Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Iconic Star 3 Reviews

Gemiddelde uit 54 Reviews
8,3
8,2
8,0
8,2
Terug naar Iconic Star 3

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Adam Van Winkelhoff 16-12-2023
8
8
8
8

Na lang zoeken ben ik nu heel blij met een goede nachtrust.

Paula van der Hooft 11-08-2023
10
9
9
9,3

Na een matrasanalyse in de winkel mijn huidige matras als advies gekregen. Vanaf nacht 1 geen last meer van mijn schouders. Opstaan zonder pijn!

Anonymous
10
8
10
9,3

Prima matras.

Anonymous
8
10
8
8,7

Ligt goed, wel hoge matras als bed ook al hoog is.

Richard Seip 06-05-2024
9
9
9
9

Wij komen s'morgens soepeler uit bed,en hebbben minder rugklachten.

Anonymous
9
5
2
5,3

Veel te zacht matras, geen steun.

Anonymous
8
8
8
8

Slaapt heerlijk

e.p. van schaik 15-04-2024
9
10
9
9,3

heerlijke matras , heb geen last meer van mijn rug .

Anonymous
8
8
7
7,7

Ik slaap heerlijk

Johan Baars 05-03-2024
9
8
9
8,7

makkelijk en comfortabel

G Kaag 01-03-2024
10
10
10
10

Heerlijk matras. Vanaf dag 1 geen pijntjes s`morgens meer

Mark 17-02-2024
9
8
8
8,3

Ligt tot zover prima. Ik zou graag zelf wat meer toelichting willen krijgen waarom dit matras geschikt voor mij is

Carmen Hassan 12-01-2024
10
10
10
10

Ik slaap heel goed

Anonymous
7
7
5
6,3

Slaapt goed,maar rugklachten niet minder geworden.

Els Hendriks 21-12-2023
10
10
10
10

Ben zeeeeeeeeer tevreden over het product

Wilma van Oorschot 17-12-2023
9
9
9
9

Heerlijk matras slaap steeds beter, goede ondersteuning en die heb ik wel nodig met mijn ziekte van Bechterew

Joke Punt 16-12-2023
3
6
8
5,7

Matrassen hebben een smerige chemische stank. Blijft ook na ventileren slaapkamer. Heb bedden mogen ruilen maar zelfde euvel. Maanden moeten wachten, voordat nieuwe bedden geleverd werden. Spijt van mijn aankoop. Bel hier eerdaags Beter Bed voor.

Eric de Jong 25-08-2023
10
9
9
9,3

Matras bevalt prima en mijn rugpijn bij het wakker worden is al een stuk minder

Mark van den Munckhof 18-08-2023
9
9
8
8,7

Heerlijk matras voor degene die van een medium hard matras houdt. Al vanaf nacht 1 is het verschil met ons oude (pocketvering) matras te merken. Veel meer ondersteuning en in combinatie met de Pillow you kussens echt een heerlijke nachtrust!

Elly Hendriks 24-07-2023
8
8
8
8

erg prettige ligging. ben alleen gewend het matras regelmatig om te keren en om te draaien, nu schijnt alleen om te draaien te kunnen, dus de bovenkant blijft hetzelfde

Dina Beekveldt-Alles 16-05-2023
10
10
10
10

Blij dat ik deze keuze heb gemaakt, uitgerust en pijnloos wakker worden.

Truus van Maaren Stigter 11-05-2023
10
10
10
10

Het is een heerlijke matras, de eerste nacht was het even wennen. Daarna gewoon meteen gewend en slaap prima. Ik heb forse rugklachten,die niet te verhelpen zijn met een nieuwe matras, maar had pocketvering matrassen en die bewegen behoorlijk, bij draaien in je bed en van houding wisselen. Bij deze matras is dat dus niet het geval, wat heel fijn is. Ik ben er erg blij mee. Leeftijd 66 jaar en 60 kg.

Lianne Mol 30-03-2023
4
4
4
4

Nog steeds worden wij elke nacht wakker met rugpijn Eerst de slowmotion geprobeerd, daarna gebruik gemaakt van omruilgarantie. Nooit meer een mline.

kees van duijn 28-03-2023
10
10
10
10

heerlijke matrassen

Martin Groenendijk 10-02-2023
6
8
8
7,3

Goedliggende matras, slaapt prima en geeft voldoende ventilatie. Het omkeren is wel wat zwaar.

Yasmina Parodi 01-12-2022
8
7
4
6,3

Het matras vind ik te zacht.

Hans van Wingerden 21-11-2022
5
5
5
5

Ik had altijd lage rugpijn s 'morgens en dat is niet verbeterd

Anonymous
7
7
5
6,3

Matras zakt beetje in als je op de kant zit

Anonymous
9
9
9
9

Ik ben er zeer blij mee

Nanda Brodie Jansen 31-08-2022
9
9
9
9

Ben er erg tevreden over

Janny van Kleef 10-05-2022
9
9
9
9

Fijne matras

Heleen Reijnoudt 14-12-2021
8
8
8
8

Ik slaap heerlijk op dit matras maar wel met de topper.

Roy 05-05-2021
7
2
1
3,3

Geen goede ondersteuning en werd iedere ochtend met rugpijn wakker. Voelt als een erg (te) hard matras. Lag niet comfortabel. Ingeruild voor een Cool Motion 3, welke veel comfortabeler is.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?