Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Start Intense
Start Intense

De Start Intense laat een hard matras zachter aanvoelen.

  • Visco-elastisch schuim met iSM-Gel
  • Goede ventilatie
  • Gebruiksvriendelijke tijk: gemakkelijk afritsbaar
Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs voor uw Start Intense soft & firm Prijs: €499,-

M line Start Intense

Wilt u graag een extra laag comfort toevoegen aan uw huidige matras? In dat geval is er een simpele oplossing: een comfortabele topper van M line. De M line toppers zijn uitstekend om uw huidige matras extra comfort te geven en de levensduur van uw onderliggende matras te verlengen. Een topper is in feite een zeer dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter. Daarom wordt een topper altijd bovenop een bestaand (gestoffeerd) matras geplaatst. Het dient dus als een aanvulling op uw huidige matras. M line heeft om die reden een aantal comfortabele toppers in het assortiment. De M line Start Intense topper is daar een voorbeeld van.

 

Topper van uitstekende kwaliteit

Wanneer u uitstekende drukverdeling, comfort en ventilatie wilt ervaren, dan is het een idee om te investeren in een M line Start Intense topper. De Start Intense topper van M line is van zeer uitstekende kwaliteit. In zijn geheel bestaat deze topper voor 5 centimeter uit visco-elastisch schuim. Dit schuim wordt ook wel eens ‘traagschuim’ genoemd. Dankzij deze laag traagschuim ervaart u voortreffelijke comfort en heeft u geen last meer van de naad tussen matrassen. Net zoals alle M line Toppers is de Start Intense ontwikkeld zodat deze gemakkelijk op een bestaand matras te leggen is. Hierdoor kunt u eenvoudig het comfort en de levensduur van uw huidige matras verbeteren. Dus zoekt u nog een topper van uitstekende kwaliteit? Probeer dan eens de M line Start Intense topper.

 

Specificaties van de Start Intense

Zoals eerder vermeld bestaat de M line Start Intense topper geheel uit traagschuim. Dit indrukwekkende schuim staat bekend om het feit dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Deze bijzondere eigenschappen van het visco-elastisch schuim zorgen ervoor dat u een uitstekende ventilatie, drukverdeling en comfort ervaart. Er is echter meer. Wist u namelijk dat de M line Start Intense topper ook een HHC hoes heeft? Deze hoes zit om de topper heen en is eenvoudig afritsbaar. Dit maakt het erg makkelijk om de hoes eventueel te wassen. De HHC hoes kunt u gerust wassen tot 60 graden Celsius.

Verder is de M line Start Intense topper in alle standaard maten leverbaar. Zo is het tevens mogelijk om een tweepersoons topper met split te bestellen. Dan heeft de M line topper een inkeping in het hoofdeinde. Dat is wel zo handig wanneer u een tweepersoonsbed heeft met verstelbare bodems. Heeft u twee eenpersoonsbedden? Met een topper van M line is die vervelende naad tussen de matrassen verleden tijd en u geniet weer van een goede nachtrust. Vindt u de Start Intense topper van M line met zijn 5 centimeter te laag? In dat geval is het een idee om te investeren in de M line Luxe Intense topper. De Luxe Intense is namelijk 8 centimeter hoog. Voor toppers van uitstekende kwaliteit en comfort, zit u bij M line goed.

Reviews
Gemiddelde uit 8 Reviews
8,6
8,6
Bekijk 8 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten