Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion 8
Slow Motion 8

Een goede ondersteuning van pocketvering met gezoneerde schuimballen.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Dynamic Support
  • Airrelease
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten.
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.549,-

M line Slow Motion 8

Gaat u voor premium comfort? Dan is de M line Slow Motion HYBRID Premium 7 of 8 echt iets voor u. Alle M line matrassen zijn opgebouwd uit verschillende schuimlagen. Elke laag heeft bijzondere eigenschappen die het slaapcomfort van de matras versterken. Naast de eerste serie matrassen (Slow Motion 3 en 4) heeft M line ook de HYBRID Series. De Slow Motion 5 en de Slow Motion 6 zijn de eerste M line matrassen uit deze series. Daarboven staan de Slow Motion 7 en 8. Deze matrassen bevinden zich een stapje hoger op het gebied van slaapcomfort, omdat zij beschikken over de allernieuwste technieken op slaapgebied. Wanneer u voor de Slow Motion 8 kiest, dan gaat u voor optimale ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

 

Specificaties van de Slow Motion 8

In de Slow Motion 8 matrassen zijn allerlei nieuwe, innovatieve technieken verwerkt. De basis van elk matras is een 7-zone pocketvering. Door middel van deze pocketvering wordt uw lichaam perfect ondersteund. Hierdoor ervaart u een uitstekende drukverdeling. Dat is echter niet de enige techniek die de M line Slow Motion 8 zo bijzonder maakt. Zo heeft een Slow Motion 8 matras tevens Dynamic Support. Dit zijn HR-schuimballen die ervoor zorgen dat u moeiteloos kunt bewegen tijdens het slapen. U geniet dus van optimale mobiliteit. Verder beschikt dit matras over een bovenste laag gemaakt van visco-elastisch schuim. Dankzij dit schuim zal het Slow Motion 8 matras heerlijk liggen. Het schuim vormt zich namelijk naar uw lichaamscontouren.

 

Verder beschikken de Slow Motion 8 en 7 matrassen over een Air Release Systeem. Dit bijzondere systeem wordt gecombineerd met de Clima Support laag. Het resultaat van deze combinatie is zeer goede ventilatie. Zowel warmte als vocht wordt namelijk op een snelle en efficiënte manier afgevoerd. U geniet van een optimaal slaapklimaat met een Slow Motion 8 matras. Bovendien is de matras uitgerust met het Flexnet Supportsysteem. Dit systeem en het schuim zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor beleeft u goede ondersteuning tijdens uw nachtrust. Elke matras uit de Slow Motion HYBRID Premium 8 collectie is 26 centimeter hoog.

 

Firm visco-elastische toplaag

De Slow Motion 8 en de Slow Motion 7 hebben veel met elkaar gemeen. Zo komt de technische opbouw van de schuimlagen overeen. Er is echter wel één duidelijk verschil. De samenstelling van de toplaag is anders bij de Slow Motion HYBRID Premium 8. Alle M line matrassen beschikken over een unieke toplaag met uitstekende drukverdeling. Deze bijzondere toplagen worden gecreëerd door een combinatie van dichtheid, hardheden en inkepingen. Hierdoor kunnen er harde en zachte toplagen gemaakt worden. De Slow Motion 8 matrassen zijn uitgerust met een firm visco-elastische toplaag en een stevige pocketvering. Daartegenover staat de Slow Motion 7. Deze matrassen beschikken over een soepele pocketvering en een soft visco-elastische toplaag. Het resultaat hiervan is dat een Slow Motion 8 matras wat harder aanvoelt dan een Slow Motion 7 matras.

Air Release®

Het Air Release® systeem in combinatie met het opencellige schuim voert vocht en warmte snel en efficiënt af, waardoor een goede ventilatie ontstaat.

7-zone pocketvering

De pocketveren zijn opgedeeld in zeven comfortzones. Deze zones ondersteunen uw lichaam op de juiste plaatsen, zodat u een optimale drukverdeling ervaart.

Dynamic Support® laag

In de Dynamic Support laag van de matras zit HR-schuim. Deze laag is bij de Slow Motion HYBRID Premium 8 wat harder, waardoor de matras steviger aanvoelt, dan de Slow Motion HYBRID Premium 7

Reviews
Gemiddelde uit 1451 Reviews
8,4
8,8
8,8
8,7
Bekijk 1451 Reviews

De Slow Motion 8 is de favoriet van… Eva de Goede

“Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de training.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten