Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion 8

Een goede ondersteuning van pocketvering met gezoneerde schuimballen.

  • Gebruiksvriendelijke tijk: gemakkelijk afritsbaar 
  • Gegolfd oppervlak
  • Air Release
  • Dynamische ondersteuning
  • Visco-elastisch schuim met iSM-Gel

 

M line Slow Motion 8

In de Slow Motion 7 en 8 worden de nieuwste technieken op slaapgebied gecombineerd. Deze unieke premium matrassen combineren de goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. De Slow Motion 8 is 26 centimeter hoog en heeft een optimale drukverdeling. Daarnaast biedt de matras ook nog een extra ondersteuning ter hoogte van de heupen.

Opbouw matras

De opbouw van de matras met als basis de pocketveren met daarop HR-schuim en met een toplaag van visco-elastisch schuim met iSM-Gel zorgt voor een voortreffelijke drukverdeling.

Dynamic Support®

De schuimballen in de matras zorgen voor een ongeëvenaard dynamische ondersteuning van het lichaam. Hierdoor verhoogt de mobiliteit en ervaart u een uitstekende ondersteuning.

Air Release®

Het Air Release zorgt er samen met het opencellige schuim voor dat vocht en warmte snel en efficiënt worden afgevoerd door de matras, waardoor er een goede ventilatie ontstaat.

Ondersteuning

Bij de Slow Motion 7 matras zijn de schuimballen wat zachter dan bij de Slow Motion 8. Hierdoor voelt het in de schouderzone soepeler aan.

Reviews
Gemiddelde uit 1060 Reviews
8,5
8,9
8,8
8,7
Bekijk 1060 Reviews

De Slow Motion 8 is de favoriet van… Eva de Goede

“Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de training.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten