te snel beslist.

jack luteijn 20-02-2018
6
6
8
6,7

Duur product ,in ieder geval geen goedkoop product . Heb pas na tweede aanloop bij mijn "adviseur" Tot aankoop overgegaan... Deze beslissing heeft mij veel geld gekost Ivm in eerste instantie verkeerd advies door Verkoper!

Rikie Huisman 19-02-2018
5
10
9
8

Zwaar om te handelen

G. Wiersma 18-02-2018
8
9
9
8,7

Wij hebben gekozen voor een tweepersoonsbed van 210 x 180. De matrassen zijn redelijk zwaar en het bed is lastig op te maken. Maar het slaapt geweldig.

Jacqueline Voulon 18-02-2018
7
7
7
7

H Ijsseldijk 17-02-2018
8
8
8
8

Henk Pape 16-02-2018
7
9
9
8,3

R.F. van den Brink 16-02-2018
7
9
8
8

Monique de Koning 15-02-2018
9
9
9
9

Peter Aldenhoven 15-02-2018
4
5
5
4,7

ook dit matras is erg warm is wel iets steviger al;s de slo motion 5 maar ligt nog steeds niet lekker genoeg na 4 weken

A. Goddijn 15-02-2018
7
7
3
5,7

Deze matras was te zacht. Ik heb nu de Slow Motion 8 genomen, die is beter.

Bertus Huisman 14-02-2018
10
9
10
9,7

mevr. van Velzen 14-02-2018
10
10
10
10

ligt heerlijk en geeft zeer goede steun

Daniël Vrolijk 13-02-2018
8
9
10
9

Jacob van der Schee 13-02-2018
8
8
8
8

C.H. Wijchers 12-02-2018
9
9
8
8,7

KM 12-02-2018
6
8
8
7,3

Annette Schmidt 12-02-2018
8
7
9
8

Aangezien ik niet zo zwaar ben (62kg) vond ik de matras aanvankelijk erg hard. Harder dan ik gewend was. Ik weet niet of er ook een iets 'zachtere' mogelijkheid geweest zou zijn, dan had ik die misschien gekozen. Maar daar is uberhaupt niet over gesproken. NB. Mijn man (95kg) is wel bijzonder blij met zijn (dezelfde) matras.

H. Roijmans 12-02-2018
8
8
8
8

In begin wel wennen., daar schuim bovenlaag best stevig is als je met je gehele lichaam er op ligt. Als je het schuim plaatselijk met de hand indrukt lijkt het mijn inziens zachter over te komen. Slapen er tot nu toe goed op. Prima aankoop.

Ria Vos 12-02-2018
10
10
10
10

Elly Hermes 09-02-2018
9
9
9
9

Heerlijk matras staat precies naar je lichaam , veert goed terug

René Rauw 09-02-2018
8
8
8
8

Michael van Knippenberg 09-02-2018
7
8
8
7,7

Zelfde als slow motion 5 Kunnen de matras zeker aanbevelen .

K. Breedijk 07-02-2018
8
8
8
8

Carla van Baar Paarlberg 07-02-2018
8