Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

M line en Team LottoNL-Jumbo keren terug uit Italie

De ronde van Italie is ten einde en kent met Chris Froome de opvolger van voormalig winnaar Tom Dumoulin. De strijd om de roze trui was tot de laatste koers spannend. Vandaag keerde de M line bus met slaapartikelen terug na een prachtige route langs de diverse Italiaanse hotels. 

M line verzorgde wederom de nachtrust van alle Team LottoNL-Jumbo wielrenners tijdens de etappes in Italie. Dit was de eerste grote ronde van het nieuwe wielerseizoen en dat betekende een gedegen voorbereiding. Tijdens het Wielerpassie Event en de Team LottoNL-Jumbo fandag bij Autotron Rosmalen hebben de nieuwe renners, die dit jaar voor het eerst aansluiten bij het team, proef gelegen op de M line matrassen. De overige teamgenoten zijn al in het bezit van hun persoonlijke matras. Zowel thuis als tijdens de grote wielerrondes slaapt Team LottoNL-Jumbo op de matrassen en kussens van M line. Hierdoor slapen de renners altijd op hun persoonlijke matras.

Als ploeg kwam Team LottoNL-Jumbo na 269 uur, 35 minuten en 48 seconden over de streep in finishplaats Rome. Hiermee behaalden ze de 7e plek in het klassement dat 22 deelnemende wielerploegen telt. Het hoogtepunt voor Team LottoNL-Jumbo ontstond tijdens de vijfde etappe van de Giro D'Italia. Door een knappe teamprestatie was uiteindelijk Enrico Battaglin iedereen te snel af.

De M line bus vertrekt volgeladen naar de Giro D'Italia.

Hotel in, hotel uit. De matrassenmannen volgden de ploeg overal. 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten