Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Inessa Kaagman

Inessa Kaagman (1996) werd in 2015 verkozen tot Talent van het Jaar en groeide bij Ajax uit tot één van de sterkhouders in het kampioensjaar 2017/2018. Deze goede prestaties draagden bij aan de transfer van de middenveldster naar voetbalclub Everton (ENG). Een goede nachtrust speelt een belangrijke rol in het behalen van de beste resultaten.

"8 a 9 uur slaap is een van mijn beste trainingen om te presteren."

 

Hoe zou jij het gevoel van een overwinning of klasse prestatie omschrijven?

Heel erg blij, want dat is waar je voor doet. Beloning voor het werk wat je allemaal doet.

Hoe ga jij om met tegenslagen?

Ik baal, maar ga wel heel snel weer door, want uiteindelijk kun je er niks meer aan veranderen. Dus als ik op zondag speel is het zondag heel klote, en maandag wordt alles besproken en bij de bespreking ben ik wel alweer gewoon prima. Gewoon knop omzetten en weer lekker trainen en focussen op de volgende wedstrijd.

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?

Dag van tevoren eten wij meestal pasta (koolhydraat rijk) en ’s avonds lekker optijd naar bed, wat lezen en daarna slapen. Op de dag zelf sta ik op, ga ik ontbijten, douchen en dan naar de club. Als ik ’s avonds speel dan ga ik meestal ook nog wandelen 20-30 minuutjes.

Hoeveel invloed heeft een goede nachtrust op een training/wedstrijd?

Veel invloed. Ik heb mijn slaap erg hard nodig en ik slaap dan ook minimaal 9 uur. Anders voel ik mij de volgende dag vermoeid en heb ik het gevoel dat ik niet optimaal kan presteren en voel ik ook sneller pijntjes.

Wat is jouw grote droom?

Mijn grote droom op korte termijn is naar het WK gaan met het Nederlands elftal. Op lange termijn wil ik bij het Nederlands Elftal blijven en belangrijk zijn. Ook wil ik bij topclubs spelen. Kortom: ik wil de beste worden en zoveel mogelijk uit mijzelf halen.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten