Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion 5

Zorgt met een 7-zone pocketvering voor een optimale drukverdeling.

  • Gebruikersvriendelijke tijk
  • Gegolfd oppervlak
  • 7-zones pocketvering

M line Slow Motion 5

De eerste hybride combinatie uit de Hybrid Series zijn de Slow Motion 5 en 6. Bij dit matras wordt een extra laag toegevoegd voor nog meer mobiliteit in bed. Dit verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat u gemakkelijker draait in bed. De bovenste laag bestaat bij de matras uit een innovatief visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. De Slow Motion 5 heeft een hoogte van 26 cm met een optimale drukverdeling.

Opbouw matras

De opbouw van de matras met als basis de pocketveren met daarop HR-schuim en met een toplaag van visco-elastisch schuim met iSM-Gel zorgt voor een voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie.

Pocketveren als basis

De pocketveren zijn opgedeeld in 7 comfortzones. Deze zones zorgen ervoor dat u op de juiste plaatsen wordt ondersteund. Dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning.

Goede ventilatie

De combinatie van het innovatieve iSM-Gel en de pocketveren zorgen voor een goede ventilatie van de matras.

FleXnet Support® systeem

Dit flexibele vezelnet zorgt ervoor dat de pocketveren en het schuim perfect op elkaar zijn afgestemd, dit zorgt voor een goede ondersteuning.

Reviews
Gemiddelde uit 1038 Reviews
8,3
8,7
8,6
8,5
Bekijk 1038 Reviews

De Slow Motion 5 is de favoriet van… Marc Herremans

“Ik heb in M line mijn vaste trainingsmaatje gevonden.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten