Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Jorn Smits

Naast zijn prestaties voor TV Emsdetten in de 2. Bundesliga van Duitsland, is Jorn Smits (1992) van grote waarde in het Nederlandse Handbalteam. Hij is zich ervan bewust dat een goede nachtrust kan bijdrage aan optimale prestaties. "Als je uitgerust wakker wordt, is het lichaam klaar voor de strijd!"

Hoe zou jij het gevoel van een overwinning of klasse prestatie omschrijven?
"Een overwinning geeft altijd een gevoel van grote vreugde. Een beloning voor het harde werk voorafgaand aan de wedstrijd."

Hoe ga jij om met tegenslagen?
"Bij tegenslagen probeer ik me te focussen op de volgende mogelijkheid (bv. wedstrijd of kwalificatieweek) om resultaat te halen en daar stap voor stap naar toe te werken. Daarnaast probeer ik het zo snel mogelijk van me af te zetten, maar dat is niet altijd even makkelijk."

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
"Een wedstrijddag wil ik zo ontspannen en soepel mogelijk laten verlopen. Ik zorg ervoor dat ik goed en genoeg geslapen heb en dat ik goed gegeten heb. Vooraf heb ik wedstrijdbeelden en het wedstrijdplan voor mezelf doorgenomen."

Hoeveel invloed heeft een goede nachtrust op een training/wedstrijd?
"Heel erg veel. Als ik goed en voldoende geslapen heb weet ik dat ik voldoende energie heb voor de wedstrijd of training. Af en toe doe ik middagdutjes, dit geeft me een extra boost voor de training of wedstrijd in de avond."

Wat is jouw grote droom?
"Mijn grote droom is het spelen van een eindtoernooi met het Nederlands Team. Op clubniveau wil ik de Europese top bereiken."

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten